Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

securo για ποια εκδοση OSX θες;

πηγαινε kexts.com και ψαξε για Broadcom43XX drivers.

Ειναι ιδια με αυτη που φορας την 1395

δοκιμασε αυτα

http://www.osx86.net/downloads.php?do=file&id=972

αλλιως παρε αυτην που συνιστω 2-3 σελιδες πισω αμα δεις και δε βρισκεις drivers να σου κανουν

Για ηχο δοκιμασες το generic Voodoo 0.72 driver?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια και με βοηθήσατε λίγες μέρες πριν, έχω ακόμα μια ερώτηση.

Έφτιαξα το ιντερνετ και όλα καλα άλλα υπάρχει ένα ακόμα πρόβλημα.

Πάω να κάνω login με τα στοιχεία μου, στο app store και με το που πατήσω να συνδεθεί, μου εμφανίζει το μήνυμα "an unknown error has occured" και δεν συνδέεται ... Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?

Ολα αυτα μέσω wifi

@tinoula κατέβασε το Chameleon Wizard ανοιξέ το και στην καρτέλα org.chameleon.Boot κάνε κλίκ στην επιλογή Device Properties κ πρόσθεσε το παρακάτω ¨ 4b00000001000000010000003f0000000100000002010c00d041030a0100000001010600051c0101060000007fff0400160000006200750069006c0074002d0069006e0000000500000001 " κάνε save  και μετά restart

έχουμε την ίδια μητρική και έτσι κατάφερα να κάνω το AppStore και το iCloud να λειτουργήσουν.

ακόμη βοηθάει και ο  DNS της google στο network 8.8.8.8

Καλησπέρα σε όλο το team! Να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου αν είμαι συμβατός για mountain lion? έχω μια mobo gigabyte ga-965p-s3 κι έναν cpu intel core2 6600! Κι αν τελικά είμαι πού μπορω να βρώ τα βήματα? 

ευχαριστώ εκ των προτέρων!  ;)

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τις απορίες και ειδικότερα με τις απαντήσεις τους κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη εδώ μέσα. Ειδικότερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον  MoviemakerGR για τη θέληση και διάθεση που δείχνει!

Αυτά με τα καλά λόγια γιατί τα καλά λόγια είναι εχθρός του καλύτερου!!!  :X Πάμε στο ψητό!

Κατάφερα μετά από πολλά ξενύχτια να κάνω το VAIO AR71S να δουλέψει διαβάζοντας τα σχόλια εδώ μέσα και τις απορίες όλων (όχι όλα τα σχόλια)!!!!

Βρήκα επίσης έναν καλό οδηγό σχετικά με το iATKOS που πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολλούς, τον παραθέτω και αν παραβαίνω κάποιον κανόνα παρακαλώ να σβηστεί το link.

http://www.insanelymac.com/forum/topic/231936-idiots-install-guide-to-osxdistro-and-gtx480/

Στην φωτογραφία που ακολουθεί έχω τσεκάρει και το δικό μου setup που πιστεύω ότι ίσως απλοποιήσει την διαδικασία πολλών.

Να αναφέρω ότι μετά την εγκατάσταση είχα μόνιμα μαύρη οθόνη ενώ άκουγα το Stayin' Alive!!! Με αυτά τα settings κατάφερε να δουλέψει χωρίς Safe Boot πολλές φορές!

http://postimage.org/image/bvaanwgvr/

Απορία 1: Βλέπω στον System Profiler η κάρτα γραφικών να έχει μόνο 32ΜΒ από τα 256ΜΒ της NVIDIA GeForce8600M GT του VAIO και ανάλυση 1024x768. Όσον αφορά την ανάλυση θα πρέπει πάντα να βάζω την εντολή "Graphics Mode"="1440x800x32" (max resolution της κάρτας) στην εκκίνηση του laptop ή μέσω κονσόλας να την προσθέσω στην com.apple.Boot.plist για να μην έχω 1024x768; Να προσθέσω ότι η ανάλυση 1024x768 είναι η μοναδική που εμφανίζει στο System Preferences!

Απορία 2: Ενώ βλέπω στον System Profiler τις πληροφορίες (ελάχιστες) της κάρτας ήχου Sigmatel CXD9872 δεν έχω ήχο!!! Θα ήταν λάθος να είχα επιλέξει και τα 2 kext Voodoo HDA & Apple HDA 10.6.2 (επέλεξα τελικά το δεύτερο) στην αρχική εγκατάσταση; Να σημειώσω ότι στον φάκελο με τα Extentions έχει μέσα το AppleHDA και το Apple HDA 10.6.2 μήπως δεν έπρεπε να επιλέξω κανένα kext όταν σέταρισα το iATKOS γιατί έχει μάλλον default το AppleHDA;

Απορία 3: Η κάρτα δικτύου Marvell Yukon 88E8055 δεν μπορεί να εγκατασταθεί άσχετα αν βρήκα τα κατάλληλα kext και τα εγκατέστησα με το KextBeast και τη συνέχεια έκανα στην S/L/E μέσω Kext Wizard, Repair permissiions & Rebuild cache! Δεν χρησιμοποίησα το MultiBeast γιατί όποτε έκανα Repair permissiions & Rebuild caches σε προηγούμενες εγκαταστάσεις, μου τα έκανε μαντάρα!!! Δεν πιστεύω στη χρήση του MultiBeast να έκανα λάθος αλλά αφήνω πάντα μία πιθανότητα! Να προσθέσω σχετικά με την κάρτα LAN ότι στη διαδικασία της εγκατάστασης την είχα Disable από το BIOS γιατί κάπου διάβασα ότι μπλόκαρε την εγκατάσταση και στη συνέχεια την ενεργοποίησα και πάλι!

Απορία 4: Πάλι στον System Profiler βλέπω ότι η μνήμη του συστήματος είναι μόνο 2GB ενώ έχω 4GB!!!

Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να μην έγινα κουραστικός!

Θα επανέλθω!!!

Θα σου πω μια σύντομη ιστορία,την "καριέρα μου" στο Hackint0sh την ξεκίνησα με ένα Laptop Vaio.Κατάφερα μετά από πολύ κόπο να το κάνω να δουλέψει χωρίς ν'αναγνωρισει την κάρτα γραφικών όπως και το ασύμβατο marvell.. έφτασα περίπου μέχρι το σημείο που είσαι εσύ,και επειδή ήταν και HI-Def έκαψα και ένα pixel στην προσπάθεια μου να του βγάλω την σωστή ανάλυση.Συνέβησαν όμως 2 πράγματα ήταν μια δύσκολη αρχή,που με βοήθησε παρακάτω πολύ,αλλά κατάλαβα επίσης ότι αν θέλω Hackint0sh πρέπει να πάρω άλλον υπολογιστή το οποίο και έκανα.

Στα έγραψα αυτά γιατί απλά αυτά μου θύμισες.τίποτα δεν σου έχει αναγνωριστεί σωστά,και αυτό φαίνεται από την μνήμη ραμ που σου δείχνει λιγότερη.Παρακάτω τώρα αν δεν βλέπεις αναλύσεις δεν βλέπει κάρτα,υπάρχει όμως και η πιθανότητα να βλέπει κάρτα αλλά επειδή τα vaio κ η sony χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πανελς οθόνης να μην μπορεί να τ' απεικονίσει.. έχει να κάνει με το backlight ποτέ δεν το κατάλαβα ακριβώς.Στον ήχο διέγραψε όλα τα appleHDA  και προσπάθησε να βρεις ένα  AppleAzaliaController.kext Ο Marvell  απ'οτι θα διάβασες είναι και αυτός μια πονεμένη ιστορία σε 3 δουλεύει γιατι ταιριάζει το id σε 13 δεν δουλεύει και πρέπει να φτιάξεις το δικό σου kext δηλώνοντας τα ακριβή στοιχεία της κάρτας σου.Ειλικρινά δεν θέλω να σ'απογοητευσω αλλά βλέπεις κ μόνος σου οτι ο υπολογιστής σου δεν υπάρχει τομέας που να τα πηγαίνει καλά,πάλεψε το όσο μπορείς με αυτά τα λίγα που θυμάμαι και σου έγραψα και βλέπεις τι θα καταφέρεις.Την ανάλυση ναι μπορείς να την βάλεις μέσα στο boot.apple ώστε να μην την πληκτρολογείς κάθε φορά.Το champlist μπορεί να σε βοηθήσει σ'αυτο,αν και το terminal εγώ δεν το αλλάζω με τίποτα είναι το μόνο σίγουρο.

@myusername ρίξε μια ματιά σε αυτό αλλά απ'οτι βλέπω ούτε εσύ θα έχεις εύκολη αποστολή αν δεν βρεις dsdt για την μητρική σου θα έχεις θέμα..  > http://legacy.tonymacx86.com/viewtopic.php?f=54&t=29301

• Like 1

Καλημέρα και πάλι, επανέρχομαι με νεότερα!

Για την 'Απορία 1'. Ουδέν νεώτερον! 32ΜΒ από τα 256ΜΒ και ανάλυση 1024x768 όπως πριν!

Για την 'Απορία 2'. Άφησα και τα 2 kext ήχου ενεργοποιημένα (Voodoo HDA & Apple HDA 10.6.2) αποτέλεσμα αυτού να έχω πλέον ήχο και mic!!

Για την 'Απορία 3'. Under investigation!

Για την 'Απορία 4'. Στο Hardware Overview αναφέρει ότι έχω Memory 4GB αυτό ισχύει τελικά;

Αυτά, πάω για 'σκάψιμο'!

1) συνεχίζει το πρόβλημα με την κάρτα.

2)99% υπερισχύει το Voodoo αν δεν σβήσεις το appleHDA μπορεί να τρως περιστασιακά kernel panic

3) o Θεός μαζι σου.

4) αν έχεις 4 και γράφει 4 ισχύει το 4.. :P

1) συνεχίζει το πρόβλημα με την κάρτα.

2)99% υπερισχύει το Voodoo αν δεν σβήσεις το appleHDA μπορεί να τρως περιστασιακά kernel panic

3) o Θεός μαζι σου.

4) αν έχεις 4 και γράφει 4 ισχύει το 4.. :P

Βάζοντας την ανάλυση 1440x800 λες να το ζορίζω πολύ;

Εγώ πάλι δεν μπορώ να κάνω την κάρτα δικτύου να δουλεψη και τον ηχο δηλαδή είναι κρίμα έβαλα τα μακ και δουλεύουν και να κολλήσω στους οδηγούς έλεος

Εγώ πάλι δεν μπορώ να κάνω την κάρτα δικτύου να δουλεψη και τον ηχο δηλαδή είναι κρίμα έβαλα τα μακ και δουλεύουν και να κολλήσω στους οδηγούς έλεος

@secouros Δοκίμασες αυτά που σου είπε το παλικάρι παραπάνω ? Του απάντησες σε αυτό που σε ρωτάει και για το οποίο ασχολήθηκε να σου βρει ? Αν ναι και δεν δούλεψε πιθανόν να μην υπάρχουν οδηγοί για 10.5 ..

@the_firm όταν ζορίζεται το δείχνει κάνει καμιά 30 ρια δευτερόλεπτα να γυρίσει από την default.

Δεν ειμαι ο πλεον ειδικος, αλλα οσες φορες εχω χρησιμοποιησει voodoo drivers για ηχο ποτε μα ποτε δε με εχουν προδωσει. τουλαχιστο παιζει μια χαρα δικαναλος σε ενα λαπτοπ χωρις τεραστιες απαιτησεις.

Για την καρτα ξαναλεω δοκιμασε βρες broadcom43XX drivers. ειναι ακριβως η ιδια, απ οτι διαβασα. Απ οσο ξερω γενικα οι broadcom υποστηριζονται σχετικα ανετα σε macOSX.

Τώρα το είδα και το δοκίμασα όμως δεν δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ παντός. <br><br>

Επίσης το δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν υπάρχει οδηγός γιατί από όσο διάβασα στο νετ εδώ και τόσες μέρες έχουν βάλει πάρα πολύ τα μακ στο συγκεκριμένο μηχάνημα. Επίσης τα μακ που κατέβασα δεν τα κατέβασα τιχεα το ηδα σε έναν οδηγό που μέσα εκεί δηνη και τους οδηγούς όμως δεν πολύ καταλαβενω και τι πρέπει να κάνω γιατί δεν έχει κεχτ αλά ένα ση αρχείο το οποίο δεν ξέρω τι να το κάνω το έβαλα μέσα στο τερμινατορ το έτρεξα και μετά κάνω επανακηνηση και πληροφορίες τίποτα τα έχω παίξει τελιος ο οδηγός είναι αυτός εδώ dailyblogged.com/83/dell-inspiron-1525-hackbook-pro-tutorial/

Ωραία δώσε μας το λινκ από τον οδηγό που έχεις ακολουθήσει.Όσο πιο πίσω πας να ξέρεις πάντως ότι είναι και λιγότερες οι συμβατότητες στο 10.5 που πήγες δεν είχε λόγο η Apple να υποστηρίξει 20 κάρτες Wi_Fi παρά μόνο τις 3-4 δικές της.

Απ'οτι βλέπεις λοιπόν αυτός ο οδηγός είναι για 10.6 τώρα ότι τον ακολούθησες κ δούλεψε και στο 10.5 αυτό δεν σημαίνει ότι θα δουλέψουν και τα αρχεία ή οι παραμετροποίησεις που περιγράφει.. περίμενε όμως λίγο να διαβάσω κ θα σου πω.

UpDate > Ξέχνα το αυτό δεν θα βρεις άκρη ποτέ,εσύ πρέπει να κατεβάσεις το BroadcomFix.kext που σου δόθηκε πιο πάνω και να δεις στο info.plist αν εμπεριέχεται το id της κάρτας σου αν δεν εμπεριέχεται πρέπει να το προσθέσεις και μετά να το εγκαταστήσεις αν δεν λειτουργήσει σημαίνει ότι δεν λειτουργεί η παραμετροποίηση στο 10.5 αλλά από το 10.6 και μετά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...