panos252 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια καλημερα, έχω ένα Laptop HP G 7060 EV ειναι παλιό μοντέλο του έχω βάλει 2 giga memory , και πειραματίζομαι σε hakidosh τι μου προτείνεται ; έχει βάλει κανείς και ποιά version ; πάιζουν όλες οι συσκευές ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε μου @panos252 δυστυχώς φαίνεται πρέπει να το ψάξεις μόνος σου,η συνολικά ως μοντέλο η με σύστεμ ινφο για τα επιμέρους. Δοκίμασε αν θέλεις με iAtkos L2 αλλά κ πάλι πρέπει να ξέρεις τις επιμέρους συσκευές σου. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2013 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos252 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου @panos252 δυστυχώς φαίνεται πρέπει να το ψάξεις μόνος σου,η συνολικά ως μοντέλο η με σύστεμ ινφο για τα επιμέρους. Δοκίμασε αν θέλεις με iAtkos L2 αλλά κ πάλι πρέπει να ξέρεις τις επιμέρους συσκευές σου. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ be NeXt ευχαριστώ πολύ φίλε μου να εισε καλα !!! θα το ψάξω με το iAtkos L2!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 be NeXt πως θα χωρεσεις την ΑΤΧ μητρικη βρε σε κουτι που δεχεται μονο m-itx θα του κερασεις σοκοφρετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 πως θα χωρεσεις την ΑΤΧ μητρικη βρε σε κουτι που δεχεται μονο m-itx θα του κερασεις σοκοφρετα Χαχαχαχ Λάθος φώτο mate.. η αλήθεια είναι οτι την σκέφτομαι έντονα και αυτή.. Fixed ! Μονο εξωτερικά σε κανένα πλαϊνό κολλημένη θα μπορούσε να μπει η προηγούμενη.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μονο εξωτερικά σε κανένα πλαϊνό κολλημένη θα μπορούσε να μπει η προηγούμενη.. :P μην σκας πάρε αυτό το εργαλειο και ότι περισσεύει το πετάς είναι χειρουργικό εργαλείο για λεπτή εργασία πέρα από την πλάκα μπορείς να κρατήσεις την μητρική αυτή και να αλλάξεις κουτί το bitfenix ghost πχ είναι απίστευτο και συγνώμη για το offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα είναι το επόμενο μάλλον το έχω στοχεύσει, +1 Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2013 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kickoff Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 εκπληκτικό τόπικ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sub Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ..σε Acer 6930G (P7350/4gb ram/9600m gt) γιατι δε δουλεύει vmware? Μου λεει δεν υποστηρίζει 64 μπιτ και συνεχίζει χωρις 64. Μετα λεει κατι για virtualization αλλα οκ και αυτο με το baypass. Τελος μου λεει πως καποιες συσκευες (webxam/usb κτλ) εχουν αποσυνδεθεί και απλα κλεινει το VM! Μπορω να κανω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinoula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Μου είχε μπει από καιρό η ιδέα να πειραματιστώ με Hackintosh και ετσι χθές, εγκατέστησα σε εναν παλαιότερο υπολογιστή το iAtkos L2. Όλα καλά και ωραία, αλλά δεν έχω ήχο ενώ στην εγκατάσταση επέλεξα να εγκατασταθεί ο Driver AppleHDA ο οποίος εδειχνε κατάλληλος για την ενσωματωμένη στην μητρική, καρτα ήχου (Realtek ALC885). Τι μπορώ να κάνω; Στις ρυθμίσεις ήχου και πιο συγκεκριμένα στο output μου εμφανίζει τις επιλογές Internal Speakers, Line Out, Line Out και optical. Η σύνδεση που προσπαθώ να κάνω είναι η κλασσική με το πράσινο jack των ηχείων. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 @sub Οι πλέον άσχετοι με vmware πρέπει να είμαστε σε αυτό το τοπικ,τουλάχιστον εγώ είμαι.. @tinoula αν είσαι σίγουρη ότι επιλέγοντας το internal speakers δεν έχεις ήχο,κατέβασε το multibeast,και επέλεξε μόνο στο drivers>audio>realtec Alc8xx>Without dsdt> το τετραγωνάκι Alc 885/889a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sub Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 @sub Οι πλέον άσχετοι με vmware πρέπει να είμαστε σε αυτό το τοπικ,τουλάχιστον εγώ είμαι.. ...γιαυτο και ρωτάω μηπως μπορει να βοηθήσει κάποιος σχετικός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinoula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν εμένα δουλεψε, ευχαριστώ πολυ! Κάτι ακόμα, μπορει κανεις να μου προτείνει κανενα usb wifi γιατι αυτο που είχα πριν δεν το βλέπουν καν τα macintosh; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν εμένα δουλεψε, ευχαριστώ πολυ! Κάτι ακόμα, μπορει κανεις να μου προτείνει κανενα usb wifi γιατι αυτο που είχα πριν δεν το βλέπουν καν τα macintosh; Στο hackint0sh είμαστε σε καλό επίπεδο.. χαχα Εδώ είσαι καλό και φτηνό αν και το καλύτερο θα ήταν αν πιάνουν τα χέρια σου να αλλάξεις την Wi_Fi καρτουλα που έχει εσωτερικά ο υπολογιστής σου με μια συμβατή (Fig.1) http://pcshop1.gr/category-116/atlantis-usb-wifi-nano-150mbps-ieee-802.11n.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinoula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Στο θέμα συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση, μια χαρά τα πάμε. Άρα θα μπορούσα να βρώ και καμία εσωτερική PCI έτσι? Για σταθερό υπολογιστή μιλάμε πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις