Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραίος ! σου έδωσα κ λάθος πληροφορία για το Wi_fi %^#$^% τώρα θα σου δώσω την σωστή αν θέλεις κάτι πιο απλό..

http://www.skroutz.gr/s/318907/Edimax-EW-7811Un.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μάλιστα..νόμιζα μόνο τον boot loader θα περάσω στο στικάκι..και το multi μετά. Τώρα ανέβασα ηθικό!!

Μετά την δουλειά..ούτε φαΐ...κατευθείαν στο ψητό!!

Με πόσα περίπου χρήματα μπορεί να φτιάξει κάποιος ένα αξιοπιστο και δυνατό hackintosh, που όλα θα δουλεύουν ρολόι και θα είναι και upgradeable;

Εννοώ, αξίζει εξ αρχής κάποιος να αγοράσει ένα μηχάνημα και να το στήσει κατ' αυτόν τον τρόπο ή να αγοράσει ένα mac να ξεμπερδεύει;

Ωραίος ! σου έδωσα κ λάθος πληροφορία για το Wi_fi %^#$^% τώρα θα σου δώσω την σωστή αν θέλεις κάτι πιο απλό..

http://www.skroutz.g...-EW-7811Un.html

Plug and play? Έχω και μαγαζί δίπλα στο σπίτι μου που το έχει ετοιμοπαράδοτο..!

Έχει ένα dvdακι μέσα που θα κάνεις εγκατάσταση το προγραμματακι που θα διαχειρίζεται τα ασύρματα δίκτυα σου. Δηλαδή δεν θα το βλέπει σαν airport αλλά σαν usb ανταπτορα όπως και είναι .. Επίσης η εμβέλεια του λόγο μεγέθους θα είναι λίγο μικρότερη από αυτή που έχεις ενδεχομένως συνηθίσει..

Με πόσα περίπου χρήματα μπορεί να φτιάξει κάποιος ένα αξιοπιστο και δυνατό hackintosh, που όλα θα δουλεύουν ρολόι και θα είναι και upgradeable;

δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά συνδυασμού hardware και μόνο μπορείς από οικονομικό μέχρι πανάκριβο

με βασική προϋπόθεση cpu intel ( όχι celeron )

Εννοώ, αξίζει εξ αρχής κάποιος να αγοράσει ένα μηχάνημα και να το στήσει κατ' αυτόν τον τρόπο ή να αγοράσει ένα mac να ξεμπερδεύει;

και φυσικά αξίζει αν έχεις την ψώρα να πειράζεις το μηχάνημα σου ότι το κατάφερες με όσα θα συναντήσεις

αν θέλεις να τα βρεις όλα έτοιμα και δεν έχεις υπομονή γνώση (γενική υπολογιστών) διάθεση για διάβασμα ψάξιμο πειράματα

αγόρασε απευθείας mac

Καλημέρα...μετά και τις τελευταίες προσπάθειες με φρενάρει η ethernet kai o ήχος..sound apple..κάτι..kai επιλέγει κάτι ports..αλλά δεν περνάει.

Το dsdt που έχω βρει για το board μου...μπορώ να το βάλω στο chameleon στην αρχή που λέει boot with dsdt??

και σε ποιό φάκελο?

Οχι δεν έχει κανένα νόημα από την στιγμή που υπάρχει στον extra φάκελο υποχρεωτικά το φορτώνει..

Έχεις τσεκάρει οτι το dsdt που έχεις βρει είναι για το δικό σου bios ? Δηλαδή για την έκδοση που φοράς ?

vasillis δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση το σύστημα με 2 μόνο μνήμες και όχι με 3

στου tonymac αναφέρεται επιτυχής εγκατάσταση και έχει οδηγό

Θα δω και αυτό...διαβάζω και προσπαθώ...αφού δεν μου έχει βγάλει μούτζα ακόμη η μητρική..τι να πώ!

τώρα κολάει στο bluetooth ή το ethernet ή appleHDAsound

Άσε που άρχίζει και το dvd μου (plextor)..χωρίς λόγο να ψάζνει για δισκάκι..το ακούω σε ανύποπτο χρόνο να ψάχνει..

δεν του αρέσει το hackintosh!!

Υπομονή...μήπως και ο "ειδικός" γίνει καλά!

Ασε που δεν έχω mac και προσπαθώ σε vmware(works fine)..και ta restart/bios/achi/ide...πάνε σύννεφο!

γιατί δεν ξεκινάς από πιο απλά πράγματα πχ snow leopard

(καλά απλά πράγματα δεν υπάρχουν πουθενά αλλά είναι πιο εύκολη η εγκατάσταση

σε σχέση με την εγκατάσταση του mountain lion)

εκεί είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα με το hardware που έχεις

δες εκεί τι γίνετε και μετά βλέπεις για mountain lion

άλλωστε έτσι θα αποκτήσεις και παραπάνω πείρα εξοικείωση αφού σε έπιασε και εσένα η ψώρα του hackintosh

να δω πότε θα πιάσει και έμενα προκοπή να περάσω mountain lion

στο pc μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...