samniotis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 με μπερδεύει λίγο το unibeast διαβάζω τα βήματα αλλά δεν καταλαβαίνω απο που παίρνει το iso ή cdr file τί εννοώ τρέχω το unibeast σε vm πχ πρέπει να έχω το λειτουργικό σε κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία για να το βρεί το unibeast και να το περάσει στο usb ή πρέπει να έχω άλλο usb με το iso του λειτουργικού και άλλο με το unibeast sorry για την ασχετοσύνη αλλά προσπαθώ να βρώ άκρη με νοοτροπία windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα από win η αλήθεια είναι οτι θα μπέρδευε και εμένα ... αφού είσαι όμως με vm καλό είναι να έχεις το ML σε .dmg το οποίο κάνεις mount και το περιεχόμενο του το βάζεις μέσα στα Apps. To myhack installer είναι πιο εύκολο τσ κάνει ολα μόνο του αν δεις οτι δεν βρίσκεις άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Για τον φίλο που με ρώτησε σε π.μ α) Όπως είσαι κάνεις όλα τα Updates κανονικά > Δεν κάνεις restart β) Κατεβάζεις τους Drvr της nVidia από εδώ > http://www.nvidia.com/object/macosx-304.00.05f02-driver.html Τους εγκαθιστάς και Δεν κάνεις πάλι restart c) τρέχεις το τελευταίο Multibeast με τις επιλογές που βλέπεις πιο κάτω > και επιτέλους κάνεις Restart .. Ότι άλλο σου λείψει ξαναμιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 εισαι ωραιος. στο δικο μου multibeast ειδα καπου μια ρυθμιση για trim την τσεκαρω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Όχι θα κατεβάσεις το trim enabler.app και θα το κάνεις με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 [ATTACH]223551[/ATTACH] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αν εισαι στο installation δοκιμασε να κλεισεις τα ethernet απο bios.η αφαιρεσε τα προσθετα απο το stick και φτιαξτο μονο οπως λεει ο οδηγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 τα δοκίμασα όλα έκλεισα το ethernet απο bios ξαναέφτιαξα το usb απο το vmware όποτε πάει να ξεκινήσει η εγκατάσταση τρώει κόλλημα και μου βγάζει παράθυρο να πατήσω το power μέχρι να κλείσει το pc λέω να δοκιμάσω να κατεβάσω κάποιο ΜL που να είναι σε iso απευθείας για cd μήπως το usb μου τρώει κόλλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Για το Asus Vivobook X202E-CT009H έχουμε κάποια πληροφορία; Δύσκολη υπόθεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν μιλάμε γι'αυτο > http://www.pcmart.com.sg/index.php?page=shop.product_details&category_id=36&flypage=flypage.tpl&product_id=275&option=com_virtuemart&Itemid=252 πρέπει να γίνεται σίγουρα όμως θέλει αλλαγή το Wifi γιατί τα combo δεν παίζουν. Νέο build B75 με 3225 σε διαφορετικά "έξυπνο" κουτί.. http://www.aerocool.us/pgs/pgs-q/qx2000.htm Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2013 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninjamoz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα και απο μενα. προσφατα αγορασα μεταχειρισμενο ενα λαπτοπ acer 8930g απο το φορουμ και σηκωσα τα snow leopard μαζι με windows με αλλαγη καρτας wifi dell 1490 δουλευει και το ασυρματο. το μονο που δεν δουλευει ειναι το μικροφωνακι της καμερας ειχα κρατημενο το back up απο προηγουμενη εγατασταση σε 6935g και ετσι δεν μου πηρε παραπανω απο μια ωρα για να δουλεψει με ολα τα προγραμματα επισης δουλευει και σε hp dv9000 χωρις ομως επιτυχια στην αλλαγη του ασυρματου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Κίνηση Ninja με λίγα λόγια.. Έκανα κ εγώ μια σήμερα έφτιαξα το iMess με chameleon. Ωραίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninjamoz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Κίνηση Ninja με λίγα λόγια.. Έκανα κ εγώ μια σήμερα έφτιαξα το iMess με chameleon. Ωραίος. ninja ειχαμε σε εποχης προ κρισης τωρα μας εμεινε το ονομα. ποια ειναι τελευταια εκδοση σε μακ λειτουργικο και αν εχει μεγαλη διαφορα απο το snow leopard και σε τροπο εγκαταστασης γιατι εχω δυο χρονια να ασχοληθω με το αθλημα και λεω να κανω τιποτα να βγει ο χειμωνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγώ το έχω ακόμα .. ZX12R Mountain 10.8.2 αν προσπαθήσεις να το βάλεις στο λαπτοπ θα περάσει κ ο επόμενος χειμώνας είναι εξ'ολοκληρου χ64 και έχει πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας σε laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninjamoz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγώ το έχω ακόμα .. ZX12R Mountain 10.8.2 αν προσπαθήσεις να το βάλεις στο λαπτοπ θα περάσει κ ο επόμενος χειμώνας είναι εξ'ολοκληρου χ64 και έχει πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας σε laptop. καποιο λινκ με την διαδικασια kawasikε μου φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις