Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτά λέει η βιβλιογραφία..

Graphics: NVIDIA GT 525M 1GB Yes

WLAN: Atheros AR9285 Yes

LAN: Atheros AR8152 Yes

To bluetooth το ξεχνάς ο ήχος θα σε ταλαιπωρήσει λίγο ? για την camera δεν υπάρχουν αναφορές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτά λέει η βιβλιογραφία..

Graphics: NVIDIA GT 525M 1GB Yes

WLAN: Atheros AR9285 Yes

LAN: Atheros AR8152Yes

To bluetooth το ξεχνάς ο ήχος θα σε ταλαιπωρήσει λίγο ? για την camera δεν υπάρχουν αναφορές...

Ωραία σε ευχαριστώ. Το bluetooth και η κάμερα έτσι κι αλλιώς δεν με πολυενδιαφέρουν, για τον ήχο θα δω τι θα κάνω...

παιδιά καλημέρα και απο εμένα. έχω ένα turbo-x Laptop με i3 2310M CPU, nVidia GeForce 520M 4GB Ram DD3, W251HPQ( έτσι γράφει το ταμπελάκι απο κάτω μάλλον σχετήζεται με την motherboard) και θέλω να εγκαταστήσω τα Lion (iAtkos L2) ή τα Snow Leopard (iAtkos S3 Version 2). Μπορέιτε να με βοηθησετε σας παρακαλώ γιατί έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορω να βρώ τίποτα. σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Για τα laptop η διαδικασία είναι η εξής.Παίρνουμε μια κόλλα χαρτί και γράφουμε τα χαρακτηριστικά π.χ επεξεργαστή κ.γραφικών αποκωδικοποίηση ήχου και νετ adapters.. Μετά bootαρουμε σε έναν καθαρό δίσκο με την έκδοση που θέλουμε και αν είναι τυπου iAtkos κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές στο menu ανάλογα τα χαρακτηριστικά μας .. Τωρα το Clevo που δεν εχει αναφορες το καθιστα πιο δύσκολο.. Αλλά και probook που είναι το πιο συμβατό υποτίθεται σήμερα που διάβαζα γι'αυτο θέλει και 30 διορθώσεις για να δουλεύει σωστά.

Για τα laptop η διαδικασία είναι η εξής.Παίρνουμε μια κόλλα χαρτί και γράφουμε τα χαρακτηριστικά π.χ επεξεργαστή κ.γραφικών αποκωδικοποίηση ήχου και νετ adapters.. Μετά bootαρουμε σε έναν καθαρό δίσκο με την έκδοση που θέλουμε και αν είναι τυπου iAtkos κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές στο menu ανάλογα τα χαρακτηριστικά μας .. Τωρα το Clevo που δεν εχει αναφορες το καθιστα πιο δύσκολο.. Αλλά και probook που είναι το πιο συμβατό υποτίθεται σήμερα που διάβαζα γι'αυτο θέλει και 30 διορθώσεις για να δουλεύει σωστά.

Μάλιστα..... Οπότε δλδ τρέχα γύρευε. Τέλος πάντων. Κανένα boot flag με αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία σου έδωσα μπορείς να μου δώσεις τουτος ώστε να τα bootαρω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα προθέματα είναι για συγκεκριμένους λογούς το καθ'ενα δεν λειτουργούν όλα σε όλους τους υπολογιστές το ίδιο,δοκίμασε τα πιο διαδεδομένα οπως -x = safe boot arch=i386 για x32 bit.. με -v "βλέπεις τον κόπο σου" που λένε..

---------------------------

Η οικογένεια απέκτησε και άλλο μέλος σήμερα.. και έγινε triple boot.

post-227308-0-96677100-1345999852_thumb.jpg

Υ.γ. Τα 8 θέλουν ειδική εγκατάσταση σε ειδικό partition αλλιώς δεν θα τα εκκινήσει ποτέ ο Chameleon.

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1

Καλησπέρα στο παλιό μου pc είχα βάλει mac OS X και δούλευε πλήρως

με το τωρινό pc είναι amd και σκέφτομαι να βάλω σε virtual

Τι λέτε θα δουλέψει κανονικά ;

Έχω βάλει το VMware workstation 8 .

To pc μου

>PSU:CoolerMaster RealPower 520W
MoBo:Asus Sabertooth 990FX
CPU:AMD PhenomII x4 955 Black Edition
RAM:Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz (9-9-9-24)
GPU:Sapphire HD6850 1GB
SSD:OCZ Agility3 120GB
HDD:WD Caviar Blue 500GB
OD:Lite-On DVD-RW Black
Monitor:lg M2232D-PZ 1980x1080

Γιατί να μην δουλέψει ? τα Virtual είναι και για Amd αν θυμάμαι καλά,απλά υπολόγισετο δια δυο σε επιδόσεις..

Θα το βάλω και θα δω .

Τώρα τι αρχείο να βρω σε .iso ή σε .vmwr (κάπως λέγεται) ;

Κάτσε να σου πει κάποιος που να το έχει φρέσκο στο μυαλό του,εγώ μια φορά το χρησιμοποίησα μόνο στο πρώτο μου Hackintosh και από εκει και πέρα δεν είχα κανένα λόγο να το ξανακάνω ;)

Δοκίμασα με έτοιμο το εικονικό που το βρήκα έτοιμο σε μορφή vmw αλλά κολάι στην μήλο

Υ.Σ. Τελικά έβαλα την VMware workstation 9 όχι το 8 .

Συμπέρασμα Νο 3

Τα overcklocked hackint0sh ανήκουν στο παρελθόν με το UEFI Bios.. Το "Native" έχει αυτό το αντίτιμο..

Άρα πιστεύεις ότι δεν αξίζει να πάει κάποιος σε ξεκλείδωτο Ivy Bridge με τις αντίστοιχες power Ζ77 mobos (πχ UD5)?? Πάντως βλέπω αρκετά successful OCed builds στο tonymac

Αξίζει για άλλους λόγους,UEFI_O/C_Hackint0sh μέχρι στιγμής είναι ένα τρίπτυχο χωρίς επιτυχία..

Αυτά τα successful κάνουν 3 rebοot μέχρι να ξεκινήσουν,εμένα αυτό δεν μου κάνει.. σε άλλους μπορεί να κάνει..

και φυσικά στο φορουμ αναρτώνται μονο τα bench αποτελέσματα κ όχι πως φτάσαμε ως εκεί..

Αν δεις παλιότερα εχω μέτρηση χωρίς τίποτα ιδιαίτερο χαρχαλεμα στα 15500 τώρα δεν μπορώ να το πάρω αυτό εκτός κ αν κάνω rollback στο προηγούμενο bios.. και ούτε έχω καμιά διάθεση να αλλάξω το native powermanagement της Apple με άλλο πειραγμένο από εκεί και πέρα όλα γίνονται το θέμα είναι αξίζει ?

• Like 1

Αξίζει για άλλους λόγους,UEFI_O/C_Hackint0sh μέχρι στιγμής είναι ένα τρίπτυχο χωρίς επιτυχία..

Αυτά τα successful κάνουν 3 rebοot μέχρι να ξεκινήσουν,εμένα αυτό δεν μου κάνει.. σε άλλους μπορεί να κάνει..

και φυσικά στο φορουμ αναρτώνται μονο τα bench αποτελέσματα κ όχι πως φτάσαμε ως εκεί..

Αν δεις παλιότερα εχω μέτρηση χωρίς τίποτα ιδιαίτερο χαρχαλεμα στα 15500 τώρα δεν μπορώ να το πάρω αυτό εκτός κ αν κάνω rollback στο προηγούμενο bios.. και ούτε έχω καμιά διάθεση να αλλάξω το native powermanagement της Apple με άλλο πειραγμένο από εκεί και πέρα όλα γίνονται το θέμα είναι αξίζει ?

ty! είσαι σαφής.

παιδια εχω το λαπτοπ asus x54c sx100s .

motherboard hm65

cpu i3 2310 2.1ghz

ram 4 gb 1066 (2gb on board , 2gb on dimm)

graphics card hd 3000 shared memory

sound card realtek alc269

ethernet atheros ar8151

wlan atheros ar9285

hdd 320gb

usb 2 / 3

τι μπορω να κανω για την περιπτωση του?τι μπορω να βαλω ποιο ευκολα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...