Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@tinoula Υπάρχουν 2-3 λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό,εμείς θα ελπίσουμε να είναι ο πιο εύκολος και αυτόν θα προσπαθήσουμε..

1) μπες στα Networks και σβήσε το ethernet πάντα πατάμε apply σε αυτές τις περιπτώσεις.

2) πήγαινε στην διαδρομή Library > preferences > SystemConfiguration και διέγραψε το αρχείο NetworkInterfaces.plist

3) κάνεις restart και στην επαναφορά μπαίνεις ξανά στα networks και κάνεις add (+) πάλι το ethernet (apply) αν στο βγάλει σκέτο είσαι έτοιμη να κάνεις log in αν σου βγάλει ethernet n0 η κάτι παρόμοιο τότε η χρειάζεσαι ή άλλο patch για το ethernet σου,ή πρέπει να δηλώσεις την συσκευή σου με string(μην πάει ο νους σου στο κακό) μέσα στο org.chameleon.Boot.plist αρχειο.

Έκανες και την διαδικασία που είπαμε πρώτη ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα

Έχω ένα λαπτοτ το Dell inspiron 1525 κατέβασα όλα τα Mac και δοκίμασα στο τελευταίο έγιναν όλα σωστά η εγκατάσταση τελιοσε χωρίς κολλήματα όταν όμως πάω να ανοίξω το λαπτοτ μου εμφανίζει το μιλο φωρτονη και μετά δείχνει μια μπλε οθόνη και μετά μαυρίλα δεν δυχνη τίποτα ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνουμε για να δουλέψουν

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

δοκιμασε να μπουταρεις με -v για να δεις σε τι κολαει

οταν φορτωσει το bootloader εκει που επιλεγεις σκληρο η partition του MAC να φορτωσει πατας space και μετα γραψε-v 

Αλλη εναλλακτικη δοκιμασε και GraphicsEnabler=Yes εκει μαζι με το -v

@MoviemakerGr χρησιμοποίησα τα iATKOS L2 και iATKOS ΜL2 αφού έβγαλα από το VAIO τον 2ο δίσκο δεν εμφανίζεται πουθενά ο σκληρός! Έβαλα πάλι το iATKOS S3 v2 έκανα τις ρυθμίσεις τελείωσε η διαδικασία, επανεκκίνησε μαύρη οθόνη αλλά ακούω το Stayin' Alive να παίζει!
Να δοκιμάσω άλλες ρυθμίσεις για την κάρτα;

Καλό μήνα με μία καλύτερη Άνοιξη για όλους!

Τελικά μετά από ώρες αναζήτησης και ατελείωτες δοκιμές βρήκα κάπου αυτό '-v -x PCIRootUID=1' το πληκτρολόγησα και άνοιξε κανονικά! Επειδή είναι ήδη 4:40 το πρωί και έκλεισα αισίως 15ωρο πάω για ύπνο!!!
MoviemakerGr αν έχεις να μου προτείνεις κάτι από εδώ και πέρα ή όποιος άλλος έχει διάθεση θα ήμουν παραπάνω από ευγνώμων!

Ευχαριστώ και πάλι προκαταβολικά!

Με pcirootuid=1 σκετο ανοιγει ?

Το  pcirootuid=1 δεν σου δημιουργεί πρόβλημα οπότε μπορεί κ πρέπει να παραμείνει μέχρι στιγμής αυτό που πρέπει να φύγει είναι το -x οπότε βρες και δήλωσε τα γραφικά σου να δουλέψει,η με edited kexts η με string.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με pcirootuid=1 σκετο ανοιγει ?

Το  pcirootuid=1 δεν σου δημιουργεί πρόβλημα οπότε μπορεί κ πρέπει να παραμείνει μέχρι στιγμής αυτό που πρέπει να φύγει είναι το -x οπότε βρες και δήλωσε τα γραφικά σου να δουλέψει,η με edited kexts η με string.

Δυστυχώς MoviemakerGr μόνο με -v -x PCIRootUID=1 κατάφερε να ξανανοίξει!

Σκέτο PCIRootUID=1 πανικός από panic!!! 

Παρέλειψα να σου πω αν και το ξέρεις ήδη ότι είμαι σε safe boot.

Επεξ/σία από the_firm

για να θέσω πιο καλά το ερώτημα μου κατέβασα τα Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd και τα έκανα εκατάσταση όλα πάνε μια χαρά σε όλη την διάρκεια τις εκαταστασις μετά ανοίγει κανονικά μπουτάρη και μόλις πάει να άνοιξη πετάει μια mle οθόνη για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά μαυρίζει και δεν δείχνει τίποτα απόλυτος 

τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει σας παρακαλώ βοηθιστεμαι έχω λιώσει όλη νύχτα και ακόμα δεν βρήκα τίποτα

Τελικά περίμενα λίγο στην μαύρη οθόνη και μετά από λίγο πάτησα το space και άνοιξε έδωσα τα στιχια μου δημιουργία το προφίλ μου και ανηξαν το περιβάλλον τον Mac αλά μόλις έκανα επανακηνηση μου έκανε παλη τα ίδια μαύρη οθόνη και δεν ανηγη έχω στεναχωρήθη πολύ τι μια χάρηκα και την αλήν πάτωσα δεν ξέρω τη να κάνω

Ευχαριστω πολυ φιλε μου ομος τελικα ξανα εκανα φορματ και τελικα μπικα στα μακ ανιξαν ομος αν κανο επανακηνηση δεν ξερω αν θα ξανα ανηξη και δεν εχω ανσηρματο ιντερνετ ουτε ηχο βρικα μερικους οδηγους ομος εκτος το οτι δεν ξερω αν ειναι σωστη δεν ξερω και πος να τους βαλω μπορεις να με βοειθισις σε παρακαλω πολυ

O μόνος σίγουρος τρόπος για να δουλέψει ο υπολογιστής σου είναι να διαβάσεις τους οδηγούς..γιατί το hackint0sh θέλει και την σωστή αλληλουχία κινήσεων  Να τους διαβάσω εγώ και να στους γράψω με δικά μου λόγια δεν έχει κανένα νόημα.. διάλεξε κάποιον και αν κάπου κολλήσεις πάνω σε αυτόν τότε ευχαρίστως να σε ξεκολλήσω.. και όλα αυτά στα λέω γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν έχω φτιάξει όλους τους υπολογιστές του κόσμου ώστε με 2-3 κινήσεις να σε πάω κάπου που να είσαι λειτουργικά άψογος.. αλλά δεν έχει και κανένα νόημα να σου υπαγορεύω εγώ,εσύ θα ζεις μαζί του εσύ πρέπει να ξέρεις πως θα τον διαχειριστής.

Αυτόν θεωρώ εγώ καλύτερο οδηγό αν θέλεις την γνώμη μου. http://www.osx86.net/10-7-lion/14385-guide-dell-inspiron-1525-10-7-3-near-perfect.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...