triggerman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Πρωτα απ ολα σας ευχαριστω για τις προτασεις σας.Σε οτι αφορα τις διορθωσεις στο συστημα μου θα αναφερω μερικες αλλαγες οι οποιες θα μπορουσαν να γινουν κ τα χρηματα τα οποια θα μπορουσα να εξοικονομησω και να τα τοποθετησω σε αλλα εξαρτηματα. 1) Cpu αντι του 3770 θα μπορουσα να βαλω τον 3570K ο οποιος εχει τις εξης διαφορες : Δεν υποστηριζει hyper-threading,έχει 4 threads αντι των 8 του 3770 και εχει 6mb cache αντι των 8mb.Δεν ξερω στην πραξη κατα ποσο θα ειναι εμφανεις αυτες οι διαφορες βεβαια. 2)Τροφοδοτικο θα επιλεξω corsair και πιο συγκεκριμενα το ΑΧ 650.Δεν θελω να κανω εκπτωσεις σε οτι αφορα το τροφοδοτικο.Το συγκεκριμενο απ οτι διαβασα διατηρει και χαμηλα επιπεδα θορυβου γιατι ο ανεμιστηρας δουλευει αναλογα με το ποσο φορτωμενο ειναι. 3)Σε οτι αφορα τους δισκους εδω θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι οπως ειπα και πιο πανω θα βαλω και windows και απ οτι καταλαβα καλα ειναι να ειναι εγκατεστημενα σε ξεχωριστο δισκο. Επισης τον δισκο (seagate) που εχω αναφερει εγω πιο πριν, τον επελεξα επειδη ακριβως προτεινεται στο site του tonymac γιατι αναφερεται το εξης : Choose a 1TB or less hard drive if planning to use Chimera/Chameleon as your bootloader. Also, choose 512B format drives. 4K advanced format drives will not work with the bootloader without workarounds. Note that this is only applicable for the boot drive, whereas your storage drive can be any size. 4) Σε οτι αφορα το κουτι θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο αθορυβο κουτι,αντιστοιχο του fractal design define R4 μιας και το συγκεκριμενο απ οτι βλεπω ειναι ιδιαιτερα δυσευρετο.Για παραδειγμα το Coolermaster Silencio? Ξεχασα να αναφερθω στην καρτα γραφικων.Μπορειτε να μου προτεινεται μια που να ειναι πληρως συμβατη και να ειναι γυρω στα 200ευρω? Ευχαριστω και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 1) Στο osx όπως προείπα η διαφορά δεν είναι η ίδια όπως στα Windows όλα όμως εξαρτώνται πάντα από την χρήση και τα χρήματα,δική σου απόφαση λοιπόν . 2) Τροφοδοτικό δες και αυτό που είναι semi modular > http://www.visionstu...=undefined�� ολα σχεδόν τα σημερινά Hi-end τροφοδοτικά είναι έτσι όπως τα θέλεις κ τα περιγράφεις. 3) 2x120 Samsung 830 SSD η Vertex 4 είναι ιδανικοί για το σύστημα σου.Από εκεί και πέρα μπορείς να πάρεις και 1η2 Tb για τις αποθήκες σου η προέκταση των apps αν κάποια στιγμή νομίζεις ότι οι SSD δεν θα σε χωρέσουν. η δική μου επιλογή θα ήταν ένας x500 έως 1TB για κάθε λειτουργικό πράγμα όμως που μπορείς να κάνεις και αργότερα μιας και δεν έχουν συμμετοχή στην εγκατάσταση σου. 4) μια χαρά είναι και το Silencio και όλα τα corsair είναι θέμα γούστου. εγώ θα έπαιρνα αυτό > http://www.visionstu....fined&step=2�� η το 600ΤΜ 5) Κάρτα μην κουνήσεις από αυτή που επέλεξες σε αυτά τα χρήματα.. Αν αποφασίσεις να πας σε i5 υπάρχουν άλλες πιο μαζεμένες και πιο καλές - φτηνές λύσεις σε όλα.. με αρχής γενομένης αυτό το κουτί.. που αν όλα πάνε όπως τα σκέφτομαι θα είναι κ στο επόμενο μου Pc. > http://www.skroutz.g...ix-Prodigy.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 μια παρατήρηση το κουτί της bitfenix είναι κορυφαίο αλλά είναι για mini itx μητρικη με ότι αυτό συνεπάγεται ( λιγότερες σατα 2 σατα3 pcie κλπ) και το παράδοξο είναι ότι παίρνει παραπάνω δίσκους από όσους έχουν συνήθως τα mini itx motherboards επίσης μια άλλη απλή παρατήρηση αν έχεις κάνει σωστά όλη την διαδικασία και έχεις εμπειρία από hackintosh δεν σε χαλάει καθόλου να συνυπάρχουν στον ίδιο δίσκο windows και osx (μιλάω όμως με την εμπειρία που έχω μέσα από το snow leopard 10.6.8 και όχι από το ml ενδέχεται να κάνω λάθος μιας και το ml δεν βρήκα χρόνο να εγκαταστήσω στο υπάρχον μηχάνημα και δεν γνωρίζω κατά πόσο δημιουργεί προβλήματα το lion άπλα το παρέβλεψα και ας το έκανα εγκατάσταση απλά περιμένει τον χρόνο του να φύγει ) τώρα βεβαία σε 128 ssd να βάλεις 2 λειτουργικά δεν γίνετε γιατί θα χάσεις σε απόδοση λόγο χώρου σε 240 όμως αν έχεις καλή εμπειρία hackintosh δεν είναι αδύνατο ( μιλάμε για απόδοση χωρίς προβλήματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ρίξε μια ματιά @Proalless με ψήνει τρελά με το Bitfenix http://ca.asus.com/e...#specifications θέλω να τσεκάρω απλά το μέγεθος γιατί γράφει uatx αλλά έχω κ εναλλακτική σε μινι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Σε οτι αφορα την οθονη εχω αυτη στα υποψην μου http://www.skroutz.gr/s/392026/HP-ZR2440w.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 μωρέ και με μένα με ψήνει το κουτί το είχα σταμπάρει σε ένα golden build εδώ και καιρό αλλά δεν νομίζω να παίρνει matx αλλά μόνο mini itx http://www.bitfenix....s/prodigy#specs και ψήνομαι για την http://www.asrock.co...?Model=Z77E-ITX η για αυτήν http://www.gigabyte....firev_10/specs/ με περισσότερες πιθανότητες στην gigabyte συνδυάζοντας την με τον ι3 3225 χωρίς έχτρα κάρτα γραφικών μιας και οι δουλείες που κάνω δεν έχουν απαιτήσεις σε γραφικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 @ proalless Η δεύτερη με πιο μικρο κουτάκι όμως ! έστησα ένα με Β75 κ 3225 τέτοιο εξαιρετικό. @trigerrman δεν έχω άποψη για τις HP . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Να συνεισφέρω κι εγώ στο θέμα, πάει καιρός Για οθόνες θα πρότεινα δύο LG IPS231 στις 23". Πήρα μια, και μαζεύω χρήμα και για δεύτερη. Κάρτα γραφικών απλά δεν κουνάς που είπε και ο MovieMaker πριν. Για κουτάκι, το BitFenix είναι μόνο για ITX. Στο δικό μου συστηματάκι είχα πάρει LianLi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Να συνεισφέρω κι εγώ στο θέμα, πάει καιρός Για οθόνες θα πρότεινα δύο LG IPS231 στις 23". Πήρα μια, και μαζεύω χρήμα και για δεύτερη. Κάρτα γραφικών απλά δεν κουνάς που είπε και ο MovieMaker πριν. Για κουτάκι, το BitFenix είναι μόνο για ITX. Στο δικό μου συστηματάκι είχα πάρει LianLi. Εσύ το LiLi σου.. φύγε προδότη IMacakia ! Τι κάνεις μούτρο ? Απομακρύνθηκες και δεν έχω κανέναν να πειράζω τώρα.. ελπίζω να είναι το ίδιο καλά εκεί που αλητευεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Χαχαχα, άσ' τα spoilers ρε επιδειξία. Που λες, είχα βάλει Mountain Lion την περασμένη εβδομάδα από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή που βγήκαν τα Windows 8. Πέρα από το ότι ήταν η πιο smooth εγκατάσταση ever -ψήνω στικάκι, bootάρω στικάκι, φορμάρω, εγκαθιστώ, περνάω 2-3 στο Multibeast χωρίς DSDT- μου φάνηκε ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ απόμακρο σαν λειτουργικό. Μετά το σερί 6μηνο σε Windows απ' όταν χάλασε ο iMac (λάστ Τζούν) ήταν πολύ "διαστημική" εμπειρία το native OS X σε PC. Τολμώ να πω πως νοστάλγησα λίγο τη συλλογή που είχα -ξες, iPhone, iPad, iMac, Macbook blah blah. Απ' την άλλη, πλέον αγαπάμε Android+Win. Και για να γίνω και λίγο χρήσιμος αν διαβάζει κανένας που θέλει budget, value for money hackintosh, το σύστημά μου είναι: Gigabyte Z68MA-D2H με i5 2500K και την HD3000. Παίζει natively μέσω Multibeast-Unibeast και υποστηρίζει και ήχο από HDMI. Πιο εύκολα Mac OS X δεν έχω ξαναπεράσει ποτέ στη ζωή μου. Μηδέν συμβιβασμοί, λειτουργούν από TRIM στον SSD, μέχρι φουλ speed οι USB 3.0 Αυτάααααααα... [χαχαχα, πλέον θα υπογράφω ως... "αλήτης" (shalala)] Υ/Γ: το ψήνω για dual boot Mac-Win8. Αλλά έχω περάσει ήδη 8άρια. Βαριέμαι τη διαδικασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Χαχαχα, άσ' τα spoilers ρε επιδειξία. Εγώ θα σταθώ σε αυτό και θα συμφωνήσω κιόλας.. αλλά και εσύ οφείλεις να παραδεχτής ότι όταν ανοίγω την δική μου "καμπαρντίνα" έχει πάντα κάτι το ενδιαφέρον μέσα.. χαχα Τώρα για το Win - android τι να πω ? Όλοι οι φίλοι το ίδιο λάθος με τις γκ@μενες.. Άστα τα υπόλοιπα τα χρηστικά και ανέβασε τοι DsDt σου αν θέλεις να βοηθήσεις.. P.s δρομολόγησε την 660 .. και θα με θυμηθείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Εγω θα σου προτεινα να κρατησεις τον i7 εφοσον δεν αλλαζεις CPU μεσα σε 3 χρονια. Οσον αφορα τον SSD εχω πει και ποιο πανω σε εναν φιλο οτι ο Samsung 830 ειναι παρα μα παρα πολυ γρηγορος και για μενα πλεον ειναι μονοδρομος γιαυτους που παιρνουν 256gb . Κατα την γνωμη μου (εχω την ιδια μητρικη) καλα εκανες και πηγες σε αυτην την μητρικη και την καρτα γραφικων . Για την οθονη δεν ξερω εαν η dell 24 ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι πολλοι λενε οτι καθρεφτιζει το μαυρο σε σκοτεινο περιβαλον . Εαν εχεις χωρο για 2 οθονες μπορεις να σκεφτεις για 2 Dell 2312HM . Δεν νομιζω να σε παιδεψει κατι στην εγκατασταση . Αλλα και αυτο να γινει τοτε 1 σοκοφρετα στον Moviemaker και βρισκεις την λυση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αλλα και αυτο να γινει τοτε 1 σοκοφρετα στον Moviemaker και βρισκεις την λυση . Είναι καλόβολος. Και με μια Twix (όχι ζευγάρι, μία μόνο) κάνει παπάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Πρωτα απ ολα σας ευχαριστω για τις προτασεις σας.Σε οτι αφορα τις διορθωσεις στο συστημα μου θα αναφερω μερικες αλλαγες οι οποιες θα μπορουσαν να γινουν κ τα χρηματα τα οποια θα μπορουσα να εξοικονομησω και να τα τοποθετησω σε αλλα εξαρτηματα. 1) Cpu αντι του 3770 θα μπορουσα να βαλω τον 3570K ο οποιος εχει τις εξης διαφορες : Δεν υποστηριζει hyper-threading,έχει 4 threads αντι των 8 του 3770 και εχει 6mb cache αντι των 8mb.Δεν ξερω στην πραξη κατα ποσο θα ειναι εμφανεις αυτες οι διαφορες βεβαια. 2)Τροφοδοτικο θα επιλεξω corsair και πιο συγκεκριμενα το ΑΧ 650.Δεν θελω να κανω εκπτωσεις σε οτι αφορα το τροφοδοτικο.Το συγκεκριμενο απ οτι διαβασα διατηρει και χαμηλα επιπεδα θορυβου γιατι ο ανεμιστηρας δουλευει αναλογα με το ποσο φορτωμενο ειναι. 3)Σε οτι αφορα τους δισκους εδω θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι οπως ειπα και πιο πανω θα βαλω και windows και απ οτι καταλαβα καλα ειναι να ειναι εγκατεστημενα σε ξεχωριστο δισκο. Επισης τον δισκο (seagate) που εχω αναφερει εγω πιο πριν, τον επελεξα επειδη ακριβως προτεινεται στο site του tonymac γιατι αναφερεται το εξης : Choose a 1TB or less hard drive if planning to use Chimera/Chameleon as your bootloader. Also, choose 512B format drives. 4K advanced format drives will not work with the bootloader without workarounds. Note that this is only applicable for the boot drive, whereas your storage drive can be any size. 4) Σε οτι αφορα το κουτι θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο αθορυβο κουτι,αντιστοιχο του fractal design define R4 μιας και το συγκεκριμενο απ οτι βλεπω ειναι ιδιαιτερα δυσευρετο.Για παραδειγμα το Coolermaster Silencio? Ξεχασα να αναφερθω στην καρτα γραφικων.Μπορειτε να μου προτεινεται μια που να ειναι πληρως συμβατη και να ειναι γυρω στα 200ευρω? Ευχαριστω και παλι Να σε ρωτήσω φίλε μιας και δεν ετέθη από κάποιον άλλο... Η χρήση του στησίματος θα είναι επαγγελματική; Μόνο πειραματική ή εκπαιδευτική;<-- Όσον αφορά τα hackintosh... Υπάρχουν προγράμματα που χρησιμοποιείς και χρειάζονται σημαντική επεξεργαστική ισχύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Είναι καλόβολος. Και με μια Twix (όχι ζευγάρι, μία μόνο) κάνει παπάδες. ΟΙ κανόνες είναι πάντα οι ίδιοι και πάντα προαιρετικοί... α) όποιος διαβάζει κ ενδιαφέρεται και κοπιάζει,αμείβεται - βοηθιέται,στα αξεπέραστα εμπόδια του. β) όποιος το θέλει έτοιμο απροβλημάτιστο και εντός 24ωρου αμείβει - και αυτός απολαμβάνει το φρεντακι του κοιτάζοντας κ μαθαίνοντας. γ) όποιος θέλει την πιττα ολόκληρη κ τον σκύλο χορτάτο,αυτό δεν έγινε ποτέ άρα πως να γίνει τώρα ? Clean and Clear Ps Ένα από τα καλά σου είναι ότι ξυπνάς πρωί τελικά.. Ps ii Όποιος κάνει raid σε Marvell να με ενημερώσει μ'ενδιαφερει αυτό το κεφάλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις