Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@basileios  Αυτή είναι η ασφάλεια του osX.. συνήθισε το. B)

@mtzs "ζεστό" σε βρίσκω  :lol:  +1

@sotiris το unibeast παίζει όπως ακριβώς θα το κατεβάσεις από το AppStore ;)

εδώ θα βρεις κ τα υπόλοιπα αν θελήσεις > http://lifehacker.com/5928780/how-to-burn-os-x-mountain-lion-to-a-dvd-or-usb-flash-drive

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλά κυριάκο το έχω σε VMware το mountain lion και δεν το χορταίνω... από βδομάδα θα πάω σε i3 3220 και ίσως να μην χρειαστεί να πάρω την κάρτα γραφικών

σχετικά με το unibeast το δικό μου appstore το έφερε σε .dmg

καλά κυριάκο το έχω σε VMware το mountain lion και δεν το χορταίνω... από βδομάδα θα πάω σε i3 3220 (3225) και ίσως να μην χρειαστεί να πάρω την κάρτα γραφικών

σχετικά με το unibeast (mountain ?) το δικό μου appstore το έφερε σε .dmg

;)

post-227308-0-57692100-1360258973_thumb.jpg

coming soon *i5 3570k *16Gb ram *full atx enermax psu *blue ray for mac σε HTPC μέγεθος τώρα ψάχνω κα το .... Sli

Η Atheros δουλψε oob σε Mountain Lion 10.7.2

Ευχαριστω και παλι για τη καρτα Moviemaker

Πιανει σουπερ ταχυτητες ακομη και σε windows, Καμια σχεση με Intel που ειχα. Παραγγελνω ακομη μια :P

Με βρισκεις ζεστο γιατι διαβαζω και το ψαχνω

@mtzs "ζεστό" σε βρίσκω  :lol:  +1

Για πες τωρα ποιο ειναι το καλυτερο και δωρεαν plist editor

• Like 1

@MoviemakerGr Είσαι ωραίος ρε φίλε... Πάρε μια σοκοφρέτα... :) Όντως το θέμα ήταν κατά την εγκατάσταση. Στο customize επέλεξα το GMA 950 27AE αντί του GMA 950 27A2 που είχα επιλέξει, καθώς και τα Efi String και Natit. 

@mtzs Ναι, το είχα δοκιμάσει το Vlc και κολλούσε αφάνταστα...

Και κάτι άλλο... (Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω εδώ). Έχω ένα πολυμηχάνημα, το HP Deskjet F4280 All-In-One... Όταν το συνδέω στο netbook το αναγνωρίζει αλλά μόνο σαν scanner. Το θέμα όμως είναι, πως ούτε και ως scanner δουλεύει... Επίσης, έχω χάσει το cd με τους drivers, και γι' αυτό δοκίμασα τους HP Printer Drivers v2.13 από το site της Apple, αλλά τίποτε... Καμιά ιδέα;;

Ευχαριστώ. :)

ευχαριστω και παλι

αλλα σε 10.8.2 iatkos δε μου δουλευει σωστα, δε ξερω αν φταιει η εκδοση

Επίσης, έχω χάσει το cd με τους drivers, και γι' αυτό δοκίμασα τους HP Printer Drivers v2.13 από το site της Apple, αλλά τίποτε... Καμιά ιδέα;;

Ευχαριστώ. :)

Στο site της HP για mac drivers κοιταξες;

Εγω για ενα αλλο HP που εχω κατεβασα απο εκει τους drivers και δουλεψε μια χαρα

Κοιτα εδω και επελεξε Mac OS X

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=3390949&cc=pl&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0002

Φταίει ότι ο iAtkos δουλεύει με modules από το L2 κ μετά. το imessage σου δουλεύει ?

Μια πονεμένη ιστορία αυτή με τα πολυμηχανηματα της  HP .. τους έχω σκυλοβρίσει αλλά δεν παίρνουν κ χαμπάρι..

επειδη εδω που βρισκομαι δεν εχει καποιο γνωστο καταστημα πληροφορικης και σε 2 που εχω παει δεν εχουν dounle layer dvd... υπαρχει τροπος να φτιαξω απο τα windows bootable stick Για να περασω τα λιον με τη μια?

επειδη εδω που βρισκομαι δεν εχει καποιο γνωστο καταστημα πληροφορικης και σε 2 που εχω παει δεν εχουν dounle layer dvd... υπαρχει τροπος να φτιαξω απο τα windows bootable stick Για να περασω τα λιον με τη μια?

και double layer dvd να παρεις δε γραφεται με τα γνωστα προγραμματα

θα κατεβασεις το transmac (ειναι δωρεαν για τις πρωτες 15 μερες) και μπορεις να γραψεις σε USB stick η DVD. Μετα απο το Bios θα επιλεξεις το αναλογο boot που θες.

Εκτος αν εχει γνωστος σου macOS και πας εκει και φτιαξεις στικακι μεσω του Unibeast η του myHack

Αν θες 10.8.2 το Unibeast αναγνωριζει μονο το Mountain Lion app απο appstore. Σε 10.7.2 μπορεις και με dmg

Νατανε μονο για τα πολυμηχανηματα; εδω τοσοι τους κραζουνε στα φορουμ για τις υπερθερμανσεις των λαπτοπ τους με αυτη τη γ@μημ3νη αρχιτεκτονικη που εχουν με τα cpu και τις ψυκτρες και δε παιρνουν χαμπαρι 4 χρονια τωρα. Και ο κοσμος ακομη HP αγοραζει.

Θα μου πεις και γω ειχα παρει, αλλα δε το ηξερα και ημουν απο τους πρωτους που την πατησαν. Καποτε ειχαν καλο ονομα με τα Compaq και παρασυρθηκα. Μετα το μαμησαν. Παντως το 10.8.2 παει σφαιρα στο HP και το σημαντικο: Δεν ανεβαζει τοσες θερμοκρασιες οσο στα Windows.

• Like 1

και double layer dvd να παρεις δε γραφεται με τα γνωστα προγραμματα

θα κατεβασεις το transmac (ειναι δωρεαν για τις πρωτες 15 μερες) και μπορεις να γραψεις σε USB stick η DVD. Μετα απο το Bios θα επιλεξεις το αναλογο boot που θες.

Εκτος αν εχει γνωστος σου macOS και πας εκει και φτιαξεις στικακι μεσω του Unibeast η του myHack

Αν θες 10.8.2 το Unibeast αναγνωριζει μονο το Mountain Lion app απο appstore. Σε 10.7.2 μπορεις και με dmg

Νατανε μονο για τα πολυμηχανηματα; εδω τοσοι τους κραζουνε στα φορουμ για τις υπερθερμανσεις των λαπτοπ τους με αυτη τη γ@μημ3νη αρχιτεκτονικη που εχουν με τα cpu και τις ψυκτρες και δε παιρνουν χαμπαρι 4 χρονια τωρα. Και ο κοσμος ακομη HP αγοραζει.

Θα μου πεις και γω ειχα παρει, αλλα δε το ηξερα και ημουν απο τους πρωτους που την πατησαν. Καποτε ειχαν καλο ονομα με τα Compaq και παρασυρθηκα. Μετα το μαμησαν. Παντως το 10.8.2 παει σφαιρα στο HP και το σημαντικο: Δεν ανεβαζει τοσες θερμοκρασιες οσο στα Windows.

επειδη μπερδευτικα λιγο... μπορω με το προγραμμα να γραψω τα leopard σε ενα στικακι για παραδειγμα να τα περασω στο λαπτοπ και μετα απο εκει μεσα να κανω τη διαδικασια για να περασω τα Lion?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...