thanocaster Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δεν είσαι υποχρεωμένος να το πάρεις από την rainbow το μίνι. Μπορείς να ψαχτείς στα multirama, media markt κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Παιδιά δοκίμασα την 10.4.9 και κάνω κανονικά την εγκατάσταση αλλά κολλάει στην οθόνη εκκίνησης, στο μηλαράκι. Είμαι σε acer 5101 με turion και ati x1100 onboard. Υπάρχει περίπτωση να βρώ κάποια λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δοκίμασα αρχικά να εγκαταστήσω την 10.4.9 σε ένα Athlon64 3000+ με μητρική chaintech VNF3-250 (nforce3). Δυστυχώς δεν έβλεπε πληκτρολόγιο-ποντίκι. Στη συνέχεια δοκίμασα σε ένα Pentium D 3.4GHz με μητρική Asrock 775 twins HDTV. Αντιμετώπισα προβλήματα με δίκτυο και ήχο (όπως αναφέρει για τη συγκεκριμένη μητρική το http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page) αλλά... ...γλυκάθηκα και θέλω να δουλέψω mac os Μπορεί κάποιος να προτείνει μια σύνθεση hardware που επιβεβαιωμένα να τρέχει mac os x? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lezadas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 wraia mporei na mou pei kanenas pws tha balw apla k eykola to mac os tiger to kainourgio se fujitsu-siemens AMILO Si 1520 me 1,5gb ram k core 2 duo 1,66! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Για τους έχοντες AMD η μόνη έκδοση που παίζει σωστά είναι η Jas 10.4.8 αλλά για να αποφύγετε τα κολλήματα στο boot screen επιλέξτε μόνο τα Jas AMD files και Printer drivers στην εγκατάσταση και οχι τα Most Common Drivers και Titan για να αποφύγετε οποιοδήποτε κόλλημα με κάποια απο τις συσκευές σας. Το πρόβλημα είναι οτι για νεο ilife 08 χρειάζεται 10.4.9 και για iworks 08 10.4.10 οπότε χρειάζεται αναβάθμιση που είναι αρκετή ταλαιπωρία για τους μη έχοντες Intel. Οδηγός http://kaspers.freeflux.net/blog/archive/2007/06/25/1049to10410guide.html Αν τα καταφέρει κανείς χαλάλι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelis100 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Εγώ έχω AMD και δοκίμασα το uphuck και το jas αλλά και τα δύο κολλάνε (πριν αρχίσει η εγκατάσταση) σε ένα σημείο που λέει using 10485 buffer headers and 4096 cluster IO buffer headers (με την εντολή cpus=1, αλλιώς κολλάνε αλλού). Κατεβάζω τώρα το tubgirl, αλλά και αυτό μάλλον θα έχει προβλήματα. Γενικά, νομίζω είναι ακόμα πολύ νωρίς, ειδικά για amd επεξεργαστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R_Barrichello Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Καλησπερα! Μολις τελειωσα την εγκατασταση του MacOS X 10.4.9 σε ενα Toshiba Satellite A100-906. Για την ωρα δεν εχω βρει κανενα προβλημα η κατι που να μη δουλευει. Μεχρι και boot loader εγκατεστησε! Δυο ερωτησεις εχω: Υπαρχει τροπος να αλλαζω keyboard layouts απο το πληκτρολογιο (οπως το Alt+Shift στα Windows) και οχι απο το εικονιδιο? Επισης υπαρχει κατι αντιστοιχο του cleartype γιατι τα γραμματα δε φαινονται και τοσο καλα? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Καλησπερα!Μολις τελειωσα την εγκατασταση του MacOS X 10.4.9 σε ενα Toshiba Satellite A100-906. Για την ωρα δεν εχω βρει κανενα προβλημα η κατι που να μη δουλευει. Μεχρι και boot loader εγκατεστησε! Δυο ερωτησεις εχω: Υπαρχει τροπος να αλλαζω keyboard layouts απο το πληκτρολογιο (οπως το Alt+Shift στα Windows) και οχι απο το εικονιδιο? Επισης υπαρχει κατι αντιστοιχο του cleartype γιατι τα γραμματα δε φαινονται και τοσο καλα? Ευχαριστω! Για αλλαγη γλωσσας δες εδω: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=187075 Για cleartype μηπως δεν λειτουργει στην σωστη αναλυση του laptop σου(1280x800) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R_Barrichello Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Για αλλαγη γλωσσας δες εδω:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=187075 Για cleartype μηπως δεν λειτουργει στην σωστη αναλυση του laptop σου(1280x800) ? Μπα στη σωστη ειναι! Μαλλον εχω συνηθισει απο τα Windows και δε μου αρεσει τιποτε αλλο...Και το Linux μου φαινεται οτι πιξελιαζει...Thanks Anyway! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ειναι πραγματι λιγο διαφορετικο το rendering των fonts. Στο display εχει ρυθμισεις για το antialiasing παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Με τα καινουργια PC santa rosa και ιδιαιτερα οσα εχουν i950 k 8600 καρτες γραφικων τι γινεται? Γινεται ποιο ευκολα και απροβληματιστα η εγκατασταση? Νομιζω οτι μιλαμε για ακριβως ιδιο hardware πλεον ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalsoul Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 pws kanoume update apo ekdwsh jas 10.4.8 se 10.4.9 h kalyetra se 10.4.10 (an yparxei) giati akousa oti to ilife 08 den paizei sthn 10.4.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Το ίlife 08 παιζει απο 10.4.9 κ μετα... Για τα υπολοιπα δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User_32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Έχω τα 10.4.6, και ενώ το safari μου δουλεύει κανονικά όλοι οι άλλοι browsers έχουν πρόβλημα με του τόνους και το τελικό σίγμα.Δηλαδή το γράμμα που έχει τόνο θα μου το εμφανίσει σαν ερωτηματικό [?] το ίδιο και με το [ς].Αυτό συμβαίνει και τώρα που γράφω το ποστ.Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Έχει bug η Intel έκδοση του Firefox. Για τους υπόλοιπους browsers δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις