Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Opss wait.. νόμιζα ότι ο "παλιός" είναι λαπτοπ επειδή είδα άλλον ? σταθερό στην υπογραφή σου,και επειδή ζήτησες Wi_Fi  οπότε εκεί ναι πας σε Pci και πάμε και σε άλλες τιμές,πια μητρική έχεις θυμάσαι ? Τι Pci έχεις διαθέσιμα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν ναι έχεις δίκιο δεν έδωσα πληροφορίες, συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Μιλάμε για άλλον υπολογιστή διαφορετικό από αυτόν της υπογραφής. Η μητρική είναι η DFI Lanparty P45-T2rs-Plus. Το chipset είναι το p45 και διαθέσιμες pci έχω και από τις κανονικές τις παλιές, αλλά και express x1.

Ωραία,η καλύτερη λύση που μπορείς να έχεις,και την οποία μπορείς να μεταφέρεις και σε οποιονδήποτε επόμενο υπολογιστή λόγω του ότι είναι Pcie x1 είναι αυτή . > http://www.amazon.com/dp/B007GMPZ0A/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=tonymacx86com-20

Στην Ελλάδα ως συνήθως είναι αρκετά τσιμπημένη .. > http://www.skroutz.gr/s/427818/TP-LINK-TL-WDN4800.html

Γι'αυτο ίσως να σε συμφέρει να πάρεις έναν ανταπτορα και μια Atheros mini pci για λαπτοπ που σου είπα πιο πάνω και να την φτιάξεις μόνη σου. Κάνεις την έρευνα αγοράς σου και καταλήγεις τώρα έχεις κ τις 3 διαθέσιμες λύσεις.

post-227308-0-82876100-1361729734_thumb.jpg

Εδώ είσαι καλό και φτηνό αν και το καλύτερο θα ήταν αν πιάνουν τα χέρια σου να αλλάξεις την Wi_Fi καρτουλα που έχει εσωτερικά ο υπολογιστής σου με μια συμβατή (Fig.1)

Για οποιον θελει παντως καρτα για λαπτοπ (αρκει να ειναι συμβατο το slot) φιλε ΜΜ να εχεις αυτη υποψη σου και μαλιστα απο τον συγκεκριμενο seller

http://www.ebay.co.uk/itm/Atheros-AR5b91-AR9281-AR5009-802-11bgn-300Mbps-MINI-PCI-E-WIFI-Wireless-CARD-/290868501235?pt=UK_Computing_NetworkCards_RL&hash=item43b91d1af3

10 ευρωπουλα, παραγγελια και σε 2 μερες (ναι δε κανω πλακα) σπιτι με airmail

Ειναι στις προδιαγραφες που μου ειχες πει εσυ.

Δοκιμασμενη και αναγνωριζεται out of the box (ουτε drivers χρειαζεται) σε 10.6.Χ (snow leopard), 10.7.X (lion), 10.8.2 (Iatkos_ML2), καθως και σε windows 7 + 8 ως Qualcomm Atheros AR928X Wireless Network Adapter

Οσο για λειτουργια: καμια σχεση με τις Intel που ειχα επανω, σαφως γρηγοροτερη και δυνατοτερη, πιανει πολλα περισσοτερα δικτυα τριγυρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μπήκε και η Sparkle (GTX 570) και "έδεσαν" όλα.. Οι μετρήσεις είναι 2 μια η παλιά με το Unigine 3 για να υπάρχει αναφορά με τα προηγούμενα ,και μια με το Unigine 4 σε extreme mode για να δημιουργήσουμε καινούρια αναφορά. ( Όποιοι έχετε δυνατές κάρτες κ θέλετε ανεβάστε κανένα Screenshot με το Uni 4 σε extreme να ξέρουμε που είμαστε )

post-227308-0-70969300-1361924665_thumb.jpeg

post-227308-0-09628500-1361924647_thumb.jpeg

post-227308-0-07980700-1361924670_thumb.jpeg

post-227308-0-74784400-1361924673_thumb.jpeg

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Καλησπέρα. Είπα κι εγώ να ασχοληθώ με macos και έμπλεξα!! Έχω ένα 2ο laptop VAIO AR71S στο οποίο το BIOS είναι κλειδωμένο! Αφού το flashαρα φάνηκαν οι επιπλέον λειτουργίες του, απενεργοποίησα  το raid, ενεργοποίησα το AHCI και το VT έκανα αποθήκευση και προσπάθησα με iATKOS ML να κάνω εγκατάσταση. Έφτασα στο σημείο που μου ζητούσε τον σκληρό που επιθυμώ να γίνει αυτή και δεν εμφανίζει κανέναν από τους 2 250άρηδες που έχει επάνω!
Δοκίμασα με iBoot και Snow Leopard τους είδε έκανα διαμόρφωση σκληρού εγκατάσταση μου έδειξε ότι έγινε με επιτυχία στην επανεκκίνηση κόλλησε, μαύρη οθόνη με τον κέρσορα να αναβοσβήνει πάνω αριστερά στην οθόνη!
Από ότι είδα γενικά σε VAIO υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά την εγκατάσταση.

Δοκίμασα επίσης και το Niresh12495-OSX-10.8 τα ίδια, μετά την επανεκκίνηση μαύρο, πολύ μαύρο!!
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δανείσει τα φώτα του θα το εκτιμούσα πάρα πολύ πάντως!
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!

Μια και με βοηθήσατε λίγες μέρες πριν, έχω ακόμα μια ερώτηση.

Έφτιαξα το ιντερνετ και όλα καλα άλλα υπάρχει ένα ακόμα πρόβλημα.

Πάω να κάνω login με τα στοιχεία μου, στο app store και με το που πατήσω να συνδεθεί, μου εμφανίζει το μήνυμα "an unknown error has occured" και δεν συνδέεται ... Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?

Ολα αυτα μέσω wifi

@the_firm Παύλα που αναβοσβήνει σημαίνει οτι η ο bootloader έχει πρόβλημα και δεν είναι σωστά εγκατεστημένος η ότι ο σωστός δίσκος δεν έχει τα σωστά permissions.. αφαίρεσε  τον δίσκο με τα win όταν παλεύεις το osx.

O δρόμος προς Vaio hackint0sh είναι πάντα δυσκολότερος και ποτέ τέλειος.. και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το bios που με επιτυχία προσπέρασες.

@tinoula Υπάρχουν 2-3 λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό,εμείς θα ελπίσουμε να είναι ο πιο εύκολος και αυτόν θα προσπαθήσουμε..

1) μπες στα Networks και σβήσε το ethernet πάντα πατάμε apply σε αυτές τις περιπτώσεις.

2) πήγαινε στην διαδρομή Library > preferences > SystemConfiguration και διέγραψε το αρχείο NetworkInterfaces.plist

3) κάνεις restart και στην επαναφορά μπαίνεις ξανά στα networks και κάνεις add (+) πάλι το ethernet (apply) αν στο βγάλει σκέτο είσαι έτοιμη να κάνεις log in αν σου βγάλει ethernet n0 η κάτι παρόμοιο τότε η χρειάζεσαι ή άλλο patch για το ethernet σου,ή πρέπει να δηλώσεις την συσκευή σου με string(μην πάει ο νους σου στο κακό) μέσα στο org.chameleon.Boot.plist αρχειο.

Καλησπέρα. Είπα κι εγώ να ασχοληθώ με macos και έμπλεξα!! Έχω ένα 2ο laptop VAIO AR71S στο οποίο το BIOS είναι κλειδωμένο! Αφού το flashαρα φάνηκαν οι επιπλέον λειτουργίες του, απενεργοποίησα  το raid, ενεργοποίησα το AHCI και το VT έκανα αποθήκευση και προσπάθησα με iATKOS ML να κάνω εγκατάσταση. Έφτασα στο σημείο που μου ζητούσε τον σκληρό που επιθυμώ να γίνει αυτή και δεν εμφανίζει κανέναν από τους 2 250άρηδες που έχει επάνω!

Δοκίμασα με iBoot και Snow Leopard τους είδε έκανα διαμόρφωση σκληρού εγκατάσταση μου έδειξε ότι έγινε με επιτυχία στην επανεκκίνηση κόλλησε, μαύρη οθόνη με τον κέρσορα να αναβοσβήνει πάνω αριστερά στην οθόνη!

Από ότι είδα γενικά σε VAIO υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά την εγκατάσταση.

Δοκίμασα επίσης και το Niresh12495-OSX-10.8 τα ίδια, μετά την επανεκκίνηση μαύρο, πολύ μαύρο!!

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δανείσει τα φώτα του θα το εκτιμούσα πάρα πολύ πάντως!

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!

Μία απορία, γιατί με το iATKOS S3 v2 βλέπει του σκληρούς ενώ με το iATKOS ML όχι;

@MoviemakerGR δεν υπάρχει ίχνος από win στο VAIO έχει γίνει πλήρη εκκαθάριση αυτών!

Να σε ευχαριστήσω επίσης για την απάντηση σου!

Τότε ο bootloader δεν εγκαθίσταται σωστά η εγκαθίσταται σε non active partition.

Έχεις επιλέξει ahci στο bios ? Aν ναι και στις 2 περιπτώσεις τότε δεν έχει προβλεφτεί ο controler σου στο ML.

H δική μου πρόταση είναι το L2 για το δικό σου μηχάνημα, το ML είναι αποκλειστικά κ μόνο 64βιτο και το μηχάνημα σου παλαιότερο οπότε ίσως δεν θα έχει τα ανάλογα kexts.Αλλά όπως σου είπα τα Vaio έχουν δική τους αποκλειστική λογική.. Ψάξε για καμιά υλοποίηση σε ίδιο η παρόμοιο μηχανημα θα βοηθηθείς πολύ ,ψάξε διεξοδικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...