MoviemakerGr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Για εγκατέστησε του έναν bootloader,γιατί μάλλον αυτός φταίει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 συγγνώμη αν ακουστεί κάπως oms δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αυτό που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Κατέβασε το τελευταίο chimera και καντο εγκατάσταση στο στικακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 δες αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=3tBUmeBpMlU ειναι για ML2 αλλα ειναι η ιδια διαδικασια για το L2 Οταν τελειωσει το περασμα του L2 στο usb stick τοτε εγκαθιστας το bootloader που κατεβαζεις απο εδω. Ειναι pkg αρχειο. Ειναι για ML2 λεει αλλα κανει και για L2 και για Iatkos_S3 v2 Προσεξε μην εκγαταστησεις τον bootloader σε αλλο drive Δοκιμασμενη διαδικασια και δουλευει μια χαρα. Επισης φροντισε απο το BIOS του λαπτοπ να ελεγξεις οτι ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη Boot from USB στα Boot Options. Και με ποιο πληκτρο στο Startup του laptop επιλεγεις το USB Boot. Ας πουμε στο δικο μου περαν του οτι πρεπει να εχω ενεργοποιημενο το USB Βοοτ απο το Bios πρεπει μετα να πατησω F12 για να μπω στο Boot Selection device οταν κανω startup το λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ευχαριστώ και τους δυο παρα πολύ είστε άψογη να ρωτήσω κάτι έχω μια απορία τα ml2 δεν δουλεύουν στο pc μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Οχι και ο λογος ειναι ο εξης: GPU:- Intel Graphics HD 3000 and HD 4000 are supported, the rest are not. This means Intel HD 2000, Intel HD, X3100, X3150, X4500, GMA950 is not supported. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_firm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Επανήλθα!!! Καλημέρα σας!Απορία 3: Moviemaker μετά από πάρα πολλές δοκιμές και ψάξιμο σε μία συζήτηση κάποιος ανέφερε ότι σβήνοντας τις 2 γραμμές του IOPCISecondaryMatch αναγνωρίζει κανονικά την κάρτα! Το έκανα και... θαύμα δούλεψε!!! Μοναδικό αρνητικό ότι ίσως όπως αναφέρει κάποιες στιγμές να μην το αναγνωρίσει και να χρειαστεί επανεκκίνηση με -f. Θα δείξει. Βρήκα επίσης ότι το IOPCISecondaryMatch είναι το 0x139a10cf το πέρασα όλα μέσω κονσόλας αλλά δεν δούλεψε ή είναι λάθος το ID. Θα δοκιμάσω βέβαια να περάσω όλο αυτό: <key>Yukon-88E8055</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.iokit.AppleYukon2</string> <key>EnableLowPwr</key> <integer>1</integer> <key>IOClass</key> <string>yukon2osx</string> <key>IOPCIPrimaryMatch</key> <string>0x436311ab</string> <key>IOPCISecondaryMatch</key> <string>0x139a10cf</string> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> <key>InitialWaitForLinkUp</key> <string></string> <key>MACNumber</key> <integer>1</integer> <key>Model</key> <string>Yukon Gigabit Adapter 88E8055 Singleport Copper SA</string> <key>NetworkNumber</key> <integer>6000</integer> <key>Vendor</key> <string>Marvell</string> </dict> Επειδή δόγμα μου πάντα είναι το: 'Ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε' στην πρώτη στραβή θα κοιτάξω το παραπάνω! Το πρόβλημα παραμένει η Απορία 1 με την κάρτα γραφικών και τα υπόλοιπα 224 MB μνήμης που δεν λέει να διαβάσει! Να σου απαντήσω και σε εκείνη την ερώτηση μου σχετικά με το ζόρι της ανάλυσης ότι δεν μου δίνει επιλογή παρά μόνο την εκάστοτε ρυθμισμένη μέσω κονσόλας με Graphics Mode! Υπάρχει λύση πιστεύω γιατί στα πρώτα βήματα μου κάποια φάση ανοίγοντας τον μου είχε βάλει άλλη από την default 1024x768!Αν έχεις και συ κάποια ιδέα επί τούτου είμαι όλος απορία να την ακούσω! Και πάλι ευχαριστώ!!! Υγ. Και κάτι τελευταίο έκανα κάποιες φορές αναβάθμιση στην 10.6,8 και η μνήμη της κάρτας έπεσε από τα 32MB στα 4MB!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Οταν (αν) θ'αναγνωριστει η κάρτα σου σωστά από το σύστημα όλα αυτά θα εξαλειφθούν οπότε προσανατολίσου αποκλειστικά σε αυτό τι ακριβώς χρειάζεται για να δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 όσο και αν προσπάθησα να βοοταρο από το usb δεν τα κατάφερα έκανα όπως λέτε την διαδιακασία παραπάνω όμως δεν θέλει να μπουτάρη με τίποτα σαν να μην βλέπει το usb πατάω κατά την εκκίνηση f12 μου βγάζει τις επιλογές που έχω για να κάνει boot επιλέγω το usb όμως δεν μπουτάρη από κει και δεν ξέρω γιατί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν εγκατεστησες bootloader. το αρχειακι ML2_Bootloader_Installer.pkg.zip το κατεβασες; και να το εγκαταστησεις στο usb drive ? μεσα απο mac osX παντα. Οπως δειχνει στο 4.25 λεπτο του βιντεο και μετα. Οτι και να εχεις μεσα στο usb (και απλα αρχεια) αν εγκαταστησεις τον bootloader δεν υπαρχει περιπτωση να μη σου βγαλει chameleon στο boot του usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 και όμως δεν δουλεύει δεν κάνει boot ούτε δείχνει τίποτα μια γραμμούλα μονο πάνω αριστερά και αναβοσβήνει συνεχεια για τι πολύ απλά δεν δουλεύει ο δοκίμασα έναν άλλον οδηγό με έναν και δούλεψε επέλεξα τον L2 μου έβγαλε κάτι πληροφορίες πολλές και μετά από λiγο κάνει επανακίνηση και δεν δείχνει κανένα setup τον μακ παρακαλώ πολύ τα φώτα σας ο οδηγός ο άλλος που δοκίμασα είναι αυτός : http://tonymacx86.blogspot.gr/2009/11/create-chameleon-boot-usb-drive.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 στην αρχη εκει που επιλεγεις partition το usb stick, πρεπει να το κανεις με ΜΒR (master boot record) για να μπορει να μπουταρει απο εκει. 1 partition MBR. Μετα περνας μεσα το L2, μετα τον bootloader ML2. Εγω ετσι το εκανα κ μου μπουταρει κανονικα. αυτος ο οδηγος που αναφερεις ειναι για snow leopard. δε νομιζω να κανει σε L2. ειναι για 10.6 μονο το EFI νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 ευχαριστώ πολύ τα έγραψα όμως σε dvd και προσπαθώ να τα περάσω την πρώτη φορά παγοσε κατά την εγκατάσταση του τώρα ξανά δοκιμάζω και θα δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
latou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά Αγόρασα πριν από 4-5 μέρες ένα ΑΜΙΓΕΣ Ultrabook (αμιγές λέω, γιατί και άλλες εταιρίες βγάζουν UB με DVD, με 15άρες, με 2 κιλά βάρος κλπ), το Acer S3-391 με τον i5-3317U, 4Gb RAM, 500HDD + 20 SSD, Intel 4000, 13.3". Είναι ένα υπερπλήρες Ultrabook που με έχει κατενθουσιάσει με τις επιδόσεις του. Αλλά φοράει 8άρια το αναθεματισμένο, κι όσο κι αν άρχισα να τα συνηθίζω, δε τα μπορώ. Πιστεύω πως για ένα τέτοιο μηχάνημα είναι ξόδεμα πόρων τα Windows, οπότε θέλω να περάσω πάνω Mac OS. Εχω αγορασμένα από το Apple Store τα Lion σε μορφή downloadable, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να κάτσει επάνω στο μηχάνημα (ακόμα και το BIOS είναι προρυθμισμένο για AHCI & xHCI support για το δίσκο και τις USB 3.0 θύρες). Λίγο-πολύ τα χαρακτηριστικά είναι καλά, γιατί και τα Air τα ίδια έχουν από υλικό, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ΑΝ κάθεται το λειτουργικό επάνω στον SSD ή στον κανονικό δίσκο, γιατί είναι υβριδικός. Επίσης, το μεγαλύτερο θέμα μου είναι αν μπορεί να δουλέψει με την σειρά U της Intel. Από την άποψη voltage κλπ που διαφοροποιούνται οι συγκεκριμένοι, γιατί κατά τ'άλλα είναι ίδιοι με τη σειρά Μ, και υποστηρίζει και Turbo Boost, και SSE2/SSE3, και βέβαια είναι 64bit επεξεργαστής. Το έχει δοκιμάσει κανένας σας; Κι αν ναι, η θύρα HDMI έχει δουλέψει; Αυτό είναι το τελευταίο μου κάψιμο..... Πρωτίστως με ενδιαφέρει να μπορέσει να δουλέψει. Και να κάνω μια σωστή δουλειά χωρίς σπασμένο OS.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 καλησπέρα σας. mtzs δοκίμασα αυτά που είπες και κατάφερα να βοοταρο από φλασάκι και να κάνω install όμως ενώ πηγαίνει μια χαρά το install και τελειώνει και κάνω ρεσταρ στο μηλαράκη όταν φορτώνει μου βγάζει ένα (panic) και δεν προχωράει μετά δοκίμασα με -x και κολλάει στο μηλαράκη διαβάζει dedomena όμως δεν προχωράει μένει εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις