pan-pan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 kalispera. Exw egkatastisei ta mac os x 86 alla den exw kali analisi. Exw mia geforce4 ti 8440. To epsaksa ligo kai brika auto QE and CI both not working. 1280x1024x32 working with modification to apple.com.Boot.plist. Macvidia Driver also not working in 10.4.3! Ti sto kalo prepei na kanw gia na paiksei swsta giati den me boi8aei ka8olou. Sory gia ta greeklish alla akoma den exw balei ellinika... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkr41 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 http://forum.insanelymac.com/index.php?showforum=85 is your friend Θέλει αρκετό ψάξιμο, αλλά θα βρείς τα πάντα Χωρίς QE πάντως θα σέρνονται τα πάντα σε ότι αφορά τα γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 H lisi telika itan to macvidia. Alla na se rwtisw kati ? Ti einai auto to QE pou blepw pantou. Kai kati allo. Mipws kserei kanenas ti karta diktuou na balw gia na tin blepoun kanonika? Giati auti pou exw an kai tin blepei mia xara kai pernei kai ip otan paw na tis kanw configure crasarei... An ftiaksw kai auto eimai komple!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkr41 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Quartz_Compositor Μέχρι να το φτιάξω, σερνόταν οτι είχε σχέση με γραφικά (από screensaver μέχρι αναπαραγωγή divx). Για την κάρτα δικτύου, είναι αρκετές που παίζουν. Ρίξε μια ματιά εδω: http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=258 Αν κάνεις ένα search πάντως με το μοντέλο της, πιθανότατα θα βρεις λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Realtek, 3Com & Intel paizoun (zaxari) ap'oti exo dokimasi (Y) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CAMELSAT Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια λιγο βοηθεια αν εχετε την καλοσυνη γιατι η θα το σπασω το ρημαδι η θα παρω αλλο......... Εχω ένα P4 2.66 board albatron PX865 PE PRO (τρομαρα να του ΄ρθει) 2χ 512 μνημη. Εκανα πειραμα να βαλω το macosx86 native στο pc και εχω τα παρακατω προβληματα...... Κανω εγκατασταση κανονικα απο το DVD σε ενα HD seagate 80g Ολα καλλα ακομα και η διαμορφωση γινεται σωστα εγκαθισταται το συμπαν ολο και εκει που λεω πως ολλα καλλα............στο τελος της εγκαταστασης δεν κανει επανεκκινηση....απλα γυριζει γυρω γυρω ο γνωστος κυκλος απο παυλες.....................τελος παντων κανω restart απο το κουμπι και ξεκιναω απο το σκληρο...... Ξεκιναει το darwin και μετα εμφανιζεται το "δαγκωμενο μηλο" .......υστερα....η γαλαζια οθονη και το ποντικι και υστερα..............τιποτα......απολυτως τιποτα......μονο το ποντικι κουναω και τιποτε αλλο δεν συμβαινει....λες και εγκατεστησα μια γαλαζια οτηονη και ενα ποντικι............μπορει κανεις να μου πει τι κανω λαθος? Eυχαριστω εκτων προτερων...................:-| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 καλησπέρα σε όλους. Μήπως ξέρετε αν δουλεύει το MacOS X στο Toshiba A100-912 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkr41 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ρε παιδια λιγο βοηθεια αν εχετε την καλοσυνη γιατι η θα το σπασω το ρημαδι η θα παρω αλλο.........Εχω ένα P4 2.66 board albatron PX865 PE PRO (τρομαρα να του ΄ρθει) 2χ 512 μνημη. Εκανα πειραμα να βαλω το macosx86 native στο pc και εχω τα παρακατω προβληματα...... Κανω εγκατασταση κανονικα απο το DVD σε ενα HD seagate 80g Ολα καλλα ακομα και η διαμορφωση γινεται σωστα εγκαθισταται το συμπαν ολο και εκει που λεω πως ολλα καλλα............στο τελος της εγκαταστασης δεν κανει επανεκκινηση....απλα γυριζει γυρω γυρω ο γνωστος κυκλος απο παυλες.....................τελος παντων κανω restart απο το κουμπι και ξεκιναω απο το σκληρο...... Ξεκιναει το darwin και μετα εμφανιζεται το "δαγκωμενο μηλο" .......υστερα....η γαλαζια οθονη και το ποντικι και υστερα..............τιποτα......απολυτως τιποτα......μονο το ποντικι κουναω και τιποτε αλλο δεν συμβαινει....λες και εγκατεστησα μια γαλαζια οτηονη και ενα ποντικι............μπορει κανεις να μου πει τι κανω λαθος? Eυχαριστω εκτων προτερων...................:-| Το έπαθα όταν πήγα να αναβαθμίσω σε 10.4.9 Πρέπει να είναι πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σου. Επέλεξες το σωστό πακέτο κατά την εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Το έπαθα όταν πήγα να αναβαθμίσω σε 10.4.9Πρέπει να είναι πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σου. Επέλεξες το σωστό πακέτο κατά την εγκατάσταση; Πως επιλεγεις πακετα φιλε μου κατα την εγκατασταση? Για πες μου και μενα μπας και αναβαθμιστω απο την 10.4.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CAMELSAT Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Το έπαθα όταν πήγα να αναβαθμίσω σε 10.4.9Πρέπει να είναι πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σου. Επέλεξες το σωστό πακέτο κατά την εγκατάσταση; Φιλε κατα πασα πιθανοτητα εχεις δικιο μιας και σιγουρα ξερεις πολλα παραπανω για το θεμα απ΄οτι εγω, λοιπον... Εχω την ATI RADEON 9600 AGP 256 Στην εγκατασταση "τικαρα" οτι ειταν σχετικο με intel και Radeon (αν και γραφει κατι σχετικο με mobility που δεν καταλαβα) Το ζητημα ειναι πως εαν ειναι θεμα μια ρυθμισης ειναι κριμα να μην καταφερω να το εγκαταστησω. Αν καποιος μπορει να βοηθησει θα ειμαι ευγνωμον. Ευχαριστω και παλι:razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CAMELSAT Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ayto einai to proto post apo macosx x86 sygnomh gia ta greeklish alla den ksero akoma pos na grapso ellhnika lol tha koitakso pos ginetai kai tha epaneltho:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morrissey Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Τελικά camelsat τι έφταιγε? γιατι έχω και εγω το ίδιο πρόβλημα και εχω επίσης και εγώ ati κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkr41 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Πως επιλεγεις πακετα φιλε μου κατα την εγκατασταση? Για πες μου και μενα μπας και αναβαθμιστω απο την 10.4.3 Σε κάποια στιγμή, όταν τρέχεις τον installation wizard δίπλα στο κουμπί next εμφανίζεται ένα κουμπί custom. Το πατάς κι επιλέγεις οτι θέλεις. CAMELSAT οι mobility είναι για laptop. Δεν έπρεπε να βάλεις αυτόν τον driver Αφού το έφτιαξες, πάλι καλά. Ψάξου για αναβάθμιση τώρα σε 10.4.9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Καλημερα.Λοιπον καταφερα και εκανα την ενσωματωμενη καρτα δικτυου μου να παιξει αλλα συνεχιζω να εχω το εξης προβλημα οπως και με οποια αλλη καρτα εχω δοκιμασει να βαλω. Δεν μπορω να την παραμετροποιησω μονος μου.Για να παρει ip μονο μεσω dhcp. Με το που παταω configure crassαρει.0 Ενα λαθος που μου βγαζει ειναι αυτο System Preferences(369,0xa000e3a0) malloc: *** error for object 0x25d6020: Non-aligned pointer being freed (2) System Preferences(369,0xa000e3a0) malloc: *** set a breakpoint in szone_error to debug System Preferences(369,0xa000e3a0) malloc: *** error for object 0xdc30790: incorrect checksum for freed object - object was probably modified after being freed, break at szone_error to debug System Preferences(369,0xa000e3a0) malloc: *** set a breakpoint in szone_error to debug Bus error please HELP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Λοιπον παλευω να βαλω την εκδοση 10.4.8 Η εγκατασταση ολοκηλρωνεται κανονικα. Κανει το reboot και βλεπω το μηλαρακι και το αλλο να γυρναει απο κατω. Εκει που χαιρομαι τσουπ να σου ενα απογορευτικο. Μπορει καοιος να μου πει τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση? Πως μπορω να δω τι φταει και να το διορθωσω? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις