Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το iAtkos το εχω γραμμενο σε cd!το θεμα ειναι οτι λογικα θα κολλησω οταν θα παει να κανει boot λογω ακυρων drivers!μπορω με καποιον τροπο οταν κανω install to macOS να περασω απο ενα usb τα δικα μου drivers??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το iAtkos έχει ενσωματωμένο ότι χρειάζεσαι κ επειδή είσαι άπειρος θα σου έρθει πολύ πιο εύκολα,αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα κάνει όλα μόνο του πρέπει να διαβάσεις λίγο αν θέλεις πραγματικά αυτή την δυνατότητα στον υπολογιστή σου.. Όλοι όσοι το ήθελαν πολύ και πραγματικά βρήκαν τρόπο. Η άλλη option που περιγράφεις θέλει πολύ περισσότερη εμπειρία,και υπολογιστή να τρέχει mac για να μπορέσεις χωρίς να σου βγει η πίστη να φτιάξεις ένα usb .

Παιδια καλησπερα.Το ειπα και το εκανα τελικα.Αγορασα ενα συστημα ιδιο με αυτο http://www.tonymacx86.com/golden-builds/70530-slugnets-video-editor-ga-z77x-ud5h-i7-3770k-gigabyte-geforce-gtx-660-ti.html. Ακολουθησα ακριβως το βηματα και ολα καλα.Εκανα το update απο 10.8 σε 10.8.1 κ ολα πηγαν κατ ευχην.Το combo update ομως 10.8.2 μου δημιουργησε προβλημα καθως το συστημα κολαει οταν παει να φορτωσει το λειτουργικο.Κολαει στο σημειο που δειχνει το μηλαρακι κ γυριζει η μπαρα.Εκανα restart προσπαθησα να μπω με verbose mode και μπηκε.Αλλα στο επομενο restart παλι τα ιδια.Καμια ιδεα?Να σημειωσω οτι εχω dual boot συστημα με windows 7 ξεχωριστο δισκο(αν παιζει καποιο ρολο αυτο)

Το εκανα αλλα παλι τιποτα.Ας δωσω ομως μερικες πληροφοριες του τι ακριβως εκανα. Εχω κατ αρχας 2 δισκους,εναν 128gb ssd κ εναν μηχανικο 1tb. Εχωντας συνδεδεμενο μονο τον ssd ακολουθησα τις οδηγιες που παρεθεσα πιο πανω κ ολα πηγαν κατ ευχην.Στην συνεχεια ξεσυνδεση τον ssd κ εκανα εγκατασταση των windows στον μηχανικο.Τελος συνεδεσα κ τους 2 δισκους κ ο bootloader εντοπισε κ τα 2 λειτουργικα (για την ακριβεια το mac osx,τα windows κ το system reserved partition των windows). Στα windows bootarei κανονικα επιλεγοντας ομως το partition system reserved.Επιλεγω λοιπον να μπω στο mac os x κ κανω το πρωτο update 10.8.1.Κανω restart κ ολα καλα.Στην συνεχεια ξαναμπαινω στο mac os x να κανω το 10.8.2 κ μετα αφου κανω reboot δεν μπαινει στο mac.Ελπιζω να βοηθησα.Τα βηματα που ακολουθησα για το dual boot ειναι οκ?Γιατι δεν μπαινει στα windows αν επιλεξω το partition με τα windows?Ευχαριστω

Κατέβασε αυτό το αρχείο και καντο εγκατάσταση με kextwizard > http://www.tonymacx86.com/mountain-lion-desktop-support/72956-10-8-2-problem.html#post452776

Ελπίζω μετά από κάθε αλλαγή να κάνεις repair permissions

Εκεί είναι ο bootloader των Windows σωστά bootareis αργότερα μπορείς να μετονομάσεις αυτό και να κρύψεις το άλλο που δεν το χρειάζεσαι στις επιλογές.. αυτό όμως ανήκει στα "φινιρίσματα" πρώτα απ'ολα να δουλέψει σωστά.

Καθε φορα δηλαδη που τρεχω το Multibeast για να κανω Install καποιο Kext χρειαζεται να κανω repair permissions?Πριν κανω το restart φανταζομαι,πρεπει να το κανω αυτο?Μηπως θα επρεπε να ειχα κανει το partition των windows να χρησιμοποιει guid table?

Ναι καλό είναι για ν'αποκλειεις αστοχίες. ναι πριν το restart.

Μια χαρά τα έχεις κάνει το Guid θα το χρειαστείς αν βάλεις Win 8 μόνο.

φιλαρακια καταρχας δεν μπαινω συχνα εδω και το βασικοτερο θελω να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω!!!δευτερον γιανα σου πω ενα ακομα μεγαλυτερο :P το λαπτοπ μου ειναι αυτο-->http://www.skroutz.gr/s/255587/HP-Pavilion-dv7-3110-ev-sv.html με μητρικη hp 365c

αν θυμασαι απ εξω τις ρυθμισεις πεσ μου ποιεσ να βαλω να μν μπλεχτω παλι με kernels

"Ούτε επαφή" που λένε .. και εγώ θα έτρεχα ένα system info πρώτα για να βρω τα κατάλληλα πια είναι..

Έχει δουλίτσα .. αρκετή κιόλας,.. Όταν νιώσεις έτοιμος και νομίζεις οτι θα είναι ανταποδοτικό κιόλας ξεκίνατο..

Ευχαριστω για τις προτασεις.Τωρα δουλευουν ολα.Βεβαια συμβαινει ενα ακομη περιεργο!!!Ενω μπαινει κανονικα σε sleep mode δεν μπορει να κανει wake.Ενω ακουγεται οτι ξεκιναει το συστημα δεν εχω σημα στην οθονη.

Ωραίος .. Τώρα τέτοιες λεπτομέρειες θα τις ψάξεις μόνος σου σιγά σιγά γιατί διαφέρουν από μητρική σε μητρική και θα το τελειοποιήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...