BugsGounelas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 μαζι με την nvidia εχει και την hd graphics της intel......αλλα μαλλον αυτο συμαινει οτι θα εχω προβλημα αν το βαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Έλα,κάντε καινούρια όνειρα.. Η77ΤΝ > http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4462#ov Β75ΤΝ > http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4463#ov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 οταν εκανα εκγατασταση απο το dvd στις custom επιλογες τσεκατα μια επιλογη που ελεγε να ξεκινα με -v verbose mode με αποτελεσμα οταν τρεχει στο boot να εχει τα μηνυματα με το τι τρεχει αντι για το λογοτυπο με το μηλο, αλλα ενταξει αυτο δεν ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα αφου μπαινει κανονικα στον ιδιο χρονο στο boot αναφερει τι τρεχει και καθε φορα βλεπω το "power management failed to load" κατι τετοιο, το ειχε επιλογη απο το dvd και αυτο , μηπως να το αφαιρεσω απο τα kexts ? για να κερδισω και χρονο στο boot? εκανα και μια πατατα βαζοντας λανθασμενο kext fakesms για να δει τον επεξεργαστη και σταματαγε στο boot παγωνε οποτε μετα μπηκα με safe mode με -x και μπηκα στο φακελο και το αφαιρεσα και τωρα μπαινει ξανα κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα ποιος είναι ο στόχος δεν έχω καταλάβει,να δει το 10.5 σωστά τον επεξεργαστή σου ? η προσπαθείς να βάλεις τα 10.6 που είπαμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα ποιος είναι ο στόχος δεν έχω καταλάβει,να δει το 10.5 σωστά τον επεξεργαστή σου ? η προσπαθείς να βάλεις τα 10.6 που είπαμε ? ναι στοχος μου ειναι να το κανω να δει σωστα τον επεξεργαστη, τωρα για τα 10.6 τα ειχα βαλει παλια αλλα δεν μου δουλευαν καλα και ανεβαζαν πολυ τις θερμοκρασιες, αν κανω αναβαθμιση θα παω στα 10.8.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 αν βρεις παντως λυση για να βλεπει σωστα τον επεξεργαστη ποσταρε την ειτε εδω ειτε με π.μ εγω δεν τα καταφερα. στο ενα λαπτοπ παιζουν out of the box τα 10.8.2 στο αλλο με 10.6.8 (επεξεργαστης Τ7600) τον βλεπει σαν 1GHz. δε καταφερα να το λυσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 αν βρεις παντως λυση για να βλεπει σωστα τον επεξεργαστη ποσταρε την ειτε εδω ειτε με π.μ εγω δεν τα καταφερα. στο ενα λαπτοπ παιζουν out of the box τα 10.8.2 στο αλλο με 10.6.8 (επεξεργαστης Τ7600) τον βλεπει σαν 1GHz. δε καταφερα να το λυσω οκ, θα το ανεβασω εδω αν βρω καποια λυση παροτι δεν αναγνωριζει σωστα τον επεξεργαστη τρεχει κανονικα ολα τα προγραμματα , δοκιμασα και το photoshop που ειναι λιγο βαρυ σαν προγραμμα και δουλευει χωρις κολληματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 και μενα μου τρεχουν κανονικα, αλλα νιωθω οτι καπου φρεναρει με τα 10.6.8. ισως να μη χρησιμοποιει και τους 2 cores μαζι το αστειο της υποθεσης ειναι οτι το Ν100 με επεξεργαστη Τ7600 τρεχει στα windows μια χαρα ενω το το HDX16 ψιλοκολλαει με επεξεργαστη καλυτερο Τ9600. πιθανολογω οτι ειναι λογω υπερθερμανσης του HP. ενω το παραδοξο ειναι οτι με 10.8.2 παει σφαιρα σιγουρα καλυτερη αποδοση απο ενα μηχανακι με Ι5 επεξεργαστη σε windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Έχει 2-3 kexts που αναγνωρίζουν - διαχειρίζονται τον επεξεργαστή. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να βρεις πια χρονική περίοδο τους έχει και αν χρησιμοποιήσει η Apple και να βάλεις την αντίστοιχη έκδοση λογισμικού. Άλλος τρόπος είναι να τους δηλώσεις η έμμεσα από ένα dsdt η άμεσα με patch και διορθώσεις στα kexts. Πράγμα που θα πρέπει να κάνεις σε κάθε update η αλλαγή.πιο συγκεκριμένος δεν μπορώ να είμαι γιατί δεν έχει χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο ποτέ πέρα από ένα rollback σε προηγούμενης version kexts μέχρι να διορθωθούν τα καινούρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Το αγαπημένο heaven bench κυκλοφόρησε την ver 4. What's New in Heaven 4.0? Benchmarking presets for convenient comparison of results GPU temperature and clock monitoring Drastic improvement of SSDO Stars at nighttime Improvement of lens flares New, improved version of UNIGINE Engine under the hood Detection of multiple GPUs Anti-aliasing support on Mac OS X Enhancement of automation scripts in Pro version New Advanced edition (see details below) Link > http://unigine.com/products/heaven/download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitro-gun Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Παιδες σε acer 5735z μπαινει τιποτα? η να μην μπω καν στη διαδικασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια απο που να αρχισω ? Εχω συστημα με i5 2500K ,Μητρικη gigabyte h67(chipset) ma-usb3-b3 μοντελο ,8gb ram ,ssd samsung 840 120gb καρτα γραφικων εχω την onboard hd3000 ... θελω να εχω dualboot με win 8 ... να βαλω iaktos ?ml2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δεύτερο κενό δίσκο έχεις ? Ξεκίνα με ML2 να πάρεις την φόρα σου και όταν θα έχεις osx θα φτιάξεις ενα stikaki με uNibeast και θα είσαι μια χαρά.Είπαμε κενό δίσκο στο 0_1 Sata ahci ο controler από bios,ξεσυνδεμένος ο δίσκος Win μέχρι να τελειώσεις την εγκατάσταση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 το unibeast ειναι καλυτερο απο το ML2? Εγω με ML2 ειμαι και παει σφαιρα το ενα λαπτοπ, με Updates και τα παντα Ασε που το Unibeast οταν πηγα να βαλω το MountainLion.app μου εβγαζε 7.8ΜΒ εγκατασταση στο στικακι και δε μπορω με τιποτα να το εγκαταστησω. Ξερεις γιατι το εκανε αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά είσαι εσύ που είσαι σε λαπτοπ.Το uni είναι καλύτερο σε desktop και κυρίως για το configuration που έχει το παλικάρι.Κάτι δεν έκανες σωστά,γι'αυτο δεν τα κατάφερες θέλει πολύ συγκεκριμένες τοποθετήσεις των αρχείων γιατί απευθύνεται και σωστά σε αγορασμένο osx από το Αppstore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις