Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπουταρε με -v σκετο να δεις που βγαζει το πανικ

επισης δοκιμασε -v -f

και -v -x να δεις που κρεμαει οταν μπαινεις με safe mode (-x ειναι το safe mode)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρωτα απ ολα δες αν στο BIOS σου εχεις Enable HPET. Αν οχι

Δοκιμασε να το installareis ξανα και καπου στα customize κατω αριστερα στην αρχη του install εκει που επιλεγεις δισκο ελεγξε τι επιλογες εχει για τον επεξεργαστη (κατι με rtc αν θυμαμαι καλα)

Δες και αυτο το τοπικ ολο

http://www.osx86.net/10-7-lion/13539-iatkos-l2-dell-inspiron-1525-a-5.html

Σήμερα μπήκε και η Sparkle (GTX 570) και "έδεσαν" όλα.. Οι μετρήσεις είναι 2 μια η παλιά με το Unigine 3 για να υπάρχει αναφορά με τα προηγούμενα ,και μια με το Unigine 4 σε extreme mode για να δημιουργήσουμε καινούρια αναφορά. ( Όποιοι έχετε δυνατές κάρτες κ θέλετε ανεβάστε κανένα Screenshot με το Uni 4 σε extreme να ξέρουμε που είμαστε )

attachicon.gifFul.jpeg

Εφτιαξα και εγω καποια πραγματακια τωρα που θα βγει το 10.8.3

Χωρις OC σε CPU & VGA , με RAM 2133

post-142084-0-45716300-1363191156_thumb.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10.8.3 is Out..

Συμπληρωματικές πληροφορίες σύντομα.καλό είναι να μην βιαστεί κανείς,γιατί είναι αμφίβολο αν έχει κυκλοφορήσει το ενημερωμένο Cuda για τις nVidia κάρτες.

UpDate

*Όπως σας προϊδέασα δεν υπάρχει ακόμα cuda update οπότε εκτός από το ενοχλητικό παράθυρο που θα σας το υπενθυμίζει,θα χάσετε και σε επιδόσεις όσοι έχετε nVidia κάρτες.Κατά τ'αλλα είναι ένα ασφαλές update αρκεί μετά να πατσαρετε ξανά μέσω multibeast τον ήχο σας, και από το trimenabler την λειτουργία trim για όσους έχουν SSDs.

Κανένα σημαντικό εύρημα λοιπόν μέχρι στιγμής.

*Fixed

UpDate ii

Οι σημαντικές ενημερωμένες διαφορές είναι η υποστήριξη των Win8 μέσω του bootcamp κάτι που εμάς δεν μας αφορά,και η υποτυπώδης υποστήριξη στην σειρά 7xxx της AMD - ATI

UpDate iii

Ήρθαν και τα ευχάριστα.. Καλύτερο power management στον 3570κ όπου με καθαρό install στην 10.8.3 πραγματικά με εξέπληξε κ τον απογείωσε. EVGA GTX 660 SC μια πολύ ποιοτική και ξεχωριστή κάρτα - εταιρία που δεν της είχα δώσει την πρέπουσα σημασία μέχρι χτες.Επιστροφή στο "Mac pro" λοιπόν που μας ταιριάζει περισσότερο,μιας κ δεν χρειαζόμαστε πια το "iMac" για native 7 series chipset.

post-227308-0-42865300-1363333034_thumb.jpeg  post-227308-0-65314300-1363333041_thumb.jpeg

post-227308-0-19477000-1363333052_thumb.jpeg

Υ.γ To bench της κάρτας είναι χωρίς την προσθήκη cuda όπως έγραψα πιο πάνω.

--- Το bench του υπολογιστή είναι μόνο με profile 1 XMP

CUDA UPDATE IS OUT > http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Mac/Quadro_Certified/5.0.45/cudadriver-5.0.45-macos.dmg&lang=us&type=Other

post-227308-0-48138300-1363349785_thumb.jpeg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1

καλησπέρα σας και πάλη.

κατάφερα και έβαλα τα iatkos l2 δηλαδή έκανα την εκατάσταση και όλα δουλεύουν άψογα όμως όταν ανοίγω το laptot  και μπαίνει για να κάνω τις ρύθμισις για να μπω πρώτη φορα στο περιβάλλον τον mac δεν βλέπει το pliktrolgio και το ποντίκι που είναι ενσωματωμένα πάνω στο laptot υποψιάζομαι ότι είναι κάποιος drivers όμως δεν ξέρω ποιος :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν θα έχεις χρόνο βαλε 10.8.0 και μετά combo 10.8.3 εγώ έτσι έκανα.

Από πάνω από την υπάρχουσα μην εγκαταστήσεις ολα τα progs.

Πάντως το έχεις καλοκουρδισμενο και αυτό φαίνεται  +1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η αντίστοιχη διαφορά καταγράφηκε και στον μικρο με τον 3220 που ξεπέρασε πια όλα τα 3ψηφια ι5.

Οπότε "δεν έτυχε πέτυχε"

post-227308-0-50731100-1363378158_thumb.jpeg

post-227308-0-44386600-1363378170_thumb.jpeg

post-227308-0-08504900-1363378178_thumb.jpeg

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Εχω καποιες ερωτησεις - αποριες

1.Θελω να ξεκινησω απο τα προγραμματα που τρεχουν αριστερα απο το Language Input Menu στο menu bar στην δικια σου Φωτο. Εγω δεν μπορω να κανω το HWMonitor να βγαλει τοσο ομορφα αποτελεσματα , μηπως χρησιμοποιεις καποιο plugin ? Η' καποιο αλλο προγραμμα?

2.Στο μενου About this Mac-->More Info μου βγαζει "Mac Pro Mid 2010" και αυτο γιατι το patchara με το Multibeast Mac Pro 5.1.

Οταν το εκανα αυτο εφαγα Kernel Panic αμεσως μετα το 1ο restart και για να το διορθωσω μπηκα με -Χ (Save mode ) Folder Extra και αλλαξα το smbios.plist απο 5.1 σε 3.1 <---- αυτη μου η ενεργεια μου φαινετε καπως αντισυμβατικη μηπως εχεις να προτεινεις κατι αλλο που δεν το εχω διαβασει ?

3.Το unibeast στικακι που εχω φτιαξει ειναι με την 10.8.2 απο το Application Folder . Ειναι κακο που περασα το Update 10.8.3 ετσι απο πανω? Να κανω καθαρη εγκατασταση παλι και να περασω αμεσως το update πριν αρχισω να βαλω τα programs?

1) Εμένα είναι το iStat menus εξου και η διαφορά στην Menu Bar.

2) Σβήσε το appletymcedriver.kext για να μπορείς να πας σε όποιο smbios θέλεις.

3) Το κόλπο όλο είναι να μην περάσεις καν από την 10.8.2 οπότε αν δεν βαριέσαι πρέπει να φτιάξεις καινούριο stick-ακι

μετά να κάνεις κανονικά εγκατάσταση χωρίς να φορμάρεις τον δίσκο ώστε να παραμείνουν ρυθμίσεις κ προγράμματα,και μετά combo 10.8.3 Αν έχεις voodooHDA.kext διέγραψε το πρώτα γιατί όταν η καινούρια εγκατάσταση θα σου βάλει το AppleHDA πιθανόν να φας kernel panic.

..Και η καινούρια ερώτηση είναι > Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να κάνουμε o/c στο osX τόσο απλά όσο στα Win όσοι έχουμε ξεκλείδωτους επεξεργαστές ? Μήπως τα επόμενα Mac pro θα έχουν και αυτή την δυνατότητα ?

Απάντηση > Πάρα μα πάρα πολύ πιθανόν με την 10.8.3. Μετά την άνοδο στο Geekbench η οποία με προβλημάτισε άρχισε το ψαξιματακι.

Τα αποτελέσματα στο Screenshots.

post-227308-0-43288400-1363428203_thumb.jpeg

Ευχαριστω για της απαντησεις παρα πανω Κυριακο - ειδη φτιαχνο ενα stick 10.8.3 οποτε θα κανω αλλη μια εγκατασταση να δω τις διαφορες και θα τις ποσταρο για να ξερουμε τι μας γινετε.

Αυτο με το OC το δουλευω 1 εβδομαδα τωρα , προσπαθω βεβαια να το κανω μεσα απο Bios ... Αλλα ποιο πολυ ειμαι στο διαβασμα για να δω εαν θα δουλεψει σωστα με το Hackintosh , ΔΕΝ με ενδιαφερει να παει στο θεο οσο να ειναι stable με το Hackintosh

Τι ψυκτρα εχεις BTW? H H100i που εχω πανω στο 3770k κανει εκπληκτικη δουλεια...

Ε ναι βρε φίλε αλίμονο είναι κορυφαία,εγώ έχω μια xigmatek gaia.Υπεραρκετή για τις δοκιμές μιας και δεν μ'ενδιεφερε ποτέ το o/c παρά μόνο η γνώση.

Επαιζα λιγο μεχρι να φτιαξο το 10.8.3 official stick και δοκιμασα για λιγο το iAtkos ML2

Το αποτελεσμα με ξαφνιασε ευχαριστα , αφου πηρα 1500 bench score .

Geekbench 15215 χωρις καθολου OC σε CPU και VGA αλλα με 2133  

-----------------------------------

Να σε ρωτησω κατι , που σκεφτηκα μολις τωρα

Οταν εβαλες την 660 πανω ειχες ειδη το hackintosh με την HD4000?

Και αυτο το ρωταω γιατι για να βαλω εγω (μεσω Unibeast) το 10.8.2 επρεπε να κανω εγκατασταση χωρις την 660 πανω στο PC μετα να φορτωσω τους nvidia drivers να patcharo με 10.8.x OpenGL patch by netkas απο το Multibeast και μετα το restart να μπω με GraphicsEnabler=No (η HD4000 το εχει Yes).

Και ολα αυτα τα ρωταω γιατι τωρα με το iAtkos φορτωσα μονο drivers για την 660 και Sata τιποτα αλλο , και δεν χρειαστηκε να βγαλω την 660 απο το συστημα.

post-142084-0-18931700-1363435075_thumb.png

• Like 1

Ναι αρχικά είχα την 4000 έβαλα την 660 και μετά έκανα Update sthn 10.8.3 αλλά επειδή υπήρχαν 2x10.8.2 μια για τα παλιά και μια για τα καινούρια Mac και είχαν γίνει λίγο σαλάτα σκέφτηκα να βάλω 10.8.0 και μετά 10.8.3 combo με την 660 πάνω στο μηχάνημα από την αρχή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...