Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατ'αρχην πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στο σωστότερο z68 έναντι του πιο νέου z77.

Πρέπει να δεις την προοπτική Dual Boot με Windows αφού την κάρτα αυτή την θέλεις κ για κανένα παιχνίδι.. ?

Τα υπόλοιπα είναι θέμα υλικού κ κόστους π.χ γιατι Corsair τροφοδοτικό και Agility 3 δίσκο ?

UpDate. Κατά την δική μου γνώμη τον i7 κράτα τον.τα cores στο osx μετράνε αλλιώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για κανενα λογο μην πας σε z68. Εννοειται οτι πας σε z77 και σε μητρικη με uefi bios οπως αυτη που επελεξες..

UpDate. Κατά την δική μου γνώμη τον i7 κράτα τον.τα cores στο osx μετράνε αλλιώς.

Τα cores ιδια παραμενουν, 4 στον αριθμο.

Την προοπτικη dual boot με windows εννοειται πως την βλεπω.Τροφοδοτικο corsair επειδη ειναι νομιζω απο τα πιο ποιοτικα.Ocz agility επειδη εχω ηδη εναν κ ειμαι ευχαριστημενος.Οταν λες σωστοτερο εννοεις πιο συμβατο φανταζομαι.Επελεξα το z77 επειδη ειναι πιο καινουριο καθαρα οχι για κανεναν αλλο λογο.

Την προοπτικη dual boot με windows εννοειται πως την βλεπω.Τροφοδοτικο corsair επειδη ειναι νομιζω απο τα πιο ποιοτικα.Ocz agility επειδη εχω ηδη εναν κ ειμαι ευχαριστημενος.Οταν λες σωστοτερο εννοεις πιο συμβατο φανταζομαι.Επελεξα το z77 επειδη ειναι πιο καινουριο καθαρα οχι για κανεναν αλλο λογο.

Χαλαρα z77, μην παρασυρεσαι απο τις προσωπικες προτιμησεις του καθενος, αλλα απο το τι ειναι καλυτερο.

http://tonymacx86.bl.../label/CustoMac

It's an amazing time once again to build a computer. Intel's "Ivy Bridge" CPUs alongside with the latest motherboards are the fastest and most compatible consumer components we've ever tested. There is native support for Thunderbolt, NVIDIA GeForce 6xx "Kepler" graphics cards, and Ivy Bridge in OS X Mountain Lion 10.8.

----------------------------------------

Καλο θα ειναι να αποφυγεις τον ocz agility 3. Δες και εδω ποσοι ειχαμε προβληματα .

Παρε καλυτερνα εναν samsung 830.

Mε αυτον θα δεις και διαφορα με το ματι στις επιδοσεις(και φυσικα εχει λιγοτερα πιθανα προβληματα) , ενω πχ διαφορα στο ματι πολυ δυσκολα θα δεις απο τον i5 3570 στο i7 3770.

Οπως και να εχει , αν εχεις το budget , χτυπα τον i7 3770. Αλλα πρωτα κανε πιο ισορροπημενο το συστημα σου, παρε δηλαδη εναν ποιοτικοτερο ssd και φανταζομαι να εχεις και καλες οθονες..

Τι οθονη θα του βαλεις?

Τα Threads εννοούσα και τον τρόπο που τα εκμεταλλεύεται το osx..

Τα Threads εννοούσα και τον τρόπο που τα εκμεταλλεύεται το osx..

Χαλαρα z77, μην παρασυρεσαι απο τις προσωπικες προτιμησεις του καθενος, αλλα απο το τι ειναι καλυτερο.

It's an amazing time once again to build a computer. Intel's "Ivy Bridge" CPUs alongside with the latest motherboards are the fastest and most compatible consumer components we've ever tested. There is native support for Thunderbolt, NVIDIA GeForce 6xx "Kepler" graphics cards, and Ivy Bridge in OS X Mountain Lion 10.8.

Οτι ν'αναι αρχίσαμε να λέμε.. μου λες τι ταχύτητα έχεις στο Usb 3 σου ? μου ανεβάζεις ενα Geekbench από τον υπολογιστή σου ? Είμαι απόλυτα αντικειμενικός..

Το ποιος λεει οτι να 'ναι αφηνεται σαν ασκηση στον αναγνωστη... Δεν ηρθα εδω για να κανω σχολιασμους σαν τους δικους σου, αλλα για να βοηθησω.

Εγω ξαναπαραθετω και εσυ μπορεις ελευθερα να διαφωνεις με τα παρακατω:

Γιατί δεν απάντησες ?

Φυσικά και διαφωνώ εμπράκτως κιόλας και με μηχανήματα .. όχι με λόγια..

https://www.google.g...lient=firefox-a

Εγώ το θεωρώ σημαντικό κάποιος άλλος μπορεί να προτιμάει 200 πόντους παραπάνω στο geekbench.

Σχολίασα γιατί δεν θέλω να γράφονται ανακρίβειες πράγμα που μπερδεύει και δεν βοηθάει..

στα υπόλοιπα για δίσκο κ τροφοδοτικό συμφωνήσαμε απ'οτι είδες.

Αν κάποιος θέλει να κάνει editing η γενικότερα μεταφορά μεγάλων αρχείων γιατί να μην το έχει ?

Φιλε moviemakergr δεν απαντησα γιατι πρωτον το υφος σου δεν ειναι σωστο και δεν προαγει τον διαλογο(φαινεται αυτο ειναι το επιπεδο σου) και δευτερον γιατι δεν εχω usb 3 και ουτε τρεχω geekbench.

Για κανενα λογο μην πας σε z68. Εννοειται οτι πας σε z77 και σε μητρικη με uefi bios οπως αυτη που επελεξες..

Οκ τότε άσε να κρίνουν οι άλλοι που έχουν και ξέρουν.. η τον ενδιαφερόμενο αν χρειάζεται Usb 3 η όχι...

Παιζουν τουλαχιστον οι υποδεεστερες z68 κατευθειαν λογω uefi bios?

--------------------------------------

Παντως αν το θεμα ειναι μονο το usb3 στις z77, τοτε ειναι πολυ απλη η λυση:

μια pci express καρτα usb3 των 10-15€.

Αλλωστε ουτε οι z68 εχουν native usb3, αλλα προσθετει ο καθε κατασκευαστης μητρικης την δικια του λυση.

Μπορει αντιστοιχα ο triggerman να προσθεσει την δικια του λυση, αν δεν τον ικανοποιει το native usb3 των z77.

Πιστευω μαλιστα οτι ο triggerman θα πραξει το σωστοτερο και θα παρει μητρικη με z77 chipset, χωρις να παρασυρθει απο τις προσωπικες προτιμησεις του καθενος.

Όλες οι Ζ68Χ που είναι και οι καλές uefi bios έχουν,άσε που άμα θέλεις και hardcore o/c το παλιό που στην Z68X έχεις την επιλογή είναι σταθερότερο. ;)

Επαναλαμβάνεις το ίδιο λάθος .. δεν θέλεις να καταλάβεις προφανώς .. τώρα αν σε 200+ ευρώ μητρική ο άλλος είναι διατεθειμένος να πληρώσει και ξεχωριστή pci για usb 3 πραγματικά είναι δικαίωμα του..

Για οθονη δεν το εχω σκεφτει ακομα αν κ κατι εχω στο μυαλο μου.Σκεφτομαι να κινηθω σε hp η dell γυρω στα 350-400ευρω.Ακουω προτασεις κι απο σας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισης για τροφοδοτικο πιστευω πως για το χαμηλων ενεργιακων απαιτησεων συστημα που θα φτιαξεις , μπορεις αν αρκεστεις σε ενα ποιοτικο psu γυρω στα 80€. Πχ αυτο καλο φαινεται και ειναι και corsair που οπως ειπες σου αρεσουν :

http://www.plaisio.g...U-CP-902004.htm

Αν θελεις να δωσεις κατι παραπανω, παρε απλα κατι πιο efficient(80 gold), οχι με μεγαλυτερο wattage.

Σκεψου οτι το δικο μου συστημα με gigabyte z77-ds3h, i5 3570k , ενσωματωμενη intel gpu hd4000, 3 σκληρους δισκους καταναλωνει σε browsing περι τα 40watt μονο, ενω σε full load δεν ξεπερναει τα 150watt.

Με τα χρηματα που εξοικονομεις, να παρεις ενα ups.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...