Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καταφερα και δουλευουν ολα ρολοι σε μητρικη asus p5kpl-se!epishs ekana kai update se 10.7.5 kai epishs ola komple!

ayto poy 8a h8ela einai otan anoigw ton ypologisth na mn moy emfanzei thn mhtrikh (opws sta gnhsia mac) 

2-->na mn zhtaei na pathsw kapoio koympi alla na mpoutarei katey8eian

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρες σε όλους

Έχω το εξής σύστημα:

Motherboard Gigabyte X48T-DQ6 (chipset Intel X48 / ICH9R)

CPU Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale @3.33Ghz (socket 775 LGA / 45nm @1.056v)

RAM 8GB DDR3 Dual (2X4 Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 @666.6Mhz)

VGA ATI Radeon HD4870 512MB (RV770 55nm / Bus 256bits).

Έχω κοιτάξει λίγο σχετικά με το πως μπορώ να του περάσει osx86 αλλά δε βρήκα πολλά σχετικά με hardware compatibility ούτε και με το ποιά έκδοση θα ήταν ο πιο κατάλληλη. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Επίσης επειδή έχω μπερδευτεί λίγο και το παρόν thread είναι τεράστιο, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εγκατάσταση. Patchαρισμένη έκδοση (τύπου iDeneb) ή καθαρή retail? Στη δεύτερη περίπτωση πως γίνεται; Έχω ήδη macbook αν αυτό βοηθάει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γιάννης

post-233500-0-71920700-1356200894_thumb.jpg

post-233500-0-13686600-1356200903_thumb.jpg

post-233500-0-05070600-1356200912_thumb.jpg

post-233500-0-59591100-1356200917_thumb.jpg

iBoot - Multibeast για desktop και καλύτερα lion για να βρεις τα πατήματα του και μετά να πας σε πιο δύσκολες εγκαταστάσεις τύπου mountain αυτό μόνο επειδή ο υπολογιστής σου είναι 2 - 3 γενιές πίσω και θα βρεις καλύτερες συμβατότητες εκεί ..

Εγώ αντιθέτως βρήκα αναφορές πολύ εύκολα για την μητρική σου που περιμένουν διάβασμα κ αξιολόγηση από εσένα.

https://www.google.gr/search?q=lion++on+X48T-DQ6&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

https://www.google.gr/search?q=snow+leopard+on+X48T-DQ6&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

καταφερα και δουλευουν ολα ρολοι σε μητρικη asus p5kpl-se!epishs ekana kai update se 10.7.5 kai epishs ola komple!

ayto poy 8a h8ela einai otan anoigw ton ypologisth na mn moy emfanzei thn mhtrikh (opws sta gnhsia mac) 

2-->na mn zhtaei na pathsw kapoio koympi alla na mpoutarei katey8eian

Όχι το να μην βλέπεις το post της μητρικής δεν γίνεται.

Το άλλο γίνεται είναι η επιλογή silent boot στο Champlist

Motherboard Gigabyte X48T-DQ6 (chipset Intel X48 / ICH9R)

VGA ATI Radeon HD4870 512MB (RV770 55nm / Bus 256bits).

Ολόιδιο hardware. Προσπαθώ να κάνω ότι λέει εδώ αλλά χωρίς αποτέλεσμα (με original retail dvd snow leopard). Αρχίζει να bootάρει αλλά κολλάει για πάντα στο πρώτο μηλαράκι... Καμιά ιδέα;

Για να καταλάβω... ο οδηγός στο άρθρο λέει "2. Create bootable USB installation media from original DVD 

3. Install Snow Leopard from USB installation media" 

Αυτό δηλαδή μπορεί να γίνει χωρίς iBoot? Απευθείας από το sLeopard image σε usb drive?

Οχι σίγουρα θέλεις bootloader,fakesmc,και καλό είναι να βρεις και ένα dsdt για την μητρική,απλά ο τύπος τα γράφει περιληπτικά,διάβασε και πιο κάτω τι λένε οι υπόλοιποι αλλά μπορείς να κάνεις και ένα mix με iboot. καλό είναι να διαβάσεις 2-3 εγκαταστάσεις αρχικά για να μπεις στην λογική του πράγματος..

Έχω βρεί ένα  DSDT για την GA-X48T-DQ6, το έχω κατεβάσει αλλά που και πώς ακριβώς το ενσωματώνω στην εγκατάσταση μου;

Και για τον bootloader, φαντάζομαι θα κατεβάσω κάποιο iso και θα το κάψω σε cd ώστε να κάνω boot από εκεί ε; Στη σελίδα http://www.osx86.net/cat/2-bootloaders.html  έχει πολλούς, ποιόν να προτιμήσω; Σόρυ για το πρήξιμο βραδιάτικα. 

Το dsdt θα το βάλεις στον extra folder του iBoot και είσαι μια χαρά γι'αυτο βάλτο σε stick καλύτερα όχι σε dvd.. μπορεί να δουλέψει και με την πρώτη λογική σου που κολλάς στο μήλο..

Το dsdt θα το βάλεις στον extra folder του iBoot και είσαι μια χαρά γι'αυτο βάλτο σε stick καλύτερα όχι σε dvd.. μπορεί να δουλέψει και με την πρώτη λογική σου που κολλάς στο μήλο..

Δεν ξέρω αν μπορείς να μου πεις περισσότερα, αλλά όταν bootάρω με το iboot και το retail dvd σε verbose mode, η διαδικασία κολλάει στο σημείο που φαίνεται στην pic.

Τώρα σχετικά με το αρχείο dsdt, κατάφερα και "διάβασα" το iboot iso με το transmac, είδα το φάκελο extra αλλά δε με αφήνει να αντιγράψω τίποτα μέσα γιατί μάλλον το βλέπει ως fixed image.

post-75276-0-32751900-1356907842_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...