kostas_crete Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μια ερώτηση καθώς δεν έχω καταπιαστεί σοβαρά ακόμα με το θέμα. Έχω ολοκληρώσει την εγκατάσταση του JaS 10.4.8 με ppf V1 + disk utility fix από deviant. Σε VmWare μου κολλάει αμέσως μετά την εγκατάσταση. Έχω ακολουθήσει επακριβώς τους διάφορους οδηγούς για το VmWare+MacOS. Μου κολλάει (τελείως!) πριν bootαρει το MacOS στο περιβάλλον του VMWare. Τι παίζεται? Έχω ψάξει στο insanelyMac αλλά τζίφος. Επίσης, το dvd αυτό έχει ενσωματωμένο το iWeb και γενικώς την πλειοψηφία των i-κάτι apps?? To όλο concept είναι σε έναν core duo (=SSE3) T2400 με 2 GB ram και σε χωριστό δικό του partition για το MacOS μέσα από τα settings του VmWare. Thanx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 twra grafw apo mac,dystixws den exw balei akoma ellhnika kai eimai apo safe mode synexizw na exw kernel panics alla apo safe mode mpainei kanonika...pisteyw omws tha to lysw.. to wraio einai oti oi kartes diktyoy entopistikan apo thn arxh..diskoys sata de blepei akoma.. anaferw akribws ta components cpu:amd athlon64 3200+ venice hd: wd 80gb p-ata mobo:gigabyte GA-K8N Ultra-SLI gc: ati x300 ram:1,5 gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Γιατί βρε παιδιά εδώ και 380 μηνύματα ταλαιπωρείστε με το πως θα βάλετε Mac OS X σε pc και ψάχνετε τους κατάλληλους συνδυασμούς hardware? Αγοράστε Mac και βάλτε Windows που "τρέχουν" μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 file dali13gr, an htan na ta plhrwsoyme tha to eixame kanei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Με παρεξήγησες Το λέω για αυτούς που αγοράζουν "συμβατό" Hardware για να βάλουν Mac OS X με "ταρζανιές":) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Με παρεξήγησες Το λέω για αυτούς που αγοράζουν "συμβατό" Hardware για να βάλουν Mac OS X με "ταρζανιές":) Εμένα επεξεργαστής Core 2 και Mobo ASUS P5LD2-VM και 2 GB Ram μου πήγαν 500 ευρώ και πούλησα τον Athlon 64 με τη Mobo του και τη RAM 250. Έχω FULL FUNCTIONAL OS X με 250 ευρώ σε επιδόσεις Mac Pro. Μιλάμε για σωστή ανάλυση, απόλυτα σταθερό, QuartzExtreme, CoreImage κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Paidia is this right? -->JaS.10.4.8.AMD.Intel.SSE2.SSE3.iso?? Kai kati akoma.Akousa oti gia tin karta pou exei to laptop mou (7400 go) ola einai ok mexri tin 10.4.7.Stin 10.4.8 leei iparxei problima.Mporei na to epibebaiosei i na to apokleisei kapoios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Check τα Wikies στο http://www.insanelymac.com για κάθε έκδοση και κάθε hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Εμένα επεξεργαστής Core 2 και Mobo ASUS P5LD2-VM και 2 GB Ram μου πήγαν 500 ευρώ και πούλησα τον Athlon 64 με τη Mobo του και τη RAM 250. Έχω FULL FUNCTIONAL OS X με 250 ευρώ σε επιδόσεις Mac Pro. Μιλάμε για σωστή ανάλυση, απόλυτα σταθερό, QuartzExtreme, CoreImage κλπ κλπ. me poion Core 2 & poia g.card an epitrepete? aaa, kai kati akoma vlepei 800ares mnimes to P5LD2..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Check τα Wikies στο http://www.insanelymac.com για κάθε έκδοση και κάθε hardware. Φιλε μου που ειναι αυτο που λες? Ψαχνω κατι τετοιο εδω και καιρο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 me poion Core 2 & poia g.card an epitrepete? aaa, kai kati akoma vlepei 800ares mnimes to P5LD2..? Τον πιο μικρό Core 2 και την Radeon X1600 Pro (device ID 0x71C2). Δεν ξέρω αν βλέπει 800ρες. DDR2 σίγουρα αλλά δεν ξέρω για 800ρες. Φιλε μου που ειναι αυτο που λες? Ψαχνω κατι τετοιο εδω και καιρο!!! http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page Hardware Compatibilty Lists and everything. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ok φιλε μου αυτο το ηξερα. Απλα ελεγα μηπως ηταν καποιο αλλο site.Thanks anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 an o epeksergastis mou ipostirizei SSe,SSe2,SSe3 prepei na kano egkatastasi ta patches pou exei i oxi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 help!ekana egkatastasi apo to jas 10.4.8 ka i kollaei stin boot screen tou MAC osx.O epeksergastis mou einai enas intel core duo.Kata tin egkatastasi dialeksa mono to packet pou elege gia intel epeksergastes.Eprepe na dialekso kai to allo gia tous AMD? (giati se dio tria site pou koitaksa elege oti einai kathoristikis simasias packet alla epithesa gia autous pou exoun amd epeksergasti) Kamia idea kaneis?Dialeksa na egkatastathoun ola ektos apo to packet gia AMD gia Printers kai to packet me DRivers Nvidia kai ATI. Please boithiste xoris na dosete link gia to insanely mac kai kati akomi.Pos ginete na mpo sta windows?Ekana tin egkastasi sto deytero partition tou diskou mou.Kai molis anoigei o ipologistis kanei boot to mac osx kai kollaei.Patontas F8 kai F9 mpainei kateutheian sto mac... edit:Eixa kanei m@l@[email protected] ta dio partition eixan to idio onoma.Tora kanei dual boot.Episis ekana ksana egkatastasi to mac osx kai pleon den kollaei stin boot screen.I boot screen erxete - feugei - i othoni ginete mauri - meta gkri me ena periergo tropo (tin proti fora nomiza oti kaike i othoni) kai meta mauri kai menei ekei to sistima.... HELP HELP!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Λοιπον ολα τα παραπανω αποτελουν παρελθον (μετα απο 4 εγκαταστασεις του Μακ και 2 τον ΧΡ).Δεν με νοιαζει που εχασα μια μερα απο τη ζωη μου απο τη στιγμη που καταλαβα τι παιζει και τι εκανα λαθος ολοκληρη τη μερα. Τωρα μενει να φτιαξω ethernet,wifi,sound card,και την μ@λ@κισμενη 7400 go που απο οτι καταλαβα πρεπει απλα να περιμενω να βγουν drivers... Θα ηθελα αν καποιος ξερει τπτ για την 7400 go (και συγκεκριμενα για την 7400 go - VAIO γιατι απο οτι καταλαβα σε αλλα λαπτοπ - οχι VAIO - δουλευει) αν μπορει να πει καμια ιδεα - σε πολυ πολυ απλα ελληνικα . Ετσι για την ιστορια μιλαμε για την εκδοση 10.4.8 και kernel 8.8.1(?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις