Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια εχω ενα netbook και σκεφτομαι να του περασω mac.

Το netbook ειναι το Asus 1215Β με τον διπυρινο AMD C-50 στο 1ghz και 3Gb ram.

Eχει καμια ελπιδα να τα τρεξει ή δυσκολο;

Tωρα εχει πανω τα Win 7 Ultimate.

Ευχαριστω για οποιον μπει στον κοπο να απαντησει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχει διαφορα προβληματακια απ'οτι βλεπω, δεν θα το επιχειρησω!

Για τον σταθερο της υπογραφης τι λες; γινεται τιποτα;

Για Snow Leopard λεω αφου οι AMD επεξεργαστες δεν υποστηριζουν τα Lion.

Mε ενδιαφερει για Dual Boot με Win 7 Ultimate.

Thanks

Βαρέθηκα την παλινδρόμηση μεταξύ Lion - Mountain (για προετοιμασία κ γνώση)

Βαρέθηκα την αναμονή της GM version που συνήθως είναι κ η τελική..

Γι'αυτο τον λόγο το μηχάνημα μου τρέχει πλέον μόνο Mountain DP4 + Updates.

..και να σας πω κάτι ? αν εξαιρέσουμε κάποιες λιγοστές ασυμβατότητες με τρίτων κατασκευαστών software που είναι απολύτως φυσιολογικές,το μηχάνημα τρέχει καλύτερα.. Επίσης βαρέθηκα τον Chrome να κυνηγάει την ουρά του συνεχώς στο OsX κ πέρασα στον Firefox.

...και σύμφωνα με τον νόμο του Merfy μόλις δόθηκε η GM version στην κυκλοφορία. :mad: :wub:

Γεια χαρα και απο μενα

Οι αρκετα καυτες μερες του καλοκαιριου με βρισκουν να παλευω με το Lionταρι...

Προσπαθω να φτιαξω το Unibeast stickακι με το 10.7.4 αλλα πριν ολοκληρωθει η διαδικασια μου λεει οτι εγινε unmount το usb stick και αμεσως μετα βγαζει μηνυμα στο Unibeast οτι ολοκληρωθηκε επιτυχως... :whistle:

Βαζοντας το usb stick να μπουταρο στο νεο μηχανιμα πριν βγαλει το μηλο κανει restart , ξεροντας οτι κατι δεν πηγε καλα στο USB δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει...

Προσπαθησα με -x -v -f κανει παλι restart...

Το μηχανημα που προσπαθω να βαλω ειναι :

3570Κ

Z77X UD5H

Sapphire 6850

Vertex 120GB

To 10.7.4 το εχω κατεβασει απο τορρεντ και αντικατεστησα το Mac OS X Install ESD.dmg που ειχε το 10.7.0 με αυτο του 10.7.4 (εκανα και rename για να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα)

Και ολο αυτο το σκηνικο γιατι δεν μπορουσα να βαλω το 10.7.4 μεσα στο φακελο τον applications

Εχει κανεις καμια ιδεα?

ΥΓ: Στελνω σοκοφρετες σε ολη την Ελλαδα με παραδοση εντος 24 ωρων !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Είσαι IvY άρα μπαίνεις tonymac και ακολουθείς οδηγίες για την μητρική σου κ τον επεξεργαστή σου.. Γιατί δυσκολεύεσαι ? Το stick που έχεις φτιάξει είναι άχρηστο.. αν δεν είναι mount οι εικόνες δίσκου το Unibeast δεν δουλεύει.. Μην κάνεις τέτοιους "γάμους" ούτε χρειάζονται ούτε θα δουλέψουν..

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση Κυριακο (για να πω την αληθεια σε περιμενα !! )

Μπερδευω τον κοσμο με αυτα που γραφω ...

Ας τα ξεκαθαρισουμε λοιπον :

Ειχα φτιαξε το USB Stick με Unibeast στο 10.7.0 , αυτο δουλευε τελεια με πολλαπλες εγκαταστασεις σε διαφορετικα μηχανιματα.

Τωρα με τον IVY πρεπει να βαλω την 10.7.4 , ετσι την κατεβασα και προσπαθησα να την βαλω στο Folder Applications οπως ακριβως ειχα κανει στην 10.7.0 .

Ομως για καποιον λογο δεν γινοταν σωστα το copy paste και δεν δουλευε οταν την ετρεχα απο το folder.

Ετσι η επομενη λυση *(το ειδα σε καποιο comment γραμμενο) ηταν να κανω copy paste την 10.7.0 στο Folder Applications και με show packages βρηκα το Mac OS X Install ESD.dmg και το αντικατεστησα με αυτο που εχει η 10.7.4

Δεν γινεται σωστα το unibeast και εκει πρεπει να εστιασω τωρα.

Να πω οτι εδω και 2 μηνες διαβαζω σχεδον ολα τα ποστ στο Tonymac γιαυτην την μητρικη και για IVY γιαυτο περιμενα να κανω το εγχειρημα οταν τα πραγματα ωριμασουν .

*Δοκιμασα 2 διαφορετικα stick και τα δυο Voyager GT 8GB

** Το unibeast προσπαθω να το κανω στο hackintosh laptop

Διάβαζε προσεκτικά τι σου γράφω για να πετύχεις με το Unibeast.. η εικόνα 10.7.4 δεν πρέπει να φταίει.πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το mach_kernel και τα υπόλοιπα με το bridgehelper η 10.7.4 δεν υποστηρίζει ivy ακόμα.Βρες εγκατάσταση που έχει κάνει άλλος σε iVy και ακολούθα τον.

Mountain GM Ready

post-227308-0-45504500-1341940588_thumb.jpg

post-142084-0-95815400-1341941459_thumb.jpg

Οι εικονα ειναι mount

και μου κανει unmount to stick

πριν τελειωσει το unibeast.

μετα απο 2 sec μου βγαζει οτι το unibeast εγινε με επιτυχια...

Αυτο το κανει και με τους 2 τροπους .

Και η εικονα που χρησιμοποιησα την τελευταια φορα ειναι η 10.7.0 που ξερω οτι δουλευει 100%

post-142084-0-10434800-1341941474_thumb.jpg

Καλησπερα!

Θελω να βαλω στον κολλητο μου το os x lion και δεν ξερω πως ακριβως να το κανω οποτε ειπα να γραψω για ακομα μια φορα στο φορουμ!

Λοιπον για να μην τα πολυλογω τα specs του κολλητου μου ειναι!

gigabyte ga-z77x-ud3h

intel core i5 3570k

Gigabyte gtx 670

Corsair vengeance 8gb 1600 2dimms

Τα υπολοιπα δεν νομιζω να χρειαζονται!

Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Καλο ξημερωμα!

εχω την εντυπωση οτι θα κλειδωθει το θεμα σου και το μηνυμα σου θα μεταφερθει εδω fear.png

το χω παρατηρησει να συμβαινει 2-3 φορες

Καλημέρα. Απο οτι καταλαβαίνω ο φίλος σου έχει pc και όχι Mac . Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι μια αναζητηση στο google για hachintosh . Έτσι λέγονται τα pc που τα έχουν ´´χακάρεί´ για να λειτουργούν με Mac os . Η μέθοδος αυτή θέλει προσοχή και δεν είναι σίγουρο πως θα είναι 100% συμβατή με το σύστημα. Ξέρω 2-3 άτομα που το έχουν κάνει . Ο ένας έψαξε πολυ για να φτιάξει σύστημα ίδιο ακριβώς με Mac (μιλάμε για 2 μήνες αναζήτηση,δεν ξέρω αν είναι υπερβολή, γιατί ήθελε τα πάντα να λειτουργούν άψογα) και τα κατάφερε . Οι άλλοι 2 τρέχουν Mac os μεν ,αλλα έχουν θέμα με τους drivers για wi fi και ήχο . Καλή τύχη .... !

Sent from my iPad using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...