sotiris123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 οκ... για να το σωρισω σε 2 κομματια Guid πρεπει να τον κανω εξωτερικο το δισκο? ι μπορω καπως αλλιως? γιατι καποιους οδηγους που βρηκα λενε για external η με τη χρηση 2 σκληρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Που τα διαβάζετε όλα τα σπάνια !? χαχα Όχι φίλε μου μέσα από το disk utility θα το κάνεις μόλις bootαρεις από το dvd - usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosxir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ξεκίνησα και εγώ να στήνω σιγά σιγά το δικό μου mac. Διάλεξα την κάτωθι motherboard! Για να ενεργοποιήσω την HD 3000 τι επεξεργαστή να αγοράσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 i3 2105/2125 i5 2405s/2500k i7 2600k/2700k Όποιον θέλεις κ σου κάνει από αυτούς. Αν έχει πάνω το f5 η μεταγενέστερο bios μπορεί να δεχτεί όμως και ivy bridge με την HD 4000 που είναι 60% καλύτερη από την HD 3000 π.χ 3225/3570κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosxir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 και θα μπορώ άνετα να παίξω με το mountain lion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ναι,αν και θα παίξει αυτό μαζί σου στην αρχή μέχρι να τα καταφέρεις αλλά μετά.. θα πάρεις το αίμα σου πίσω ! Αστειεύομαι είναι από τις πιο εύκολες εγκαταστάσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosxir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 μπορώ να εγκαταστήσω πρώτα το snow leopard για να μπορέσω να φτιάξω το στικάκι με το mountain lion ή θα έχω κάποιου είδους προβλήματα συμβατότητας; Μέχρι να μαζέψω τα χρήματα για τον i5 μπορώ να βάλω έναν Pentium g845 που διαθέτω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 it's up to you. Μπορείς αλλά θέλεις κ κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosxir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 λόγω του ότι η κάρτα θα είναι η HD 2000 η οποία είναι εντελώς ασύμβατη ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Υεαπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosxir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 καμία vga με 20 - 30 ευρώ παίζει να δουλεύει Out of the box? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Kυριάκο υπάρχει περίπτωση να αρνείται να bootάρει το δικό μου εξαιτίας κάποιας συσκευής που να έχει θέμα? πχ το dvd-rw ή το ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι? *ψάχνω να βρώ τί μπορεί να φταίει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Όχι.. έκανες οτι σου είπα με τους nVidia ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μάντεψε απο που γράφω τώρα .... Κατάφερα και μπήκα επιτέλους με -χ και graphicsenabler = Νο κατέβασα τους οδηγούς για την κάρτα γραφικών που ανέφερες αλλά όταν πάω να τους περάσω μου βγάζει μήνυμα ότι ο υπολογιστής μου δεν υποστηρίζει GeForce ή quadro MacBook Pro έβαλα στην αναγνώριση συστήματος κατά την εγκατάσταση - μήπως φταίει αυτό? Tελικά όπως είχες πεί, η χαρά του mac είναι να τα βρίσκεις Για να περάσεις τους οδηγούς nvidia πρέπει το σύστημα να είναι Mac Pro 3,1 4,1 5,1 περάστηκαν οι οδηγοί και επιλέχθηκε και GraphicsEnabler=Νο απο το multibeast και όλα ΟΚ (εκτός απο την κακιά συνήθεια να πατάω shift + alt για την εναλλαγή γλώσσας) Με το graphicsenabler=Νο χάνω σε κάτι απο την στιγμή που η μητρική έχει για την 660 native υποστήριξη; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2013 από samniotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Το no είναι το native από τα 2 βρε,το yes λέει στον bootloader να την αναγνωρίσει. είπαμε 10.8.2 θα βάλεις πρώτα και nvidia χωρίς ρεσταρτ και μετά το multibeast ένα συνολικό restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις