Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με το που ανοιγει το iatkos,και λεει να πατησω enter η f8 για επιλογες κολαει εκει.ουτε ο σκληρος ανταποκρινεται ουτε το dvd.αν δεν πατησω κατι η μπαρα κυλαει αλλα μολις περασουν τα δευτερολεπτα για να μπει στο install τοτε κολαει και μενει στο iatkos.

εχω κατεβασει iatkos l2 και το εγραψα σε dvd+r dl με transmac.

επισης εχω δοκιμασει boot με sata mode , ahci , ide , virtualization on , off και uefi on , off .

Δημοσ.

δοκιμασα iboot και στο καπακι iatkos l2. με και χωρις safe mode εχω

es.osx86.driver. ev0 reboot

δεν βρισκει το kext. να ανεβασω φωτο?ψαχνωντας στο νετ πολλοι λενε να δοκιμασω το lion retail . και θα δουλεψει.

επισης νομιζω μου εβγαλε και κατι για waiting for root. σε καποια αλλη χρονικη στιγμη με εναν απο τους πολλους τροπους που προσπαθησα.ισως να ηταν και απο το snow leopard 1.6.1 που δοκιμαζα δεν θυμαμαι..

Δημοσ.

Παιδιά έχω αυτό το laptop:

Toshiba Satellite L750-1NJ

CPU: Intel Core i7 2670QM

GPU: NVIDIA Geforce GT520M

Motherboard: intel HM65

RAM: DDR3 8GB

Έχω κάψει το iAtkos L2 σε DVD, αλλά πάντα κολλάει στο μήλο. Έχω δοκιμάσει και τις εντολές -x, -v, busratio=20, cpus=1, cpus=2, arch=i386 αλλά τίποτα... Τι μπορώ να κάνω??

Δημοσ.

Παιδιά οι λόγοι μπορεί να είναι 1000δες .. Ο καθένας πρέπει να βρει το γιατί σύμφωνα με αυτό που γράφει ο υπολογιστής του σε -v mode η σε αναφορά στο ιντερνετ,η να δοκιμάσει με άλλη μέθοδο.. Το σίγουρο είναι οτι το hackint0sh και κυρίως σε φορητό είναι πιο δύσκολο και θέλει αρκετό διάβασμα.. Εγώ θεωρώ βάση εμπειρίας οτι και τα 2 laptop είναι συμβατά και μπορούν να γίνουν,τον ακριβή τρόπο θα έπρεπε και εγώ να τα έχω στα χέρια μου για να τον ξέρω..

Δημοσ.

Παιδιά τελικά το έβαλε το lion! Απλά αντί να βάλω το iAtkos L2 έβαλα το L1 και στο F8 έβαλα την εντολή -x -v cpus=1 busratio=20 arch=i386. Υπάρχουν όμως τα εξείς προβλήματα:

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για τα γραφικά και στο kexts.com δεν βρήκα για την κάρτα μου αλλά θα ψάξω κι αλού...

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για USB 2 και 3.

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για ήχο και Internet.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: εγώ στα kexts που είχε να επιλέξω στην εγκατάσταση έβαλα και το kext για USB 2 και για USB 3, οπότε κανονικά δεν θα δούλευαν οι USB??

Δημοσ.

Παιδιά τελικά το έβαλε το lion! Απλά αντί να βάλω το iAtkos L2 έβαλα το L1 και στο F8 έβαλα την εντολή -x -v cpus=1 busratio=20 arch=i386. Υπάρχουν όμως τα εξείς προβλήματα:

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για τα γραφικά και στο kexts.com δεν βρήκα για την κάρτα μου αλλά θα ψάξω κι αλού...

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για USB 2 και 3.

Δεν έχει εγκατασταθεί kext για ήχο και Internet.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: εγώ στα kexts που είχε να επιλέξω στην εγκατάσταση έβαλα και το kext για USB 2 και για USB 3, οπότε κανονικά δεν θα δούλευαν οι USB??

Με -x (safe mode) πως να δουλέψουν ?????

Δημοσ.

Συμβαίνει, φαύλος ο κύκλος...αν έχεις ιντερνετ τουλάχιστον μπορείς να τον σπάσεις φτιάχνοντας αρχικά την κάρτα γραφικών σου που χρειάζεται το -x και μετά περνάς στα υπόλοιπα.

Αλλιώς χωρίς usb ούτε kexts δεν μπορείς να περάσεις...

Δημοσ.

δεν ζητησα τον ακριβη τροπο,αλλα αν ξερεις(ξερετε) τι ειναι το es.osx86.driver. ev0 reboot . στο ιντερνετ ο καθενας λεει το μακρι και το κοντο του και ειπα μηπως εχετε εδω καμια ιδεα.εχει και ο γειτονας ιντερνετ 2mbps και δεν μπορω να κανω και πολλα..

Δημοσ.

Κάποια "συσκευή" που του είναι απαραίτητη δεν βρίσκει σε εκείνο το σημείο και κάνει reboot... Όσο πιο γρήγορα στο boot συμβαίνει αυτό τόσο πιο απαραίτητη είναι η συσκευή δηλ στο 1-2" κάτι διαβάζει λάθος στην μητρική επεξεργαστή στα 4-5" είναι κάρτα γραφικών στα 15 - 20" είναι ethernet η ήχος.. και δεν είναι ακριβός driver είναι ότι σε μια διεύθυνση που του δηλώνει το bios ότι θα βρει "αυτό"το βοοτ το βρίσκει κενό και δεν βρίσκει κάτι που να το καθοδηγεί κάπου αλλού..

Αυτό είναι μια υπεραπλουστευμενη λογική για να καταλάβεις τι παίζει ..

Δημοσ.

αρα το συμπερσμα ειναι?..αφου αυτο γινεται στην αρχη,σημενει οτι ειναι κατι σημαντικο.Η θα κανω καποια αλλαγη στο bios (τα εχω ηδη δοκιμασει ολα) η θα κανω καποια αλλαγη στο osx ( ?! )

Δημοσ.

Παιδιά οι λόγοι μπορεί να είναι 1000δες .. Ο καθένας πρέπει να βρει το γιατί σύμφωνα με αυτό που γράφει ο υπολογιστής του σε -v mode η σε αναφορά στο ιντερνετ,η να δοκιμάσει με άλλη μέθοδο.. Το σίγουρο είναι οτι το hackint0sh και κυρίως σε φορητό είναι πιο δύσκολο και θέλει αρκετό διάβασμα.. Εγώ θεωρώ βάση εμπειρίας οτι και τα 2 laptop είναι συμβατά και μπορούν να γίνουν,τον ακριβή τρόπο θα έπρεπε και εγώ να τα έχω στα χέρια μου για να τον ξέρω..

Δημοσ.

Συμβαίνει, φαύλος ο κύκλος...αν έχεις ιντερνετ τουλάχιστον μπορείς να τον σπάσεις φτιάχνοντας αρχικά την κάρτα γραφικών σου που χρειάζεται το -x και μετά περνάς στα υπόλοιπα.

Αλλιώς χωρίς usb ούτε kexts δεν μπορείς να περάσεις...

Kexts βρήκα τρόπο να περάσω, έχω ένα άλλο υπολογιστή οπότε μπορώ για να περάσω kexts να συνδέω τον σκληρό σε usb αντάπτορα και να τα περνάω με τον άλλο υπολογιστή. Όμως αφού χρειάζεται -x για να bootάρει, τότε και να τα περάσω τα kexts θα τα τρέξει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...