MoviemakerGr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Όχι δεν έκανες βλακεία ίσα ίσα το έκανες πιο εύκολο.. άπλα δεν σου έκατσε. Αν μας πεις κ από τι αποτελείται το desktop θα είναι πιο εύκολο .. iBoot - Multibeast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosfazer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δεν τα θυμάμαι όλα γτ έχω βάλει και σ αυτόν το iatkos l2 αλλα κολλάει και θα το ξανακανω οταν τον πιάσω στα χέρια μ!!τα λίγα που θυμάμαι ειναι έχει μητρική p5kpl-se 4πυρινο intell επεξεργαστη και nvidia κάρτα γραφικών δεν θυμάμαι μοντέλο ρε παιδια!!!να μν του ξαναπερασω τα iatkos l2 απ την αρχή και μετα με το multibeast να τον χτισω με ότι χρειάζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Παίδες παλεύω να βάλω σε ενα Toshiba Laptop (C2D,Ati 3650) το 10.8.2 αλλά απ ότι βλέπω ακόμη προβλήματα/ασυμβατότητες υπάρχουν ακόμη (σ.σ. τελευταία φορά που χα βάλει Hackintosh ήταν επί εποχής Tiger ) Λοιπόν bootάρω απο USB Unibeast και το πιο μακρια που χω φτάσει είναι αυτό: με τις εντολές -v GraphicsEnabler=No Να σημειώσω πως έχω δοκιμάσει κ τις εντολές PciRoot=1 USBBusFix=Yes Ακόμη πιο μακριά (λέμε τωρα) φτάνω αν απ το BIOS διαλέξω Execute Disable Bit Capability: Disabled . Τελειώνει κ κανει επανεκίνηση. Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Είναι υπέρμετρα παράτολμο το 10.8.2 για laptop με αυτά τα χαρακτηριστικά υπολόγισε ότι 3 στα 10 που είχαν Lion περάσαν στο mountain με επιτυχία,σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρεις το μονοπάτι του μηχανήματος με ένα iAtkos L2 ώστε να ξέρεις τα πατήματα και τις διορθώσεις που πρέπει να κάνεις μετά,κατά την γνώμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καλώς, θα δοκιμάσω αυτό άμα είναι thanks MoviemakerGr! (ειδικα αυτη την ωρα που μπηκες στο κοπο να απαντησεις) p.s. οποιαδήποτε άλλη λύση που βρήκα απαιτούσε να αλλάξω το συγκεκριμένο kext. Σίγουρα θα γίνει τη λύση που πρότεινες με Lion/SL. Το πρόβλημμα είναι πως το ML ειναι καθαρα 64μπιτο μηχανημα σε επίπεδο kexts/extensions οποτε ήξερα σε τι μονοπάτια έμπαινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ναι είναι δύσκολο,ότι εμπειρία και να έχεις σε αυτό πας ψάχνοντας οπότε καλό είναι να αποκτήσεις εμπειρία πάνω στο ίδιο μηχάνημα ξεκινώντας από τα πιο εύκολα - βατά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 darklordvader77 θεωρω πως με εναν φορητο hackintosh ποτε δεν θα εχεις σωστη εμπειρια mac os x86 . Στους σταθερους διαλεγεις το hardware και αν δεν σου κανει κατι το αλλαζεις, στους φορητους δεν εχεις περιθωρια ευελιξιας . Ολο και θα υπαρχουν μικροπροβληματα(πχ ακομα και η καμερα μπορει να μην δουλευει) , με πιο βασικο την αυτονομια και τις αυξημενες θερμοκρασιες που θα πρεπει να παλεψεις αρκετα για να καταφερεις να κανεις να δουλευει η αυτοματη μειωση συχνοτητας της cpu και της gpu αναλογα με το load. Βαλε στον c2d windows 8 pro(που μπορεις να τα ενεργοποιησεις δωρεαν με ενα κολπακι με το media center) και προσπαθησε να βαλεις mac os x μονο αν θελεις να παιξεις, οχι για βασικο λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Βρε συ έχω ήδη για βασικο λειτουργικό Lion (σε iMac Late 2006) και Mountain Lion (MBP Mid2010), απλά να πειραματιστώ ήθελα Κατανοω τις ασυμβατότητες αλλά δε περίμενα να μη bootάρει καν! Οπότε απ ότι βλέπω θα περιμένω να κανω τους πειραματισμούς όταν πάρω καινουργιο κουτί με συμβατό HW.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Πήρα την απόφαση και εγώ να δοκιμάσω σε dual boot στο μηχάνημα μου που τρέχω windows και mac os (σε αλλο δίσκο). Ποιο λειτουργικό μου προτείνετε να δοκιμάσω και καποιο καλο guide μιας και δεν νιώθω απο mac ιδιαίτερα πως να το κάνω, δεν ξέρω αν εχει σημασία πάντως τα specs του υπολογιστή μου ειναι στην υπογραφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ο Βασίλης (vasilis77) θα σε βοηθήσει εσένα που έχει το ίδιο hardware .. τσίμπα τον ! Ως τότε tonymacx86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω πολύ κοιτάω τα guides του tonymacx86 να δω ποιο μου κάνει, γιατι έχει αρκετά απο οτι βλέπω To os πρέπει να το αγοράσω η μπορώ να το ζητήσω και απο τον θείο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ότι θέλεις βρίσκεις το ξέρεις αυτό,απλά επειδή είναι πολύ φτηνό σαν λειτουργικό όταν τελειώσεις τις δοκιμές σου και σ'αρεσει κ το κρατήσεις παρτο από το AppStore να είσαι "κύριος" είναι και κάτι που η hackint0sh κοινότητα το έχει για αρχή της.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ναι δεν έχω θέμα σε αυτο αν κάνω την δουλειά μου και λειτουργήσει ειμαι υπερ. Να ρωτήσω και κατι αλλο αν γνωρίζεις φυσικά, μπορώ να ασχοληθώ με app development μεσα απο το hackintosh η ειναι παράνομο αν μπορώ να το πω ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Keep Going Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ο θείος ποιός είναι ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις