the_firm Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 @MoviemakerGR ούτε να το συζητάς και μόνο που μπαίνεις στον κόπο να μου απαντήσεις είναι σημαντικό για μένα!!!Χίλια ευχαριστώ!Εναλλακτικά πέρα από τα iATKOS ML2 & L2 (δεν βλέπουν σκληρούς) & S3 v2 (τον βλέπει) υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχεις δικιο ξανα εκανα install με προτεινομενες ρυθμισεις...και μπηκε αλλα μπαινω μονο σε safe boot .. πως θα βρω τι δεν φορτωνει σωστα ? edit: εβαλα multibeast με οσο το δυνατον ποιο σωστες επιλογες για το συστημα μου ...η αναλυση εφτιαξε κατα το boot αλλα κολαλει στο μηλαρακι και απο κατω κανει κυκλους .. με -v -x -f -F κτλ κολλαει εδω Uploaded with ImageShack.us Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2013 από fsbmaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Moviemaker το καταλαβενω φιλε μου και ευχαριστω παρα πολυ εγω δεν εχω κοληματα με το laptot το λητουργικο δουλεβη αψογα το μονο που μου λιπουν ειναι η οδηγη για τον ηχο και wife τ αλα τα βρηκε απο μονο του το λιτουργικο. Βρηκα βεβεα τους οδηγους και τους κατεβασα ομος δεν ξερω πος να τους περασω για να δουλεψουν Σε τι μορφή τους βρήκες ? σε Kexts ? αν ναι βρες και το kext wizard για να τους περάσεις. @MoviemakerGR ούτε να το συζητάς και μόνο που μπαίνεις στον κόπο να μου απαντήσεις είναι σημαντικό για μένα!!! Χίλια ευχαριστώ! Εναλλακτικά πέρα από τα iATKOS ML2 & L2 (δεν βλέπουν σκληρούς) & S3 v2 (τον βλέπει) υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση να μην βλέπει τους δίσκους απο την στιγμή που είναι σε ahci ο controler.προσπάθησες να αφήσεις μόνο τον έναν σαν πρωτεύων πάνω κ να δοκιμάσεις ? Εχεις δικιο ξανα εκανα install με προτεινομενες ρυθμισεις...και μπηκε αλλα μπαινω μονο σε safe boot .. πως θα βρω τι δεν φορτωνει σωστα ? edit: εβαλα multibeast με οσο το δυνατον ποιο σωστες επιλογες για το συστημα μου ...η αναλυση εφτιαξε κατα το boot αλλα κολαλει στο μηλαρακι και απο κατω κανει κυκλους .. με -v -x -f -F κτλ κολλαει εδω Uploaded with ImageShack.us Κατέβασες το σωστό multibeast ? εδώ δείχνει ότι κολλάει στο smc άρα κάτι τρέχει με το fakesmc. Τα προθέματα μην τα βάζεις όλα μαζι. και ξέχνα το -f δεν σου προσφέρει κατι. το -x είναι safemode το -v verbose για να βλέπεις τον "κόπο" σου απο εκεί και περα αλλα που μπορει να ειναι χρήσιμα είναι το pcirootuid 0 ή 1 που αφορά το pci της καρτας γραφικών,η το busratio που εκει δηλώνεις το βήμα του επεξεργαστή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δεν βρησκω το προγραμα που μου ειπες για τιν εκδοση τον μακ που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δεν βρησκω το προγραμα που μου ειπες για τιν εκδοση τον μακ που εχω Σωστό,συγνώμη.. δες για το kexts helper η μπορείς και χειροκίνητα.. http://www.macbreaker.com/2012/01/how-to-manually-install-kexts.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Το εκανα κανο επανακηνηση και θα δουμε αν ενεργοπιιθικε το wifi μΚαρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 multibeast 5κατι εκδοση για mountain lion...επελεξα και chameleon.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ναι 5.2.1.. και είσαι με ενσωματωμένη κάρτα αν θυμάμαι καλά ? Πες μου πάλι και την μητρικη μην τα ψάχνω αν θέλεις. Update > Τα βρήκα .. πες μου μόνο αν έχεις UEFI Bios η απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Απλο φιλε μου κλασικα bios τα οποια τα ρυθμισα οπως στο link που μου εστειλες... Δυστηχως αν επιλεξω απο multibeast καποιο αλλο theme τοτε δεν φορτωνει με τιποτα.. Εχω εγκαταστησει μονο driver για intel ενσωματωμενη 3000 και επελεξα και 1080p μιας και τετοια ειναι η οθονη μου ...ετσι μπαινω σε -x safe mode και δειχνει super αλλα χωρις ηχο ,με δικτυο.... μονο με -χ μπαινει με τιποτα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Οκ .. μπες εδώ και κατέβασε το dsdt σύμφωνα με το bios που έχει η μητρική σου. (F5-F8) > http://www.tonymacx86.com/11-dsdt-database.html Καντο copy στο desktop. Μετά τρέξε το multibeast με τις παρακάτω επιλογές,και πες μου πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Βαλε donate το αξιζεις..! Τωρα τα κανω και ποσταρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 H Θετική σας ενέργεια μου την φέρνει εμένα από αλλού την ανταμοιβή,, έχεις δρόμο ακόμα για να έχεις ένα άψογο Hackint0sh.. μακάρι να ήταν τόσο απλό.. Συνέχεια έχει κάτι να διαβάσω και να μάθω όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι,και ο πήχης ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δυστηχως κολλαει στο μηλαρακι... Αν δωσω -χ παλι τα ιδια ... Σωστο αρχειο κατεβασα ολα τα διπλο τσεκαρα ... Γιατι ομως τωρα να μην μπαινει εστω με -x ? και πριν οταν εγκατεστησα chimera ...δεν μπηκε...ουτε με -χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε μου αυτό που μου λες δεν γίνεται και λάθος να ήταν κάτι το σωστό dsdt σου θα έπρεπε να υπερισχύσει και να bootareis. πρόσεξε δεν σε αμφισβητώ φυσικά,απλά σου λέω ότι τώρα 2 τινά μπορούν να συμβαίνουν 1 μπες έστω και από windows και σβήσε το AppleTyMCEDriver.kext.. αν και τότε δεν ξεκινήσει έχεις κάνει με τα πειράματα σου ζημιά στην εγκατάσταση,οπότε κάνεις καινούρια και επαναλαμβάνεις την διαδικασία που σου είπα πιο πάνω.επίσης τσέκαρε οτι στον extra folder σου υπάρχει πράγματι το dsdt.aml και στον S/L/E αν υπαρχει ακομα το VoodooHDA, διεγραψε το. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2013 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα <br><br> Εγώ κατάφερα και έφτιαξα τα Mac δηλαδή βουταρη κατεφτιαν και ανιγη χωρίς καθυστέρησης όμως έχω πρόβλημα με το ίντερνετ και τον ήχο έβαλα ύσβ ακουστικά και δούλεψαν κανονικοτατα οπός και το ενσύρματο ποντίκι και η κάρτα γραφικών δουλευη ψάχνω τους οδηγούς οποίος μπορεί να με βοηθήσει με το wife και τον ήχο θα του ήμουν υπόχρεος <br><br><br> Δοκίμασα ένα system info όμως δεν δούλεψε γιατί δεν έχω την τελευταία έκδοση java Και η wifi κάρτα που έχει το pc είναι η παρακάτω Built-in 10/100 Ethernet, 56K Dial-up Modem, Dell 1395 Wi-Fi Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2013 από secouros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις