ilove3dmax Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ωραιο κουτακι αλλα απολαμβανω ποια το Mac Pro 15" 4 Cores I7 Primary HDD Corsair GT SSD 120GB Secondary HDD 750GB + και εξωτερικο το superdrive με αυθεντικο Mountain Lion και ολα τα updates τις apple κλπ κλπ λυπαμαι αλλα βγαινω απο το παιχνιδι ποια του hackintosh βαρεθηκα να μην δουλευει καθε φορα που κανουμε ενα update και να κανουμε επαναφορες και να βγαζουμε τα ματια μας στα forums συνηστω λοιπον και αυτους που πραγματικα θελουν ενα σωστο μηχανημα και οχι μαιμουδιες να κανουν και εκεινοι το ιδιο εχουμε που εχουμε τροικα και να μας κοβουν μερες και ωρες απο την καθημερινη ζωη μας να εχουμε και το hackintosh να μας τρωει και αυτο ωρες απο την ζωη μας ? αμαρτια ρε παιδια καλο βραδυ Coming soon Msi Gtx 670 oc edition σε Mountain lion About Τhis Mac .. στα μέτρα μας. Native 7 Series Chipset My brand new Όσο αφορά τον Clover Bootloader και λίγο που το έψαξα .. ενδεικνύεται γι'αυτους που Δεν έχουν UEFI bios σε αυτό το σημείο κάνει την γέφυρα - διαφορά. Σε εμάς με Uefi δεν πρέπει να είναι τίποτα το ιδιαίτερο διαφορετικό και το fakesmc που λέει ότι δεν το χρειάζεσαι είναι γιατί το εμπεριέχει αυτά όμως τα κάναμε κ παλιότερα με τον efi editor δηλαδή αντί να έχουμε extra φάκελο για να ξεκινήσει ο υπολογιστής μπορούσαμε και μπορούμε να ενσωματώνουμε τα kexts στον Chameleon απλά με τα updates δεν βολεύει να τα ενσωματώνεις κάθε φορά.. Κρατάω μια επιφύλαξη γιατί όπως είπα δεν είμαι πολύ διαβασμένος αλλά αποσπασματικά. Ελπιζα να δω και απο εσεναν να στησεις ενα Mac Pro Case Mod οχι να αρκεστεις σε μικρα σαρδελοκουτια......οταν θα φτασεις και εσυ να το κανεις αυτο θα καταλαβεις πραγματικα τι ειχαμε χασει ολοι μας τοσα χρονια που δεν πηγαιναμε στην apple απο ολες τις αποψεις τεχνολογικια - δομικα μεσα στο κουτι - ευκολια - περιμενω απο εσενα τουλαχιστον να κανεις οτι εκανα και εγω και περιμενω ακομα καλυτερα απο τι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Έχω λύσει G4 και G5 και ξέρω ακριβώς τι εννοείς.. Έτη φωτός μπροστά από όλους και πόσο μάλλον εκείνη την εποχή. Αυτό όμως μ'εκνευρισε περισσότερο γιατί ενώ αυτή η εταιρία έχει και την τεχνογνωσία και την εικαστική να φτιάξει μοναδικούς υπολογιστές ανά τον κόσμο έχει μπει στο τριπακι της αξίας μετοχής και προσφέρει hardware (πλην εξαιρέσεων) προηγούμενης γενιάς.. Θα μου πεις "οι άλλοι τι κάνουν ?" και θα σου πω το ίδιο αλλά οι άλλοι δεν ξεκίνησαν ποτέ ως "εραστές" όπως αυτοί.. Τώρα όσο αφορά το Hackint0sh είναι απλά ένα σταυροδρόμι.. Άλλοι που έχουν και την δυνατότητα θα προχωρήσουν όπως εσύ αγοράζοντας ενα Mac και καλά θα πράξουν αν έχουν το ιδιο "ζητούμενο" άλλοι θα τρέξουν osx στο Pc τους και σε τελευταίας γενιάς Hardware όπως η GTX 6xx μην ξεχνάμε οτι δεν υπάρχει κανείς καλύτερος τρόπος να έχουμε αυτή την εμπειρία.. αλλά και πάλι είναι θέμα γούστου κ οικονομικής δυνατότητας. Αν με ρωτούσες τι θα ήθελα εγώ θα σου έλεγα Hackint0sh Pc και book pro 13" φορητό. Το παρελθόν είναι γλυκό κ ρομαντικό,αλλά το μέλλον σε πάει μπροστά και ζεις μέσα σ'αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Καλορίζικο το εργαλείο..ζηλεύω!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Επειδή καλά τα manuals/tutorials κλπ (έχω διαβάσει πολλά από αυτά που προτείνονται) αλλά σε αυτά τα πράγματα η εμπειρία είναι σημαντικότερη, να ρωτήσω εδω. Το σύστημα είναι: i7 2700K Asrock Z68 Extreme3 Gen3 Sapphire 7970 2 x Samsung 830 256gb Από ότι έχω καταλάβει, με Asrock πολύ δύσκολα στήνεται Hackint0sh. Υπάρχει κάποια αξιόπιστη/καλή μητρική (FullATX) που να παίζει απροβληματιστα και σωστά? Για το συγκεκριμένο build είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στην 7970 και 6xx? Αξίζει δηλαδή να κοιτάξω να αλλάξω την κάρτα γραφικών? Έχω κανονικές άδειες για Snow Leopard / Lion / Mountain Lion. Μπορώ με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιήσω αυτές και όχι κάποιο κατεβασμένο/σπασμένο/πειραγμένο .iso? Το σύστημα αν καταφέρει και μπει MacOSX θα πρέπει να είναι triple boot (Win7,Linux,MacOX) και θα είναι για δουλειά (=full λειτουργικό, αξιόπιστο, σταθερό κλπ). Απλά επειδή το MBP μου αρχίζει και δείχνει την ηλικία του και μέχρι να βρεθεί το budget για καινούριο, γιαυτό το σκέφτηκα το Hackint0sh. Υπάρχει αυτό το σενάριο (αξιόπιστο triple boot)? Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ας ξεκινήσουμε τότε γιατί μας έβαλες δουλίτσα.. α) Σε Asrock γενικότερα δεν είναι αδύνατο αλλά δεν ενδεικνύεται πόσο μάλλον αν το μηχάνημα είναι για δουλειά όπως λες. β) Φυσικά και υπάρχουν κορυφαίες μητρικές γι'αυτη την δουλειά. γ) Διαφορά δεν υπάρχει καν ανάμεσα σε 7xxx και 6xx γιατί η σειρά 7 της Amd απλά δεν υποστηρίζεται.. οπότε η αλλαγή απαραίτητη. δ) Φυσικά τις κανονικές άδειες θα χρησιμοποιήσεις. ε) και quatro boot αν θέλεις υπάρχει απόλυτα αξιόπιστο αν στηθεί σωστά αφού το καθένα είναι αυτόνομο και σε ξεχωριστό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ας ξεκινήσουμε τότε γιατί μας έβαλες δουλίτσα.. α) Σε Asrock γενικότερα δεν είναι αδύνατο αλλά δεν ενδεικνύεται πόσο μάλλον αν το μηχάνημα είναι για δουλειά όπως λες. β) Φυσικά και υπάρχουν κορυφαίες μητρικές γι'αυτη την δουλειά. γ) Διαφορά δεν υπάρχει καν ανάμεσα σε 7xxx και 6xx γιατί η σειρά 7 της Amd απλά δεν υποστηρίζεται.. οπότε η αλλαγή απαραίτητη. δ) Φυσικά τις κανονικές άδειες θα χρησιμοποιήσεις. ε) και quatro boot αν θέλεις υπάρχει απόλυτα αξιόπιστο αν στηθεί σωστά αφού το καθένα είναι αυτόνομο και σε ξεχωριστό δίσκο. Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την απάντηση. Μπορείς να μου προτείνεις μία καλή FullATX μητρική για να έχω στα υπόψιν? Αφού πάμε για αλλαγές έτσι κιαλλιώς (κάρτα γραφικών) ας γίνει σωστά η δουλειά. Τέλος για να μην σε κουράζω άδικα (παρά μόνο στη φάση της υλοποίησης ), μπορείς να με κατευθύνεις σε κάποιον οδηγό ώστε να αρχίσω να προετοιμάζομαι καταλλήλως? Ευχαριστω και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οδηγός για μηχάνημα 3πλε boot εκ των οποίων το ένα hackint0sh δεν υπάρχει η αν υπάρχει δεν θα έχει τα δικά σου χαρακτηριστικά. Στο περίπου όλες οι εγκαταστάσεις που βασίζονται στον Tonymac μοιάζουν για να πάρεις μια ιδέα παρ'ολα αυτά αν θέλεις όσο αφορά μόνο το κομμάτι hackint0sh. Όλο αυτό το μεγεθύνει δε η λέξη "επαγγελματικό" = άψογο. Όταν θα είσαι έτοιμος από Hardware και αποφασισμένος - κατασταλαγμένος εκείνη την στιγμή θα βρούμε κ την λύση. Μητρική όποια σου αρέσει από GByte της σειράς Z68X η Z68XP για τον 2700 που έχεις. Απλά μην ξεχάσεις αυτό που είπαμε.. υπολογίζεις έναν δίσκο για κάθε λειτουργικό σύστημα θα σε διευκολύνει και θα σε σταθεροποιήσει. UpDate Ηοτ ! > The first beta of OS X 10.8.3 contains drivers for AMD Radeon HD 7xxx cards. Λες να είσαι τόσο τυχεράκιας ? I'm a bit confused as to what new Macs will have 7xxx graphics? Is there a Thunderbolt addon graphics chamber in the works? Or is this finally the new Mac Pro? But why not Kepler for that? και δεν είναι ο μόνος.. + ακόμα πιο βελτιωμένοι οδηγοί για την nVidia που αν και χωρίς αντίστοιχη ενημέρωση στους Cuda αποδίδει ακόμα καλύτερα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Οδηγός για μηχάνημα 3πλε boot εκ των οποίων το ένα hackint0sh δεν υπάρχει η αν υπάρχει δεν θα έχει τα δικά σου χαρακτηριστικά. Στο περίπου όλες οι εγκαταστάσεις που βασίζονται στον Tonymac μοιάζουν για να πάρεις μια ιδέα παρ'ολα αυτά αν θέλεις όσο αφορά μόνο το κομμάτι hackint0sh. Όλο αυτό το μεγεθύνει δε η λέξη "επαγγελματικό" = άψογο. Όταν θα είσαι έτοιμος από Hardware και αποφασισμένος - κατασταλαγμένος εκείνη την στιγμή θα βρούμε κ την λύση. Μητρική όποια σου αρέσει από GByte της σειράς Z68X η Z68XP για τον 2700 που έχεις. Απλά μην ξεχάσεις αυτό που είπαμε.. υπολογίζεις έναν δίσκο για κάθε λειτουργικό σύστημα θα σε διευκολύνει και θα σε σταθεροποιήσει. Και πάλι σε ευχαριστώ! Από Z77 υπάρχει κάποια που προτείνεις? Το ξέρω ότι με τον 2700 δεν έχει διαφορά το Z77, αλλά από ότι είδα οι Ζ68Χx είναι έτσι κιαλλιώς ακριβές. Οπότε αν είναι να δώσω 200 ευρώ για νέο motherboard, γιατί να μην πάρω την τελευταία? Επίσης, όταν λες ένα δίσκο ανά λειτουργικό εννοείς 3ple boot = 3 δίσκοι ή 1 δίσκος ανά bootloader? Τα Windows / Linux δεν μπορούν να είναι στον ίδιο δίσκο? Τέλος μια λεπτομέρεια, multi monitor παίζει κανονικά με 670/680 έτσι? edit: ειδα στο tonymac ότι προτείνει την GA-Z77X-UD5H. Θα έχω πρόβλημα να την έχω με τον 2700? Μια αντίστοιχη Ζ68 είναι στα ίδια λεφτά, οπότε καλύτερα δεν είναι να πάρω την Ζ77? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Στην Ζ77 θα δώσεις μόνο παραπάνω χρήματα κ δεν θα έχεις κ USB 3. θα έχεις εικονικό κ όχι πραγματικό. Εγώ θα σου πω το καλύτερο αλλά η τελική απόφαση θα είναι πάντα δική σου. Ένας θα είναι ο κεντρικός bootloader και θα είναι ο chameleon έτσι δεν θα μπλέξεις και θα είσαι αυτόνομος στα πάντα χωρίς να επηρεάζεται το ένα απο το άλλο και χωρις δεσμεύσεις.. Το ιδιο σου προτείνω και στους δίσκους, παρόλα αυτά ολα γίνονται εγω τα εχω βαλει κ τα τρια σε έναν δίσκο .. αλλα φαντάσου οτι σε πετάει εξω ενα Update και πρέπει να το στήσεις ολο απο την αρχή ?! Ναι παίζει κανονικότατα το multimonitor αυτο που δεν ξερω αν κατάλαβες είναι οτι από την 10.8.3 θα υποστηρίζεται 99% η κάρτα σου και ισως δεν χρειαστεί να την αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Και πάλι σε ευχαριστώ! Από Z77 υπάρχει κάποια που προτείνεις? Το ξέρω ότι με τον 2700 δεν έχει διαφορά το Z77, αλλά από ότι είδα οι Ζ68Χx είναι έτσι κιαλλιώς ακριβές. Οπότε αν είναι να δώσω 200 ευρώ για νέο motherboard, γιατί να μην πάρω την τελευταία? Επίσης, όταν λες ένα δίσκο ανά λειτουργικό εννοείς 3ple boot = 3 δίσκοι ή 1 δίσκος ανά bootloader? Τα Windows / Linux δεν μπορούν να είναι στον ίδιο δίσκο? Τέλος μια λεπτομέρεια, multi monitor παίζει κανονικά με 670/680 έτσι? edit: ειδα στο tonymac ότι προτείνει την GA-Z77X-UD5H. Θα έχω πρόβλημα να την έχω με τον 2700? Μια αντίστοιχη Ζ68 είναι στα ίδια λεφτά, οπότε καλύτερα δεν είναι να πάρω την Ζ77? Να παρεις φυσικα z77 motherboard που ειναι πιο καινουρια, ειδικα απο την στιγμη που δεν ειναι ακριβοτερη. Δεν ειναι τυχαιο μαλιστα οτι και ο tonymac προτεινει z77. Μην παρασυρθεις απο τις προσωπικες προτιμησεις αλλωνων, παρε το καλυτερο. Επισης αν αργοτερα βαλεις ivy bridge cpu και δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια(αλλαξει πχ ο ρολος του μηχανηματος και γινει γραφειου και οχι gaming) θα εχεις αισθητα καλυτερη καρτα γραφικων και υποστηριξη για 3 monitor κλπ. Με z68 δεν εχεις καν native usb 3, πρεπει να εχει η motherboard εξτρα add-on chip. Οι περισσοτερες εχουν βεβαια, αλλα το ιδιο μπορεις να κανεις και με το z77, να βαλεις add-on usb3 με 10€., αν δεν σου κανει το ενσωματωμενο usb3 του intel chipset. Να διαλεξεις φυσικα mobo με uefi για ακομα μεγαλυτερη συμβατοτητα. Ακομα και η ga-z77-ds3h rev 1 των 90€ μια χαρα κανει την δουλεια της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Με Sandy Bridge προτείνει z77 ο Tonymac είσαι σίγουρος γι'αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Με Sandy Bridge προτείνει z77 ο Tonymac είσαι σίγουρος γι'αυτο ? Για motherboard που θα αγοραστει τωρα, προτεινει z77 γιατι ειναι καλυτερες, πιο future-proof και πιο συμβατες συνηθως. Αυτο ασχετως επεξεργαστη. Το να αγορασει καποιος motherboard των ~160+€ , ενω εχουμε σχεδον 2013 και ειναι υποδεεστερη απο z77 ειναι ... καπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Στην Ζ77 θα δώσεις μόνο παραπάνω χρήματα κ δεν θα έχεις κ USB 3. θα έχεις εικονικό κ όχι πραγματικό. Εγώ θα σου πω το καλύτερο αλλά η τελική απόφαση θα είναι πάντα δική σου. Ένας θα είναι ο κεντρικός bootloader και θα είναι ο chameleon έτσι δεν θα μπλέξεις και θα είσαι αυτόνομος στα πάντα χωρίς να επηρεάζεται το ένα απο το άλλο και χωρις δεσμεύσεις.. Το ιδιο σου προτείνω και στους δίσκους, παρόλα αυτά ολα γίνονται εγω τα εχω βαλει κ τα τρια σε έναν δίσκο .. αλλα φαντάσου οτι σε πετάει εξω ενα Update και πρέπει να το στήσεις ολο απο την αρχή ?! Ναι παίζει κανονικότατα το multimonitor αυτο που δεν ξερω αν κατάλαβες είναι οτι από την 10.8.3 θα υποστηρίζεται 99% η κάρτα σου και ισως δεν χρειαστεί να την αλλάξεις. Το καλύτερο λοιπόν που προτείνεις είναι η Z68Xx-xxxx? Εννοείται ότι από τη στιγμή που πρέπει να αλλάξει το motherboard θα πάω στο καλύτερο (που μου επιτρέπουν τα χρήμματα που διαθέτω). Να κρατήσω επίσης τον chameleon σαν bootloader και όχι τον chimera που βλέπω στο tonymac? Αν και αυτό θα με απασχολήσει αρκετά αργότερα όπως φαίνεται. Κατάλαβα αυτό που έγραψες. Διάβασα και το αντίστοιχο thread, αλλά απότι λένε δεν είναι να το δέσεις και κόμπο αφού έχει τύχει να έχουν αφαιρέσει drivers από beta σε final. Αν έρθει τότε φυσικά και είναι μεγάλη τύχη και ευχής έργο. Σε περίπτωση που το στήσω τώρα το μηχάνημα χωρίς κάρτα γραφικών αλλά με την 3000 του επεξεργαστή, αν και ΄όταν με το καλό έρθει το 10.8.3 και έχει όντως drivers για 7xxx, απλά την κουμπώνω και παίζει? Ή θέλει ξανά στήσιμο από την αρχή? Να παρεις φυσικα z77 motherboard που ειναι πιο καινουρια, ειδικα απο την στιγμη που δεν ειναι ακριβοτερη. Δεν ειναι τυχαιο μαλιστα οτι και ο tonymac προτεινει z77. Μην παρασυρθεις απο τις προσωπικες προτιμησεις αλλωνων, παρε το καλυτερο. Επισης αν αργοτερα βαλεις ivy bridge cpu και δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια(αλλαξει πχ ο ρολος του μηχανηματος και γινει γραφειου και οχι gaming) θα εχεις αισθητα καλυτερη καρτα γραφικων και υποστηριξη για 3 monitor κλπ. Με z68 δεν εχεις καν native usb 3, πρεπει να εχει η motherboard εξτρα add-on chip. Οι περισσοτερες εχουν βεβαια, αλλα το ιδιο μπορεις να κανεις και με το z77, να βαλεις add-on usb3 με 10€., αν δεν σου κανει το ενσωματωμενο usb3 του intel chipset. Να διαλεξεις φυσικα mobo με uefi για ακομα μεγαλυτερη συμβατοτητα. Ακομα και η ga-z77-ds3h rev 1 των 90€ μια χαρα κανει την δουλεια της. Εννοείται ότι καταλαβαίνω ότι η Ζ77 είναι new and improved αλλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με Sandy Bridge αφού τέτοιος είναι ο επεξεργαστής μου. Όπως είπα και παραπάνω, ο σκοπός είναι η σταθερότητα και η αξιόπιστη λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι καταλαβαίνω ότι η Ζ77 είναι new and improved αλλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με Sandy Bridge αφού τέτοιος είναι ο επεξεργαστής μου. Όπως είπα και παραπάνω, ο σκοπός είναι η σταθερότητα και η αξιόπιστη λειτουργία. Oχι κανενα προβλημα δεν θα εχεις. Μαλιστα οι z77 motheboards (ασχετως τι επεξεργαστη εχουν πςνω τους) θεωρουνται πιο συμβατες. Δες και εδω: http://tonymacx86.bl.../label/CustoMac It's an amazing time once again to build a computer. Intel's "Ivy Bridge" CPUs alongside with the latest motherboards are the fastest and most compatible consumer components we've ever tested. There is native support for Thunderbolt, NVIDIA GeForce 6xx "Kepler" graphics cards, and Ivy Bridge in OS X Mountain Lion 10.8. ---------------------------- Τελος, εκτος οτι εισαι πιο future-proof και πιο συμβατος, μην ξεχνας οτι αν ποτε αποφασισεις να πουλησεις την mobo, μια mobo με το καλυτερο z77 θα πιασει καλυτερα χρηματα απο το υποδεεστερο z68 .Επισης, η λογικη λεει οτι οι mobos με z77 σαν πιο καινουριες θα εχουν για περισσοτερο καιρο υποστηριξη, πχ νεα bios. Ειναι κριμα να δωσεις ιδια χρηματα και να παρεις κατι υποδεεστερο και πιο παλιο. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2012 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Το καλύτερο λοιπόν που προτείνεις είναι η Z68Xx-xxxx? Εννοείται ότι από τη στιγμή που πρέπει να αλλάξει το motherboard θα πάω στο καλύτερο (που μου επιτρέπουν τα χρήμματα που διαθέτω). Να κρατήσω επίσης τον chameleon σαν bootloader και όχι τον chimera που βλέπω στο tonymac? Αν και αυτό θα με απασχολήσει αρκετά αργότερα όπως φαίνεται. To ίδιο είναι απλά εγώ τα λέω όλα chameleon γιατί εκεί βασίζονται κατά 95% Κατάλαβα αυτό που έγραψες. Διάβασα και το αντίστοιχο thread, αλλά απότι λένε δεν είναι να το δέσεις και κόμπο αφού έχει τύχει να έχουν αφαιρέσει drivers από beta σε final. Αν έρθει τότε φυσικά και είναι μεγάλη τύχη και ευχής έργο. Θα παραμείνει να είσαι σίγουρος. Σε περίπτωση που το στήσω τώρα το μηχάνημα χωρίς κάρτα γραφικών αλλά με την 3000 του επεξεργαστή, αν και ΄όταν με το καλό έρθει το 10.8.3 και έχει όντως drivers για 7xxx, απλά την κουμπώνω και παίζει? Ή θέλει ξανά στήσιμο από την αρχή? Ναι κάπως έτσι ίσως χρειαστεί μια μικρή διόρθωση.Όχι όμως από την αρχή Εννοείται ότι καταλαβαίνω ότι η Ζ77 είναι new and improved αλλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με Sandy Bridge αφού τέτοιος είναι ο επεξεργαστής μου. Όπως είπα και παραπάνω, ο σκοπός είναι η σταθερότητα και η αξιόπιστη λειτουργία. Δεν έχεις πραγματικά κανένα λόγο να πας σε z77 με sandy bridge εκτός κ αν εσύ το επιλέξεις.. Όταν και αν χρειαστείς να λειτουργήσεις με την ενσωματωμένη θα καταλάβεις την διαφορά... Πρόβλημα πάντως επίσης δεν έχεις.. Αυτό το κομμάτι που αναδημοσιεύει ο φίλος από πάνω το έγραψε ο tony όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα Z77 UEFI και έτσι Ήταν αργότερα που η Gbyte έβγαλε UEFI Bios και για τα Z68 αυτό πια δεν ισχύει.. σου είπα ποιες είναι οι διαφορές κ οι λόγοι από εκεί και πέρα είναι μόνο επιλογή σου. Εγώ είχα Z68 Τώρα έχω H77 και πίστεψε με επί του πρακτέου ξέρω πολύ καλά να συγκρίνω.. Κατ'αρχην ελάχιστοι ξέρουν να πάρουν το Native sata του Ζ77 οι περισσότεροι κάνουν μια διόρθωση στο kext και βάζουν μόνο τον τίτλο στο System info. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις