secouros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 μου λέει να κατεβάσω το mac 10.7.3 και να το κάνω εκατάσταση μου δίνη ένα links και εκεί μου δίνη πολλά μαζί αρχεία πιο από όλα πρέπει να κατεβάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Κανείς οδηγός δεν σου δίνει λινκ για το 10.7.3 αυτό πρέπει να το έχεις.Εδώ είναι τα αρχεία που χρησιμοποίησε ο τύπος είναι το post install 10.7.3 όχι το osx 10.7.3 Αφού σε μπέρδεψε όμως κιόλας αυτός ο οδηγός αστον και πήγαινε σε αυτόν που είναι πιο απλός. > http://www.insanelymac.com/forum/topic/273511-mac-os-x-lion-install-guide-for-dell-inspiron-1525/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αν καποιος εχει τσεκαρει ενα image που δουλευει 100% ας μου το στειλει plz σε PM . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_firm Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σας. Μια και είμαι σε safe boot και δεν έχω σετάρει wifi και ethernet ελλείψει συμβατότητας κατά την εγκατάσταση υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω στο VAIO τα kexts; Απ' ότι διαπίστωσα δεν διαβάσει usb stick σε fat παρά μόνο αν είναι διαμορφωμένα σε Mac OS Extened. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 https://www.google.gr/search?q=install+kexts+from+terminal&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Αν δεν τα έχεις καν στον δίσκο βαλτα με Macdrive από τα windows στο desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_firm Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 https://www.google.gr/search?q=install+kexts+from+terminal&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Αν δεν τα έχεις καν στον δίσκο βαλτα με Macdrive από τα windows στο desktop. Υπόχρεος MoviemakerGR! Πάω να ψαχτώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δεύτερο κενό δίσκο έχεις ? Ξεκίνα με ML2 να πάρεις την φόρα σου και όταν θα έχεις osx θα φτιάξεις ενα stikaki με uNibeast και θα είσαι μια χαρά.Είπαμε κενό δίσκο στο 0_1 Sata ahci ο controler από bios,ξεσυνδεμένος ο δίσκος Win μέχρι να τελειώσεις την εγκατάσταση σου. Εψαξα πολυ εδωσα -v cpu=1 αλλαξα θυρες sata δυστηχως δεν βρισκει root device...λεει waiting root device ... boot εκανα απο dvd iatkosml2 ...και φτανω εκει...εκανα οτι βρηκα στο νετ αλλα παλι τα ιδια ...εχεις καμια ιδεα απο hardware απο αυτα που διαβαζω ειμαι 100% οκ... εχω σκασει !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Υπόχρεος MoviemakerGR! Πάω να ψαχτώ! Μην ξεχνάς πάντα ότι αν βλέπεις τον δίσκο των Win από το osx μπορείς να μπεις κ να πάρεις ότι θέλεις μέσα από αυτόν. Εψαξα πολυ εδωσα -v cpu=1 αλλαξα θυρες sata δυστηχως δεν βρισκει root device...λεει waiting root device ... boot εκανα απο dvd iatkosml2 ...και φτανω εκει...εκανα οτι βρηκα στο νετ αλλα παλι τα ιδια ...εχεις καμια ιδεα απο hardware απο αυτα που διαβαζω ειμαι 100% οκ... εχω σκασει !!!! Σίγουρα κάτι δεν κάνεις σωστά στην διαδικασία. δες την αναλυτικά εδώ και προσάρμοσε την στα δεδομένα σου. http://www.macbreaker.com/2013/01/install-mountain-lion-iatkos-ml2-hackintosh.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 καλησπερα Σημερα μετα απο μια βδομαδα βρηκα τον τροπο και δουλεψαν τα μακ σε μενα. Δοκιμασα τα 10.7.0 ομος δεν μου δουλεψαν οποτε ξανα εβαλα τα 10.5.2 και αφτη τη φωρα δουλεβουν αψογα ολα απλος στην εκηνηση πρεπει να περιμενο λιγο για να ανηξουν γιατι μπενει σλεπ μοδ τωρα ψαχνο drivers για το οπιος μπορει να με βοηθηση θα του ημουν εβγομον ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 MoviemakerGR εισαι θεος...καταφερα εκανα install αλλα δυστηχως δεν μπουταρει θελει flags...δοκιμασα πολυ πραγμα αλλα παντα κολλαει εδω. μπορεις να καταλαβεις κατι παραπανω απο μενα ? Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Έχεις λάθος smbios κατ'αρχην.. γιατί επέλεξες iMac 12.1 ? αν μπαίνεις άλλαξε το σε mac pro 3.1 Επίσης έχεις voodooHDA ? Αφαίρεσε το και αυτό, μου κάνει σαν να επέλεξες στο multibeast λίγο στην τύχη πράγματα.. Αν μπαίνεις με -χ μπες και κανε αυτά κατ'αρχην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Moviemaker εμενα μπορεις να με βοειθησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_firm Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 @MoviemakerGR το συγκεκριμένο VAIO το έχω αποκλειστικά για MacOS και δεν υπάρχει τίποτα μέσα από Windows ούτε καν το κρυφό partition του λειτουργικού!Αφού πέρασα το MultiBeast - Snow Leopard 3.10.1 και έκανα επανεκκίνηση πλέον δεν ανοίγει με τίποτα και μου εμφανίζει 'should have 2 cores but only found 1 for die 0' μάλλον σκότωσα τον έναν!!! Το έψαξα λιγάκι λέει κάτι για το DSDT!Στην αρχική εγκατάσταση του iATKOS S3 v2 ανάφερε την ενεργοποίηση του TSC Sync γιατί σε μερικά συστήματα βλέπει μόνο τον ένα επεξεργαστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 καλησπερα Σημερα μετα απο μια βδομαδα βρηκα τον τροπο και δουλεψαν τα μακ σε μενα. Δοκιμασα τα 10.7.0 ομος δεν μου δουλεψαν οποτε ξανα εβαλα τα 10.5.2 και αφτη τη φωρα δουλεβουν αψογα ολα απλος στην εκηνηση πρεπει να περιμενο λιγο για να ανηξουν γιατι μπενει σλεπ μοδ τωρα ψαχνο drivers για το οπιος μπορει να με βοηθηση θα του ημουν εβγομον ευχαριστω πολυ Φιλε μου 10.5 ειχα βαλει μια κ μονη φορα πρν 5 χρονια.. το καλυτερο που μπορώ να κανω για εσενα το εχω κανει ήδη,σου εχω δώσει καποιους οδηγους να προσπαθήσεις.Τωρα αν μου λες οτι τα εχεις καταφέρει μεχρι καποιο σημειο τρεξε ενα system info να ξερεις τι hardware ακριβός έχεις και να βρεις τα αντίστοιχα kexts για οτι δεν σου λειτουργει σωστα. @MoviemakerGR το συγκεκριμένο VAIO το έχω αποκλειστικά για MacOS και δεν υπάρχει τίποτα μέσα από Windows ούτε καν το κρυφό partition του λειτουργικού! Αφού πέρασα το MultiBeast - Snow Leopard 3.10.1 και έκανα επανεκκίνηση πλέον δεν ανοίγει με τίποτα και μου εμφανίζει 'should have 2 cores but only found 1 for die 0' μάλλον σκότωσα τον έναν!!! Το έψαξα λιγάκι λέει κάτι για το DSDT! Στην αρχική εγκατάσταση του iATKOS S3 v2 ανάφερε την ενεργοποίηση του TSC Sync γιατί σε μερικά συστήματα βλέπει μόνο τον ένα επεξεργαστή. Κανε μια εγκατάσταση με το iatkos και οτι δεν ξερεις αστο κενο μην επιλέγεις στην τυχη καλύτερα λιγότερα παρα ενα και ασύμβατο.. Εγώ θα εψαχνα αναφορά στο Net για αυτον τον υπολογιστή Vaio ειναι δεν μπορει να μην υπάρχει τίποτα απολύτως γιατί ο συνδυασμός .> χωρίς αναφορά - vaio - και πρώτο hackint0sh είναι ένας καταστροφικός συνδυασμός.. και για τους 2 τώρα,οτι ξέρω το λέω,και πραγματικά θελω να βοηθήσω σε οτι δεν απαντάω να ξέρετε οτι δεν το ξέρω η δεν το εχω κάνει,σε συγκεκριμένες ερωτήσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα εχω καλύτερες απαντήσεις π.χ οπως στην @Tinoula η στον φιλο @fcbmaniac μια εγκατάσταση μπορεί να μην πετυχαίνει για 10.000 διαφορετικούς λόγους κ εγώ μην έχοντας το μηχάνημα μπροστά μου δεν μπορώ και ν'αποκωδικοποιησω την συμπεριφορά του,ώστε να καταλάβω τι προσπαθεί να μου πει.. κρατάτε σημειώσεις για να μην πέφτετε σε φαύλους κύκλους κ κάνετε τα ιδια πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Moviemaker το καταλαβενω φιλε μου και ευχαριστω παρα πολυ εγω δεν εχω κοληματα με το laptot το λητουργικο δουλεβη αψογα το μονο που μου λιπουν ειναι η οδηγη για τον ηχο και wife τ αλα τα βρηκε απο μονο του το λιτουργικο. Βρηκα βεβεα τους οδηγους και τους κατεβασα ομος δεν ξερω πος να τους περασω για να δουλεψουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις