Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγκατεστησα επιτυχως και με σχετικη ευκολια Iatkos ML2 (10.8.2 ML) σε HP HDX16 1050ev

Το μονο που δεν αναγνωριζει ειναι η wireless Intel 5100

Η καρτα ειναι 3x5 cm αυτου εδω του τυπου. με 2 υποδοχες που κουμπωνουν πανω τα καλωδια της κεραιας

post-205578-0-00222300-1359978492_thumb.jpg

Ανοιξα απο πισω και ειδα οτι μπορει να αντικατασταθει ευκολα. Επισης αλλαξα και το BIOS με αναλογο που απενεργοποιει το wifi check και ετσι μπορει να μπει τωρα οποιαδηποτε καρτα επανω.

Ξερουμε καποια αξιοπιστη wifi PCI-e καρτα Atheros η Broadcom (επειδη ειδα οτι αυτες εχουν συμβατοτητα με OSX) κατα προτιμηση σε 300mbps που να ειναι συμβατη με το παραπανω λαπτοπ;

Επισης θα ηθελα απο Ελλαδα (Αθηνα) αν ειναι ευκολο - μη μπλεκουμε με παραγγελιες μηνος και πανω απο εξωτερικο

Αν υπαρχει και usb λυση στα 300mbps αναλογης εμβελειας επισης δεκτη 

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως μπορώ να δώ αν ο υπολογιστής τρέχει έτσι όπως πρέπει με hackintosh?

βλέπω κάποιες καθυστερήσεις στο boot και γενικά σε διάφορες εργασίες.

με ένα bench θα βγάλω άκρη ή υπάρχει άλλος τρόπος για να δώ άν οι συσκεύες λειτουργούν σωστα?

απο το παρακάτω bench που έκανα βγαίνει καμιά άκρη?

http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1613290

Επεξ/σία από samniotis
Δημοσ.

@mtzs  Το καλύτερο που μπορείς να ψάξεις κ το φτηνότερο είναι μια Atheros AR - 9281

@samniotis κατ'αρχην δεν boot-αρεις με πρόθεμα πλέον σωστά ? Το multibeast έχει μέσα ένα πρόγραμμα μαζί με το  fakesmc που λέγεται HWMonitor εγκατέστησε το,και δες αν ο πολλαπλασιαστής ανεβαίνει σύμφωνα με τον επεξεργαστή σου.

Από την άλλη γίνε πιο περιγραφικός και θύμισε μου αν έχεις ssd η συμβατικό δίσκο.

UpDate > Ναι ο Intel Core i5-3470 κάπου εκεί παίζει. Στο x64 θα είσαι λίγο καλύτερος.

Δημοσ.

@mtzs  Το καλύτερο που μπορείς να ψάξεις κ το φτηνότερο είναι μια Atheros AR - 9281

Ευχαριστω τον moviemaker

παρηγγειλα ηδη απο αγγλια

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι με iAtkos S3 v2 σε ένα Compaq Mini 110 (με 2gb ram), και προσπαθώ να παίξω βίντεο χωρίς αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερα ήταν να παίξω βίντεο με το Movist (με ffmpeg), απενεργοποιώντας το Quicktime, αλλά κολλούσε πάρα μα πάρα πολύ... Είναι φυσικό αυτό στα netbooks;; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Έχω 2 θεματάκια που με ψιλοενοχλούν

Το 1ο έχει να κάνει με το sleep που δεν μου δουλεύει - όταν πατάω sleep μαυρίζει η οθόνη αλλά οι ανεμιστήρες δουλεύουν και ο υπολογιστής δεν μπορεί να επανέλθει (αναγκαστικά hard restart)

Μπορούμε να δούμε απο τα παρακάτω screenshot ποιό kext εμποδίζει και αν μπορεί να γίνει κάτι?

post-180677-0-87459400-1360093581_thumb.pngpost-180677-0-36826600-1360093593_thumb.png

Το 2ο έχει να κάνει με το combo πληκτρολόγιο ποντίκι της logitech

(Cordless Desktop® Comfort Laser)

- δεν υπάρχουν mac drivers και ειδικά στο ποντίκι δεν μου δουλεύουν τα πλαινά πλήκτρα για μπρός-πίσω στις σελίδες - πράγμα άκρως ενοχλητικό μιάς και είχα συνηθίσει τόσο καιρό.

Mπορεί να γίνει κάτι?

Δημοσ.

@ Vidshark  όπως έπαιζε στα win έτσι πρέπει να παίζει κ στο osX. οπότε αν έχει διαφορά κάτι έχει γίνει λάθος στην εγκατάσταση.

@Sam πρέπει να βρεις η να φτιάξεις DSDT για να μπεις σε sleep πριν από αυτό όμως τσέκαρε αν έχεις όλες τις ρυθμίσεις σωστές στο bios,επίσης να βρεις τι σ'εμποδιζει να μπεις σε Sleep επειδή είναι περίπλοκο θέλει λίγο διάβασμα για να φτάσεις στο επιθυμητό.. Για το πληκτρολόγιο - ποντίκι  λίγο πολύ αυτά μοιάζουν μεταξύ τους,οπότε αν βρεις το βοηθητικό πρόγραμμα από άλλο mouse της logi για osx πολύ πιθανόν να παίξει και το δικό σου.

Δημοσ.

Για το ποντίκι είχες απόλυτο δίκιο - τελικά τα πολύ απλά είναι αυτά που μας ξεφεύγουν καμιά φορά - όλα οκ τώρα

σχετικά με το dsdt, το χρειάζομαι με την gigabyte h77m-d3h? με μπερδεύουν λίγο τα περί dsdt free, uefi κτλ

Δημοσ.

Λογικό,-δεν είναι διορθώσεις που μπορεί να κάνει κάποιος εύκολα,η δική μου συμβουλή είναι να το ξεχάσεις,τουλάχιστον προς το παρόν. το sleep κατά την γνώμη μου δεν προσφέρει κάτι ξεχωριστό σε έναν οικιακό υπολογιστή.. Δώσε την προσοχή σου στην εμπειρία του osX που περιεγραψες πιο πάνω και μην αφήνεις τόσο μικρές λεπτομέρειες να σε αποσπούν..

Εξάλλου και θα το πω, ΟΧΙ για εσένα μιας και εσύ την είχες την μητρική από πριν αλλά γενικότερα .. έχω υπερ-αναλυσει πολλές φορές ποιες είναι οι καλύτερες μητρικές για hackint0sh,αν δεν ακούμε τότε έχουμε και εμείς ένα μερίδιο ευθύνης.

Το καλό είναι ότι ελπίζω σε λίγες μέρες να έχω μια ιδια μητρική στα χέρια μου και θα ειναι η πρώτη αυτης της φιλοσοφίας με τα Via κλπ οπότε θα μπορώ να είμαι πιο σαφής αν εχω κάποιες λύσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι με iAtkos S3 v2 σε ένα Compaq Mini 110 (με 2gb ram), και προσπαθώ να παίξω βίντεο χωρίς αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερα ήταν να παίξω βίντεο με το Movist (με ffmpeg), απενεργοποιώντας το Quicktime, αλλά κολλούσε πάρα μα πάρα πολύ... Είναι φυσικό αυτό στα netbooks;; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;;

Ευχαριστώ :)

vlc player for mac δοκιμασες;

Δημοσ.

παω να σβησω αρχειο και με βγαζει αυτο (υπαρχει αιτημα απο finder για αλλαγες πληκτρολογήστε το συνθηματικο σας) ενώ πριν δεν το εκανε εκανα επανεκκίνηση αλλα το ιδιο ξερει κανεις γιατι ???? δεν θελω να βαζω κωδικο καθε φορα που παω να σβησω κάτι 

Δημοσ.

Αν το παρεις απο appstore εχει καταληξη .app

Η Qualcomm Atheros που παρειγγηλα προχθες απο αγγλια μου ηρθε σημερα.

http://www.ebay.com/itm/300856152072?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Δουλεψε οοb (out fo the box) σε HP HDX16 με Mountail Lion 10.8.2 (ουτε drivers δεν εβαλα)

Τωρα θα τη δοκιμασω αν δουλευει και σε Lenovo N100 με Lion (Στα windows την βλεπει αρα δεν εχει θεμα με bios παροτι λενε στην περιγραφη οτι δεν κανει για IBM + HP - Στο HP την εβαλα με Modified Bios δεν ξερω αν κανει με κανονικο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...