basileios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δεν έχουμε ακόμα κανένα νεο για usb3 σε z77?? το αναγνωρίζει αλλα δεν έχουμε ακόμα της ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulnick Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 καπησπερα κι απο μενα! αρρωστησα κι εγω με τη φαση χακιντος και ειπα να ξεκινησω διαβασμα. εχω το συστημα της υπογραφης μου και δεν εχω καταφερει να φορτωσω λειτουργικο. μεχρι τη φαση του iboot εφτασα αλλα μεχρι εκει. καποιος με αυτο το συστημα που τα καταφερε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Κατέβασα ένα MacOS 10.7 GM, το έκανα unrar και τα περιεχόμενα του φακέλου είναι όπως στην εικόνα παρακάτω. Πώς θα το στήσω στο vm player? Θα το κάνω iso? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ήταν σε rar μορφή η ήταν σε dmg και εσύ το αποσυμπίεσες ? γιατί δεν κατέβασες κατ'ευθειαν ένα iso να το κάψεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Σε zip ήταν τελικά. Βασικά αυτό βρήκα, αυτό κατέβασα. Δεν ήξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 οπότε πάλεψε το να το κάνεις iso όπως είπες, η αλλιώς βρες iso.. (γεμάτος ο κόσμος) η και dmg to iso .. όλες οι επιλογές δικές σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimsk74 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα εχω το lion σε εναν 2.5 και θελω να το περασω σε εναν ssd, γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα για clone ωστε να μην κανω παλι εγκατασταση κλπ. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 οπότε πάλεψε το να το κάνεις iso όπως είπες, η αλλιώς βρες iso.. (γεμάτος ο κόσμος) η και dmg to iso .. όλες οι επιλογές δικές σου.. οκ, σ ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Carbon copy αλλά εγώ έχω δει πολλούς ssd να μην αντέχουν το mirroring.. πέρα από αυτό θα χρειαστείς και bootloader,δεν λειτουργεί με αντιγραφή.Με λίγα λόγια αν έχεις κάνει εσύ την εγκατάσταση και την ξέρεις καλό είναι (αυτό θα έκανα εγώ) να την ξανακάνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimsk74 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ενας φιλος μου ειπε τωρα για το stellar clone drive οτι θα δουλεψει σιγουρα και χωρις bootloader, το εχει δοκιμασει κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 οπότε πάλεψε το να το κάνεις iso όπως είπες, η αλλιώς βρες iso.. (γεμάτος ο κόσμος) η και dmg to iso .. όλες οι επιλογές δικές σου.. Bρήκα MacOS X Lion 10.7 iso. Άλλες πληροφορίες δεν έχω ακόμα. Ελπίζω να κάνει για το hw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ ενημέρωσε μας τελικά τι κατάφερες.. Καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
android7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 καλημέρα, θα ήθελα λίγο τα φώτα σας Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με hackintosh η mac , για να μην παιδεύομαι τσάμπα μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να περάσω κάποια έκδοση στο κάτωθι laptop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906468 , η μόνη αναβάθμιση που του έχω κάνει οτι του έχω βάλει 8GB μνήμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Χλωμό έως αόρατο μιας και δεν υπάρχει καμιά αναφορά ούτε για το laptop ούτε για την Ati. (με ένα μέτριας έντασης search) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
android7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Χλωμό έως αόρατο μιας και δεν υπάρχει καμιά αναφορά ούτε για το laptop ούτε για την Ati. (με ένα μέτριας έντασης search) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις