MoviemakerGr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Φίλε μου δεν θα στο πρότεινα κ στις 2 περιπτώσεις.. δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Moviemaker εχω μια απορια Μπορω να φτιαξω ενα Usb Stick που να περιεχει και unibeast Lion και unibeast Mountain Lion? πχ να ειναι 16GB και να το κανουμε 2 partitions Εχεις ακουσει κατι ? Και για να το παω ακομα παραπερα μπορουμε να βαλουμε και 3ο partition me Windows 7 ? Η ιδεα ειναι απλη , ολα τα setup λειτουργικων σε ενα Stick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Moviemaker εχω μια απορια Μπορω να φτιαξω ενα Usb Stick που να περιεχει και unibeast Lion και unibeast Mountain Lion? πχ να ειναι 16GB και να το κανουμε 2 partitions Εχεις ακουσει κατι ? Και για να το παω ακομα παραπερα μπορουμε να βαλουμε και 3ο partition me Windows 7 ? Η ιδεα ειναι απλη , ολα τα setup λειτουργικων σε ενα Stick 1)Μπορείς 90% δεν το έχω κάνει,θα ήταν μπερδευτικο. 2)Μην μπερδεύεις τα Win όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
don1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 καλησπερα σας εχω τα iAtkos l2 (10.7.2) και θελω να κανω update σε 10.7.4 αν το κανω απο το software update θα εχω προβλημα μιας και ειναι hackintosh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Κανονικά όχι,το ρίσκο όμως πάντα υπάρχει να χάσεις κανένα ήχο. CandyBar, Mountain Lion, and Beyond [Free Code] http://www.insomnia.gr/topic/432668-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%b1-mac-apps-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%ce%b5%cf%81%cf%89/page__st__30#entry4891879 Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 1)Μπορείς 90% δεν το έχω κάνει,θα ήταν μπερδευτικο. 2)Μην μπερδεύεις τα Win όχι. Οκ ας πουμε οτι θελω να το κανω να δουμε πως θα ξεκινησουμε 1.Αρχικα φτιχνω 2 partition μεσα απο το utilitie του mac os 2.Ονομαζω το 1ο USBL και το 2ο USBML *για λογους ευκολιας 3.Τρεχω το unibeast lion και το βαζω στο 1ο partition και καπακια unibeast mountain lion και το βαζω στο 2ο partition Λογικα Θα κρατησει τον τελευταιο Boot Manager απο το mountain Lion γιατι το βαλαμε τελευταιο. Υπαρχει κατι αλλο που δεν εχω προσεξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Το έχεις.. δεν το κάνεις όμως σε ένα USB 3 stikaki πιο καλά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 καλημέρα. μια ερώτηση εβαλα μια καρτα pci (Turbo-X USB 3.0 x2 Ports (PCI-Express) για να εχω usb3 εβαλα το kext βλέπει την κάρτα αν το καταλαβαίνω σωστά αλλα δεν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με 3 αλλά με 2 φαίνεται απο την ταχύτητα μεταφοράς περιπου στα 30. ενω στα win 7 το ιδιο αρχειο ειναι στα 80-90 η μεταφορά. μήπως ξέρετε τη μπορεί να φταίει. βρηκα μια λυση που δουλεύει με μικρα προβληματα αλλα εχω μεγαλες ταχύτητες. θα το δω αλλα η λυση ειναι αυτή. 1. Replace three files with 10.7.4 - IOUSBFamily.kext; IOUSBMassStorageClass.kext and PXHCD.kext 2. Delete IOUSBAttachedSCSI.kext 3. Rebuild caches and repair permissions κατεβαζουμε το αρχειο DP3 USB Files που στο osx86.net θα το βρειτε, και ειμαι οκ. τα μικρα προβλήματα ειναι με την εξαγωγή δεν μου την κάνει . θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasXantho Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ! Τα mac έχουν συγκεκριμένο hardware εξ' ου και δεν υπάρχει για pc. Αν ήταν να ταιριάζει και σε pc η apple θα είχε βγαλει mac os για mac καπου στα 199$ ... Μην κάνετε τετοιου τύπου μ@λακίες και κολπάκια γιατι μπορεί να καταστρέψει το pc σας... δεν το λεω εγώ... φίλος apple genius.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ! Τα mac έχουν συγκεκριμένο hardware εξ' ου και δεν υπάρχει για pc. Αν ήταν να ταιριάζει και σε pc η apple θα είχε βγαλει mac os για mac καπου στα 199$ ... Μην κάνετε τετοιου τύπου μ@λακίες και κολπάκια γιατι μπορεί να καταστρέψει το pc σας... δεν το λεω εγώ... φίλος apple genius.. Τα mac ειναι pc......(Intel inside)!!!! Ολα ειναι θεμα drivers(kexts).... P.S Ξανατσεκαρε ποσο apple genious ειναι ο φιλος σου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Ο φίλος σου μιας και είναι apple genius έχει καμιά λύση για τα "ειδικά" Panels των iMac γιατί ο δικός μου φίλος μετά από 2 αντικαταστάσεις δεν άντεξε και το πούλησε.. οπότε καλείσαι η ν'αγορασεις μ@λακι@ η να κάνεις μ@λακι@ εγώ προτιμώ την δική μου αν με ρωτάς.. κ any way κανείς ούτε θέλει ούτε προσπαθεί ούτε γίνεται ν'αντικαταστησει τα Mac ένα hobby είναι σαν το ο/c που εκείνο και αν έχει καταστρέψει πολυυυυυ hardware.. τώρα αν "τύχει" και δουλέψει,κάνεις προπόνηση στο osX για όταν θα βγάλει μηχανήματα η apple χωρίς "χρυσές" κολλήσεις ειδικού τύπου στην πλακέτα που ανεβάζουν το κόστος και χωρίς προβλήματα ν'αγοράσουμε.. και μια διευκρίνηση γιατί καλά τα αστειάκια αλλά πρέπει να υπάρξει και γνώση στο ποστ.. μόνο με legacy kernel μπορείς να κάνεις ζημιά και αυτός που θα την πάθει είναι αυτός που το κατασκευάζει όταν θα πάει να το δοκιμάσει να δει αν δουλεύει άρα δεν θα "κυκλοφορήσει". Το Hackint0sh εμπεριέχει βαθιά γνώση hardware και δημιουργία αυτό είναι το κερασάκι,κ γι'αυτο ασχολούμαστε (τουλάχιστον εγώ) κανείς δεν καίγεται για το λειτουργικό,η τις επιδόσεις..κάποτε ήθελα να δω την ιδιαίτερη συμβατότητα ενός iPhone με το osx ήταν η ίδια κ με τα Windows.. Τα super special μηχανήματα είναι τα Mac_pro και αυτά τα έχει "φάει" η... retina.. k το iPad. (κ η Κρίση) α ! και μια ιδεα.. ας δώσει το δικαίωμα η apple σε κάποιον που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να χτίσει κομμάτι κομμάτι ενα Mac_pro αλλιώς είναι στα "χαρακτηριστικά" της Ανθρώπινης φύσης να δημιουργεί λύσεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) καλημέρα. μια ερώτηση εβαλα μια καρτα pci (Turbo-X USB 3.0 x2 Ports (PCI-Express) για να εχω usb3 εβαλα το kext βλέπει την κάρτα αν το καταλαβαίνω σωστά αλλα δεν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με 3 αλλά με 2 φαίνεται απο την ταχύτητα μεταφοράς περιπου στα 30. ενω στα win 7 το ιδιο αρχειο ειναι στα 80-90 η μεταφορά. μήπως ξέρετε τη μπορεί να φταίει. βρηκα μια λυση που δουλεύει με μικρα προβληματα αλλα εχω μεγαλες ταχύτητες. θα το δω αλλα η λυση ειναι αυτή. 1. Replace three files with 10.7.4 - IOUSBFamily.kext; IOUSBMassStorageClass.kext and PXHCD.kext 2. Delete IOUSBAttachedSCSI.kext 3. Rebuild caches and repair permissions κατεβαζουμε το αρχειο DP3 USB Files που στο osx86.net θα το βρειτε, και ειμαι οκ. τα μικρα προβλήματα ειναι με την εξαγωγή δεν μου την κάνει . θα δούμε. 1) Βάζεις όλα τα kexts που άλλαξες στην θέση τους ελπίζω να τα έχεις κρατήσει. 2) κατεβάζεις το 10.8.1 delta update και κάνεις εγκατάσταση. 3) με αυτό θα χάσεις το trim αν εχεις SSD για να το ενεργοποιήσεις θα τρέξεις μόνο το trim enabler από το multibeast k μετα το Trim enabler.app με restart ανάμεσα τους. 4)Δοκιμάζεις ξανά το UsB 3 αν δεν λειτουργήσει θα σου πω ποια 2 kext θ'αλλαξεις. Σε εμένα λειτουργεί και δουλεύει άψογα,φαντάζομαι αν δεν γίνεται eject θα σου κάνει προβλήματα κ με το sleep αν θέλεις δοκίμασε το αν και το δικό μου USB 3 είναι πάνω στην μητρική δεν ξέρω επειδή εσένα είναι σε Pci αν θα προκύψει διαφορά... Πάλι την έκανε την "μαγεία της" αυτή η Εταιρία αφήνοντας ξεκρέμαστους όσους χρήστες Os X είχαν αγοράσει USB 3 δίσκους με το Lion και τώρα στο Mountain θέτει καινούριες προδιαγραφές.. Τρέχει τώρα η `Lacie να βρει το update ανεπιτυχώς ακόμα για να υποστηρίξει τους δίσκους USB 3 που είχε πουλήσει στους χρήστες αυτούς και έτσι όπως όλα δείχνουν είναι αναγκασμένη να βγάλει καινούρια σειρά USB 3 δίσκων και οι "παλιοί"(μηνών) να πάνε κουβά.. > http://www.engadget....drives-for-mac/ Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ! Τα mac έχουν συγκεκριμένο hardware εξ' ου και δεν υπάρχει για pc. Αν ήταν να ταιριάζει και σε pc η apple θα είχε βγαλει mac os για mac καπου στα 199$ ... Μην κάνετε τετοιου τύπου μ@λακίες και κολπάκια γιατι μπορεί να καταστρέψει το pc σας... δεν το λεω εγώ... φίλος apple genius.. Επεξεργαστής Xeon: Intel Xeon E5-2670 8x 2.60GHz So.2011 (x2) = 2952 € Μητρική Server : Asus Z9PE-D8 WS Intel C602 So.2011 = 454 € Μνήμη RAM ECC Registered: 32GB Kingston ValueRAM DDR3L-1333 DIMM CL9 Quad Kit = 259 € Σκληρός Δίσκος: Solid State 512GB OCZ Vertex 4 = 488 € Κάρτα Γραφικών: 1280MB Asus GeForce GTX 570 DirectCU II = 249 € Κουτί: CoolerMaster CM Storm Trooper Big Tower = 147 € Τροφοδοτικό: 850W Corsair HX850 Modular 80+ = 133 € Σύνολο: 4682 € Μπορεί μήπως ο apple genius φίλος σου να μας πει γιατί στην Apple, αυτό το επαγγελματικό μηχάνημα θα κοστίζει πάνω από 7,000 € ως Mac PRO...;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Οκ ας πουμε οτι θελω να το κανω να δουμε πως θα ξεκινησουμε 1.Αρχικα φτιχνω 2 partition μεσα απο το utilitie του mac os 2.Ονομαζω το 1ο USBL και το 2ο USBML *για λογους ευκολιας 3.Τρεχω το unibeast lion και το βαζω στο 1ο partition και καπακια unibeast mountain lion και το βαζω στο 2ο partition Λογικα Θα κρατησει τον τελευταιο Boot Manager απο το mountain Lion γιατι το βαλαμε τελευταιο. Υπαρχει κατι αλλο που δεν εχω προσεξει? Edit Φτιάχνεις εικόνα απο κάθε stick που έχεις έτοιμο εγώ χρησιμοποίησα tonymountain κ iAtkos L2 Χωρίζεις το 16GB stick σε 2 partition Mbr εγώ χρησιμοποίησα ενα 16αρι USB 3 Ταχυτατο Κάνεις restore την κάθε εικόνα στο αντίστοιχο partition,για να περιέχει το καθένα τον δικό του extra folder που είναι το σημαντικό. Πετάς και έναν Chimera στο τέλος κ είσαι έτοιμος.. Σε 5 λεπτά θα σου πω και αν δουλεύει κιόλας.. LoL ! Αυτή είναι η λογική όχι όμως σε USB 3 γιατί δεν έχει στο boot ανεβασμένα τα usb 3 kext οπότε δεν προχωράει η εγκατάσταση. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 καλησπέρα εκανα μια αναβαθμιση σε main(GA-Z77-DS3H) και vga(560ti) Εδω τώρα όλα δουλεψαν το μονο πρόβλημα που έμεινε ειναι με to usb3 ενω το βλέπει (Δίαυλος USB 3.0 SuperSpeed:)δεν ανεβάζει μεγάλες ταχύτητες .εκανα αυτο που ειπε ο φιλος MoviemakerGr 2) κατεβάζεις το 10.8.1 delta update και κάνεις εγκατάσταση. αλλά δεν είδα διαφορά . μήπως ξέρετε τη πρέπει να κάνω. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις