MoviemakerGr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Αυτό το κακό έχουν τα kakewalk,iatkos tonymac..κλπ περιμένεις μια στην ουσία μεσοβέζικη λύση για να κάνεις την εγκατάσταση όταν είναι έτοιμοι αυτοί κ όχι όταν θέλεις εσύ.. Γι'αυτο πρέπει να τα αντιμετωπίζεις σαν εργαλεία να μάθεις hackintosh κ μόνο, έτσι και αλλιώς σχεδόν κανένας δεν φτάνει με αυτά στον απόλυτο προορισμό που μπορεί το μηχάνημα του, απλά ξεγελιέται και αντί Μαλδίβες τελικά μένει στην Αίγινα.. Ότι δοκιμάζεις, δοκίμασε το στην GM κ μόνο.. ξέχνα τα 1.2.3.4 είναι κακό παρελθόν.. Επίσης υπάρχει πιθανότητα (δεν το έχω ψάξει)το υλικό σου να ανοικει σε αυτά που έχει ψιλο παροπλίσει το mountain οπότε ίσως η παραμονή σου στο Lion η ακόμα καλύτερα στο 10.6.7 να είναι πιο comfortable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lgalkis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Σε GM δοκιμαζα,ο οδηγος ηταμ παλιος.γενικα τα αναγνωριζε ολα σωστα,μονο με τον ηχο εχω θεμα, κανενα kext δεν δουλεψε κ τα πιο πολλα μετα το reboot δινουν kernel panic. Προς το παρων το εχω αφησει ετσι,χωρις ηχο κ αν βγει καποιο kext για το δικο μου,βλεπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 καλησπερα παιδια, ειμαι στην 1η μου προσπαθεια να κανω hackintosh στο λαπτοπ της υπογραφης μου. εχω ηδη κανει το partition οπως χρειαζεται για να δεχθει την εγκατασταση.. κολλαει ομως εδω και παααρα πολυ ωρα στο να μεταφερω το iatkosL2.dmg που κατεβασα σε μορφη iso και μετα ως bootable στο φλασακι.. εχω δοκιμασει 100 προγραμμα ultra iso, power iso, transmac ολα μου βγαζουν σφαλματα και διαφορα τετοια.. μηπως θα μπρουσατε να μου πειτε ποια διαδικασια ειναι καλυτερα να ακολουθησω ωστε να κανω ενα bootable usb με το iatkos L2? ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Το bootUSB πρεπει να το φτιαξεις σε ενα μηχανιμα που να τρεχει ΗΔΗ mac os Τωρα υπαρχουν καποιοι τροποι να το φτιαξεις σε windows αλλα δεν το εχω κανει ποτε και δεν ξερω εαν δουλευει 100% χωρις προβληματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το bootUSB πρεπει να το φτιαξεις σε ενα μηχανιμα που να τρεχει ΗΔΗ mac os Τωρα υπαρχουν καποιοι τροποι να το φτιαξεις σε windows αλλα δεν το εχω κανει ποτε και δεν ξερω εαν δουλευει 100% χωρις προβληματα... μου ειπαν μια ιδεα να το φτιαξω μεσω mac os μεσω virtual box. ηδη κατεβαζω ατοφιο 10.7.4 lion ISO ελπιζω να γινει δουλεια.. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2012 από c0prse_grinder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 10.7.3 DMG αφού θα το κάνεις από Virtual.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 10.7.3 DMG αφού θα το κάνεις από Virtual.. ..ok.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ο σκληρος ηρθε και δεν εβλεπα την ωρα να κανω εγκατασταση. Παρολα αυτα αφου εκανα κανονικα εγκατασταση , πατσαρα το partition που φιλοξενουσε τα Lion , εβαλα το Multibeast (δουλευουν ολα οπως πρεπει) BridgeHelper στο Lion και reboot Νομιζω οτι εχω χαμηλο score...Ολοι στο tonymac βγαζουν 14.000+ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ο σκληρος ηρθε και δεν εβλεπα την ωρα να κανω εγκατασταση. Παρολα αυτα αφου εκανα κανονικα εγκατασταση , πατσαρα το partition που φιλοξενουσε τα Lion , εβαλα το Multibeast (δουλευουν ολα οπως πρεπει) BridgeHelper στο Lion και reboot Νομιζω οτι εχω χαμηλο score...Ολοι στο tonymac βγαζουν 14.000+ ... Μαλλον όλοι αυτοι στο tonymacx86 που βγαζουν 14.000+ έχουν κάνει overclock τον επεξεργαστη τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 H 560Ti από σήμερα δουλεύει 101% στο Mountain lion GM. Μια κάρτα που μετά το Σκοτσέζικο ντουζ που θα σας κάνει θα σας αποζημιώσει στο έπακρο.. Να σημειώσουμε εδώ ότι η δυσκολία οφείλεται αποκλειστικά στον συγκεκριμένο τρόπο που ενεργοποιεί η Apple μόνο τις συγκεκριμένες κάρτες που αυτή χρησιμοποιεί κ στο ML το έχει κάνει ακόμα κ πολύ πιο αυστηρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μαλλον όλοι αυτοι στο tonymacx86 που βγαζουν 14.000+ έχουν κάνει overclock τον επεξεργαστη τους Οχι το τσεκαρα τα 14αρια που πιανουν ειναι με στοκ CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glemmas1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Καλησπερα .... εχω ηδη ενα macbook pro και ενα imac ...παραλληλα εχω στησει ενα pc .. με μητρικη msi P67A-GD65 επεξεργαστη Intel core i7 sta 3.4 (i7 -2600- LGA1155) καρτα γραφικων Ραδεον ΗΔ 6790 ...Σκεφτομαι να μπω στην διαδικασια να στησω εna Hackintosh ... 1, Μπορω εχωντας ενα καινουργιο SSD σκληρο καινουργιο και με το CD των LIONS Να κανω κατευθειαν Εγκατασταση ? 2,Αναροτιεμαι κατα ποσο Θα μου τρεχουν τα LION ...Οποιος εχει στησει κατι αναλογο ασ μου απαντησει ... Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Να ρωτήσω κατι έχω την 5770 και είμαι στην σκέψη να κάνω μια αναβάθμιση . Τα παιχνίδια που παίζω είναι wow and diablo3 που στο δεύτερο σε full αναλύσει έχω κόλλημα τα . Τα λεφτα που σκέφτομαι να δώσω είναι μέχρι 200 ευρω , έχετε να με προτείνετε κατι που να είναι και συμβατο και με mountain ? Thnks Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Το μόνο που προτείνουμε είναι αναμονή κ υπομονή να κατασταλάξουν λίγο τα πράγματα,δεν υπάρχει κάρτα που να αναγνωρίζεται στο mountain όπως η 5770 στο lion. Προσανατολίσου γενικότερα όμως προς την nVidia μεριά αυτή την φορά.. άρα σε αυτά τα χρήματα η σαν την δική μου 560ti η σε λίγο παραπάνω χρήματα την 570.Πιο χαμηλά π.χ 550 μην κοιτάξεις καθόλου. Κάτσε όμως να βγει κ η επίσημη version αύριο αν και δεν πιστεύω ν'αλλαξει κάτι άμεσα κ τώρα από την GM.. Είναι μια σπαζοκεφαλιά αυτή αυτό τον καιρό κ θα παραμείνει για λίγο ακόμα μέχρι να κυκλοφορήσουν τα καινούρια Pro και να υποστηρίξουν τα αντίστοιχα,που μαντεύοντας όμως θα είναι nVidia της σειράς 600 άρα κ πολύ ακριβότερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Thnks για μια φορά ακομα καλη σας μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις