Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@secouros Δοκίμασες αυτά που σου είπε το παλικάρι παραπάνω ? Του απάντησες σε αυτό που σε ρωτάει και για το οποίο ασχολήθηκε να σου βρει ? Αν ναι και δεν δούλεψε πιθανόν να μην υπάρχουν οδηγοί για 10.5 ..

@the_firm όταν ζορίζεται το δείχνει κάνει καμιά 30 ρια δευτερόλεπτα να γυρίσει από την default.

Με μπέρδεψες, τι εννοείς 'κάνει καμιά 30 ρια δευτερόλεπτα να γυρίσει από την default.'

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστώ πάρα πολύ moviemaker

όσα ευχαριστώ και να πω είναι λίγα χίλια ευχαριστώ φιλε μου έφτιαξε, αυτήν την στιγμή σου μιλάω μέσα από τα mac :D

τώρα μου έμεινε μονο ο ήχος μπορείς να με βοηθήσεις με αυτό? επίσης να κάνω update μέσα από τα mac κανονικά η όχι ?

Μέσα στον φάκελο που έχεις κατεβάσει από τον οδηγό έχει ενα App που λέγεται AppleHDAPatcher_v1.16 αυτό το τρέχεις και με drag and drop (φαντάζομαι) πετάς πάνω του το αρχείο 1525_Codec.τχτ αυτό θα κάνει patch υπόσχεται τον ήχο σου,πάντα μετά repair permissions,και πριν απ'ολα αυτά τσέκαρε στο S/L/E αν έχεις κανένα VoodooHDA και διέγραψε το.

Κανε τα Update σου όλα εκτός της version του osX (τουλάχιστον οχι σήμερα) για να το χαρείς λίγο και γιατί δεν θα σου προσφέρει τίποτα παραπάνω στην λειτουργία του υπολογιστή σου αντιθέτως μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβεις μερικές διαδικασίες από αυτές που ήδη έκανες..

@The_firm εννοώ την εναλλαγή από 1280 σε 1440 αν δείχνει να γίνεται εύκολα και απλά δεν ζορίζεται.

Μέσα στον φάκελο που έχεις κατεβάσει από τον οδηγό έχει ενα App που λέγεται AppleHDAPatcher_v1.16 αυτό το τρέχεις και με drag and drop (φαντάζομαι) πετάς πάνω του το αρχείο 1525_Codec.τχτ αυτό θα κάνει patch υπόσχεται τον ήχο σου,πάντα μετά repair permissions,και πριν απ'ολα αυτά τσέκαρε στο S/L/E αν έχεις κανένα VoodooHDA και διέγραψε το.

Κανε τα Update σου όλα εκτός της version του osX (τουλάχιστον οχι σήμερα) για να το χαρείς λίγο και γιατί δεν θα σου προσφέρει τίποτα παραπάνω στην λειτουργία του υπολογιστή σου αντιθέτως μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβεις μερικές διαδικασίες από αυτές που ήδη έκανες..

Eυχαριστώ πολύ φιλε μου επιτέλους έχω και internet και ήχο ολα δουλεύουν μια χαρά και χωρίς εσένα δεν θα τα κατεφερνα ποτε χίλια ευχαριστώ και πάλι. κάτι ακόμα κατέβασα τον firefox και δεν μπορώ να το κάνω εκατάσταση μου λέει ότι είναι για πιο νέα version από αυτή που έχω γιατί ?

επίσης υπάρχει τρόπος να κάνω ελληνικά τα mac ως?

Γι'αυτο σου ελεγα απο την αρχη να πας σε 10.6 τουλάχιστον,ειναι μεγάλο το σκαλοπάτι με το 10.5 στις συμβατότητες,Όχι απ'οσο ξέρω δεν μπορείς να έχεις Ελληνικά menus στα 10.5 για τον firefox βάλε older versions firefox στο γουγλη και βρες την version που υποστηρίζει το 10.5

Σεκουρο εχει δικιο ο ΜΜ

Βαλε 10.6 καλυτερα.

Θα σου ελεγα να ξεκινησεις με Iatkos S3 v2. Αυτο δοκιμασα σε ενα παλιο Λενοβο που εχω το οποιο ειναι πολυ δυσκολα παραμετροποιησιμο και του εχω αλλαξει και γω τα φωτα (αλλον επεξεργαστη επανω).

Το Iatkos S3 v2 ειναι 10.6.3. Μετα απο αυτο περασα το official update 10.6.8 και πριν κανω επανεκινηση (την ζηταει το official combo update - αλλα δεν την εκανα) ετρεξα το Multibeast για snow leopard. Ολα πηγαν κατ ευχην και λειτουργει μια χαρα.

Γιατι λεω για το Snow leopard. Γιατι κυκλοφορουν ενα σωρο drivers και εχει εξελιχθει αρκετα πλεον που ειναι το πιο ευκολο OSX να πεταξεις πανω σε εναν παλιο υπολογιστη.

Οποια και να προσπάθησα να περάσω πάντα με πετούσε ένα μήνυμα και πάγωνε ο υπολογιστής και δεν με άφηνε να κάνω τίποτα μου έλεγε να κάνω επανακίνηση και να ξανά προσπαθήσω όμως αυτό γινόταν συνεχεια όσες φορες και να έκανα επανακίνηση τόσες φορες και πάγωσε το pc

Σήμερα θα δοκιμάσω να βάλω τα 10.7.3 στο ίδιο pc σε διαφορετικό σκληρό να δούμε τι θα γίνει.

Intel GMA X3100:

Chipset Model: GMA X3100

Type: Display

Bus: Built-In

VRAM (Total): 144 MB

Vendor: Intel (0x8086)

Device ID: 0x2a02

Revision ID: 0x000c

Displays:

Display:

Resolution: 1280 x 800

Depth: 32-bit Color

Built-In: Yes

Core Image: Hardware Accelerated

Main Display: Yes

Mirror: Off

Online: Yes

Quartz Extreme: Supported

Display Connector:

Status: No display connected

Μια χαρα εισαι για Lion

στο site του iatkos λεει gia 10.7

Intel Graphics HD 3000, GMA X3100, GMA950 is supported, the rest are not.

Και λογικα θα σου παιζει και η καρτα δικτυου

Wireless: Some chips (ie. Atheros ar5008, Broadcom BCM4311) are natively supported by OS X

αφου η δικια σου ειναι Broadcom43XX compatible λογικα πρεπει να παιζει αμεσως χωρις drivers.

iatkos_L2 κατεβασε και βαλε

ειναι 10.7.2

εχεις στικακι 8GB ελευθερο να το περασεις εκει; εαν το λαπτοπ σου υποστηριζει boot απο usb stick θα σου ειναι πολυ πιο ευκολο και γρηγορο. αν οχι το εγκαθιστας απο DVD. Ειναι παραμετροποιησιμο απο την αρχη

θα το κανεις μεσα απο το disk utility του 10.5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...