Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο Z77 να κάνεις υπομονή,υπομονή,υπομονή. Δεν παίζουν ακόμα τα usb 3 όπως θα το θέλαμε,παίζουν όμως native με αυτές τις συσκευές που ΘΑ βγουν και ΘΑ υποστηρίζουν os X mountain.

Aυτο που έγραψα εγώ είναι για z68 και βγήκε και καλύτερη μέθοδος από αυτή,πάλι όμως μόνο για z68 η διαφορά είναι ότι τα z68 έχουν eltron controler ενώ στα Z77 είναι ενσωματωμένος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θελω να βαλω mac os καποια εκδοση οποια μου πειτε εσεις να τα δουλεψω να μπω στο κλιμα σε ενα hp probook 4330s.Αποτι εχω διαβασει ειναι συμβατο και μπορω να τα βαλω αλλα ειμαι ασχετος το πως και με τι τροπο να τα βαλω.Θελω να εχω dual boot με τα win 7 φυσικα.Με το usb stick δεν καταλαβαινω δεν τα κανω εγκατασταση στο δισκο του η απλα τα bootaro απο το υsb;αμα δεν εχω γινετε με με εξωτερικο σκληρο;ποιο τροπο μου συστηνετε να τα βαλω;επιση εχω σκοπο αργοτερα να παρω 128 SSD θα με καλυψει με τα 2 λογισμικσ η δεν θα εχω περιθορια για πολα πολα;

Φίλε μου αυτό το φορητό που έχεις είναι ένα απο τα πιο συμβατά αυτη την στιγμή για os x ..

Απο εκει και πέρα για να φτάσεις στο επιθυμητό που περιγράφεις μονος σου κ σε πρώτη προσπάθεια κιόλας θελει υπομονή κ πολυ διάβασμα..

Ξεκινάς απο το tonymacx86 στο κεφάλαιο που είναι για τα notebboks.

Καλό είναι όταν θα ξεκινήσεις την προσπάθεια να έχεις εξασφαλίσει πρόσβαση σε ένα real mac,θα σε απαλλάξει απο πολλά προβλήματα.. όπως επίσης να μάθεις στο Lion κ όχι στο mountain που η δυσκολία έχει ανέβει..

Ποιον τροπο μου προτινετε για να βαλω mac osx στο probook;μεσο usb;με αυτη την διαδικασια του usb κανω εγκατασταση του λογισμικου στο σκληρο του λαπτοπ η απλα bootari απο το usb κσι οταν δεν εχω το usb δεν μπορω να τρεξω το osx;παραγγειλα ενα 32αρι usb3 πιστευω να με βολεψη...

Tο hpbook απ'οτι ξερω δεν έχει usb 3 πάνω του, οπότε θα το λειτουργήσεις ως usb 2 και τότε δεν θα έχεις πρόβλημα,και τα 2 καινούρια λειτουργικά εξάλλου δεν υποστηρίζουν εγκατάσταση από Usb 3 σε Usb 3 θύρα native δηλαδη.

Εκεί που σε έστειλα να διαβάσεις έχουν συγκεκριμένους τρόπους εγκατάστασης για το συγκεκριμένο laptop γι'αυτο σε έστειλα εκεί έξαλλου, όπως και οδηγούς, και dsdt's κανε τον κόπο να μπεις κ να τα βρεις θα σε γλυτώσουν απο πολλούς άλλους κόπους και αναμονές απαντήσεων.. Η εγκατάσταση αυτή βασίζεται στην μέθοδο με το unibeast.

Tο hpbook απ'οτι ξερω δεν έχει usb 3 πάνω του, οπότε θα το λειτουργήσεις ως usb 2 και τότε δεν θα έχεις πρόβλημα,και τα 2 καινούρια λειτουργικά εξάλλου δεν υποστηρίζουν εγκατάσταση από Usb 3 σε Usb 3 θύρα native δηλαδη.

Εκεί που σε έστειλα να διαβάσεις έχουν συγκεκριμένους τρόπους εγκατάστασης για το συγκεκριμένο laptop γι'αυτο σε έστειλα εκεί έξαλλου, όπως και οδηγούς, και dsdt's κανε τον κόπο να μπεις κ να τα βρεις θα σε γλυτώσουν απο πολλούς άλλους κόπους και αναμονές απαντήσεων.. Η εγκατάσταση αυτή βασίζεται στην μέθοδο με το unibeast.

Μια τελευταια ερωτηση για να τα βαλω μονιμα το mac osx πρεπει να το αγορασω;

Κοίτα πρώτα να το αγοράσεις κ μετά να το βάλεις είναι λίγο μπέρδεμα.πρέπει να το κάνεις απο άλλον Mac με το δικό σου apple id και να παρεις αντίγραφο.Οπότε το εξαιρετικό είναι να το βάλεις με ενα αντίγραφο αλλα ναι μόλις συνδεθείς με το Appstore κατά την γνώμη μου (και είναι και τόσο πολύ φτηνό) ναι πρέπει να το αγοράσεις.. Αν είσαι Αθήνα και θέλεις πρόσβαση πάντως για οποιοδήποτε θέμα σε υπολογιστή με Os X μπορώ εγω να σε βοηθήσω.

Κοίτα πρώτα να το αγοράσεις κ μετά να το βάλεις είναι λίγο μπέρδεμα.πρέπει να το κάνεις απο άλλον Mac με το δικό σου apple id και να παρεις αντίγραφο.Οπότε το εξαιρετικό είναι να το βάλεις με ενα αντίγραφο αλλα ναι μόλις συνδεθείς με το Appstore κατά την γνώμη μου (και είναι και τόσο πολύ φτηνό) ναι πρέπει να το αγοράσεις.. Αν είσαι Αθήνα και θέλεις πρόσβαση πάντως για οποιοδήποτε θέμα σε υπολογιστή με Os X μπορώ εγω να σε βοηθήσω.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανεναν με mac pc...τι κανω τοτε;

Κάνεις μια Virtual Os X εγκατάσταση στο Pc σου και τον σταυρό σου. :-)

Γιατι το σταυρο μου;στο λαπτοπ η σε αλλον να κανω virtual mac osx;με το usb τι εγκατασταση κανουν;φιλε σε επριξα λιγο αλλα ειμαι ασχετος...

O Σταυρός είναι για να δουλέψει σωστά και να μπορέσεις να φτιάξεις το Usb stick. υπάρχει η μέθοδος Unibeast νομίζω το έχω γράψει πάλι πιο πάνω η οποία όμως θέλει περιβάλλον OsX ώστε να κάνεις την προεργασία.Αν δεν διαβάσεις εκεί που σε στέλνω δεν θα μάθεις,κ αν δεν μάθεις δεν θα καταφέρεις να την κάνεις. Έχεις κανένα φίλο που να έχει ξαν'ασχοληθει να σε βοηθήσει ? Δεν είναι κάτι σαν να βάζεις Linux π.χ θέλει άλλες γνώσεις κ αντιμετώπιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

New Build σε Β75 chipset ξεκίνησε (με 2500κ).. μέχρι στιγμής όλα κυλάνε υπέροχα.. θα υπάρξει ενημέρωση όταν φτάσουμε στα "βαθιά"

Συμπέρασμα Νο 1

Αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή κρατήστε τους "τύπους" δηλαδή σειρά 6 chipset με sandy, σειρά 7 chipset με ivy.Όχι ότι τρέχει κάτι αν τ'ανακαταψεις φοβερό,απλά θέλουν 2 kexts διορθωσουλες..

Συμπέρασμα Νο 2

Όταν κυκλοφορήσουν οι συμβατοί δίσκοι Usb 3 θα τα σπάνε όσοι έχουν Usb 3 από τώρα καλό είναι να αρχίσουν να συμβιβάζονται στην ιδέα ότι στο Hackintosh θα δουλεύουν ως Usb 2..

Συμπέρασμα Νο 3

Τα overcklocked hackint0sh ανήκουν στο παρελθόν με το UEFI Bios.. Το "Native" έχει αυτό το αντίτιμο..

Συμπέρασμα Νο 4

Όταν έχεις SSD και γυρίσεις για κάποιο λόγο σε μηχανικό σε πιάνει απελπισία..

post-227308-0-22794200-1345656298_thumb.jpg

post-227308-0-91018300-1345656633_thumb.jpg

post-227308-0-37153300-1345735069_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δόθηκε επίσημα στην κυκλοφορία η 10.8.1 οπού μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα σε αυτό το UpDate.

.... και καπάκι δίνει την 10.8.2 beta στους Devs θα μας τρελάνει αυτή η εταιρία..

""New Build: OS X Mountain Lion 10.8.2 Build 12C31a""

Μην δοκιμάσει κανείς την εγκατάσταση αυτής της Version (10.8.2 beta) υπάρχει παρέμβαση στο smbios οπότε και ο "κουβάς" είναι εξασφαλισμένος.

UpDate : ενα κομμάτι του FakeSmc και για την ακρίβεια το 1/7 κατέρρευσε σήμερα με αυτό το Update.. σας έχω πει ότι με το Uefi στο τέλος δεν θα το χρειαζόμαστε έτσι ?

post-227308-0-26714400-1345736455_thumb.jpg

post-227308-0-23440100-1345736463_thumb.jpg

post-227308-0-26896800-1345755813_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Σκέφτομαι να πάρω αυτό το laptop: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L750-1NJ-PSK2YE-0JH00JGE.htm

Ξέρει κανείς να μου πει αν θα είναι συμβατό με το lion και κυρίως αν υπάρχει kext για αυτή την κάρτα γραφικών?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...