MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Tonymacx86 - iAtkos ML the standar ways.. O δεύτερος μπορεί να σε διευκολύνει περισσότερο στο laptopi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Σε μένα τελικά Κυριάκο αρνείται πεισματικά να περαστεί... Με unibeast κολλάει στο σημείο που είχα αναφέρει στην προηγ. σελίδα κατά την εγκατάσταση Με iatkos ML2 με όλες τις επιλογές που έχω δοκιμάσει κατά την εγκατάσταση, περνάει κανονικά την εγκατάσταση αλλά μετά αρνείται να bootάρει - σταματάει πάλι στο ίδιο σημείο (ALXEthernet) σήκωσα τα χέρια ψηλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγκατέστησε τους drvs της nvidia που έχω πιο πάνω (λινκ) στο στικακι και ξαναδοκίμασε.. όλες οι προσπάθειες με την 660 δεν έγιναν ? Εναλλακτικά βγάλε την πήγαινε με την HD και μόλις τελειώσεις τα UpDates βαλτην κ κανε διορθώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μπορώ να το κάνω αυτό με τον i5 3470 και την 2500 που έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Όχι νόμιζα ότι έχεις 3570κ .. τότε υποχρεωτικά την πρώτη option. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κοντός ψαλμός.. Φυσιολογικά πρέπει να βρισκόμαστε στην τελευταία Beta του 10.8.3 (12D58) H Apple σύμφωνα με τα λεγόμενα της έχει δώσει βάρος στα " AirPlay, AirPort, Game Center, Graphics Drivers και Safari" σε αυτή την Ver. Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν έχω δει καμιά διαφορά σε καθημερινή χρήση. Οπότε μην βιαστείτε και όσοι έχετε κ nVidia έχετε ένα λόγο παραπάνω γι'αυτο μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το καινούριο Cuda Supplement. Οι μεγάλοι κερδισμένοι μόνο οι Amd - Ati χρήστες της σειράς 7xxx που δίνει πλέον υποτυπώδες υποστήριξη και με τα κατάλληλα patch μπορούν να γίνουν και αυτοί λειτουργικοί hackint0shers. Παρεμπίπτοντος τις usb 3 ταχύτητες τις βλέπω πια σε καλά επίπεδα αλλά νομίζω οφείλεται περισσότερο στην καλή εγκατάσταση κ στην σωστή ρύθμιση του bios παρά στην 10.8.3 πάντως εγώ δεν έκανα τίποτα εξειδικευμένο γι'αυτό. Όσοι θα θελήσουν να το εγκαταστήσουν είναι ασφαλές ενεργοποιώντας όμως ξανά το Trim και το patch του Ήχου τους μέσα από το multibeast.. About k iMessage USB 3 Native Sata 3 + Trim Airport-Airdrop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 πως μπορώ να εγκαταστήσω τους drivers της nvidia στο στικάκι? πρέπει απλά να τους βάλω σε κάποιο φάκελο ή θέλει κάποιο πρόγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Προσπάθησε να τους κάνεις εγκατάσταση και αν δεν πετύχει πάρε τα αρχεία και καντα copy στο S/L/E Βρες το pacifist για να τους ξεπακεταρεις απο τον installer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Με pcirootuid=1 με πηγε λιγο πιο κατω στο Ntfs driver 3.1 Ntfs volume name Data, version 3.1 Υπαρχει περιπτωση να κολλαει επειδη ειναι εγκατεστημενα σε 2ο partition? O δισκος εχει χωριστει σε 2 Το πρωτο ειναι ntfs με αρχεια - οχι λειτουργικο Το 2ο ειναι για mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τι να σου πω βρε φίλε .. εδώ μέσα έχουμε 5 τουλάχιστον ίδιες μητρικές να μην πω ολόκληρους υπολογιστές που έχουν επιτυχημένες εγκαταστάσεις,στο TonyMac έχει άλλες 5 περιγραφές.. προσπάθησε να μείνεις στο δικό τους μονοπάτι γιατί αν ανοίγεις καινούριο δικό σου δεν θα μπορεί κανείς να σε βοηθήσει.. Δεν μ'αρεσει αυτή η μητρική και δεν την έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου οπότε και εγώ την δική τους περιγραφή θα διάβαζα και θα παρέκκλινα μόνο σε ότι θα ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μου δημιουργήσει προβλήματα.. Στο hackint0sh τα πάντα "μπορεί" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosxir Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Φανταστικά νέα!!! Κοντός ψαλμός.. Φυσιολογικά πρέπει να βρισκόμαστε στην τελευταία Beta του 10.8.3 (12D58) H Apple σύμφωνα με τα λεγόμενα της έχει δώσει βάρος στα " AirPlay, AirPort, Game Center, Graphics Drivers και Safari" σε αυτή την Ver. Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν έχω δει καμιά διαφορά σε καθημερινή χρήση. Οπότε μην βιαστείτε και όσοι έχετε κ nVidia έχετε ένα λόγο παραπάνω γι'αυτο μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το καινούριο Cuda Supplement. Οι μεγάλοι κερδισμένοι μόνο οι Amd - Ati χρήστες της σειράς 7xxx που δίνει πλέον υποτυπώδες υποστήριξη και με τα κατάλληλα patch μπορούν να γίνουν και αυτοί λειτουργικοί hackint0shers. Παρεμπίπτοντος τις usb 3 ταχύτητες τις βλέπω πια σε καλά επίπεδα αλλά νομίζω οφείλεται περισσότερο στην καλή εγκατάσταση κ στην σωστή ρύθμιση του bios παρά στην 10.8.3 πάντως εγώ δεν έκανα τίποτα εξειδικευμένο γι'αυτό. Όσοι θα θελήσουν να το εγκαταστήσουν είναι ασφαλές ενεργοποιώντας όμως ξανά το Trim και το patch του Ήχου τους μέσα από το multibeast.. About k iMessage Mess.jpeg USB 3 [attachment=225502:UsB.jpeg Wi_Fi.jpeg Native Sata 3 + Trim Sata.jpeg Airport-Airdrop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Επειδή ξέρω ότι πολλοί από εσάς ασχολούνται με τον ήχο νομίζω βρήκα κάτι ενδιαφέρον αλλά επειδή είναι μεγάλο δεν σας το μεταφέρω απλά σας βάζω το link. > http://www.tonymacx86.com/music/87502-old-dog-new-tricks-using-hd4000-your-pro-audio-daw-builds.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου Εχω ενα Lenovo 3000 N100 (παλια ειχε core duo t2500) και ειχα εγκαταστησει ενα Iatkos 10.5.8 Μετα λογω χωρου δισκου το εβγαλα. Προσφατα αναβαθμισα επεξεργαστη σε core2duoΤ7600 merom, 500 σκληρο, και 4GB μνημης 667 GPU: Nvidia 7300 G72, ethernet realtek 8139 που ξερω οτι υποστηριζεται Πηγα να εγκαταστησω Leohazard 10.6.6 και δε το παιρνει (δε μπορω να βρω σωστο συνδυασμο) το οποιο ομως εγκατεστησα σε Pentium 4 Desktop Στις επιλογες του BIOS δεν μου βγαζει AHCI enabler παροτι υποστηριζεται σαν chipset (ICH7). Ειναι αυτο το προβλημα; Μηπως ξερει καποιος τι customization να κανω; εβαλα και Iatkos ML2 και τρωω πανικ κερνελ, αλλα μπουταρει σε safe mode. Δοκιμασα διαφορα με cpus=1, ncpi=0x3000 κτλπ χωρις αποτελεσμα. Το εβαλα στο 2ο partition του σκληρου (το πρωτο εχει windows8 επανω) Please Help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Θεωρώ οτι το ML ειναι λαθος επιλογη για τον υπολογιστή σου.Γενικα στα Laptops δεν εχει κάτσει καλα και οι πολυ πετυχημένες εγκαταστάσεις εχουν ελαχιστοποιηθεί.. Απο την στιγμη που βλέπεις τον δισκο οταν ξεκινας την εγκατάσταση δεν εχεις θέμα με το Ahci .. οπότε δοκίμασε Lion ιΑτκος. Το σωστο cofiguration θα το βρεις μονο απο καλη γνωση του Hardware σου η απο άλλον που εχει κανει κατι παρόμοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 μια βασικη ερωτηση. στο customization εκει που λεει main hardware: SATA/IDE επιλεγω 1) AHCI SATA. 2) AHCI internal 3) Non AHCI SATA στο bios δεν εχω AHCI enabler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις