MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ωραίος .. χαμηλό Score για 2500κ μόνο.. Αν έχεις καλές θερμοκρασίες στο Pc βάλε profile 1 να δεις αν θα ανέβει κ σταθερότητα αν θέλεις να πειραματιστής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Παιδια θελω να κανω install το lion 10.7.3 στο συστημα της υπογραφης. Ετοιμασα φλασακι με unibeast, φορτωνει chimaira, διαλεγω το usb και κολλαει στη μαυρη οθονη. Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Επόμενο αφού δεν υποστηρίζονται οι ivy ακόμα .. χρειάζεσαι bridgehelper να πατσαρεις το mach kernel.. τώρα πως ακριβώς το κάνεις μην ρωτήσεις, διάβασε, γιατί δεν έχει γίνει ακόμα ivy hackint0sh εδώ από κανέναν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Πεφτω συνεχως............!!!??? Προφανως κατι με τον επεξεργαστη δεν τον αναγνωριζει σωστα?Κατι που δεν περασα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Επόμενο αφού δεν υποστηρίζονται οι ivy ακόμα .. χρειάζεσαι bridgehelper να πατσαρεις το mach kernel.. τώρα πως ακριβώς το κάνεις μην ρωτήσεις, διάβασε, γιατί δεν έχει γίνει ακόμα ivy hackint0sh εδώ από κανέναν.. Πατσαρα τον kernel και για κανω install bootare μονο με: >GraphicsEnabler=No PCIRootUID=0 EHCIhard=yes -v Κανοντας ομως reboot, φορτωνει chimaira απο φλασακι, διαλεγω το lion partition κι ενω φαινονται να φορτωνουν ολα κανονικα σε verbose mode, σκαει ξαφνικα και κανει reboot. Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Στο bios έχεις διαλέξει Lecancy bios κ όχι Uefi ? Με όλα αυτά bootares για να κάνεις και την εγκατάσταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ναι με αυτα τα settings μπουταρα. Βασικα εχω δοκιμασει και με uefi και με legacy με το ιδιο ακριβως αποτελεσμα. Επισης θελω να κανω το install στον samsung 2tb που εχω και καθεται, και καπου διαβαζα οτι μπορει να τρωει φλασια με τους 2tb δισκους λογω του οτι φορμαρονται αυτοματα με 4096-byte sector size. PS: Βασικα απο οτι καταλαβα σκαει στο σημειο που σταματαει να διαβαζει απο τον δισκο, τελειωνουν δηλαδη τα μυνηματα του τυπου "Read HFS+", και κατοπιν κανει reboot. Εσπασα και τον δισκο σε 3 partitions, εκανα το installation στο πρωτο και παλι τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μόνο στους green δίσκους υπάρχει σκάλωμα και αυτό επειδή "αλλάζει" κατά κάποιoν τρόπο η default διεύθυνση του boot sector έναντι του chameleon ,δεν είναι ο δίσκος που στο κάνει αυτό,μπες bios και απενεργοποίησε και ethernet k usb 3 k ήχο και ξαναπροσπάθησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Παιδιά καλησπέρα λίγο τα φώτα σας αν είναι εύκολο. Το μηχάνημα είναι ως εξής : Gigabyte z68- ds3 Ati 5770 1 gb 2 ssd agility Sata 3 1 tb hdd 8gb μνήμη Dell 23' οθόνη Επάνω έχω στο κάθε ssd λιον 10.7.4 και win 7-8 Τώρα στο πρόβλημα ξαφνικά εκεί που είμαι μέσα και πανε όλα σφαίρα ξαφνικά παγώνει το σύστημα και η οθόνη άσπριζει χωρίς να μπορώ να κάνω κατι γιατί δεν φαίνεται κατι αναγκαστικά reset . Είναι κατι που το βλέπω απο παλιά αλλα δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει το μηχάνημα είναι στημένο απο tonynac ευχαριστω θα περιμένω την βοήθεια σας . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μονο στο osx γίνεται αυτό ? Η κάρτα γραφικών σου λειτουργεί απρόσκοπτα στα Win ? Έχεις παρακολουθήσει καθόλου θερμοκρασίες στο μηχάνημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Στα win επειδή δεν τα βάζω συχνά δεν μου το έχει κάνει στα lion τω έχω δει να φανταστείς βάζω wow όλα full και δεν το κάνει τι να βάλω για να δώ θερμοκρασία στην κάρτα ? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Βάλε αυτά κ μετά τρέξε το HWMonitor που θα βρεις στα apps.. Αν θέλεις να τρέχει κάθε φορά που ανοίγεις τον υπολογιστή σου καντο add στο login items. Άλλη ερώτηση είναι έχεις το τελευταίο bios κ Dsdt ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δεν το έβαλα να το βάλω μια να δώ πως θα παει και θα ενημερώσω ευχαριστω για της γρήγορες απαντήσεις Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 βλέποντας τα δικα σας πισω ειπα να δείξω και τα δικα μου και μάλλον απο ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ καπου πρεπει να εχω λαθος αλλα που ? η εγκατάσταση ειναι καινουργια και σημερα εκανα και το bios update το ξεκίνησε μια χαρα εκανα μετα πάλι setup με το f9 bios dsdt και ολα καλα. πεστε μου ομως το χαμηλό στην βαθμολογια ειναι κατι που δεν εκανα σωστα ? Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις