Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

.. ναι γιατί ο θεός θέλει να επιμείνει σε GByte ενω οι Asus είναι πιο έτοιμες

.. γι'αυτους που κάνουν hackint0sh κ οχι c/p δουλεύουν όλα απλά οι οδηγοί καθυστερούν. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

post-142084-0-95815400-1341941459_thumb.jpg

Οι εικονα ειναι mount

και μου κανει unmount to stick

πριν τελειωσει το unibeast.

μετα απο 2 sec μου βγαζει οτι το unibeast εγινε με επιτυχια...

Αυτο το κανει και με τους 2 τροπους .

Και η εικονα που χρησιμοποιησα την τελευταια φορα ειναι η 10.7.0 που ξερω οτι δουλευει 100%

Εδω και 2 μερες εχω φαει τρελο σκαλωμα....

Ετυμηγορια?

2 corsair voyager gt 8gb χαλασμενα , αρνουνται πεισματικα να λειτουργισουν

Εβαλα 3ο στικ αλλης εταιριας και δουλεψε αμεσως....

Μιλαμε για την μεγιστη μ@λ@κι@ που μπορει να συμβει.

*Τα στικακια τα εχω 7μηνες χωρις να τους κανω εκτενη χρηση.

Θα δωσω update μεσα στις επομενες ωρες.

Περασα σε αλλο στικακι το iatkos l2 και καταλαβα οτι τα αλλα δυο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !!

( Μεχρι εκεινη την στιγμη ειχα φαει σκαλωμα και σκεφτομουνα οτι δεν δουλευουν σωστα τα Usb 2 απο το Hackintosh Laptop ) <---- Συνεχεια τετοια κουλα γινονται με το Hackintosh.

Τωρα ξαναπερναω με Unibeast (ειχε το iatkos ) για να ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθηθει το guide κατα γραμμα.

Μου βγάζει σφάλμα still waiting for root device

Έχω βάλει διάφορα flags :

Pcirootuid=1 και =0

graphicsenabler=no

Busratio=34

Πάλι το ίδιο αποτέλεσμα , καμία ιδέα μάστορα ?

Sent from my iPhone using Insomnia

post-142084-0-15283900-1342088631_thumb.jpg

Περασα σε αλλο στικακι το iatkos l2 και καταλαβα οτι τα αλλα δυο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !!

( Μεχρι εκεινη την στιγμη ειχα φαει σκαλωμα και σκεφτομουνα οτι δεν δουλευουν σωστα τα Usb 2 απο το Hackintosh Laptop ) <---- Συνεχεια τετοια κουλα γινονται με το Hackintosh.

Τωρα ξαναπερναω με Unibeast (ειχε το iatkos ) για να ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθηθει το guide κατα γραμμα.

Μου βγάζει σφάλμα still waiting for root device

Έχω βάλει διάφορα flags :

Pcirootuid=1 και =0

graphicsenabler=no

Busratio=34

Πάλι το ίδιο αποτέλεσμα , καμία ιδέα μάστορα ?

Τι κάρτα γραφικών είπαμε έχεις ? και τι προσπαθείς να βάλεις τώρα ?

Για απενεργοποίησε τα usb 3,κ το wifi εντελώς από βιος και ξαναδοκίμασε. ανέβασε k το περιεχόμενο του chameleon.apple.boot.plist να το δω. Το έχεις Legancy bios k όχι Uefi ?

Το bios το έχω uefi , έκανα disable τα :

1394 , intel LAN ,

Wifi δεν έχω

Σύνδεσα το Αpple keyboard mouse απο το παλιό μου g4 και είχαμε μια μικρή πρόοδο

Μόνο που το βελακι για να προχωρήσει παρακάτω είναι ανενεργό , ούτε με enter παίζει . Το mouse περνάει ρεύμα κανονικά και κινηται ... Δοκίμασα και με Microsoft keyboard mouse και πάλι τα ίδια ...

post-142084-0-78626200-1342096767_thumb.jpg

Η επόμενη μέρα λέει ότι οι nVidia θα ταιριάζουν πιο πολύ με το mountain..

Έτσι άρχισαν οι δοκιμές στην GMVersion για να δούμε διαφορές,αν εξαιρέσεις την Pci διένεξη που δημιουργούν όλες οι nVidia αρχικά με το ethernet το οποίο λύνεται σχετικά εύκολα η εγκατάσταση κ η αναγνώριση έγινε κανονικά,όπως και δεν χρειάστηκε κανένα patch για το GL.

Για τελικά συμπεράσματα υπάρχει όμως ακόμα πολύς δρόμος και κυρίως με την διαχείριση ενέργειας που κάνει το osx απέναντι στις κάρτες γραφικών πράγμα που δημιουργεί ένα σκαλοπάτι για να περάσουν σε full επιδόσεις με το GL.. Αν κάποιος έχει 560Ti 550ti 560 570 580 ας τρέξει το ίδιο bench και να αναρτήσει το αποτέλεσμα για να βγουν τα συμπεράσματα πιο γρήγορα..

post-227308-0-42661000-1342177905_thumb.jpg post-227308-0-82817600-1342177916_thumb.jpg

Η επόμενη μέρα λέει ότι οι nVidia θα ταιριάζουν πιο πολύ με το mountain..

Έτσι άρχισαν οι δοκιμές στην GMVersion για να δούμε διαφορές,αν εξαιρέσεις την Pci διένεξη που δημιουργούν όλες οι nVidia αρχικά με το ethernet το οποίο λύνεται σχετικά εύκολα η εγκατάσταση κ η αναγνώριση έγινε κανονικά,όπως και δεν χρειάστηκε κανένα patch για το GL.

Για τελικά συμπεράσματα υπάρχει όμως ακόμα πολύς δρόμος και κυρίως με την διαχείριση ενέργειας που κάνει το osx απέναντι στις κάρτες γραφικών πράγμα που δημιουργεί ένα σκαλοπάτι για να περάσουν σε full επιδόσεις με το GL.. Αν κάποιος έχει 560Ti 550ti 560 570 580 ας τρέξει το ίδιο bench και να αναρτήσει το αποτέλεσμα για να βγουν τα συμπεράσματα πιο γρήγορα..

post-227308-0-42661000-1342177905_thumb.jpg post-227308-0-82817600-1342177916_thumb.jpg

Στην σελιδα του τονυ λεει οτι πρεπει να εχεις μητρικη της gb και συγκεκριμενα την us3h, ud5h και κατι αλλες δεν θυμαμαι τωρα! Δηλαδη με ud3h που εχει το κολλιταρι μου δεν γινεται κατι; Βαρεθηκα να διβαζω θεματα σε φορουμ και δεν βρηκα και πολλα μονο οτι για να βαλεις μακ σε ivy θες ενα bridgehelper και το unibeast!

Για πες καμια ιδεα ρε μαστορα γιατι εχω μουρλαθει εδω περα, κανει και ζεστη!

Επισης με μια asus m-pro που εχω προχειρη απο το αλλο pc λες να δουλεψει;

Οπότε η υπομονή,η πολύ διάβασμα και να κάνεις extract κ edit δικο σου dstd.. από μακριά δεν υπάρχει άλλη συμβουλή δυστυχώς..

Για να μην νομίζεις ότι δεν θέλω να σου δώσω λύση,βλέπεις ότι και εδώ στο παλικάρι έχουμε το ίδιο πρόβλημα.Δεν μπορώ να δώσω λύση σε κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ,παρ'ολα αυτά αν το πάρω στα χέρια μου είμαι σίγουρος οτι θα το φτιάξω,μπορεί να είναι κ υπέρμετρη αυτοπεποίθηση αλλά από κάπου έχει τροφοδοτηθεί για να υπάρχει.. για να σου πω πια μητρική είναι καλύτερη πρέπει να τρέξεις το System info και στις 2 μητρικές αφού είναι Z77 και ν'αναρτησεις τα ευρήματα κ να σου πω ευχαρίστως..σε μια έρευνα που είχα κάνει γενικότερα σε z77 οταν κυκλοφόρησαν οι Asus είναι καλύτερες,πρ'ολα αυτά και οι συγκεκριμένες GByte για να τις προτείνει πάει να πει ότι τις έχει δοκιμάσει.. Οπότε αν όλες οι προσπάθειες σου μέχρι τώρα είναι άκαρπες μην σκας θα αλλάξει σε καμιά 15 μέρες αυτό που θα κυκλοφορήσουν επίσημα τα ML οπότε πάρε τον κολλητό και μπανακι.. ;)

Για να μην νομίζεις ότι δεν θέλω να σου δώσω λύση,βλέπεις ότι και εδώ στο παλικάρι έχουμε το ίδιο πρόβλημα.Δεν μπορώ να δώσω λύση σε κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ,παρ'ολα αυτά αν το πάρω στα χέρια μου είμαι σίγουρος οτι θα το φτιάξω,μπορεί να είναι κ υπέρμετρη αυτοπεποίθηση αλλά από κάπου έχει τροφοδοτηθεί για να υπάρχει.. για να σου πω πια μητρική είναι καλύτερη πρέπει να τρέξεις το System info και στις 2 μητρικές αφού είναι Z77 και ν'αναρτησεις τα ευρήματα κ να σου πω ευχαρίστως..σε μια έρευνα που είχα κάνει γενικότερα σε z77 οταν κυκλοφόρησαν οι Asus είναι καλύτερες,πρ'ολα αυτά και οι συγκεκριμένες GByte για να τις προτείνει πάει να πει ότι τις έχει δοκιμάσει.. Οπότε αν όλες οι προσπάθειες σου μέχρι τώρα είναι άκαρπες μην σκας θα αλλάξει σε καμιά 15 μέρες αυτό που θα κυκλοφορήσουν επίσημα τα ML οπότε πάρε τον κολλητό και μπανακι.. ;)

Οκ ευχαριστω ρε φιλαρακι οταν βγει το ml κανε ενα τοπικ αν μπορεσεις με οδηγιες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...