Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

β) όποιος το θέλει έτοιμο απροβλημάτιστο και εντός 24ωρου αμείβει - και αυτός απολαμβάνει το φρεντακι του κοιτάζοντας κ μαθαίνοντας.

Πόσο παράνομο θα ήταν να μοιράζω στα φανάρια όπως το LaptopService στην Ηλιούπολη, φειγ-βολάν που να λένε "Περνάω Mac OS X στο PC σας";

Ps Ένα από τα καλά σου είναι ότι ξυπνάς πρωί τελικά.. :P

Ακόμα με τα χώματα είμαι, πήγα και για χόρτα. :lol:

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν το κάνεις δεν θα μάθεις.. :P

Φαντάζομαι όμως όσο και να δίνεις σαφείς οδηγίες, tools, hameleon,multibeast, και χιλιάδες άλλα ανά τον κόσμο..

π.χ χωρίς Bootloader κ FakeSMC κανείς μας δεν μπορεί να στήσει Hackint0sh υπολογιστή.

Το τοπίο ομως θολό και μεγάλο θέμα για συζήτηση τα σίγουρα όμως είναι 2 ένα αν θέλει η apple το καταργεί εν μια νυκτί,το δεύτερο είναι ότι λειτουργεί ως προθάλαμος και εξοικείωση κατά ένα ποσοστό άνω του 70% για την αγορά κ χρήση ενός Mac. ζωντανό παράδειγμα εσύ. :P Πράγμα που θα είχα κάνει και εγώ αν είχα την πολυτέλεια κ την δυνατότητα να έχω 2 υπολογιστές γιατί τα Win δεν είμαι έτοιμος να τ'αποχωρηστω η αλήθεια είναι ..

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.

Εκανες εγκατασταση με DSDT η χωρις? μερικες εχεις την δυνατοτητα να κανεις post configuration του chameleon wizard?

Εγω εχω την gigabyte z77-ds3h και εκανα native εγκατασταση λογω uefi bios και παιζουν ολα κομπλε.

Θεωρω παντως πως καλυτερα ειναι να παρεις τον i5 3570k, που ειναι αισθητα φθηνοτερος, αλλα ελαχιστα πιο αργος και να παρεις και ενα μικροτερο/φθηνοτερο psu.

Περασαν οι εποχες που χρειαζομασταν θηρια psu, τωρα καινε ελαχιστα τα νεα συστηματα λογω ivy bridge, εχουμε πιο efficient gpus κλπ..

Ισως να σκεφτεις να παρεις και μια λιγο φθηνοτερη gigabyte μητρικη και να δωσεις τα εξτρα χρηματα για εναν ποιοτικοτερο,γρηγοροτερο και πιο αξιοπιστο ssd αντι για τον προβληματικο agility 3.

Τελος, για σκληρο δισκο/αποθηκη, ισως καλυτερα να παρεις καποιον green(καινε λιγοτερο και το βασικοτερο ειναι πιο αθορυβοι) ή καποιον western digital re4 , που ειναι πιο αξιοπιστοι.

Τα χρηματα που θα γλυτωσεις απο τον i7 ή απο το χωρις λογο πανακιβο psu μπορεις να τα επενδυσεις σε μια καλη οθονη ή ακομα και σε ενα apple πληκτρολογιο .

Αληθεια, τι οθονη(ες) θα εχεις?

Λοιπον δεν θελω να φανει σαν αγγελια αυτο που θα γραψω απλα ειναι για ολους εμας τους λοξους που ασχολουμαστε με Hackintosh.

απο γνωστη υπηρεσια / Εκδοτικος οικος εχουν στην αποθηκη τους 42 Mac Pro G5 Dual CPU τα κουτια ειναι φουλ μηχανηματα εχουν δηλαδη ολα τα παντα μεσα μητρικες δισκο καρτες γραφικων και επεξεργαστες απλα ειναι παροπλισμενα. Επειδη μεταφερωνται και πανε σε αλλο μεγαλυτερο μερος τα μηχανηματα αυτα θα πεταχτουν αν καποιον τον ενδειαφερει δινεται σε μια τιμη που θα οριστει και αν θελεται και εχετε και υπομονι διοτι ειναι ελαφρος μανικι μπορο να σας φτιαξω το καλωδιο εναρξης / USB / Fireware μπροστα απο το κουτι γιατι θελει κολιτιρια κλπ την τεταρτη παω με ενα βαν να φορτωσο και να τα φερω στην αποθηκη μου στο σπιτι μου αυτα τα ολοιγα οποιος ενδιαφερεται ας στιλει πμ

Δημοσ.
το δεύτερο είναι ότι λειτουργεί ως προθάλαμος και εξοικείωση κατά ένα ποσοστό άνω του 70% για την αγορά κ χρήση ενός Mac. ζωντανό παράδειγμα εσύ. :P Πράγμα που θα είχα κάνει και εγώ αν είχα την πολυτέλεια κ την δυνατότητα να έχω 2 υπολογιστές γιατί τα Win δεν είμαι έτοιμος να τ'αποχωρηστω η αλήθεια είναι ..

E, μεταξύ μας, λίγοι είναι που θέλουν Mac για το hardware. Βασικά ελάχιστοι έως... μηδαμηνοί. Το λειτουργικό είναι που ωθεί κάποιον που πραγματικά έχει να κερδίσει κάτι από την αγορά ενός Apple whatever. Ε, και αφού βλέπεις ότι με κάθε update μένεις ένα δίμηνο πίσω όταν έχεις hackintosh, λες "α στα διαλα" και παίρνεις the real thing.

Προσωπικά "χρηματοδοτήθηκα" εκ πατρός και αγίου πνεύματος, αλλιώς όχι iMac δεν θα 'χα, αλλά θα περνούσα ακόμα Hackintosh σε Core 2 Duo.

Συνοπτικά, αν δεν είχα iMac δεν θα πουλούσα το mITX που είχα φτιάξει. Αλλά και τώρα που έχω μόνο PC δεν καίγομαι να έχω Hackintosh. Το ένα είναι άσχετο, λοιπόν, απ' το άλλο.

Προσωπικά, αξίζει να έχεις Hackintosh αν έχεις iPhone, iPad, ή κάποια άλλη φορητή συσκευή από Apple, ώστε να εκμεταλλεύεσαι το smooth ecosystem μεταξύ τους.

Τεσπα, πολλή αμπελοφυλλοσοφία πέφτει. Για βοήθα εδώ το παιδί με τη Z77.

Δημοσ.

Κοίτα ξεκίνα με το iAtkos L2 lion δηλαδή για ν'χεις καμιά ελπίδα.. Το λινκ μου εδινε μονο την 540 τώρα βλέπω κάνει εναλλαγή με την ενσωματωμένη ? 2 τα μανικετόκουμπα.. Το Wi-Fi παίζει το ethernet θέλει λίγο search.

Καλησπέρα,

έπειτα από αρκετές δοκιμές κατάφερα και έκανα επιτυχή εγκατάσταση με iAtkos L2... έχω θέμα όμως γιατί τώρα δε μπορώ να bootάρω. Δοκιμάζοντας 3-4 βασικά flags που βρήκα στο net δεν κατάφερα να κάνω κάτι και παίρνω το εξης μνμ:

mac.jpg

Καμία ιδέα για το τί μπορεί να φταίει και πως να το αντιμέτωπίσω?(αν αντιμετωπίζεται φυσικά...)

Δημοσ.

Πες πια flags δοκίμασες.. PCIRootUID=0 έβαλες π.χ ? Θέλει πολύ περισσότερες πληροφορίες για να καταλάβουμε .. με τις 2 κάρτες τι έκανες τελικά ? Αν τελείωσε η εγκατάσταση δεν έχεις τώρα σοβαρό λόγο να μην bootαρεις.. στην εγκατάσταση είχες flags και να ναι ποια ??

Δημοσ.

Πες πια flags δοκίμασες.. PCIRootUID=0 έβαλες π.χ ? Θέλει πολύ περισσότερες πληροφορίες για να καταλάβουμε .. με τις 2 κάρτες τι έκανες τελικά ? Αν τελείωσε η εγκατάσταση δεν έχεις τώρα σοβαρό λόγο να μην bootαρεις.. στην εγκατάσταση είχες flags και να ναι ποια ??

Στην εγκατάσταση δεν έβαλα καθόλου flags , με τις 2 κάρτες δεν έκανα κάτι γιατί στο bios δεν είχα δυστυχώς αντίστοιχη επιλογή και από flags κατά το boot τίποτα extreme, κάποια βασικά -v -x -cpus=1, arch=i386 και -v busratio=18 cpus=1... μη με ρωτήσεις γατί χρησιμοποίησα τα εν λόγω flags, απλά αυτά εβρισκα μετά από google searches όντας καρά άσχετος με το θέμα... :P

Δημοσ.

ωραια δοκίμασε τώρα το PCIRootUID=0 {κενο} -v αν δεν πετυχει arch=i386 {κενο} PCIRootUID=0 {κενο} -v

και ξαν'ανεβασε την αντίστοιχη οθόνη αν δεν μπεις..

Δημοσ.

Με σκέτο -χ είσαι σίγουρος οτι δεν μπαίνεις ? arch=i386 και -x ? δοκιμασε και το PCIRootUID =1

Αλλά να ξέρεις παίζουμε ψιλοjoker τώρα δεν κάνουμε hackint0sh απλά έχουμε κερδίσει μερικές φόρες στο παρελθόν αυτό το παιχνίδι..

Πάλεψε το αυτό που διαβάζω εγώ (η καφετζού) στο screenshot είναι η έλλειψη DSDT σε σχέση με την κάρτα γραφικών οπότε παίζει να είναι και το μπέρδεμα με τις 2 κάρτες.. Καλή τύχη αν σκεφτώ κάτι άλλο θα κάνω συμπληρωματική..

Δημοσ.

Να είσαι μεθοδικός και να κρατάς σημειώσεις θα πρότεινα εγώ.. όταν σε κουράζει αραζε έρχονται καλές ιδέες ... αυτά για τον δρόμο.. ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

έπειτα από πολλές δοκιμές και προσπάθειες δεν κατάφερα να postάρω πιο μακριά από εδώ:

mac3.jpg

Και αυτό έφτασε εκεί μετά από 20+λεπτά αδράνειας από μέρους μου (έχε χάρη που είχα μπει για μπάνιο χαχαχαχα)... έφτασα σε σημείο να το αφήσω ολόκληρο βράδυ σε αυτό το κομμάτι για να δω μπααας και συνεχίσει παρακάτω, αλλά ΔΕΝ!

Μιας και δε ξέρω τί άλλο να κάνω (+οτι δε θα ήθελα κάθε φορά να έχω 20λεπτη αναμονή για να bootάρω στο OS -εκτός και αν θα ήταν έτσι μόνο το first run-) λέω να το παρατήσω...

Θέλω να σε ευχαριστήσω λοιπόν, για όλη τη βοήθεια και τις άμεσες και κατατοπιστικότατες απαντήσεις που μου έδωσες :)

Δημοσ.

Μακάρι να μπορούσα περισσότερο,αν αποφασίσεις κάποια στιγμή να το ξαναπιασεις βρες έναν Επώνυμο υπολογιστή με τα ίδια χαρακτηριστικά και δες τι επιλογές έκανε εκείνος στο configuration του ιΑτκος .. :D

Δημοσ.

Μακάρι να μπορούσα περισσότερο,αν αποφασίσεις κάποια στιγμή να το ξαναπιασεις βρες έναν Επώνυμο υπολογιστή με τα ίδια χαρακτηριστικά και δες τι επιλογές έκανε εκείνος στο configuration του ιΑτκος .. :D

Η μαγική λέξη..!! χαχαχαχα :D

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...