Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καπησπερα κι απο μενα!

αρρωστησα κι εγω με τη φαση χακιντος και ειπα να ξεκινησω διαβασμα.

εχω το συστημα της υπογραφης μου και δεν εχω καταφερει να φορτωσω λειτουργικο. μεχρι τη φαση του iboot εφτασα αλλα μεχρι εκει.

καποιος με αυτο το συστημα που τα καταφερε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατέβασα ένα MacOS 10.7 GM, το έκανα unrar και τα περιεχόμενα του φακέλου είναι όπως στην εικόνα παρακάτω. Πώς θα το στήσω στο vm player? Θα το κάνω iso?

post-228313-0-75056700-1346705292_thumb.jpg

οπότε πάλεψε το να το κάνεις iso όπως είπες, η αλλιώς βρες iso.. (γεμάτος ο κόσμος) η και dmg to iso .. όλες οι επιλογές δικές σου..

καλησπερα εχω το lion σε εναν 2.5 και θελω να το περασω σε εναν ssd, γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα για clone ωστε να μην κανω παλι εγκατασταση κλπ. ευχαριστω

οπότε πάλεψε το να το κάνεις iso όπως είπες, η αλλιώς βρες iso.. (γεμάτος ο κόσμος) η και dmg to iso .. όλες οι επιλογές δικές σου..

οκ, σ ευχαριστώ πολύ!

Carbon copy αλλά εγώ έχω δει πολλούς ssd να μην αντέχουν το mirroring.. πέρα από αυτό θα χρειαστείς και bootloader,δεν λειτουργεί με αντιγραφή.Με λίγα λόγια αν έχεις κάνει εσύ την εγκατάσταση και την ξέρεις καλό είναι (αυτό θα έκανα εγώ) να την ξανακάνεις..

Bρήκα MacOS X Lion 10.7 iso. Άλλες πληροφορίες δεν έχω ακόμα. Ελπίζω να κάνει για το hw.

καλημέρα, θα ήθελα λίγο τα φώτα σας :-)

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με hackintosh η mac , για να μην παιδεύομαι τσάμπα μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να περάσω κάποια έκδοση στο κάτωθι laptop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906468 , η μόνη αναβάθμιση που του έχω κάνει οτι του έχω βάλει 8GB μνήμη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...