Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ρωτήσω κατι πριν πάρω της σοκοφρετες άλλο το dsdt και άλλο αυτο που εγραψες ? για τη το πρώτο το κατεβασα απο τον tony σύμφωνα με τη motherboard και το bios που έχω αυτο που λες είναι κατι άλλο ? και απο που το βρίσκω και πως το βάζω ?

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20120703120657.png

νε διπλασιάστηκε τωρα ειδα οτι το εκανε σε μισό χρονο ειναι καλο πως το βλεπεις εσει?

και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου φιλε και της απαντήσεις.

φοβάμαι ότι μπορεί να είναι απο την κάρτα γραφικών τώρα για να το δώ αν το κάνει η πρέπει να βάλω άλλη η να τρέξω αν γίνεται με την κάρτα του i5

Και το λέω αυτο για τη πριν αρκετό καιρό που τι site του tonynac ήταν στην αρχή για την κάρτα μου ο nektas είχε βγάλει ένα firmware patch το έκανα και πήγαιναν όλα καλα αλλα λέω μήπως στην συνέχεια το ξεπέρασαν αφού και η apple έβαζε την σειρά την 5 στα μηχανήματα της . Έχω 3 επιλογές που να δώ τη θα κάνω 1 επαναφορά fim γιατί τα είχα κρατήσει και της άλλες 2 που είπα πριν θα το δώ και θα ενημερώσω . Όσο για τον αν μπορώ να έχω την κάρτα γραφικών του i5 γίνεται ? να ξεκινήσω απο εκει αν είναι .

Sent from my iPhone using Insomnia

Είναι σχεδόν άλλη εγκατάσταση με την HD 3000 αλλά γίνεται.. Άκου δεν γίνεται να πείραξε η να μην υποστηρίζει σωστά την κάρτα σου από την στιγμή που την φοράει ακόμα στα καινούρια Mac pro.. Εγώ λέω να την επαναφερεις όσο πιο "μαμισια" γίνεται..

Βάλε κ το SSDT σύμφωνα με τον επεξεργαστή που έχεις και αγόρασε 2 σοκοφρετες από το περίπτερο να είσαι έτοιμος.. :P

Aσε την ιδια χαζομαρα εκανα κι εγω με το SSDT δεν το περνουσα!Και επαιρνα κατι σκορ 4800 .Μετα το περασα και εγιναν double scor!!

post-57567-0-49975100-1341328401_thumb.jpg

Κολλάει ο πολλαπλασιαστής στο x16 χωρίς SSDT στο 10.7.4 γιατί άλλαξε το AppleIntelCPUPowerManagement., στην 10.7.3 μπορείς να μην το βάλεις.

Εγώ δοκίμασα και με τα καινούρια mach_kernel και AppleIntelCPUPowerManagement που κυκλοφόρησαν κ υποστηρίζουν κ Ivy,και είναι το ίδιο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα έχουμε καλά νέα και εμπειρία σε HP probook στην σειρά 30s k σε Sony Vaio VPC-EHxx (παρ'ολο το ανύπαρκτο bios της Sony) και τα δυο άριστα για laptop hackintosh.

Μια σύντομη "επιστροφή στις ρίζες" λοιπόν μιας και από εκεί ξεκίνησα.. :wub:

post-227308-0-92113900-1341474907_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Βαρέθηκα την παλινδρόμηση μεταξύ Lion - Mountain (για προετοιμασία κ γνώση)

Βαρέθηκα την αναμονή της GM version που συνήθως είναι κ η τελική..

Γι'αυτο τον λόγο το μηχάνημα μου τρέχει πλέον μόνο Mountain DP4 + Updates.

..και να σας πω κάτι ? αν εξαιρέσουμε κάποιες λιγοστές ασυμβατότητες με τρίτων κατασκευαστών software που είναι απολύτως φυσιολογικές,το μηχάνημα τρέχει καλύτερα.. Επίσης βαρέθηκα τον Chrome να κυνηγάει την ουρά του συνεχώς στο OsX κ πέρασα στον Firefox.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...