Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10.6.6 εβαλες;

Το ιδιο προβλημα εχω και γω σε ενα lenovo core2duo T7600 που το εβαλα. ενω ειναι 2.3 μου το δειχνει 1GHz

κατσε να δωσει τα φωτα του ο Ταινιοφτιαχτης

αν και νομιζω εχει να κανει με τα plist (smbios) και ισως το fakesmc 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι 10.5 οπότε δεν αναγνωρίζει τον επεξεργαστή του,από 10.6.3 κ πάνω προσπάθησε,που είναι κ καλύτερο κ θα βρεις αναφορές ώστε να το κάνεις ανώδυνα.

Εχω βαλει τα snow leopard 10.5.8

Το οτι δεν αναγνωριζει τον επεξεργαστη, αυτο σημαινει οτι μπορει να εχει και καποια επιπτωση στο υλικο του λαπτοπ?

αυτο που γραφει οτι ο επεξεργαστης ειναι 225mhz σημαινει και οτι χρησιμοποιει μονο αυτα για την λειτουργια του?

Όχι,δεν έχεις επίπτωση,ούτε χρησιμοποιεί μόνο αυτό που γράφει,απλά δεν θεωρείται επιτυχημένη εγκατάσταση και φυσικά μπορεί να σου βγάλει ασυμβατότητες.

για δείτε παιδιά αυτό το info από κάποια pc που έχουμε στο γραφείο... Θεωρητικά πρέπει να παίζει το mac os με την προσθήκη μιας κάρτας γραφικών

http://formactopic.atwebpages.com/ αργεί να φορτώσει είναι 424 kb το report και το site δεν είναι και το καλύτερο αλλά είναι free

http://rapidshare.com/files/3790328501/report.zip ή εδώ zip

Οπως το ειπες, χαλαρα το σηκωνει. για τις καρτες intel HD δεν ξερω αν τις υποστηριζει native αλλα λογικα πρεπει με λιγη τροποποιηση.

στη χειροτερη παιρνεις μια φτηνη nvidia (GTS250) με 30-40 ευρω και κανεις δουλεια

βασικά έχει realtek chip ήχου που είναι το σημαντικότερο ατού και realtek κάρτα δικτύου... σύμφωνα με τον κυριάκο αυτός o i3 ενεργοποιεί την HD 2500 που είναι ασύμβατη... θέλω να τα περάσω να ψαρώσουν μερικοί.

Eγω με ενα lenovo ideapad z580 με i5 2.5 ghz,turbo boost στα 3.1 ghz/6 gb ram/1 tb

hdd/nvidia geforce gt 635m 2gb και win8 ειναι ενταξει να βαλω osx με iatkos, ή θα εχω προβληματα?

Αν δεν έχεις 2 κάρτες γραφικών που εναλλάσσονται είσαι κατά πάσα πιθανότητα οκ. Googlareto να δεις αν το έχει κάνει και κανείς άλλος ώστε να σου έρθει πιο εύκολο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...