MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Στο stick του myhack έχεις βρει να βάλεις dsdt για την μητρική σου και να δοκιμάσεις ? Έχεις κάνει παράξενη συνταγή,έχεις z77 μητρική έχεις sandy επεξεργαστή,nVidia που οριακά υποστηρίζεται στο mountain,και μνήμες ? 667 ? Τι θέλω να πω με αυτό,ότι επειδή η συνταγή είναι "πρωτότυπη" φυσικά δεν θα βρεις οδηγό,και θέλει διάφορες "τσαχπινιές εμπειρίας" ώστε να ξεπεράσεις τα εμπόδια που έβαλες μόνος σου στον εαυτό σου.. οι οποίες πρέπει να είναι και λίγο "ψαχτές"σύμφωνα με την υπάρχουσα συνταγή.. Π.χ Θα σου ελεγα να πας με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών,αλλά ο 2400 έχει την HD2000 που είναι ασύμβατη,αν πάλι είχες την HD3000 που είναι συμβατή δεν θα την αναγνώριζε άμεσα γιατί το chipset είναι μεταγενέστερο,οι μνήμες δεν ξέρω αν έχουν αντίκτυπο σε όλο αυτό,γιατί στο hackintosh έχουμε ένα Fakesmc που παραμυθιαζουμε το osx οτι έχουμε firmware Mac τώρα αν βλέπει άλλες μνήμες μπορεί να μην τρώει το παραμύθι,κ ούτω κάθε εξής... Έχεις κανένα φίλο που να έχει φτιάξει κανένα μηχάνημα κ να έχει μια κάποια εμπειρία να σε βοηθήσει να ξέρει δηλαδή τα σίγουρα βήματα και αν δεν προχωράει να έχει και 2 μνήμες να σου δανείσει αν χρειαστεί ώστε να βγουν συμπεράσματα. ? Ειλικρινά θέλω να σε βοηθήσω αλλά δεν ξέρω πως.. Δες αυτό με το Dstd που σου έγραψα.. αυτό υποχρεώνει την μητρική να πατήσει στα πατήματα που αυτό ορίζει και έτσι ενδεχομένως να bootareis,δες επίσης αν η nVidia θέλει κανένα Pciroot για να ξεκινήσει σε πρώτη φάση. Υ.γ Η μητρική σου έχει και 2 via chipset ένα στον ήχο και ένα USB 3 ακόμα και να ξεκινήσεις θα είναι λίγο μπελάς να τα στρώσεις αυτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOANNHS-mac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Στο stick του myhack έχεις βρει να βάλεις dsdt για την μητρική σου και να δοκιμάσεις ? Έχεις κάνει παράξενη συνταγή,έχεις z77 μητρική έχεις sandy επεξεργαστή,nVidia που οριακά υποστηρίζεται στο mountain,και μνήμες ? 667 ? Τι θέλω να πω με αυτό,ότι επειδή η συνταγή είναι "πρωτότυπη" φυσικά δεν θα βρεις οδηγό,και θέλει διάφορες "τσαχπινιές εμπειρίας" ώστε να ξεπεράσεις τα εμπόδια που έβαλες μόνος σου στον εαυτό σου.. οι οποίες πρέπει να είναι και λίγο "ψαχτές"σύμφωνα με την υπάρχουσα συνταγή.. Π.χ Θα σου ελεγα να πας με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών,αλλά ο 2400 έχει την HD2000 που είναι ασύμβατη,αν πάλι είχες την HD3000 που είναι συμβατή δεν θα την αναγνώριζε άμεσα γιατί το chipset είναι μεταγενέστερο,οι μνήμες δεν ξέρω αν έχουν αντίκτυπο σε όλο αυτό,γιατί στο hackintosh έχουμε ένα Fakesmc που παραμυθιαζουμε το osx οτι έχουμε firmware Mac τώρα αν βλέπει άλλες μνήμες μπορεί να μην τρώει το παραμύθι,κ ούτω κάθε εξής... Έχεις κανένα φίλο που να έχει φτιάξει κανένα μηχάνημα κ να έχει μια κάποια εμπειρία να σε βοηθήσει να ξέρει δηλαδή τα σίγουρα βήματα και αν δεν προχωράει να έχει και 2 μνήμες να σου δανείσει αν χρειαστεί ώστε να βγουν συμπεράσματα. ? Ειλικρινά θέλω να σε βοηθήσω αλλά δεν ξέρω πως.. Δες αυτό με το Dstd που σου έγραψα.. αυτό υποχρεώνει την μητρική να πατήσει στα πατήματα που αυτό ορίζει και έτσι ενδεχομένως να bootareis,δες επίσης αν η nVidia θέλει κανένα Pciroot για να ξεκινήσει σε πρώτη φάση. Υ.γ Η μητρική σου έχει και 2 via chipset ένα στον ήχο και ένα USB 3 ακόμα και να ξεκινήσεις θα είναι λίγο μπελάς να τα στρώσεις αυτά.. άστα κατάλαβες τώρα για τι έχω ένα μήνα που παιδεύομαι έχω δοκιμάσει τα πάντα και χωρίς κάρτα γραφικών όσο για το dstd της μητρικής το έχω βρει είναι αυτό GA-Z77-D3H-DSDT-r14.ami επίσης και τα kext για τα driver 3041-VIA_VT2021 3041-AppleHDA.kext AtherosL1cEthernet.kext το πρόβλημα είναι ότι εκδοσή και να έχω δοκιμάσει από 10,6,8 και πάνω δεν την κάνει install μόνο την 10,6,6 δέχτηκε με την μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Έχει δικό του χαρακτήρα κ αντιδράσεις,αν μου λες ότι δεν bootares ούτε με dsdt.. πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που το εμποδίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Πρωτη φορα χρησιμοποιω το Like σε σενα Κυριακο ! Κατι λεει αυτο Η ενσωματομενη καρτα γραφικων του Intel Core i3 3225 σε παιδεψε καθολου? Ενας φιλος μου εδωσε την z77x d3h και την προοριζω σε μηχανημα που θα λειτουργει ως σερβερ. Οποτε σκεφτομαι να την πλαισιωσω με αυτον τον CPU (i3 3225) , χωρις εξτρα καρτα γραφικων , με 8gb Ram 4 Hdd 500gb σε Raid (αυτο ειναι το ποιο δυσκολο κομματι και ακομα ψαχνομαι ) ενα αρκετα ευρυχωρο κουτι και τροφοδοτικο Hamburg 530w . Εχει καποιος να κανει καμια παρατηρηση επ αυτου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Χαχαχα ,, Tnx κατ'αρχην για το like Στο ζητούμενο τώρα,ο i3 τα σπάει.. απλά. η μητρική ξέρεις δεν είναι η καλύτερη λόγω Via αλλά θα βρεις άκρη εσύ δεν σε φοβάμαι.. Η HD 4000 είναι 60% καλύτερη από την 3000 και την βλέπει αέρα,raid σε τι ? στο λειτουργικό ? Όχι.βάζεις SSD που έγιναν φτηνοί στο λειτουργικό και raid για τα υπόλοιπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ναι δεν το εγραψα οτι το λειτουργικο θα ειναι εκτος Raid . Ετσι το σκεφτομαι με SSD H' με καποιον αλλο ξεχωριστο . Λες για τον ηχο , υπαρχει λυση , πριν την παρω την ειχα διαβασει δεν ειναι κατι που θα με δυσκολεψει . Z77X D3H η Λυση Η HD 4000 είναι 60% καλύτερη από την 3000 και την βλέπει αέρα Αυτο ηθελα να ακουσω γιατι δεν ειχα ξανακανει εγκατασταση χωρις καρτα γραφικων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ωραία,! προχώρα ! ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν μπει "στον πάγκο" και να το δεις με τα μάτια σου ολα τ'αλλα ελέγχονται.. είμαι αισιόδοξος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Black Ops on Mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Sunday Hackint0sh Day on UEFI GA-Z68XP-UD3 with i7 2600 and HD 6870.. η 10.8.2 έβγαλε συμπληρωματικό update το οποίο είναι ασφαλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Τα πρώτα συμπτώματα της σειράς 6xxx της Ati τα βιώσαμε αυτό το σ/β με μια Saphire 6870. Η μη ανανέωση (πιθανόν λόγω διαζυγίου) των 6xxx drivers (kexts) στο mountain μας έκανε να επιστρέψουμε στο Lion απ'οπου ξεκινήσαμε μιας και όταν είχαμε αναπαραγωγή video και θέλαμε να πάμε fullscreen η το αντίθετο η κάρτα παρουσίαζε σοβαρό lagarisma,και μη ομαλή μετάβαση.. Πράγμα που δεν συμβαίνει ούτε με την ενσωματωμένη HD 3000 που αυτό τον καιρό λειτουργώ εγώ.. Κρατάω μια επιφύλαξη μόνο ως προς την υλοποίηση της κάρτας γι'αυτο θα μ'ενδιεφερε αν κάποιος έχει το ίδιο φαινόμενο με Ατι 6850/6870 και να μας πει και αυτός την άποψη του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σήμερα ήρθε στα χέρια μου μια GTX 660 και μαντέψτε τι έκανα ακριβώς μόλις την άνοιξα.. Με ολοκαινούριους οδηγούς για το mountain 10.8.2 και καινούριους Cuda είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς η σειρά 6xx της nVidia στο OsX. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2012 από MoviemakerGr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα ήρθε στα χέρια μου μια GTX 660 και μαντέψτε τι έκανα ακριβώς μόλις την άνοιξα.. Επαιξες black ops μηπως ?παρεπιπτοντως ευχαριστω πολυ τον φιλο moviemakerGr για την εξαιρετικη δουλεια χακιντος που εκανε στο πισι μου.Μπορει να ειχαμε προβλημα με την ασυμβατοτητα στο θεμα της 6870!!αλλα η δουλεια που εγινε μετεπειτα,ηταν εξαιρετικη.Αντε και στο μελλον να την παρω και εγω για να ηρεμησουμε επιτελους με της ασυμβατοτητες τις amd στο θεμα χακιντος απο εδω και περα.Καλοριζικη κιολας και καλοδουλευτη!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Είπαμε ότι το μισό Hackint0sh είναι ο κατάλληλος συνδυασμός hardware.. δυστυχώς το mountain έφερε αλλαγές σε αυτό,κάθε εμπόδιο όμως τελικά είναι για καλό.. Ευχαριστώ κ επιφυλάσσομαι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα. Ξερεις μηπως που μπορω να βρω ετοιμο dsdt για την asrock z68 pro3 gen3 με 2.30 bios περασμενο;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα. Ξερεις μηπως που μπορω να βρω ετοιμο dsdt για την asrock z68 pro3 gen3 με 2.30 bios περασμενο;; Sent from my iPhone using Insomnia 3 σημεία υπάρχουν αν δεν βρεις εκεί είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις αλλού.. Olaria - Tonymac - kexts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις