coolerman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για την απαντηση σου! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2012 από coolerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αγορασα και κατεβασα τα mountail lion 10.8.2 ...! τα περασα στο πισι με unibeast ...! εχω και Dual Boot με Windows 7 64bit Ολα καλα ως εδω ....! Αλλα εχω 2 θεματακια λιγο που με απασχολουνε στα λιονταρια ....! 1) πιανει απιστευτα χαμηλα σκορο στο geekbench ... http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1244160 2)εχω την καρτα γραφικων την Amd Radeon 4670 HD 512MB .... και το δευτερο DVI ειναι σαν να μην υπαρχει ..! οτι και να συνδεσω πανω βγαζει : No Signal ...!! (στα Windows δουλευει μια χαρα και η οθονη και η τηλεοραση που εχω) δεν εχω βαλει κανα kexts ολα μου τα ειδε μια χαρα .....! (με εξαιρεση την καρτα ηχου της μητρικης ..)! Υπαρχει καμια σωτηρια για αυτο ...?! (Εχω και το Apple TV 3 ,εχω και το beamer για να στριμαρω ταινιες ..αλλα ειναι χωρις υποτιτλους ! και οτι και αν εχω κανει για να ενσωματωσω τον υποτιτλο με το mkvtoolnix...ενω στο πισι μου το παιζει στο beamer με τιποτα ..)! το μηχανημα μου ειναι : mainboard : DFI LanParty DK P55-t3h9 Ram : 8 gb Corsair XMS3 1600 + 4 GB Mushkin Cpu : intel i3 530 vga : Amd Radeon 4670 HD 512MB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) @coolerman το σύστημα σου και να ξεκινήσει ποτέ δεν θα παίξει σωστά. @Livas Στην ουσία έχεις μια foxconn 1156 μητρική με p55 chipset. 1) χαμηλό score έχεις γιατί δεν έχει βρει ο επεξεργαστής "το βήμα του" 2) έχεις σιγουρευτεί οτι η κάρτα σου δουλεύει κανονικά ? δηλαδή στο hardware info την βγάζει με τ'ονομα της ? 3) πιο chip επεξεργασίας ήχου έχεις ? 4) για το streeming δεν έχω ιδέα. 5) Bootloader έχεις βάλει ? η bootαρεις από το stickaki ? Μέχρι να δώσεις απαντήσεις δοκίμασε τα εξής Κατέβασε το multibeast αν δεν το έχεις και τικαρε μόνο αυτά που σου δείχνω στο screenshot. Το πρώτο τικ είναι για τον ήχο σου αν είναι σωστές οι πληροφορίες που βρήκα. Το δεύτερο αν και είναι για sandy μπορεί να διορθώσει το stepping στον επεξεργαστή σου. σε κάθε περίπτωση για να δουλέψουν όλα σωστά πρέπει να βρεις ένα dsdt για την μητρική σου,και αν δεν βρεις να διαβάσεις το κεφάλαιο που λέει πως να το κατασκευάσεις μόνος σου. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1977 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ο άνθρωπος σας για το hackintosh!! Εμένα θα με φτιάξεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 @Livas Στην ουσία έχεις μια foxconn 1156 μητρική με p55 chipset. 1) χαμηλό score έχεις γιατί δεν έχει βρει ο επεξεργαστής "το βήμα του" 2) έχεις σιγουρευτεί οτι η κάρτα σου δουλεύει κανονικά ? δηλαδή στο hardware info την βγάζει με τ'ονομα της ? 3) πιο chip επεξεργασίας ήχου έχεις ? 4) για το streeming δεν έχω ιδέα. 5) Bootloader έχεις βάλει ? η bootαρεις από το stickaki ? Μέχρι να δώσεις απαντήσεις δοκίμασε τα εξής Κατέβασε το multibeast αν δεν το έχεις και τικαρε μόνο αυτά που σου δείχνω στο screenshot. Το πρώτο τικ είναι για τον ήχο σου αν είναι σωστές οι πληροφορίες που βρήκα. Το δεύτερο αν και είναι για sandy μπορεί να διορθώσει το stepping στον επεξεργαστή σου. σε κάθε περίπτωση για να δουλέψουν όλα σωστά πρέπει να βρεις ένα dsdt για την μητρική σου,και αν δεν βρεις να διαβάσεις το κεφάλαιο που λέει πως να το κατασκευάσεις μόνος σου. με την καρτα γραφικων την βγαζει τουλαχιστον την σειρα ..!! (ATI Radeon HD 4600 512MB Graphics) και στο System Report λεει τα παρακατω : ATI Radeon HD 4600: Chipset Model: ATI Radeon HD 4600 Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 512 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x9490 Revision ID: 0x0000 Displays: W2361: Resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Rotation: Supported VGA Display: Resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Mirror: Off Online: Yes Rotation: Supported με την καρτα ηχου οκ! ειχα βρει και εβαλα kext για την Xplosion 7.1 me Chip : C-Media CMI8770 (αλλα δεν περναει ηχο 5.1) το εχω με Coxial cable! εβαλα και την καρτα ηχου της μητρικης ALC885 chip ... ουτε αυτη περναει ηχο 5.1 ..! καλα δεν με πειραζει αυτο ...! ιδιαιτερα ! θα δοκιμασω τωρα να κανω το δευτερο κλικ που με εχεις στην φωτο με τον επεξεργαστη ...! για Dsdt δεν εχω βρει...εψαχνα για την dfi.... να κοιταξω σε καμια μητρικη με το τσιπ P55 ? και οδηγος για να φτιαξω dsdt που θα βρω ...?! ** και bootloaders ειχα βαλει απο το multibeast ... δεν εχω το στικακι ....! (ξεχασα να το αναφερω...)! EDIT : Εκανα και αυτο με το sandy Bridge i5 ...! καμια διαφορα τα ιδια ...! Οποτε πρεπει να φτιαξω DSDT ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ο άνθρωπος σας για το hackintosh!! Εμένα θα με φτιάξεις;; Καταλαβαίνεις ότι αν πέρασες 2 μέρες χωρίς καν να τον ξεκινήσεις κ με οδηγούς κ με dsdt ότι έχεις μεγάλο θέμα.. Δεν είναι αυτό που νομίζαμε στην αρχή το απλό.. Άρα πρέπει να παρθούν άλλες αποφάσεις.. με την καρτα γραφικων την βγαζει τουλαχιστον την σειρα ..!! (ATI Radeon HD 4600 512MB Graphics) και στο System Report λεει τα παρακατω : με την καρτα ηχου οκ! ειχα βρει και εβαλα kext για την Xplosion 7.1 me Chip : C-Media CMI8770 (αλλα δεν περναει ηχο 5.1) το εχω με Coxial cable! εβαλα και την καρτα ηχου της μητρικης ALC885 chip ... ουτε αυτη περναει ηχο 5.1 ..! καλα δεν με πειραζει αυτο ...! ιδιαιτερα ! θα δοκιμασω τωρα να κανω το δευτερο κλικ που με εχεις στην φωτο με τον επεξεργαστη ...! για Dsdt δεν εχω βρει...εψαχνα για την dfi.... να κοιταξω σε καμια μητρικη με το τσιπ P55 ? και οδηγος για να φτιαξω dsdt που θα βρω ...?! ** και bootloaders ειχα βαλει απο το multibeast ... δεν εχω το στικακι ....! (ξεχασα να το αναφερω...)! EDIT : Εκανα και αυτο με το sandy Bridge i5 ...! καμια διαφορα τα ιδια ...! Οποτε πρεπει να φτιαξω DSDT ?! Ναι δεν έχεις άλλη λύση παρά μόνο ενός επιτυχημένου DSDT μετά θα αρχίσεις να βάζεις patches σε αυτό για να λύνεις ένα ένα τα προβλήματα σου αρχικά όμως πρέπει να δουλέψει σωστά η μητρική κ ο επεξεργαστής.. Όχι δεν κάνει από κανένα άλλο P55 γιατί βασίζεται στο συγκεκριμένο bios Καλή δουλίτσα.. > https://www.google.gr/search?q=how+create+your+own+dsdt&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Οκ Ευχαριστω ....! το τσεκαρω και αν εχω καμια αλλη απορια,ξανα ποσταρω...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αποφάσεις...μου αρέσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δες λίγο αυτό...http://www.osx86.net/10-8-mountain-lion/19493-hackintosh-rampage-2-gene.html Το δοκίμασα,,,και μόλις μπουτάρει..βγάζει την οθόνη με την εικόνα του power off... Μήπως να βάλω τον extra που έχω από την rampage?? Η μόνο κάποια αρχεία...έχω την αίσθηση πως με του τύπου την μέθοδο μπορεί και να μπουτάρω με λίγο σπρώξιμο από εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Η κατασκευή του stick από τον τύπο είναι μια χαρά.. Οι οδηγίες μετά που σου δίνει είναι "στην τύχη" σαν αυτό που έλεγα εγώ στο παλικάρι με το Clevo. Επίσης σου λέει να μην βάλεις dsdt σε αυτή την μητρική στο installation ? Μονο αν έχεις UEFI bios αλλιώς πας αδιάβαστος. Όλο αυτό συμβαίνει γιατί το hackint0sh θέλει αλληλουχία σκέψης σε ελάχιστα πράγματα μπορείς να πας από το 1 στο 5 και μετά να γυρίσεις στο 3 και αφού δεν είναι κανένας μας παρών αυτή η αλληλουχία δεν μπορεί να υπάρξει άρα και ουσιαστική βοήθεια από μακριά,σε μια μητρική που δεν έχουμε αγγίξει κ δεν έχουμε καμιά εμπειρία. Γι'αυτο σου είπα εγώ να στηριχτείς κατά βάση στον οδηγό του tonymac για να έχεις αυτή την αλληλουχία κ μετά να βρεις τι άλλο χρειάζεσαι..Ουσιαστικά είναι ένας γρίφος ένα κλειδί που θέλει η rampage για να πάει παρακάτω.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι 2 πράγματα.1)ότι είχες επιτυχημένη εγκατάσταση στο Snow άρα πρέπει να ξέρεις το κλειδί η να το υποψιάζεσαι τουλάχιστον. 2) Ότι η μητρική σου δεν είναι τυχαία,είναι διαδεδομένη αρκετά άρα κάπου υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που δεν έχεις βρει.. Δια'ταυτα ψάχνεις καλά για περαιτέρω πληροφορίες,τις συλλέγεις,τις αξιοποιείς σύμφωνα με την μέχρι τώρα εμπειρία σου και ξεκινάς από μια λευκή κόλα χαρτί. Όλο αυτό μην σε παραξενεύει αυτός είναι και ο λόγος που αυτοί που θέλουν Hackint0sh αγοράζουν Gigabyte. Είναι φυσιολογικός βαθμός δυσκολίας της Asus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1977 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Καταλαβαίνω τι εννοείς..κάπως έτσι θα λειτουργήσω...θα δούμε πως θα πάω. Ο τύπος μου λέει να δοκιμάσω κάτι boot flags όπως npci 2000 & 3000.. Αλλά δεν νομίζω να πετύχουν γιατί δεν έχω onboard κάρτα γραφικών. Μου έκανε εντύπωση πάντως πως ο chameleon δεν είχε κάτι μέσα στο configuration..πως θα bootάρω;; Μήπως να κάνω copy το extra από αυτό που βρήκα για την μητρική κάπου μέσα στο στικάκι;; Αααα καλημέρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 α)Το npci=3000 βοηθάει στο pci configuration begin και δεν κάνει κακό.Το 2000 όταν υπάρχει το 3000 και mountain αχρείαστο. β)Δεν είδες το videaki μέχρι το τέλος ?! Στο τέλος τρέχει το multibeast με τις επιλογές της μητρικής του,άρα κάνεις το ίδιο με τις δικές σου επιλογές και στον extra που θα δημιουργήσει το beast βάζεις πάλι το dsdt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1977 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 ok try this boot flag one by one and respecte the space -v PCIRootUID=1 npci0x2000 darkwake=0 -v GraphicsEnabler=Yes USBBusFix=Yes -v PCIRootUID=1 npci=0x3000 GraphicsEnabler=Yes -v PCIRootUID=0 npci=0x3000 GraphicsEnabler=Yes -v -x GraphicsEnabler=Yes cpus=1 npci=0x2000 -v npci=0x2000 PCIRootUID=1 darkwake=0 Αυτό μου έστειλε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 ok try this boot flag one by one and respecte the space -v PCIRootUID=1 npci0x2000 darkwake=0 -v GraphicsEnabler=Yes USBBusFix=Yes -v PCIRootUID=1 npci=0x3000 GraphicsEnabler=Yes -v PCIRootUID=0 npci=0x3000 GraphicsEnabler=Yes -v -x GraphicsEnabler=Yes cpus=1 npci=0x2000 -v npci=0x2000 PCIRootUID=1 darkwake=0 Αυτό μου έστειλε τώρα Π@παριες Μαριτσα μου,να το πω απλά. Αναιρεί τον ίδιο του το εαυτό αφού σου λέει να τρέξεις multibeast όλα αυτά υπάρχουν στο boot.plist Kαι μάλιστα τα ενδεδειγμένα για nVidia είναι Pcirootuid=0 και Graphics enabler=No στην σειρά 6xx Φυσικά το παιδί θέλει να βοηθήσει δεν το αμφισβητώ αυτό,...αλλά.. Κανε ότι σου είπα.. ψάξε καινούριες πληροφορίες για την μητρική σου.Εγώ θα σου ανεβάσω σε λίγο τις επιλογές Multibeast που θα βάλεις στο stickaki. O ήχος σου δεν ξέρω ποιος είναι ούτε είχα χρόνο να το ψάξω αν τον ξέρεις εσύ πρόσθεσε τον. Μην ξεχάσεις στο τέλος το repair permisions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τελικά έσκασα από το κακό μου και τη ζήλια μου και κατάφερα να το κάνω να bootάρει σε mac os x snow leo 10.6 μετά από αρκετές διαφορετικές εγκαταστάσεις και στο startup με flag "cpus=1 busration=22 USBBusFix=Yes GraphisEnabler=No -f -v" Ευτυχώς χωρίς πολύ ζόρι δούλεψαν σχεδόν όλα εκτός από το wifi (Realtek RTL8188CE)... δοκίμασα να κατεβάσω τον Lnx2Macs network driver που βρήκα, αλλά χωρίς απότέλεσμα. Το θέμα είναι ότι σε μερικά forum που διάβασα είναι ότι δεν πρόκειται να παίξει αυτή η καρτούλα και ότι πρέπει να αγοραστεί μία άλλη (μία Atheros που το μοντέλο της μου διαφεύγει) και στραβώνω λίγο Παίζει κανένας driver ή καμιά μοντίφα για να παίξει ή να ψαχτώ όντως προς ebay μεριά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις