Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού δουλεύουν όλα τι το θέλεις το DSDT που σε πετάει έξω ? Με πιο bios είσαι ? Εγώ θα έκανα εγκατάσταση μόνο με την 3000 και μετά θα έβαζα την 6850.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανε το update και αν προκύψει πρόβλημα θα το λύσουμε.θέλει ξανά ήχο,τριμ, και ίσως ένα AppleACPIPlatform.kext δες και εδώ.

http://www.tonymacx8...html#post452776

Πρώτο boot από ένα brand new μικρο με ivy i3 3225 k φυσικά HD 4000 πολύ καλό skore με 8GB μνήμη θα φτάσει κοντά μπορεί κ να ξεπεράσει τα 8000. :devil:

post-227308-0-43139300-1348159271_thumb.jpeg

προσπαθω να βαλω mac os mountain lion στο pc μου .παρα τους 1000 οδηγους που υπαρχουν και το αμετριτο search που εκανα εχω χαθει..μπορει καποιος να με βοηθησει στο εστω αν μπορω να επιτυχω σε αυτο που θελω και κατα ποσο θα μπορει να δουλεβουν σωστα?

i7 2600k 3.4 ghz

ati radeon 6850 1gb ram

8gb ram 133mhz

intel mother board dp67bg b3

Ευχαριστω

http://www.enternity.gr/Article/Mac-OS-X-%CF%83%CE%B5-PC/6122.html?page=1

http://howtomacospc.wordpress.com/

H θα αλλάξεις μητρική η θα πρέπει να έχεις βοήθεια από κάποιον που να μπορεί να κατασκευάσει dsdt για την μητρική σου και μετά να το διορθώσει κιόλας..(και αμφίβολο που θα φτάσει) αλλά γενικά με την ιντελ θα έχεις προβλήματα κ στον ήχο και στο ethernet. δυστυχώς είναι τα πιο ασύμβατα motherboard για αυτή την δουλειά.

επειδη δεν μπορω να διαβασω 270 σελιδες .......

εχω ενα απλο pc μονο για σερφαρισμα με αυτην την Μ/Β GA-D525TUD Link.png Site: '>http://www.newegg.co...813128452']

http://www.amazon.com/GIGABYTE-GA-D525TUD-1-8GHz-BGA559-Motherboard/dp/B00429N0OS

δεν ξερω εαν μπορω ,,,και πως να βαλω Mac OS X ,εαν δεν μπορω θελω να μου υποδειξεται το πιο φθηνο - συμβατο hardware με Mac OS X επαναλαμβανω το θελω μονο για σερφαρισμα και για εξοικιωση σε περιβαλον Mac OS X .

ααααααα ...το λειτουργικο που το βρησκω σορρυ αλλα εχω μαυρα μεσανυχτα απο Mac

αξιζει να ασχοληθω ή θα μου σπασουν τα νευρα ;;;;;

ευχαριστω

H θα αλλάξεις μητρική η θα πρέπει να έχεις βοήθεια από κάποιον που να μπορεί να κατασκευάσει dsdt για την μητρική σου και μετά να το διορθώσει κιόλας..(και αμφίβολο που θα φτάσει) αλλά γενικά με την ιντελ θα έχεις προβλήματα κ στον ήχο και στο ethernet. δυστυχώς είναι τα πιο ασύμβατα motherboard για αυτή την δουλειά.

sry τωρα το ειδα.αν βαλω καρτα ηχου συμβατη και usb wifi ?

sry τωρα το ειδα.αν βαλω καρτα ηχου συμβατη και usb wifi ?

@ Στέλιο πάντα τα προβλήματα θα είναι πιο μπροστά από εσένα με την intel .. και οικονομικά όμως νομίζω ότι σε συμφέρει τελικά να πουλήσεις αυτή την μητρική και να πάρεις μια z68 Gigabyte η οποία θα δώσει και άλλο αέρα στην εξαιρετική cpu που έχεις.

@ Γιώργο με atom επεξεργαστή και αυτό το chipset πρέπει να είσαι guru για να καταφέρεις ακόμα και τα snow,για την σύνθεση που θέλεις σου έχω στείλει πμ.

Δυστυχώς μια καλή αρχή με το κατάλληλο hardware είναι παραπάνω από το ήμισυ του παντός στο Hackint0sh.

Για σας φίλοι μου insomniacs έχω το laptop Toshiba Satellite M100-164. Το laptop τώρα φοράει backtrack ενώ από μαμά έχει τα windows xp ! :)

και πειραματίζομαι πάνω του για να μάθω νέα πράγματα μήπως ξέρετε πως μπορώ να του περάσω το λογισμικό mac με τα drivers ? Αν γίνετε δηλαδή αυτό ... και αν μπορώ ποια έκδοση ?

Δεν έκανα καμια είδους αναζήτηση μέχρι στιγμής στο forum ή στο google γιατί ο χρόνος μου είναι ελάχιστος τώρα τελευταία οπότε συγχοριστεμε αν υπάρχει στο forum το ίδιο θέμα και αν υπάρχει στείλτε μου ένα link ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Υ.Γ.: Και αν έχετε δοκιμάσει πέστε μου και αν αξίζει δηλαδή αν θα πηγαίνει γρήγορα ! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα σου συνιστουσα iatkos εγω ειχα L2 (10.7.2) και εκανα update σε 10.7.4 χωρις κανενα προβλημα απλα πρεπει να ξερεις το hardware σου για να εγκαταστησεις τους καταλληλους drivers (τους διαλεγεις οταν κανεις την εγκατασταση)

τωρα εγω ηθελα να ρωτησω αν μπορει να μου πει καποιος επειδη προσφατα αλλαξα καρτα γραφικων και εβαλα την 7870 oc edition μολις bootαρα σε mac η μονη αναλυση που εχει ειναι 1024 Χ 700 και την καρτα δεν την αναγνωριζει εψαξα για kexts αλλα δεν βρικα κατι ξερει κανεις τι μπορω να κανω

Επεξ/σία από don1

Όχι κ πολλά πράγματα,μιας και η κάρτα που επέλεξες δεν είναι συμβατή με το osx.

Έχουμε αναφερθεί εκτενώς τον τελευταίο καιρό στις κάρτες γραφικών,λέγοντας ότι ακόμα και τις συμβατές 5770 6850 6870 κλπ σιγά σιγά αλλά σταθερά τις εγκαταλείπει η Apple, με τις καινούριες amd δε δεν ασχολείται καθόλου.Η μόνη σου ελπίδα είναι στο μέλλον να κυκλοφορήσει κανένα mac pro με amd πάλι,πράγμα λίγο απίθανο κατά την γνώμη μου,,

Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. Z77X-D3H doul boot efi legasy

(Intel Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz)

CPU Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz

Sandy Bridge 32nm Technology

Graphics 896MB GeForce GTX 275 (Point of View)

RAM 4,00 GB Single-Channel DDR3 @ 667MHz (9-9-9-24)

μπορώ να βάλω

OS X 10.8 Mountain Lion Hackintosh στο pc μου

δώστε τα φώτα σας παιδιά :shifty: για τι παιδεύομαι ένα μήνα :shock: και μου έρχεται να σπάσω το pc :P

Βρε Γιανναρα τι συνταγή έχεις ακολουθήσει 1) στο στήσιμο του συστήματος 2) πες μας τι έχεις δοκιμάσει κ δεν τα έχεις καταφέρει..

Ένας μήνας προσπάθειας είναι αρκετός για να έχεις φτάσει τουλάχιστον σε ένα καλό σημείο,έτσι λοιπόν μας κάνεις να σκεφτόμαστε πως να σε βοηθήσουμε για να τα καταφέρεις..

Αλλα ας κάνουμε μια αρχή πες μας τι έχεις διαβάσει και πως προσπάθησες..

Βρε Γιανναρα τι συνταγή έχεις ακολουθήσει 1) στο στήσιμο του συστήματος 2) πες μας τι έχεις δοκιμάσει κ δεν τα έχεις καταφέρει..

Ένας μήνας προσπάθειας είναι αρκετός για να έχεις φτάσει τουλάχιστον σε ένα καλό σημείο,έτσι λοιπόν μας κάνεις να σκεφτόμαστε πως να σε βοηθήσουμε για να τα καταφέρεις..

Αλλα ας κάνουμε μια αρχή πες μας τι έχεις διαβάσει και πως προσπάθησες..

λυπών έχουμε και λεμέ εκτός το ατέλειωτο διάβασμα σε διάφορους οδηγούς και παρακολουθήσεις βίντεο έχω φτάσει να κάνω boot άπω usb flash με το UniBeast Flash Drive η το myHack-3.1.2 όλα βάση οδηγών γίνονται σωστά το θεμα ειναι οταν κανο boot το usb τρέχει κανονικά και κόλλα στο παρακάτω μήνυμα

You need to restart Your computer hold down the power botton

until it turms off .than press the power button again αυτό μου βγάζει ενώ με το myHack-3.1.2 δεν εχο προβλιμα τρεχει κανονικά αλά μόλις πάνα κάνω install στον δίσκο κολλά έχω καταφέρει να περάσω το mac leon 10.6.6 αποκεί και περα τι ποτα ..........? και φώτο για να καταλάβεις post-248381-0-41876200-1349298525_thumb.jpgpost-248381-0-77983800-1349298503_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...