Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυριακο μπορεις να μου λυσεις μια απορια γιατι εχω φαει σκαλωμα στο μυαλο και θελω να δω εαν γινετε ?

Εχω το Lion 10.7.0 σε μορφη app μεσα στο Application Folder (το τρεχω δουλευει κανονικα)

Και το Lion 10.7.4 σε μορφη '' Mac OS X Install ESD.dmg '' .

Πως θα μετατρεψω το .dmg σε app να βαλω το Lion 10.7.4 μεσα στο Application Folder ?

Το θελω για να τρεξω Unibeast και να φτιαξω αλλο usb.

Επισης ενα καλο παλικαρι απο αυτους που εφτιαξαν τα guides στο Tonymac μου εστειλε το DSDT γιαυτην την μητρικη .

Πιστευω κατι θα κανουμε εαν λυσω το ποιο πανω θεμα μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εδω και μερες προσπαθω να περασω τα snow leopard στο pc μου.Απ'οσο φαινεται ματαια ομως.....Καθε φορα που βαζω το cd με τα snow leopard (σπασμενα απο hazard) για να bootarei απο το cdrom βγαινει αυτο το error :system config file com.apple.boot.plist not found.Προσπαθησα να πατησω f8 και να γραψω τις παρακατω μεταβλητες cpus=1 busratio=20 arch=i386.Δοκιμασα να γραψω μονο cpu=1 και να πατησω enter αλλα δυστυχως...το error ερχεται παλι μπροστα μου...Εχω κανει 3 κοπιες dvd-r πανω στις οποιες εχω βαλει τα iso.Σε ολες το ιδιο error μου βγαζει... Το παραξενο ειναι πως στο virtualbox μολις βγαζει το error πατησω f8 και γραψω την εντολη cpus=1 προχωρα κανονικα στην εγκατασταση...Το θεμα ειναι πως θελω να στησω ενα hackintosh δεν το θελω μεσα στο virtualbox..

pc specs

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit

System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.

Card name: AMD Radeon HD 6950 Series 2gb (ASUS DIRECT CUII)

System Model: Z68XP-UD4

BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG

Processor: Intel® Core™ i7-2700K CPU @ 3.50GHz (8 CPUs), ~3.8GHz

Memory: 8192MB RAM

Available OS Memory: 8110MB RAM

Page File: 2607MB used, 13608MB availaBle

Οκ κατάφερα να το φτάσω μέχρι τον installer , τώρα θα περιμένω μέχρι να έρθει ο νέος Ssd να του περάσω lion

Αύριο θα γράψω που κόλλησε όλο το θέμα για να μπορέσω να ξεμπλεξω και άλλους .

Η ώρα 4:00 πάω να κοιμηθώ ....

Sent from my iPhone using Insomnia

post-142084-0-77701200-1342228198_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα Bad sector μπορεί να έχει ο δίσκος και να βασανίζεσαι μέρες χωρίς να ξέρεις το γιατί... και πράγματα που έχεις κάνει 1000 φορές να σε πετάνε έξω άλλες τόσες..

Το Mountain στην GM αφήνει έξω πολλές AMDs μαζί κ την "πρώην" μου 6870, αυτό συμβαίνει κάθε φορά που η Apple αποφασίζει να μετακινηθεί κατά βάση στην απέναντι εταιρία, είναι μια "παιδική" αντιμετώπιση της εταιρίας γι'αυτο και είχε αφήσει έξω αρκετές nVidia στο lion.

Τώρα με ματιά στο μέλλον όποιος θέλει mountain καλό είναι να κινηθεί προς την κατεύθυνση nVidia. προβλήματα αξεπέραστα μέχρι στιγμής φυσικά δεν υπάρχουν, δηλαδή και 6850 να έχεις mountain βάζεις αλλά δική μου αρχή κ πρακτική είναι στα γραφικά να είσαι όσο πιο συμβατός γίνεται.

Η 560Ti που δοκίμασα είναι 100% συμβατή με mountain χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην χρήση,το ίδιο φαντάζομαι και όλες οι υπόλοιπες από εκεί και πάνω,570,580 κλπ..Δεν χρειάζονται καμιά διόρθωση και κανένα patch πλέον για να έχεις σωστό GL εν'αντιθεσει με την σειρα 4χχ.. Όποιος έχει υποστήριξη Cuda στην κάρτα του είναι πολύ βασικό να μην ξεχάσει τους καταλλήλους οδηγούς για το Osx, ομαλοποιούν την κατάσταση,και απ'οτι φαίνεται έχουν αναλάβει κ την διαχείριση της ενέργειας από κοινού με το AGPM που κατευθύνεται στην κάρτα μας..

post-227308-0-99680100-1342241577_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Αναφορα στα παραπανω ποστ ( # 3847,3849,3851,3859,3861,3863,3865,3867,3873,3876)

Προσπαθησα να βαλω Mac OS X σε Ivybridge επεξεργαστη , σε συστημα με τα παρακατω χαρακτηριστικα :

Cpu 3570k

MB z77x ud5h

Vga Sapphire 6850 1GB

Ram XMS3 1600 8GB

SSD Vertex 3 120GB

Δεν χρειαζεται να περασει κανεις ολα τα λαθη - παραλειψεις που συνεβησαν σε μενα.

Εχουμε και λεμε :

Χρειαζεσται ενα στικακι 8gb

Ενα συστημα που να τρεχει Mac OS X (καλυτερα Snow Leopard ή Lion)

Υπομονη οπως γραφει ο Κυριακος πολλες φορες :-)

Ακολουθουμε τον οδηγο του tonymac για το unibeast

ΓΙΑ IVYBRIDGE CPU πρεπει να εχουμε το Lion 10 7 4 (στο δικο μου συστημα ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ 10 7 0 , 10 7 3)

Φυσικα πρεπει να ειναι στο φακελο Applications του Mac OS και να ειναι Mount η εικονα του 10 7 4

Αφου φτιαξουμε το στικακι με το unibeast τοτε το δευτερο εργαλειο που θα χρειαστουμε ειναι το BridgeHelper και ακολουθουμε τον οδηγο κατα γραμμα .

Καποιος Φιλος μου εδωσε το DSDT για την GA-Z77X-UD5H οποιος το θελει ας μου στειλει ενα PM με το Email του (γιατι στο Tonymac το βγαλανε , μαλλον επειδη παιζει χωρις αυτο ).

Τωρα μετα το περας του Installer δεν εχω φτασει (περιμενω τον δευτερο δισκο) αλλα οποιος θελει μπορει να το κανει ευκολα ακολουθοντας 2-3 οδηγους απο τον tonymac . Να δει τι ακριβως τσεκαρουν με Multibeast και ποτε χρειαζεται restart H' οχι .

Θα επανελθω με λεπτομερειες οταν φτασω σε αυτο το σημειο

Το Mountain στην GM αφήνει έξω πολλές AMDs μαζί κ την "πρώην" μου 6870, αυτό συμβαίνει κάθε φορά που η Apple αποφασίζει να μετακινηθεί κατά βάση στην απέναντι εταιρία, είναι μια "παιδική" αντιμετώπιση της εταιρίας γι'αυτο και είχε αφήσει έξω αρκετές nVidia στο lion.

Τώρα με ματιά στο μέλλον όποιος θέλει mountain καλό είναι να κινηθεί προς την κατεύθυνση nVidia. προβλήματα αξεπέραστα μέχρι στιγμής φυσικά δεν υπάρχουν, δηλαδή και 6850 να έχεις mountain βάζεις αλλά δική μου αρχή κ πρακτική είναι στα γραφικά να είσαι όσο πιο συμβατός γίνεται.

Η 560Ti που δοκίμασα είναι 100% συμβατή με mountain χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην χρήση,το ίδιο φαντάζομαι και όλες οι υπόλοιπες από εκεί και πάνω,570,580 κλπ..Δεν χρειάζονται καμιά διόρθωση και κανένα patch πλέον για να έχεις σωστό GL εν'αντιθεσει με την σειρα 4χχ.. Όποιος έχει υποστήριξη Cuda στην κάρτα του είναι πολύ βασικό να μην ξεχάσει τους καταλλήλους οδηγούς για το Osx, ομαλοποιούν την κατάσταση,και απ'οτι φαίνεται έχουν αναλάβει κ την διαχείριση της ενέργειας από κοινού με το AGPM που κατευθύνεται στην κάρτα μας..

Ειχα την 480 και την εδωσα για να βαλω 6850 σε Lion . Τωρα με τα Mountain Lion πρεπει να ξαναβρω Nvidia καρτα . Σπαει καρυδια ολο αυτο το σκηνικο αλλα και παλι το αποτελεσμα στο τελος σε δικαιωνει .

Παιδες εγκατεστησα σημερα τα Mac Snow Leopard στο pc της υπογραφης μου με το Nawcom ModCd και το δισκακι των MAC (γνησιο).

Ολα καλα, η εγκατασταση εγινε κανονικα αλλα οποιον bootloader και αν εγκαθιστω δεν λεει να μπουταρει.

Κολλαει στο σημειο: "ACPI_SMC_PLATFOMPLUGIN:: START_waitingforservice(resourceMatching(appleInte lCPUPowerManagement) timed out"

Mε το cd του Nawcom μπουταρει μια χαρα.

Οποια συμβουλη ευπροσδεκτη!

Απο αυτα που καταλαβαινω το Nawcom CD συκωνει καποια boot flags και σε αφηνει να bootareis σωστα στο snow leopard . Εαν μπορεις να βρεις ποια ειναι αυτα και να τα εισαγεις στον δικο σου Bootloader θα βοηθουσε . Αλλιως ενας μπακαλιστικως τροπος ειναι να φτιαξεις ενα boot partition πολυ μικρο και να κανεις εκει restore την εικονα του Nawcom CD.

Περιμενε να δεις και τι θα πει ο μαστορας ( προσεξε μονο να εισαι κοντα σε περιπτερο )!!!

Η δικια μου χορηγια ειναι αυτη παντως --->

post-142084-0-41342100-1342272346_thumb.jpg

εδω και μερες προσπαθω να περασω τα snow leopard στο pc μου.Απ'οσο φαινεται ματαια ομως.....Καθε φορα που βαζω το cd με τα snow leopard (σπασμενα απο hazard) για να bootarei απο το cdrom βγαινει αυτο το error :system config file com.apple.boot.plist not found.Προσπαθησα να πατησω f8 και να γραψω τις παρακατω μεταβλητες cpus=1 busratio=20 arch=i386.Δοκιμασα να γραψω μονο cpu=1 και να πατησω enter αλλα δυστυχως...το error ερχεται παλι μπροστα μου...Εχω κανει 3 κοπιες dvd-r πανω στις οποιες εχω βαλει τα iso.Σε ολες το ιδιο error μου βγαζει... Το παραξενο ειναι πως στο virtualbox μολις βγαζει το error πατησω f8 και γραψω την εντολη cpus=1 προχωρα κανονικα στην εγκατασταση...Το θεμα ειναι πως θελω να στησω ενα hackintosh δεν το θελω μεσα στο virtualbox..pc specsOperating System: Windows 7 Ultimate 64-bit System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Card name: AMD Radeon HD 6950 Series 2gb (ASUS DIRECT CUII)System Model: Z68XP-UD4 BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core™ i7-2700K CPU @ 3.50GHz (8 CPUs), ~3.8GHz Memory: 8192MB RAMAvailable OS Memory: 8110MB RAM Page File: 2607MB used, 13608MB availaBle

Έχεις ένα πολύ συμβατό μηχάνημα άλλα λάθος τακτική.φτιάξε από το virtual που έχεις ένα στικακι με την μέθοδο του kakewalk..

Παιδες εγκατεστησα σημερα τα Mac Snow Leopard στο pc της υπογραφης μου με το Nawcom ModCd και το δισκακι των MAC (γνησιο).Ολα καλα, η εγκατασταση εγινε κανονικα αλλα οποιον bootloader και αν εγκαθιστω δεν λεει να μπουταρει.Κολλαει στο σημειο: "ACPI_SMC_PLATFOMPLUGIN:: START_waitingforservice(resourceMatching(appleInte lCPUPowerManagement) timed out"Mε το cd του Nawcom μπουταρει μια χαρα.Οποια συμβουλη ευπροσδεκτη!

Ακριβώς αυτό,σε πρώτη φάση βάλε τον ίδιο bootloader και μετέφερε αυτούσιο τον extra folder στο pc σου, δεν patcarei σωστά το mach_kernel με τον επεξεργαστή που χρειάζεται κιόλας "ειδικές συνθήκες"..στην πορεία θα βρεις και άλλα να μην δουλεύουν σωστά κ θα αρχίσεις το "εργόχειρο" Amd.. μια μητρική κ ένας επεξεργαστής μόνο σε κρατάνε μακριά από το ποθούμενο.. σκεψουτο..

Απο αυτα που καταλαβαινω το Nawcom CD συκωνει καποια boot flags και σε αφηνει να bootareis σωστα στο snow leopard . Εαν μπορεις να βρεις ποια ειναι αυτα και να τα εισαγεις στον δικο σου Bootloader θα βοηθουσε . Αλλιως ενας μπακαλιστικως τροπος ειναι να φτιαξεις ενα boot partition πολυ μικρο και να κανεις εκει restore την εικονα του Nawcom CD.

Περιμενε να δεις και τι θα πει ο μαστορας ( προσεξε μονο να εισαι κοντα σε περιπτερο )!!!

Η δικια μου χορηγια ειναι αυτη παντως --->

Προς το παρόν ούτε M&Ms δεν έχω δει.. :lol: :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 3 ημέρες δοκιμών μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το πέρασμα στο Mountain θα είναι πιο δύσκολο, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε κυκλοφορία νέου λειτουργικού που ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται.. Τώρα αν προσθέσεις σε αυτό τα καινούρια Uefi Bios, και το παιχνίδι που παίζεται με τις δυο εταιρίες "γραφικών" τότε το hackintosh καθίσταται "απαγορευτικό για καλοκαίρι"..

Τι άλλο καταφέραμε - Τι άλλο μάθαμε..

Κατ'αρχην κατάφερα να εγκαταστήσω recovery HD partition και μάλιστα έγινε και αυτόματα update στο Mountain. Φυσικά δεν έχει την χρησιμότητα που έχει σε έναν Mac υπολογιστή, αλλά είναι απαραίτητο για να ξεκλειδωθούν το find my mac,η κρυπτογράφηση δίσκου,η λειτουργία raid κλπ. όπως κ έγινε..

Με το Uefi Bios έγινε απόλυτη αναγνώριση της nVidia και σε επίπεδο κάρτας γραφικών και σε επίπεδο Pci συσκευής.To Ami old bios ήθελε pciroot=1 πράγμα που δημιουργούσε προβλήματα στον DvD Player. Γενικά με το Uefi όλα λειτουργούν πιο καλοκουρδισμένα και φυσικά μην ξεχνάμε το native sleep. Από την άλλη αναγνωρίζει τον επεξεργαστή και τον αφήνει να ανεβάσει πολλαπλασιαστή μέχρι x36 (2700k) και 45 να βάλεις αυτό 36 θα δει..

Το Boot time και εδώ δώστε προσοχή, από την ώρα που πατάω το κουμπί μέχρι να δω desktop είναι μαζί με το check cmos 19", απίστευτο αν δεν το δει κανείς με τα μάτια του.. Φυσικά δεν υπάρχει dstd μιας και 1) δεν υπάρχει ακόμα γνωστός τρόπος στα δικά μας Uefi β) δεν υπάρχει χρησιμότητα για κάτι τέτοιο τουλάχιστον στο δικό μου build..

Διάβασα στον Netkas ότι οι drivers της nVidia είναι για πέταμα, εγώ θα πω ότι θέλουν αρκετή βελτίωση,και ελπίζω σε αυτό. είναι σαν να καίνε πετρέλαιο,και φρενάρουν μια πολύ καλή κάρτα..Στα τεστ τα πήγε καλύτερα από την 6870 αν εξαιρέσεις ένα κόμπιασμα στα 2 πρώτα δευτερόλεπτα μόνο αλλά μπορεί κ πολύ καλύτερα..

Με λίγα λόγια έχοντας Airport - Airdrop με την Pcie κάρτα,το recovery HD partition,κ το native sleep σε μια πολύ πρώιμη MountainGM version είμαι ευχαριστημένος.. Περιττό να πω ότι kernel panic οθόνη δεν παίζει σε καμιά περίπτωση, έχω να δω κανένα δίμηνο και αυτή ήταν λογική πάνω σε εγκατάσταση.. σήμερα για να καταλάβετε το μέγεθος σκέφτηκα να αφαιρέσω και το απολύτως απαραίτητο FakeSmc και αν όλα αυτά δεν ήταν στον βασικό μου δίσκο θα το είχα δοκιμάσει..

...τα απαραίτητα screenshots..

post-227308-0-90970800-1342375774_thumb.jpg post-227308-0-44967200-1342375800_thumb.jpg post-227308-0-28969100-1342376557_thumb.jpg

post-227308-0-76674600-1342378449_thumb.jpg[ post-227308-0-66215600-1342375968_thumb.jpg post-227308-0-69702100-1342375816_thumb.jpg

Νομίζω ότι μετά και από αυτό ήρθε και η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη αυτού του thread στους επόμενους που δεν θα εξελιχτούν όσο υπάρχω.. να θυμάστε ότι το Hackint0sh πάνω απ'ολα είναι δημιουργία κ δεν έχει να κάνει με χρήματα, εταιρίες η hacker η πειρατεία.. (ίσως μόνο με ... σοκοφρέτες) :P όποιος το δει διαφορετικά δεν θα το κατακτήσει.. ;)

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Μετά από 3 ημέρες δοκιμών μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το πέρασμα στο Mountain θα είναι πιο δύσκολο, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε κυκλοφορία νέου λειτουργικού που ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται.. Τώρα αν προσθέσεις σε αυτό τα καινούρια Uefi Bios, και το παιχνίδι που παίζεται με τις δυο εταιρίες "γραφικών" τότε το hackintosh καθίσταται "απαγορευτικό για καλοκαίρι"..

Τι άλλο καταφέραμε - Τι άλλο μάθαμε..

Κατ'αρχην κατάφερα να εγκαταστήσω recovery HD partition και μάλιστα έγινε και αυτόματα update στο Mountain. Φυσικά δεν έχει την χρησιμότητα που έχει σε έναν Mac υπολογιστή, αλλά είναι απαραίτητο για να ξεκλειδωθούν το find my mac,η κρυπτογράφηση δίσκου,η λειτουργία raid κλπ. όπως κ έγινε..

Με το Uefi Bios έγινε απόλυτη αναγνώριση της nVidia και σε επίπεδο κάρτας γραφικών και σε επίπεδο Pci συσκευής.To Ami old bios ήθελε pciroot=1 πράγμα που δημιουργούσε προβλήματα στον DvD Player. Γενικά με το Uefi όλα λειτουργούν πιο καλοκουρδισμένα και φυσικά μην ξεχνάμε το native sleep. Από την άλλη αναγνωρίζει τον επεξεργαστή και τον αφήνει να ανεβάσει πολλαπλασιαστή μέχρι x36 (2700k) και 45 να βάλεις αυτό 36 θα δει..

Το Boot time και εδώ δώστε προσοχή, από την ώρα που πατάω το κουμπί μέχρι να δω desktop είναι μαζί με το check cmos 19", απίστευτο αν δεν το δει κανείς με τα μάτια του.. Φυσικά δεν υπάρχει dstd μιας και 1) δεν υπάρχει ακόμα γνωστός τρόπος στα δικά μας Uefi β) δεν υπάρχει χρησιμότητα για κάτι τέτοιο τουλάχιστον στο δικό μου build..

Διάβασα στον Netkas ότι οι drivers της nVidia είναι για πέταμα, εγώ θα πω ότι θέλουν αρκετή βελτίωση,και ελπίζω σε αυτό. είναι σαν να καίνε πετρέλαιο,και φρενάρουν μια πολύ καλή κάρτα..Στα τεστ τα πήγε καλύτερα από την 6870 αν εξαιρέσεις ένα κόμπιασμα στα 2 πρώτα δευτερόλεπτα μόνο αλλά μπορεί κ πολύ καλύτερα..

Με λίγα λόγια έχοντας Airport - Airdrop με την Pcie κάρτα,το recovery HD partition,κ το native sleep σε μια πολύ πρώιμη MountainGM version είμαι ευχαριστημένος.. Περιττό να πω ότι kernel panic οθόνη δεν παίζει σε καμιά περίπτωση, έχω να δω κανένα δίμηνο και αυτή ήταν λογική πάνω σε εγκατάσταση.. σήμερα για να καταλάβετε το μέγεθος σκέφτηκα να αφαιρέσω και το απολύτως απαραίτητο FakeSmc και αν όλα αυτά δεν ήταν στον βασικό μου δίσκο θα το είχα δοκιμάσει..

...τα απαραίτητα screenshots..

post-227308-0-90970800-1342375774_thumb.jpg post-227308-0-44967200-1342375800_thumb.jpg post-227308-0-28969100-1342376557_thumb.jpg

post-227308-0-76674600-1342378449_thumb.jpg[ post-227308-0-66215600-1342375968_thumb.jpg post-227308-0-69702100-1342375816_thumb.jpg

Νομίζω ότι μετά και από αυτό ήρθε και η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη αυτού του thread στους επόμενους που δεν θα εξελιχτούν όσο υπάρχω.. να θυμάστε ότι το Hackint0sh πάνω απ'ολα είναι δημιουργία κ δεν έχει να κάνει με χρήματα, εταιρίες η hacker η πειρατεία.. (ίσως μόνο με ... σοκοφρέτες) όποιος το δει διαφορετικά δεν θα το κατακτήσει.. :P :D ;)

Παλι θα μας βγει το λαδι δλδ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι μετά και από αυτό ήρθε και η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη αυτού του thread στους επόμενους που δεν θα εξελιχτούν όσο υπάρχω.. να θυμάστε ότι το Hackint0sh πάνω απ'ολα είναι δημιουργία κ δεν έχει να κάνει με χρήματα, εταιρίες η hacker η πειρατεία.. (ίσως μόνο με ... σοκοφρέτες) όποιος το δει διαφορετικά δεν θα το κατακτήσει.. :P :D ;)

Ειναι η πολυτιμη η βοηθεια σου και ετσι βοηθησες και καταφεραμε να προσπερασουμε τις κακοτοπιες .

Απο μερα σε μερα ερχεται και ο ssd για να περασω και εγω στο επομενο επιπεδο ...

Επεξ/σία από gigasteo83

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παλι εχω αλλο θεμα με τα mountain.ενω snow k lion με kakewalk επαιξαν αμεσως,τωρα εχουμε θεμα με kernel panic.ακολουθησα εναν οδηγο στο ihackurmac για dp1 κ ενω εκανα εγκατασταση κανονικα,μετα απο terminal δεν μπορεσα να κανω αντιγραφη το fakesmc κ nullcpu αλλα μπηκα απο dual boot στα windows κ με hfs for windows αντεγραψα τα αρχεια στο φακελο κ μετα μπουταρε κανονικα,εβαλα με multibeast ηχο κ δικτυο κανονικα,κ μετα που το εκλεισα ,δεν ξαναμπουταρε,παλι kernel panic screens.ουτε με -χ μπουταρει.εχω c2d,gigabite ds3l k 8800gts.καμμια ιδεα τι παιζει?

Sent from my iPad using Insomnia

Update:

Format,εγκατασταση ξανα,fakesmc k nullcpu απο windows,μπουταρισμα κανονικο,εγκατασταση chamaileon κ επιλογη smbios,ξανα kernel panic,boot με -x -F ,διαγραφη smbios απο τον φακελο extra,κ μεχρι στιγμης δειχνει κομπλε.τωρα θελω ηχο κ δικτυο.θα δοκιμασω με multibeast κ βλεπουμε...

Update2:

Με multibeast περασα δικτυο κανονικα,αλλα τωρα κολλησαμε στον ηχο,Κατεβασα kext απο osx86.com αλλα βλεπω να δουλευει.Τουλαχιστον γλυτωσαμε kernel panic screens οποτε με αργα κ σταθερα βηματα προχωραμε.

Update 3:

Τελικα μετα απο αρκετα reboot κ διαφορα kext,το μονο που κατεφερα ειναι να κανω αλλα δυο format κ εγκαταστασεις.

Επειδη βαρεθηκα ομως για σημερα κ μιας κ δεν ειναι ακομα ετοιμο το σκηνικο για ML πιστευω,θα περιμενω για πιο ολοκληρωμενες λυσεις για να το δοκιμασω...Προς το παρων μειναμε με τα windows κ βλεπουμε..

Επεξ/σία από lgalkis

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...