MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ο επεξεργαστής είναι οκ . Η μητρική δεν θα ήταν επιλογή μου με Via chip στον ήχο. Κοίταξες καμιά υλοποίηση ? H κάρτα δεν είναι η καλύτερη μιας κ θέλει string και διορθώσεις. Σε πιο λειτουργικό στοχεύεις ? Snow Lion η MLion ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Snow Lion βασικά θέλω που το έχω αγοράσει original από το ebay. Μάλλον θα πάρω αυτή που πρότεινες εσύ αν και θα ήθελα μια full atx στα ίδια χρήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Snow Leopard ήθελα να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αυτή μας είχε ξεφύγει .. Gbyte 560Ti 448 cores 1280MBytes + 12Gbyte Ram 1600MHz About Unigine LuxxMark (CL and Rendering)(Cpu+Gpu) GeekBench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Παλιότερα με τον 9950 δεν μπορούσα να στήσω hackintosh τώρα που έχω i5-3470 & Η77M-D3H μπορεί να γίνει? κάρτα έχω 7770 - αν δεν υποστηρίζεται με το να έχω enabled την 2500 του επεξεργαστή γίνεται τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Eμ ποιος σου φταίει .. και πάλι τα χάλασες με την 7770 αλλά στο 10.8.3 τα πράγματα αναμένεται ν'αλλαξουν,απλα περίμενε τα λίγο ακόμα.. η 2500HD θα παραμείνει ασύμβατη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 εμ τί να κάνω που με φάγανε να πάρω την 7770 - για την 650 πήγαινα και την πήρα για καλύτερη ούτε κάν μου πέρασε απο το μυαλό ότι θα σκεφτόμουν πάλι για hackintosh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Συνήθως αυτό συμβαίνει δεν είσαι ο μόνος .. εγώ αν κάνω καμιά σύνθεση το υπολογίζω όσο μου επιτρέπεται .. Υπομονή να δούμε που θα καταλήξουν.. οπου ν'ναι κυκλοφορεί.. αυτή πρέπει να είναι η τελευταία Beta που κυκλοφόρησε.. βρες το forum toy netkas να αρχίσεις να παίρνεις μια ιδέα.. στα υπόλοιπα είσαι οκ.. όχι ο καλύτερος,αλλά οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManHunter Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορώ να βάλω Mountain Lion? Το laptop είναι αυτό εδώ: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-SVE1512Z1EB-SVE1512Z1EB-GC2.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Όχι δυστυχώς με 2 κάρτες που εναλλάσσονται και μάλιστα της σειράς 7xxx .. Τα περισσότερα Sony έχουν μέχρι και ασύμβατο πάνελ οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManHunter Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχουμε κάποιο νέο για το θέμα με το imessage?Είμαι σε mountain lion 10.8.2 με retail installation και multibeast με mobo GB Z68XP-UD4 με UEFI Bios Ug1.Όλα μια χαρά..με Chimera bootlader ή Chameleon..διαβάζω πως το θέμα μας λύνεται με τον Clover 2.0,αλλά δεν έχω δει κάποιον σαφή οδηγό..έχουμε κάτι νεότερο?Update..Τελικά ακολουθώντας τον οδηγό εδώ με την διαφορά σε μένα να φορμάρω το flashάκι μου σε FAT32 δούλεψε!Ελπίζω να φανεί χρήσιμο Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2013 από jumaru99 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πάρε κ άλλο ένα για.. Backup ! > http://www.insanelymac.com/forum/topic/285560-imessagemessages-fix-how-to/ Thanks mate χρήσιμο και χρηστικό.. Να σημειώσουμε ότι είναι θέμα χρόνου να υιοθετηθεί και από άλλους bootloader. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2013 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κυριάκο διάβασα τον οδηγό σου και ήδη πήγα tony και είδα μερικές υλοποιήσεις (ως τώρα πιό πολύ σε H77M-D3H + 560 αντί για 660) Να σε ρωτήσω, για unibeast χρειάζεται οπωσδήποτε osx πάνω απο 10,6,6 οπωσδήποτε? ρωτάω γιατί έχω αυτή την αρχαιολογία που της έχω περάσει αυτό και έλεγα μπάς και...(για την εποχή τους δεν πιανόντουσαν τα ibook ) αλλιώς να στήσω vm στα 8άρια και να το κάνω απο εκεί? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και αν δεν (που δεν..) τότε Vm μια χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις