Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενεργοποιήστε 43 κρυφά retina (3200×2000) wallpapers στο mountain lion. > http://osxdaily.com/...-mountain-lion/

post-227308-0-63003100-1349285599_thumb.jpeg

Κυριάκο ευχαριστούμε, αλλά τις είδα όλες και το 90% είναι μπιμπικιασμένες ή θολές... Σίγουρα είναι ωραία θέματα όμως.

Πάντως αν έχετε έτσι μια μικρή «ψώρα» με wallpapers ή φωτογραφία γενικότερα σας συνιστώ αυτό το site στο οποίο ανεβάζουν φωτογράφοι δικές τους φωτογραφίες ή σχεδιασμένες CG (Computer Graphics).

Σήμερα ήρθε στα χέρια μου μια GTX 660 και μαντέψτε τι έκανα ακριβώς μόλις την άνοιξα..

Με ολοκαινούριους οδηγούς για το mountain 10.8.2 και καινούριους Cuda είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς η σειρά 6xx της nVidia στο OsX.

Κυριάκο ευχαριστώ που επιβεβαίωσες αυτό που υποψιαζόμουν 1 μήνα πριν ως πολύ καλή αγορά τη συγκεκριμένη κάρτα για hackintosh και όχι μόνο. Αυτό το οποίο δεν έχω ελέγξει, είναι αν το PCIe gen.3 έχει διαφορά γενικώς στην απόδοση της κάρτας γενικά και συγκεκριμένα στα hackintosh. Εσύ είσαι στο z68 με την GTX660 ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πράγματι δεν το είχα ψάξει όπως είχα γράψει για vmf κάρτα την 660 από εκείνη την μέρα που το συζητήσαμε άρχισα να το βλέπω..

και η 670 πρέπει να είναι φοβερή,αν κάποιος έχει να διαθέσει παραπάνω χρήματα.. Πάντως όπως πολλάκις έχουμε γράψει Mountain=nVidia..

λίγο τα φώτα σας. με εμαφανιζει αυτο το panel με πληροφορίες οπου παω το mouse μάλλον τα παιδιά πάτησαν κατι αλλα δεν ξερω απο που ηρθε και πως φευγει. thnks

2012101811309.png

Ειδη ξερουμε οτι η GTX480 ειναι σαν GTX570 και η GTX660 ειναι λιγο καλυτερη (σε FPS) . Με τρωει εδω και 2 μηνες οτι εχω χαμηλο σκορ στον 3770Κ , αλλα δεν μπορω να κανω κατι . Ολα τα screenshoots που εχω δει με stock CPU εχουν παραπανω σκορ ... Στο smbios.plist φαινομαι σαν MacPro 3.1 (*default) εχω δοκιμασει το MacPro 4.1 και 5.1 αλλα οταν παω να μπουταρο εχω Kernel Panic .

ΥΓ Ακομα περιμενω καποια πραγματα για το 2ο hackintosh server που λεγαμε . Οταν παραλαβω και το στησω θα ενημερωσω με διαφορες και bench εδω .

post-142084-0-12077400-1350562168_thumb.png

post-142084-0-14853600-1350562196_thumb.png

post-142084-0-89817500-1350562242_thumb.png

Με UEFI Mountain,και stock εκεί που είσαι μια χαρά είσαι.. και 1000 geekbanch πόντους να πάρεις παραπάνω με αλχημείες δεν θ'αλλαξει τίποτα στην καθημερινότητα σου.. Προτίμησε το native έναντι όλων των άλλων,είναι αυτό που σου δίνει όλη την συμβατότητα και σου επιτρέπει να κοιμάσαι και ήσυχος..

Με ολα αυτα δεν κοιμαμαι ποτε ησυχος ! Ευχαριστω παντως :-)

Καλησπέρα φίλε, μια ερώτηση... Χρησιμοποιείς τον Η/Υ ως εργαλείο για κάποια δουλειά; Όπως επεξεργασία εικόνας, ήχου, βίντεο, animation...?

Να ρωτήσω κι εγώ τους ειδικούς, αφού από Hackintosh δεν σκαμπάζω. Με το παρακάτω rig έχω ελπίδες να στήσω κάτι?

CPU: 3570k

MB: Asrock Z77 Extreme4 (ξέρω ότι εδώ είναι όλο το παιχνίδι)

RAM: 16GB Vengeance (4x4)

VGA: 5850 CF (καλά δεν καίγομαι και για το CF)

SSD: Sandisk Ultimate 120GB

HDD: Πολλούς. Το HACK αν μπορέσει να στηθεί θα στηθεί σε έναν Raptor 74GB

PSU: Seasonic M12D-750

Τι λέτε, ΟΡΕ?

Οχι το τροφοδοτικό σου πρέπει να είναι modular :P

Πάτε κ παίρνετε asrock κ μετα θέλετε κ hackint0sh έτσι ? Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι.. :P

....και αφού πήρα μια μικρή εκδίκηση από το chapter "συνθέσεις" ας πούμε κ τίποτα σοβαρό.

Το c/f το ξεχνάς όχι ότι δεν μπορείς να το έχεις απλά δεν λειτουργεί. H 5850 δεν ενδεικνύεται για mountain αλλά δουλεύει.

Με την μητρική σου υπάρχει άλλος ένας που προσπαθεί και το αντιμετωπίζει με χιούμορ.. σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο.. είναι δύσκολη - όχι ακατόρθωτη - αλλά θέλει εμπειρία και ψάξιμο.. http://www.tonymacx86.com/mountain-lion-desktop-support/64880-asrock-z77-extreme-4-m-mountain-lion.html#post416879

*Τα στοιχεία της δείχνουν και είναι συμβατά (ήχος δίκτυο κλπ) τώρα που μπορεί να φτάσει αυτό σε τελική μορφή αβέβαιο.. το σίγουρο ΠΟΛΥ διάβασμα ! και αν το θέλεις ποσοστό αφού ρώτησες για ελπίδες έχεις ένα 60% να πετύχεις.(όχι εσύ η μητρική :P )...

Οχι το τροφοδοτικό σου πρέπει να είναι modular :P

Πάτε κ παίρνετε asrock κ μετα θέλετε κ hackint0sh έτσι ? Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι.. :P

....και αφού πήρα μια μικρή εκδίκηση από το chapter "συνθέσεις" ας πούμε κ τίποτα σοβαρό.

Το c/f το ξεχνάς όχι ότι δεν μπορείς να το έχεις απλά δεν λειτουργεί. H 5850 δεν ενδεικνύεται για mountain αλλά δουλεύει.

Με την μητρική σου υπάρχει άλλος ένας που προσπαθεί και το αντιμετωπίζει με χιούμορ.. σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο.. είναι δύσκολη - όχι ακατόρθωτη - αλλά θέλει εμπειρία και ψάξιμο.. http://www.tonymacx8...html#post416879

*Τα στοιχεία της δείχνουν και είναι συμβατά (ήχος δίκτυο κλπ) τώρα που μπορεί να φτάσει αυτό σε τελική μορφή αβέβαιο.. το σίγουρο ΠΟΛΥ διάβασμα ! και αν το θέλεις ποσοστό αφού ρώτησες για ελπίδες έχεις ένα 60% να πετύχεις.(όχι εσύ η μητρική :P )...

Σ'αυτό υπάρχει πρόβλημα...

Ευχαριστώ για το link. Θα το παρακολουθήσω ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

nVidia Kepler (GTX680MX- GT650M) στα καινούρια iMac οπότε η σειρά 6xx επιβεβαιώθηκε ως η πιο συμβατή σειρά καρτών για το mountain όπως είχαμε προβλέψει - δοκιμάσει.. :wub:

"iMac uses NVIDIA’s new Kepler graphics architecture to deliver up to 60 percent faster graphics performance than the previous generation.1 That translates into more frames per second, smoother animation, and better responsiveness when you’re using graphics-intensive apps like 3D games, high-resolution photo and video editors, and more. If you choose the NVIDIA GeForce GTX 680MX on the 27-inch iMac, you get the best graphics performance available in an all-in-one computer."

post-227308-0-22178700-1351014954_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Οχι δεν κανω τπτ απο ολα αυτα που ειπες . Ρωτας γιατι εχεις στο μυαλο σου κατι συγκεκριμενο?

Απλά ρωτάω για τον αγώνα που κάνεις με τα Benchmarks... Κι αν γίνονται για καθαρά εκπαιδευτικούς λόγους όσον αφορά τα hackintosh και όχι μόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...