MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ahci θα βάλεις,και αν δεν δεις δίσκο μονο τοτε θα το αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 οκ ευχαριστω !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 οκ ευχαριστω !! Τίποτα mate να θυμάσαι καλύτερα λιγότερα παρα περισσότερα οτι δεν ξέρεις αστο θα το βρει αυτό η εσυ μετά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) QUO projectQ > Η μητρική που υπόσχεται συμβατότητα κ με τα 3 βασικά λειτουργικά. http://www.insomnia.gr/topic/474526-q-projectq-%CE%B7-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CE%B2/ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2013 από MoviemakerGr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, το σύστημά μου είναι το παρακάτω: KOYTI: Asus TA-D11 Black, Eπεξεργαστής: Intel Core i5 -760 (s1156, 2.8 MHz, Cache 8MB), Μνήμη: 4GB DDR3-1600 Ram (2 x 2GB) KINGSTON HYPER-X, M/B: ECS P55H-A Black Edition, Σκληρός Δίσκος: 1TB 1000GB SEAGATE SATA2 32MB CACHE, Οπτικό μέσο: DVD±RW Dual Layer 20x, Kάρτα γραφικών: GigaByte Radeon HD4890 1GB GDDR5, Τροφοδοτικό: DEER DR-8600BTX 600W 14CM FAN Λοιπόν, όσο είχα την gtx 275 έτρεχε μια χαρά το Lion, αλλά από την στιγμή που την άλλαξα και μου έβγαλε kernel panic, το παράτησα το άθλημα. Αυτή την στιγμή έχω στην διάθεσή μου dvd (4.7gb) και usb (8gb). Ποιά έκδοση να προσπαθήσω να εγκαταστήσω; Custom ή το αυθεντικό με bootloader; Επίσης εάν μπορείτε να μου δώσετε 2-3 βασικές οδηγίες για να μου φρεσκαριστεί η μνήμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ. Πάω για dual boot με τα windows 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Εδώ θα βρεις πληροφορίες για την κάρτα σου > http://forum.netkas.org/index.php/topic,1854.0.html Ξεκίνα με iAtkos L2 να σου έρθει πιο εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Εδώ θα βρεις πληροφορίες για την κάρτα σου > http://forum.netkas.org/index.php/topic,1854.0.html Ξεκίνα με iAtkos L2 να σου έρθει πιο εύκολο. Ωραία ευχαριστώ! Μπορείς να μου θυμίσεις, στην αρχή, προκειμένου να το εγκαταστήσω, ποιά εντολή βάζω; Νομίζω ήταν -v απλά θέλω να βεβαιωθώ. Υ.Γ. Να πάω στο L2 και όχι στο ML2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι απαραίτητο .. το -v είναι για να βλέπεις τις ..διεργασίες το -x είναι safe mode ίσως αυτό να χρειαστείς μεχρι να φτιάξεις την καρτα σου αλλά αν δεν σου χρειαστούν μην βάζεις κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι απαραίτητο .. το -v είναι για να βλέπεις τις ..διεργασίες το -x είναι safe mode ίσως αυτό να χρειαστείς μεχρι να φτιάξεις την καρτα σου αλλά αν δεν σου χρειαστούν μην βάζεις κανένα. Και πάλι ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο, είδα ότι υπάρχει και iAtkos ML2. Να βάλω αυτό που είναι Mountain Lion ή το L2 που είναι Lion; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Αμέ γιατί όχι νόμιζα ότι είχες επιλέξει επειδή τα είχες κ πριν,ίσως βρεις λίγο περισσότερα όμως προβλήματα στην κάρτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Αμέ γιατί όχι νόμιζα ότι είχες επιλέξει επειδή τα είχες κ πριν,ίσως βρεις λίγο περισσότερα όμως προβλήματα στην κάρτα σου. Ok θα το προσπαθήσω και το πολύ-πολύ γυρνάω στο Lion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον θελω και εγω να τα βαλω στο λαπτοπ μου... εχω βρει οδηγο οπως και τι ειναι συμβατα σε μενα... για να κανω ινσταλλ(το λιον) πρεπει να κανω απο την αρχη φορματ? και επειδη θελω να εχω και windows πρεπει να κανω και 2ο παρτιτιον? και τελος για να μου δουλεψουν πρεπει αναγκαστικα να τα αγορασω η μπορω να τα βαλω και αν μ αρεσουν να τα αγορασω τοτε(μιας και το κοστος δεν ειναι μεγαλο)? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τα πάντα γίνονται με την κατάλληλη εμπειρία όμως.Πόσο ασφαλής νιώθεις να χωρίζεις παρτιτιον πάνω σε μια εγκατάσταση Windows με σύστημα mbr την στιγμή που το osX προτιμάει guid ? και ποιος θα σου διασφαλίσει μετά οτι η εγκατάσταση σου θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως πριν ? Οπότε η αρχή το ήμισυ του παντός πόσο μάλλον η σωστή αρχή. Καθαρός δίσκος λοιπόν,2 παρτιτιον σε guid,το ένα mac oS το άλλο Fat32 το οποίο μετά θα μετατραπεί σε ntfs μέσα από την εγκατάσταση των Win. Στο δεύτερο σκέλος τώρα το ευαίσθητο,η αγορά δεν έχει να κάνει με την επιτυχημένη εγκατάσταση η μη,οπότε εκεί είναι δική σου επιλογή τι θέλεις να κάνεις και πως αντιμετωπίζεις το Software,εγώ από εδώ δεν θα σταματήσω να γράφω ότι ν'αγοραζουμε το λειτουργικό που χρησιμοποιούμε είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε για ότι αυτό μας προσφέρει.Ουσιαστικά ότι δεν είναι σε μορφή retail DvD δεν μεταβιβάζεται οπότε μόλις φτιάξεις το apple id σου και συνδεθείς με το appstore είναι μια καλή δοκιμή να δεις και αν λειτουργεί σωστά,μετά αυτή την κόπια μπορείς να την μεταφέρεις σε ένα μέσον έγγραφης usbkey-dvd και να την βάλεις μέχρι σε άλλους 4 δικούς σου υπολογιστές(σύνολο 5 αν δεν κάνω λάθος).Η αγορά θα παραμείνει για πάντα στο apple id σου,και θα μπορείς να την κατεβάσεις όσες φορές την χρειαστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Οκκκ καταλαβα. Για αππλε ιδ μπορω να χρηιμοποιησω του iphone ε; Τα ιδια δεν ειναι; Οσο για τα αυθεντικα θα δω ποσο ευκολο ειναι να βαλεις "σπασμενα"( γιατι καπου στα γρηγορα διαβασα οτι ειναι πιο δυσκολα απο τα αυθεντικα) και θα δω. Ουτος η αλλως και εγω ειμαο υπερ των αυθεντικων (ποσο μαλλον για ενα λειτουργικο φτηνο) απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι τα παιρνει το πς μου και ειναι οκ πριν δωσω τα 15ευρω. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Φυσικά το ίδιο id θα χρησιμοποιήσεις απλά δεν ήξερα αν έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις