Alkan Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Λοιπον παλευω να βαλω την εκδοση 10.4.8Η εγκατασταση ολοκηλρωνεται κανονικα. Κανει το reboot και βλεπω το μηλαρακι και το αλλο να γυρναει απο κατω. Εκει που χαιρομαι τσουπ να σου ενα απογορευτικο. Μπορει καοιος να μου πει τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση? Πως μπορω να δω τι φταει και να το διορθωσω? Ευχαριστω kati pezei me to hardware sou tsekare tin HCL sto insanely forum... Allios vale to 10.4.6 & meta 8a kaneis update se 10.4.8... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkan Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Καλημερα.Λοιπον καταφερα και εκανα την ενσωματωμενη καρτα δικτυου μου να παιξει αλλα συνεχιζω να εχω το εξης προβλημα οπως και με οποια αλλη καρτα εχω δοκιμασει να βαλω. Δεν μπορω να την παραμετροποιησω μονος μου.Για να παρει ip μονο μεσω dhcp. Με το που παταω configure crassαρει. Asta gmst file & ego sti doulia exo faei megali friki... gia proxy exoume ton perifimo: Msoft ISA Server 2004 exo vgali ta matia mou 8wra oloklira na ton setaro... mexri & IE5 evala mipos & singini8ei, alla tpt... Opoios vri kati sxetiko plz plz plz HEEELP!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CAMELSAT Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Re pedia pos tha grapso ellhnika? lol Den ta mporo ta greeklish eimai me macos x86 native se pc Kathe bohtheia dekth....den exo kanena gnosto poy na exei asxolhthei pote me mac Eyxaristo prokatabolika kai pali :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δοκίμασε εδώ: Ελληνικά και Mac OS X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CAMELSAT Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες κατάφερα επιτέλους να γράψω ΕΛΛΗΝΙΚΑ Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια:razz: :-P :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dms_tns Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Παιδιά διάβασα αρκετά από αυτό το topic ΑΛΛΑ δεν μπόρεσα να κατατοπιστώ ΧΑΘΗΚΑ.. Η απορία που έχω είναι η εξής: μπορώ να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου που για καιρό έχω windows (xp) χωρίς πρόβλημα λειτουργικό σύστημα Mac OS ???? To pc είναι : INTEL P4 3.0 Ghz , 512 ram , Msi motherboard , westerndigital hdd , nvidia graphic card.. AN NAI ποια έκδοση ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?? Όχι μέσω VMware αλλά κανονικά καθαρή εγκατάσταση(χωρίς win) Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μια γρήγορη απάντηση είναι ότι πιθανότατα θα παίζει αλλά όχι απροβλημάτιστα.. Γενικά παίζει πολύ πειραματισμός, οπότε ένα backup θα ήταν καλό να το κάνεις πριν ξεκινήσεις, ή βάλε ένα δίσκο μόνο του.. 10.4.8 Λίστα συμβατότητας για: Intel p4 MSI motherboard Γενικά τσέκαρε συμβατότητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dms_tns Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Mac OS X v10 4 8 - JaS AMD Intel SSE2 SSE3 ή Mac OS X Tiger 10 4 6 X86 να προτιμήσω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Mac OS X v10 4 8 - JaS AMD Intel SSE2 SSE3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike-intosh Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Παιδιά διάβασα αρκετά από αυτό το topic ΑΛΛΑ δεν μπόρεσα να κατατοπιστώ ΧΑΘΗΚΑ.. Η απορία που έχω είναι η εξής: μπορώ να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου που για καιρό έχω windows (xp) χωρίς πρόβλημα λειτουργικό σύστημα Mac OS ???? To pc είναι : INTEL P4 3.0 Ghz , 512 ram , Msi motherboard , westerndigital hdd , nvidia graphic card.. AN NAI ποια έκδοση ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?? Όχι μέσω VMware αλλά κανονικά καθαρή εγκατάσταση(χωρίς win) Ευχαριστώ... Πιστέυω οτι με λίγο ψάξιμο (google) θα είχες βρεί οδηγίες είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά καθώς υπάρχουν αρκετές σχετικές σελίδες... Πήγαινε στο wiki : http://makosxgr.pbwiki.com και αν ακόμα θα έχεις κάποια απορία στείλε post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike-intosh Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Πώς να βάλετε το Mac OS X 10.4.7 Server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Καλημερα αδερφια... Εχθες εγκατεστησα το Mac OS X v10 4 8 - JaS.Και παρολο που εγκατασταση ολοκληρωθηκε χωρις το παραμικρο προβλημα με το που bootαρει ο υπολογιστης μου βγαζει την κλασικη λευκη οθονη με το γκριζο "μηλο" και τον "ηλιο" για κανενα τριλεπτο και μετα χανοντε... Μενει μονο η λευκη οθονη.. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Το εκανα εγκατασταση σε celeron 2.66 d /μητρικη ga-v800vm/768mb ram/ati 9600xt/partition 10gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 να ρωτήσω και εγώ κάτι; όταν πάω στους Πειρατές για αναζήτηση βγάζει ένα κατεβατό από x86 κάποια από ότι κατάλαβα είναι διορθώσεις για κάποιους υπολογιστές.Το πρόβλημα μου είναι ποιά από όλες.Στήν τύχη τώρα κατεβάζω μία που γράφει Apple.OS.X.x86.10.4Generic.Install.DVD εάν είναι κάποια άλλοι πείτε μου thanks Υ.Γ.Μηχανήματα που θα δοκιμάσω ξια εγκατάσταση είναι ένα lap top Dell Latitude LS και ένα Τoshiba Satellite A40 για το pc δέν σκέφτομαι ακόμη αλλά έχω ένα raptore 40άρη για δοκιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 αν δεν κανω λαθος η τελευταια εκδοση που ειχα κατεβασει για να βαλω στο δικο μου λαπτοπ ειναι η mac osx JAS 10.4.8 amd intel install dvd . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 ευχαριστώ όποιος δουλεύει κάποια ας μου γράψει η να μου στήλει pm thanks Αυτό που κατέβασα έχει 51rar φακέλους ξέρει κανείς τη κάνουμε τώρα για να μετατροπή σε iso διότι έτσι νομίζω ότι πρέπει να γίνει από αυτά που λένε This ISO is for -TESTERS- and has not been widely tested accross different system configurations. So, your job is to report success or failure involving the install process. Please report your problems and or success stories to: [email protected] If needed, you can find bender12 and br0adband at irc.osx86project.org in the #osx86 channel or maybe #osx86.dvd also. Also, you MUST have an SSE2 or SSE3 Processor. Before proceeding, it might be wise to check your system specifications against *Known Working* configurations. This information may be found on the OSX86Project.org wiki. Specifically: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL - Whole Systems http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCLPart - Specific components This release includes the following * TPM (Trusted Platform) Crack * Maxxuss v0.4.1 mach_kernel SSE3 emulation * Modified boot files so installation can happen on most Generic x86 PCs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις