Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό στο πόκερ λέγεται "ούτε επαφή" Δηλαδή ο kernel δεν βρίσκει μητρική ούτε για ένα "Hello"..

Αυτό σημαίνει ότι θέλει άλλη λογική εντελώς από αυτή την προσέγγιση που προσπάθησες.. βρες αναφορά στην μητρική σου και το τρόπο που κάποιος άλλος το έχει προσεγγίσει..

Το θέμα είναι να μην απογοητεύεσαι,και εγώ αν πήγαινα να κάνω μοντάζ το ίδιο αποτέλεσμα προφανώς θα έπαιρνα.. ;)

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο iAtkos πρέπει να κατεβάσω για την τελευταία έκδοση του Mountain Lion??

Δεν υπάρχει αυτό ακόμα Simo .. και ούτε θα υπάρξει στην επιτυχημένη μορφή του L2 γιατί το τρυκακι του iAtkos να μετατρέπει όλα τα μηχανήματα σε 32bita για να κερδίζει συμβατότητα εδώ δεν λειτουργεί κ τα έχει βρει σκούρα.. Το mountain είναι αυτούσιο x64.

Το hakintosh μου εχει προβλημα στο να ξυπνησει σωστα απο sleep. Το sleep δουλευει κανονικα αλλα οταν παταω καποιο σε πληκτρολογιο/ποντικι, παιρνει μπρος η μητρικη, αλλα ολα τα usb ειναι νεκρα και η οθονη παραμενει σε power save mode.

Δοκιμασα με flag, darkwake=0/1 αλλα τιποτα. Τι επιλογες στο power save τις εχω ολες ενεργοποιημενες και το speedstep δουλευει κανονικα.

Καμια ιδεα?

Η δική μου μητρική ξυπνάει κανονικά και lagαρει για 3" μόνο το mouse,κοίτα αυτά διορθώνονται μόνο με dsdt και διορθώσεις σε αυτό απ'οτι ξέρω, αν θέλεις να ασχοληθείς με αυτό προς τα εκεί ψαξτο.Εγώ επειδή δεν βάζω sleep κανέναν υπολογιστή είμαι του on/off δεν με έχει απασχολήσει ποτέ ούτε παλιότερα που δεν είχαμε uefi bios. Bios έχεις το καινούριο που έβγαλε η GByte ?

bios ναι με το τελευταιο το uefi ειμαι και ειναι dsdt free οπως καταλαβες, το εψαξα πολυ αλλα τιποτα. Ουτε εγω χρησιμοποιω sleep απλα μπορει να στησω καποιο μηχανακι στο μελλον για φιλο, με hakintosh, κι αυτος θα το δουλεψει.

Στηστου καλύτερο από το δικό σου τότε.. :P Η αλήθεια είναι οτι ο tony μας έχει σκίσει με τις Gbyte και έτσι δεν έχουμε πολλές δοκιμές από άλλες μητρικές που μπορεί να είναι καλύτερες.. να μην σου πω ότι είμαι έτοιμος να ρισκάρω και να πάω σε Asus αν πάρω z77..

• Like 1

Πάντα θα υπάρχουν οι ... λύσεις (αστειεύομαι). Όποιος θέλει να μου την δώσει να την τεσταρω ευχαρίστως.. :P

post-227308-0-41822200-1347291193_thumb.jpg

Link.png Site: Πηγή κ Λεπτομέρειες.

εγω πάντως με αυτήν GA-Z77-DS3H (rev. 1.0) ολα δουλεύουν τέλεια. περιμένω μονο το usb3, το βλέπει native αλλά δεν πιάνει της μεγάλες ταχύτητες.

Και εγω ειμαι κατοχος της GA-Z77-DS3H (rev. 1.0) και ολα δουλευουν ρολοι: intel hd4000, sleep, wake from sleep,restart, audio, network κλπ.

Στηνω hackintosh απο την εποχη του 10.4 και πρωτη φορα ειχα τοσο ευκολο και απροβληματιστο install. Το UEFI των gigabyte βοηθαει πολυ.

Εγκατασταση εγινε με unibeast και μετα εβαλα το multibeast για να περασv τον chimera bootloader+smbios. Η εγκατασταση ειναι χωρις DSDT.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...