Vasilis 07 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 'Εχω lon 10.7.2. Χρειάζεται να περάσω και τα 2 update 10.7.3 &10.7.4 ή μόνο το τελευταίο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μονο το τελευταίο.. σε λίγες μέρες θα βγει κ το 10.7.5 αν θέλεις να το περιμένεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 'Εχω lon 10.7.2. Χρειάζεται να περάσω και τα 2 update 10.7.3 &10.7.4 ή μόνο το τελευταίο ? Αν θυμαμαι καλα μετα απο καθε update θελει παλι να βαλεις τον ηχο (μπορει και το LAN) να εχεις παντα καπου προχειρα τα KEXT γιαυτες τις συσκευες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 εγω εχω μια αλλη απορια στον Ι7 2700Κ που τον εχω overclocking στα Windows 7 λεει 4.5 ghz αλλα στο Mac OSX Mountain Lion Native Installation λεει 3.3 ghz υπαρχει περιπτοση να αναγνωρισει το overclocking to Mountain Lion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι υπάρχει πλέον τρόπος κ για το Uefi,αν και το hackint0sh θα ορίσει το max και όχι τα windows. Εγώ σε μια κ μόνη προσπάθεια τον πήγα 4.2 παραπάνω δεν δοκίμασα γιατί δεν είναι κάτι που μ'ενδιαφερει. Φυσικά χρειάζεται η κατάλληλη εγκατάσταση,με τα κατάλληλα πρόσθετα.DSDT κλπ. Καινούριο build μέσα σε 3 ημέρες για την 10.8.2 Beta Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα και πάλι σε όλους... Κυριάκο, βλέπω ότι είσαι με τα γραφικά της Intel. Περιμένεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο σε κάρτα για συμβατότητα ή έχεις ήδη κάρτα π.χ. Nvidia ή AMD και την δουλεύεις μόνο στα Windows ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Χαχα Όχι τίποτα από τα 2 . Η κάρτα έγινε "οικονομικός μετανάστης" για ένα δεύτερο Pc που θέλω να φτιάξω,δηλαδή είναι σχεδόν έτοιμο την Cpu περιμένω αυτή την εβδομάδα.βλέπεις η γνώση προηγείται της διασκέδασης μέχρι όμως να βγει το res evil 6 θα έχει επιστρέψει με άλλο πρόθεμα "660Ti". Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχα Όχι τίποτα από τα 2 . Η κάρτα έγινε "οικονομικός μετανάστης" για ένα δεύτερο Pc που θέλω να φτιάξω,δηλαδή είναι σχεδόν έτοιμο την Cpu περιμένω αυτή την εβδομάδα.βλέπεις η γνώση προηγείται της διασκεδάσεις μέχρι όμως να βγει το res evil 6 θα έχει επιστρέψει με άλλο πρόθεμα "660Ti". 660Ti εεεε;;; Μάλιστα... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τώρα στην επόμενη αναβάθμισή μου, σκέφτομαι την 660(σκέτο, χωρίς Ti), μιας και είδα μικρές διαφορές σε reviews με την Ti, έναντι στην 6870 που κοιτούσα για να είμαι hackintosh friendly. Αυτό το οποίο με στεναχώρησε είναι η μη υποστήριξη της AMD 7000 καθώς οι τιμές της είναι χώμα, όμως και η 660 στα 200€ +30€ μεταφορικά από Γερμανία είναι καλή περίπτωση. GTX 660 Review - Price AMD 7850 Price Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 H 6870 ήταν υπέροχη κάρτα (στο lion) κρίμα που την απομακρύνει όλο και περισσότερο.Εγώ δεν έχω διαβάσει ακόμα η αλήθεια είναι απλά επειδή είχα την 560ti τελευταία πάει "σοι το βασίλειο" κατά κάποιον τρόπο,όταν έρθει η ώρα θα ανοίξω και εγώ "τα βιβλία" κ πράγματι μπορεί ν'αλλαξει κ αυτό με ένα μικρο +- όπως λες και εσύ. Αυτό που θέλω να επισημάνω σε όσους σκέφτονται ν'αγορασουν τώρα κάρτα είναι να μην το κάνουν και να περιμένουν την 10.8.2 + 10 μέρες ώστε να σταθεροποιηθεί να έχουμε αποτελέσματα και μετά να αποφασίσει.. η 10.8.2 θα φέρει αλλαγές στο mountain και ίσως όχι υπέρ μας,μας έχει ψηλιασει περίεργα μέχρι στιγμής.. Όσοι είναι ενσωματωμένοι HD 3000 HD 4000 θα δουν καλύτερες μέρες από τις σημερινές κ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αυτό είναι το μόνο σίγουρο όπως και ότι από εδώ και κάτω θα παίξει πολύ nVidia. Υ.γ πολύ καλή vfm δείχνει η 660 http://www.hwcompare...eforce-gtx-660/ http://www.hwcompare...rce-gtx-660-ti/ http://www.hwcompare...eforce-gtx-670/ υ.γ 2 Διαβάζω αυτά που γράφω κ αντιλαμβάνομαι ότι μας έχει κάνει λίγο "καφετζούδες" αυτή η εταιρία προσπαθώντας πάντα να βρούμε τον "λάκκο στην φάβα" που παραδοσιακά κατασκευάζει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 H 6870 ήταν υπέροχη κάρτα (στο lion) κρίμα που την απομακρύνει όλο και περισσότερο.Εγώ δεν έχω διαβάσει ακόμα η αλήθεια είναι απλά επειδή είχα την 560ti τελευταία πάει "σοι το βασίλειο" κατά κάποιον τρόπο,όταν έρθει η ώρα θα ανοίξω και εγώ "τα βιβλία" κ πράγματι μπορεί ν'αλλαξει κ αυτό με ένα μικρο +- όπως λες και εσύ. Αυτό που θέλω να επισημάνω σε όσους σκέφτονται ν'αγορασουν τώρα κάρτα είναι να μην το κάνουν και να περιμένουν την 10.8.2 + 10 μέρες ώστε να σταθεροποιηθεί να έχουμε αποτελέσματα και μετά να αποφασίσει.. η 10.8.2 θα φέρει αλλαγές στο mountain και ίσως όχι υπέρ μας,μας έχει ψηλιασει περίεργα μέχρι στιγμής.. Όσοι είναι ενσωματωμένοι HD 3000 HD 4000 θα δουν καλύτερες μέρες από τις σημερινές κ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αυτό είναι το μόνο σίγουρο όπως και ότι από εδώ και κάτω θα παίξει πολύ nVidia. Υ.γ πολύ καλή vfm δείχνει η 660 http://www.hwcompare...eforce-gtx-660/ http://www.hwcompare...rce-gtx-660-ti/ http://www.hwcompare...eforce-gtx-670/ υ.γ 2 Διαβάζω αυτά που γράφω κ αντιλαμβάνομαι ότι μας έχει κάνει λίγο "καφετζούδες" αυτή η εταιρία προσπαθώντας πάντα να βρούμε τον "λάκκο στην φάβα" που παραδοσιακά κατασκευάζει.. Καφετζούδες και κουτσομπολιό... - Τα 'μαθες μαρή;; - Τι καλέ;; - Η Apple τα τζούγκρισε με την AMD τις προάλλες... - Γιατί καλέ;;; - Αφού η AMD το παίζει σε διπλό ταμπλό μαρή χαζάαα... Τι γιατί;;; Μια CPU μια GPU... Μια GPU μια CPU... - Καλά κάνει... Έχει τον «κώλο» και τα κάνει τα «κουνήματα»... - Καλά κάνει - καλά κάνει αλλά τώρα πήρε το μπούλο... Η Apple τρέχει στα φουστάνια της Nvidia τώρα... Και στο 'λεγα.. Δε στο 'λεγα;;; - Άσε μας μωρέ καημένη... Σιγά την Nvidia... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 660Ti εεεε;;; Μάλιστα... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τώρα στην επόμενη αναβάθμισή μου, ... , όμως και η 660 στα 200€ +30€ μεταφορικά από Γερμανία είναι καλή περίπτωση. GTX 660 Review - Price AMD 7850 Price Γιατι να την παρεις απο Γερμανια ? Μια Χαρα μαγαζι http://www.skroutz.gr/s/2348518/Gigabyte-GeForce-GTX-660-2GB-OC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μια απορια για του μου εχουν σπασει τα νευρα στο hackintosh Στο Chameleon Boot Loader εχω κρυψει τους δισκους που δεν θελω να φενονται Windows 7 HDD DATA WINDOWS 7&8 Data το θεμα ειναι οταν ανοιγω το Ηackintosh θελω να βγαζει ΜΟΝΟ Τον δισκο του mac και ΟΧΙ ολους τους αλλους κανα τρυκ να τους κανω hide ? δοκιμασα το onyx αλλα ματαια αν μπωρει καποιος μου λεει τσιουζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι να την παρεις απο Γερμανια ? Μια Χαρα μαγαζι http://www.skroutz.g...660-2GB-OC.html Σωστός... Σε ευχαριστώ, μόνο που όταν έκανα το post η καλύτερη τιμή skroutz ήταν στα 280. Πάντως Γερμανία παίζουν γενικά καλές προσφορές. Όπως... 240GB OCZ Vertex III Max IOPS SATA 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) 10.8.2 is Out Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 το καταφερες ρε θηριο και αυτο το update??? δεν μου καθεται τι εγκαταστασεις απο την αρχη εχω φαει σκαλωμα κανω εγκατασταση απο την αρχη το ML OSX ξεκιναει βαζω το 10.8.1 update ολα καλα βαζω το 10.8.2 μετα απο reboot ολα καλα βλεπει και την 6850 δεν βλεπει ηχο και δυκτιο παω και βαζω απο το pack που υπαρχει για την GIgabyte Gigabyte Z68X-UD3H-B3 pack for Mountail Lion τα βαζει κανω reboot ολα καλα οταν ομως παω να βαλω dsdt και τα υπολοιπα fixes περνω τα δεοντα......προσπαθησα με το Multibeast για ML αυτο δεν προλαβα να δω ουτε το μηλαρακι στην αρχη κανα Hint ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις