veider Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 επεισης τ ειναι το hackintosh? http://www.apn.gr/news/tech-news/hackintosh-steve-jobs/# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ενδιαφερον...αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ενδιαφερον...αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα... σωστά σκέφτεσαι με λάθος υλικό όμως ίσως να μπορούσες να τα καταφέρεις στο pc2 και το netbook αν και έχει atom (στον atom με τρομερό ψάξιμο χωρίς να αξίζει τον κόπο) με το pc 1 απλά ξέχασε το είναι amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 γιατι τι εχει η amd στο πηγαδι κατουρισε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Προφανώς επειδή βάζει αδύναμες κάρτες η Apple θέλει καλούς και δυνατούς επεξεργαστές.. Έτσι έχει φτιάξει συμβατότητα μόνο μ'αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Με αφορμή ερώτηση συνφορουμιτη συστήθηκα με έναν καινούριο bootloader που ακούει στο όνομα Clover αν κάποιος τον έχει δοκιμάσει και έχει κάποια εμπειρία ας γράψει 2 λόγια.. Όποιος θέλει να ρίξει μια ματιά περί τίνος πρόκειται > http://www.osx86.net/guides-tutorials/19291-guide-clover-efi-bootloader.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 γιατι τι εχει η amd στο πηγαδι κατουρισε? Η Apple δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ AMD επεξεργαστές στους υπολογιστές της. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ελάχιστη (έως καθόλου) υποστήριξη σε drivers για σχετικά chipset, motherboard κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 γιατι τι εχει η amd στο πηγαδι κατουρισε? Παρ' όλ' αυτά, μπορείς να το τρέξεις σε VirtualBox. Πήγαινε μια από youtube και ψάξε "mac osx virtualbox amd". Κάτι θα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zannikakion Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω κάνει ένα usb bootable χρησιμοποιώντας το transmac με λειτουργικό σύστημα το mac os mountain lion 10.8.2! Έχω pc οπότε θέλω να το κάνω dual boot με windows 7 και mac os! Έχω παραπάνω από ένα σκληρό οπότε στον ένα παραμένουν τα windows 7 και στον άλλον μπαίνει τo mac os! Απλά θέλει τις χρήσιμες συμβουλές σας για το τι πρέπει να κάνω τώρα που έχω το bootable usb! Να σημειώσω ότι το σύστημά μου μπορεί να σηκώσει και να τρέξει το mac os! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Βγάζεις (ξεσυνδέεις) όλους τους δίσκους από πάνω για να μην κάνεις ζημιά,αφήνεις τον ενδιαφερόμενο δίσκο πρωτεύων και Sata 0 και δοκιμάζεις αυτό που έφτιαξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zannikakion Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα, παρότι αφαίρεσα όλους τους σκληρούς, προσπάθηδα να κάνω βοοτ από το usb και δεν έγινε! Ξαναέβαλα το σκληρό των windows και έλεγε για κάποιο failure οπότε κάνω format τα windows! Τι πρέπει να κάνω για να βάλω λοιπόν και τα mac os τώρα! Από που πρέπει να τα κατεβάσω και τι λειτουργικό να κατέβασω για να είναι πιο εύκολο στην εγκατάσταση; Τι πρόγραμμα να χρησιμοποιήω για να γίνει το usb bootable? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2012 από zannikakion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα απο εμενα Δεν θα προσπαθησω να πω αν ειναι σωστο η λαθος το hackintosh καθε αλλο προσφερει εμπειρια γνωσεις και ενα τουμπανο PC - ΜAC Clone Ανεκαθεν ασχολουμουν απο εποχη Leopard με το hackintosh οπου καποια στιγμη τα παρατησα και μετα απο αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα μπηκα παλι στο τριπακι να ασχοληθω με την ιστορια αυτη αρχικα μου προτεινε ο moviemakergr ενα συστημα οπου το εστησε δουλεψε οκ κλπ ομως επειδη οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε πιτσουλες αρχισα να το ψαχνω περισοτερω και να μου γινεται εμονη ιδεα να στισω ενα σουπερ ντουπερ Hackintosh το εκανα ο επεξεργαστης μου ειναι INTEL 2700K 3.5 overclocked στα 5.0 και τον αναγνωριζει το hackintosh και παει τελεια το θεμα ομως ρε παιδια οκ το φτιαξαμε εκανα και case modding απο mac pro g5 σε atx ολα καλα ....το αποτελεσμα ειναι ενα ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MAC εχω χρονο BOOT 3SEC ενω τα mac χωρις ssd κλαψτα χαραλαμπε αλλα και παλι το Hackintosh δεν ειναι APPLE OSX ειναι απλα ενα λειτουργικο ME ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ SPECS οχι πχ asrock για μητρικη ουτε καποιες που ουτε οι μανες τους δεν τις ξερουν προσοπικα μετα απο την εμπειρια μου στο hackintosh παω σε macbook pro 15 i7 και μαλλον retina σκεφτειτε απλα τι θα γινει αν βγαλει αλλο update ποσοι απο εσας θα κανουν το λαθος να που ε και τι εγινε καντο ποσοι θα κανετε restore και ποσοι θα κλετε ενω με to real mac δεν εχεις τετοια τελος παντων την σκεψη μου λεω και ας ειναι και λαθος εσεις ξερετε αν θελετε MAC περνετε Mac αν θελετε pc περνετε pc η και τα 2 αν αντεχει η τσεπη σας την καληνυχτα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτησω κι εγω κατι το οποιο μπορει να περνα απαρατηρητο.Παιζει τοσο σημαντικο ρολο η μαρκα ή ακομη κ το μοντελο του optical drive ή δεν υπαρχει προβλημα αρκει να εχει συνδεση sata?Το ρωταω αυτο γιατι απ οτι διαβαζω στο blog του tonymacx86 συστηνει 2 μοντελα της sony.Για παραδειγμα κατι τετοιο θα δουλευει? : http://www.mgmanager.gr/pioneer_dvr220lbk_internal_sata_dvd_rrw_dual_layer_black_bulk/el/pid/4918/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ελαχιστο ρολο παιζει η μαρκα. Πρεπει να εισαι πραγματικα ατυχος για να σου δημιουργησει προβλημα το dvdrw. Πχ καποια samsung drive απετρεπαν τον υπολογιστη να μπει σε sleep. Αλλα ειναι πολυ σπανιο προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Coming soon Msi Gtx 670 oc edition σε Mountain lion About Τhis Mac .. στα μέτρα μας. Native 7 Series Chipset My brand new Όσο αφορά τον Clover Bootloader και λίγο που το έψαξα .. ενδεικνύεται γι'αυτους που Δεν έχουν UEFI bios σε αυτό το σημείο κάνει την γέφυρα - διαφορά. Σε εμάς με Uefi δεν πρέπει να είναι τίποτα το ιδιαίτερο διαφορετικό και το fakesmc που λέει ότι δεν το χρειάζεσαι είναι γιατί το εμπεριέχει αυτά όμως τα κάναμε κ παλιότερα με τον efi editor δηλαδή αντί να έχουμε extra φάκελο για να ξεκινήσει ο υπολογιστής μπορούσαμε και μπορούμε να ενσωματώνουμε τα kexts στον Chameleon απλά με τα updates δεν βολεύει να τα ενσωματώνεις κάθε φορά.. Κρατάω μια επιφύλαξη γιατί όπως είπα δεν είμαι πολύ διαβασμένος αλλά αποσπασματικά. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2012 από MoviemakerGr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις