vasilis77 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Έχω ένα dmg του 10.6.6..Πρέπει να βρω bootloader ktl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 χρειάζεσαι iboot + multibeast από tonymac βλέπεις και αν έχει dsdt για την μητρική σε snow leopard και ακολουθείς τον οδηγό του tonymac για iboot+multibeast η βλέπεις από εδώ ένα πετυχημένο οδηγό αλλά είναι για 10.6.5 στην ουσία το ίδιο κάνεις (κάνεις εγκατάσταση με iboot +mb ) http://wiki.osx86pro...HCL_10.6.5#Asus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Πάντως αυτό μου βγάζει στα mountain... Έχω κολλήσει να το κάνω...σορρυ για το πρήξιμο! http://imageshack.us/photo/my-images/641/img0055dr.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/197/img0054pic.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παντως για να μην βγαζεις τις μνημες πριν απο καθε εγκατασταση και επειδη εισαι σε φαση πειραματισμου θα το κανεις πολλες φορες , μπορεις με μια εντολη να κανεις το συστημα να βλεπει μονο τα 2 στικ*(2 x 2Gb) . H εντολη ειναι σαν αυτες που δινεις στην αρχη Graphics Enabler =Yes PCIRootUID=0 κτλ . maxmem=4096 Δουλεψε σε μενα οταν ειχα το προηγουμενο συστημα με τα 12Gb μνημης σε Snow Leopard Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2012 από gigasteo83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας έχω ένα sony vaio vpcf12e1e δεν το χρησιμοποιώ πολύ και είπα να δοκίμαζα λίγο να του βάλω mac έχω την έκδοση 10.6.3 κάνω τα βήματα όπως είναι στο tonymac έκτος απο τις αλλαγές στ bios γτ δεν τα υπάρχουν αυτα που θέλει να αλλάξω...;( μετά απο πολλές ώρες έγινε τελικά η εγκατάσταση όλα μια χαρά αλλα δεν μπορώ να βάλω το mb γτ δεν αναγνωρίζει ουτε το καλώδιο αλλα ουτε ασύρματα για internet ουτε μέσω usb μπορώ να τα περάσω... μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποια άλλη έκδοση? όσοι το έχετε βάλει ποια έκδοση βάλατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αν έχεις κάνει boot με -x δεν έχεις usb. To Wi_Fi δεν θα δουλέψει ποτέ είναι Intel. Στο ethernet έχεις μια ελπίδα ειναι Marvell. Τα sony δεν κάνουν καλό hackint0sh δοκίμασε όμως με iatkos S3 για snow και iAtkos L2 για lion. Το καλό είναι η 330m που έχεις. Όταν ξανακάνεις ερώτηση γράφε τις λέξεις ολόκληρες γιατί το mb δεν σημαίνει απαραίτητα multibeast.. Αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ κατεβάζω iatkos L2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μια βοήθεια προσπαθώ εδώ και πολύ ώρα να κάψω το iAtkos L2 σε dvd μέσω transmac και συνεχώς μου βγάζει error τι μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Χρήστο η μετατροπή σου προφανώς δεν πέτυχε .. κατέβασε το ιΑτκος σε iso και μετά διαχειρίσου το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 και σαν dmg error μου βγάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ τον moviemakerGR για την βοήθεια!! Είναι tech guru στο hackintosh! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά σορρυ που σας κουράζω με αυτό το θέμα.... αλλά ενώ τώρα ξεκίνησε κανονικά η εγγραφή μέσω transmac έφτασε 23% και γράφει closing track ξέρει κανείς κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Κάποιος που έχει κάνει εγκατάσταση το iAtkos L2 ας μου στείλει ενα pm.... το έγραψα το dvd τελεικά αλλα δεν γίνετε η εγκατάσταση δεν bootareι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Έχεις διαλέξει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για πρώτο σου Hackint0sh.Μπήκα και διάβασα μήπως σου βρω κάτι και μου έκανε εντύπωση που δεν βρήκα σε αυτή την σειρά ούτε μια προσπάθεια η υλοποίηση ενώ έχει από τις πιο συμβατές κάρτες γραφικών που μπορείς να βρεις σε φορητό υπολογιστή.Σε άλλη κοντινή σειρά της Σονυ διάβασα ότι θέλει mod k unlock bios που αν φτάσεις εκεί κατ'εμε ρισκάρεις πρώτα απ'ολα τον υπολογιστή σου κ 2ον δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να χωρέσεις κάτι κάπου που δεν χωράει.. Μονο εμπειρικά με προσπάθειες και αλλαγές μεθόδων μήπως καταφέρεις κάτι.. Οι Vaio για να καταλάβεις είναι μια εταιρία φορητών που το hackint0sh μπορεί να μην αναγνωρίζει καν το panel της οθόνης σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να δουλεψουν mac (οποια εκδοση να ειναι) στο pc1 της υπογραφης μου...απλα μ αρεσει να δοκιμαζω αγνωστα σε μενα λειτουργικα και σιγα σιγα να τα μαθαινω.Αν τρεχουν στο pc μου μπορω πριν τα εγκαταστησω να τα τρεχω για λιγο καιρο στο virtualbox?επεισης τ ειναι το hackintosh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις