mtzs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πρωτα κανεις φορματ το στικ σε MBR 1 partiton. (σιγουρεψου για αυτο μεσα απο το cotrol panel --> administrative tools --> computer management. προσεξε να ειναι MBR (master boot record) Ειναι λιγο περιεργο στη χρηση του το προγραμμα πρεπει να επιλεγεις με δεξι κλικ αφου φορτωσεις τα Images. Στο δεξι panel του Transmac --> δεξι κλικ στο USB Drive >> Format Disk >> Format with Disk Image κανεις browsing στο dmg και επιλεγεις open και ξεκινας @moviemaker Μπορεις να μου εξηγεισεις τι ακριβως κανουμε με τα DSDT ? Ξερω πως εχουν να κανουν με BIOS extraction, κατεβασα ενα αρχειο για το δικο μου (txt format) μετα τι πρεπει να κανω; το θεμα μου βασικα ειναι οτι ενω η integrated webcam του HDX16 δουλεψε με την πρωτη εγκατασταση που του εκανα σε facetime σα να ηταν καμερα μακμπουκ δηλαδη (10.8.2) μετα οταν το ξαναεστησα δε μπορω να τη λειτουργησω (δεν την βλεπει) τι καμνομε εδω; πιστευω πρεπει να λυνεται ευκολα με τα DSDT αλλα δε τα καταλαβαινω Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2013 από mtzs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ είσαι,πιο απλό δεν μπορώ να στο κάνω. Το txt που κατέβασες πρέπει να έχει edits για to laptop σου απ'οτι κατάλαβα. Η Camera έχει να κάνει με τα usb κ τα usb με το chipset εκεί επικέντρωσε. http://legacy.tonymacx86.com/viewtopic.php?f=14&t=35559&start=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Βρηκες μπελα. ο φακελος extra/Extensions τι ακριβως κανει; Σε ενα φορουμ ειδα οτι λεει ενας να ριξω κατι kexts μεσα ειναι το ιδιο με το S/L/E ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Το s/l/e είναι ο original φάκελος kexts του osx το extra/ext είναι τα kexts που θέλουμε εμείς να φορτώσει πρώτα η προσθετικά ο bootloader. Στην ουσία είναι το ίδιο απλά αν τα βάλεις στο s/l/e θα διαγράφουν αν υπάρχουν τα αντίστοιχα με το ίδιο name και θέλει και repair permissions δηλαδή αντιστοίχηση για το πως θα χρησιμοποιηθούν.Στον extra τα γλιτώνεις όλα αυτά αλλά από την άλλη αυτό δεν αποκλείει την διένεξη αυτό όμως είναι μια σπάνια περίπτωση.Και στο ενώνω τώρα με το παραπάνω που είπαμε ο iAtkos τα εγκαθιστά κατ'ευθειαν στο s/l/e και καθοδηγεί τον bootloader με modules πως να τα διαχειριστεί.είναι αυτό που θα ονομάζαμε "kit" γιαυτό οι διορθώσεις γίνονται πιο δύσκολα αν είσαι αρχάριος η έχεις μάθει 'πατροπαράδοτα".. εγώ στο L2 έσβηνα τους 3 φακέλους που δημιουργεί στον extra ο iAtkos και μετά έκανα διορθώσεις ως "πατροπαράδοτος.. αυτό όμως μπορεί και να σε προδώσει οπότε πάντα πρώτα backup τον extra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωνω με αυτο που λες, πιο βολικο φαινεται με το κλασικο S/L/EΜε το ML2 εκανα native εγκατασταση μονο με graphics Enabler και built in Ethernet + network drivers χωρις αλλα drivers και δεν μου εβγαλε κανενα φακελο Extra. Ετσι δουλευουν ολα μια χαρα (και η καμερα native απευθειας στο facetime) εκτος απο το jmicron38X card reader που θα ψαξω να βρω drivers για S/L/E (μικρο το κακο). Βρηκα και drivers για καρτα ηχου (τα πεταξα με kext utility στο SLEΕπισης και το Update δουλεψε ρολοι με αυτο το τροπο. Δε πειραζω τιποτε αλλοΘελω να σε ευχαριστησω δημοσιως για το κοπο να μας συμβουλευεις !! Η Atheros παει σφαιρα !!!!!!!! Λυση για το Imessage μονο με το clover ? κατι αλλο υπαρχει; Χρησιμοποιω tuxera ntfs. Αυτο ειναι το καλυτερο η υπαρχει κατι αλλο πιο καλο; Επισης αλλο θεμα δε ξερω αν το παρατηρησες (γιατι ειδα την υπογραφη σου) οσον αφορα τα windows με dual boot iatkos (windows 8 official σto πρωτο partition, Iatkos στο δευτερο (και τα 2 με MBR)Οταν παιζουν windows 8 (Official) με Bootloader το shut down των windows δεν δουλευει. με πεταει σε relogin user. οταν κανω restart τοτε επανεκινει ο υπολογιστεις αλλα αμα θελω να τον κλεισω πρεπει να πατησω το on/off κουμπι. εκει τι γινεται; Οταν δεν εχω Bootloader τοτε γινεται κανονικα shutdownΕπισης βρηκα λυση για το θεμα της ωρας στα windows σε dual boot εδωhttp://lifehacker.com/5742148/fix-windows-clock-issues-when-dual+booting-with-os-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα γιατί είμαι σε δεσκτοπ με 2 δίσκους σχεδόν πάντα.Οπότε δεν το έχω ψάξει με τα 8 σε έναν δίσκο δεν το ξέρω.Το έχω δει,αλλά δεν μ' ενδιέφερε να το λύσω γιατί τελικά έβαλα 7 (σε μονό δίσκο) Αν κάπου πέσει στην αντίληψη μου θα ενημερώσω. Όχι υπάρχει και chameleon αξιόπιστη λύση για το iMessage θέλει και ένα modules όμως στον έξτρα που μπορείς να δημιουργήσεις κ ας μην έχεις. Όσο για την βοήθεια θέλω κ πάντα βοηθάω όσο μπορώ,αλλά να στήσω μηχάνημα δια αλληλογραφίας μια φορά το έκανα και ορκίστηκα να μην το ξανακάνω.. είναι κινέζικο βασανιστήριο αλλά δεν έχει και κανένα νόημα αφού πρέπει αυτός που το έχει να ξέρει και να το συντηρεί.Οπότε σε όποιον σκαλώνει κάπου αλλά καταλαβαίνω ότι είναι και από μόνος του διαβασμένος όπως εσύ είναι το καλύτερο μου. Υ.γ Μια έξυπνη κίνηση είναι να κατεβάσεις το evernote σε όλα τα λειτουργικά σου και να σώζεις εκεί τα λινκ με τις λύσεις σου που σίγουρα κάποια στιγμή θα ξανα χρειαστείς.. Keep Going Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2013 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 κατι καλυτερο απο tuxera ntfs? η με καλυπτει αυτο; για codecs βρηκα ενα perian. παλιο ειδα ειναι, υπαρχει κατι πιο καλο και νεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Υ.γ Μια έξυπνη κίνηση είναι να κατεβάσεις το evernote σε όλα τα λειτουργικά σου και να σώζεις εκεί τα λινκ με τις λύσεις σου που σίγουρα κάποια στιγμή θα ξανα χρειαστείς.. Αυτο ειναι πολυ πρωτο , το κανω και εγω σε συνδιασμο με τα Bookmarks του Chrome που οταν logaro σε οποιοδηποτε λειτουργικο με τον λογαριασμο μου κανει synchronize και τα εχω ολα εκει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 κατι καλυτερο απο tuxera ntfs? η με καλυπτει αυτο; για codecs βρηκα ενα perian. παλιο ειδα ειναι, υπαρχει κατι πιο καλο και νεο; Σε καλύπτει,υπάρχει κ το paragon ntfs for mac αν θέλεις κάτι πιο "υπεύθυνο". εγώ δεν ανακατεύω την τράπουλα αργά η γρήγορα θα βγάλει πρόβλημα αυτή η αλλαξ@κ@λι@, εγώ έχω έναν 500αρι εξωτερικό usb 3 χωρισμένο στα 2 και το κάθε λειτουργικό έχει την πλευρά του και τ'αρχεια του. Perian = μόνος πρώτος.ότι update χρειάζεται θα σου πει αυτό αν και εφόσον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Σε καλύπτει,υπάρχει κ το paragon ntfs for mac αν θέλεις κάτι πιο "υπεύθυνο". εγώ δεν ανακατεύω την τράπουλα αργά η γρήγορα θα βγάλει πρόβλημα αυτή η αλλαξ@κ@λι@ Συμφωνω και επαυξάνω αλλα καθοτι λαπτοπ και εσωτερικος 500αρης χωρισμενος στα 3 (WIN-OSX-DATA) δεν εχω αλλη επιλογη. οπως κατανοεις ειναι μονοδρομος για λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το magic mouse δουλευει απροσκοπτα σε hackintosh με ενσωματωμενο bluetooth? Αξιζει η αγορα του; Μεχρι στιγμης μη το ματιασω λειτουργει μια χαρα το λαπτοπ με iatkos ml2. παει σφαιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ναι λειτουργεί. ίσως να πρέπει να το ζευγαροποιης ξανά στην εναλλαγή λειτουργικών . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 εχω ξεχασει να μπαινω σε windows θα ξαναμπω μονο αν ειναι εντελως απαραιτητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Powerstation Rules.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Κατάφερα να εγκαταστήσω mac στο laptop-pc , ολα καλα ακομα και καρτα γραφικων περασα αλλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: οπως θα δειτε και στην εικονα που ανεβασα, μου εχει τον processor ως unkown με 225mhz στην πραγματικοτητα το μηχανημα ειναι διπλοπυρηνο με πανω απο 2 ghz , τι μπορω να κανω ωστε να εμφανιζει κανονικα τον επεξεργαστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις